mosz racja dzieki za poprawka nastepnym razem beda ostrorzny bo to ważne rzeczy ścioł żem wklejić wszystko ale reszta tematu jest o szczewach więc mnie rozumiesztommy tauzen pisze:jest wleź w link NIEBIESKA GODULA ucioł trocha przy wklejaniu

mosz racja dzieki za poprawka nastepnym razem beda ostrorzny bo to ważne rzeczy ścioł żem wklejić wszystko ale reszta tematu jest o szczewach więc mnie rozumiesztommy tauzen pisze:jest wleź w link NIEBIESKA GODULA ucioł trocha przy wklejaniu
idac tym tropem mogli wziasc tanszego ciut mysle Dijasa - i gadac ze maja kopacza ktorym interesowala sie Roma, i rowniez miec wymowke ze cos zrobilitauzen1920 pisze:pieniądze nie są zaporowe , zarząd mo wymówka że jednak coś zrobił , w tym układzie .. witamy panie Abbott na Cichej
40 tys miesięcznie czyli tyle co lepsi z naszego składubluefil pisze:(500tys odstepne i 80tys PLN miesiecznie).
Tagblue pisze:Brzyskiego szkoda, Bronek zdrowia życzę!
Mowilem o Jezu. Zarabia ponoc 20tysE, a to juz sporo jak na nasza E. Ciekawe ile Abbott zarabia w UK skoro u nas za 10tys chce grac.Kotlet pisze:40 tys miesięcznie czyli tyle co lepsi z naszego składubluefil pisze:(500tys odstepne i 80tys PLN miesiecznie).
Nie wiem, czego nie zrozumiałeś, ale strzelam, że o Bronowickiego, który jest niestety podatny na kontuzje, a ma spory potencjał jak na lige i lepszej opcji na ta pozycje na dzień dzisiejszy nie ma.19Cwajka20 pisze: ?
mimo wszystko, pozostaje czekać na oficjalną informację .Oberschlesien pisze:Teraz na TVP 3 godali ze z ich informacji ABBOT w RUCHU !?!?
sportowefakty.plWiele wskazuje na to, że w pojedynku z Lechią w Ruchu zadebiutuje Paweł Abbott. Wszystko ma się ostatecznie rozstrzygnąć w najbliższych kilkunastu godzinach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], moRi95 i 60 gości