Liga Europejska!
- Kotlet
- Kontakt:
Re: Liga Europejska!
Co by jednak nie pisać wyjazd mieli za***isty. Byłem na tym stadionie na lidze angielskiej 2 lata temu - coś pieknego
- Lutz
- Kontakt:
ganz genau !!!!!!!!!!!alek900 pisze:I z czego sie tu niby cieszyć?? To że nasze zespoły nic wielkiego nie osiągną? I w następnym sezonie znów będą zaczynać grać w I rundach z zespołami z końca świata?

-
- Kontakt:
Niezależnie od tego kto z Polski gra w Europejskich Pucharach to jestem za tym,żeby wygrywali..
Dzisiaj też w sumie byłem za Lechem..
Ale jak słuchałem tego jak Kołtoń z Borkiem się spuszczali nad tym jak Lech grał w tym meczu to może nawet nie tyle z tego powodu,że źle życzyłem Lechowi ale na koneic ciesze się,że przegrali..
Tych komentatorów słuchać nie idzie.. 14 drużyna w tabeli, Mistrz Polski a zachwyty choćby Barcelona grała..
i ta 'pewność Peszki' z Ich ust mnie rozwalała.. gość nie potrafi w bramke z kilku metrów trafić a Oni o pewności gadają..
Dzisiaj też w sumie byłem za Lechem..
Ale jak słuchałem tego jak Kołtoń z Borkiem się spuszczali nad tym jak Lech grał w tym meczu to może nawet nie tyle z tego powodu,że źle życzyłem Lechowi ale na koneic ciesze się,że przegrali..
Tych komentatorów słuchać nie idzie.. 14 drużyna w tabeli, Mistrz Polski a zachwyty choćby Barcelona grała..
i ta 'pewność Peszki' z Ich ust mnie rozwalała.. gość nie potrafi w bramke z kilku metrów trafić a Oni o pewności gadają..

- Lutz
- Kontakt:
Tjaaaaaaaaaaaaaa Luki to my Ci już na to nic niy poradzymy, som żeś sie winnyNiezależnie od tego kto z Polski gra w Europejskich Pucharach to jestem za tym,żeby wygrywali..

-
- Kontakt:
bardzo dobry wynik szkoda ze Adebayor 4 nie wdupił
. Silva za***iscie podawał a z lechitó to najlepiej chyba hmmmm nawet niema co godac peszki to hehe jezdziec bez łba Bosackiego powinien sedzia wy***ac z boiska za faule a najbardziej rozdupio mie spuszczanie sie borka i kołtuna nad drygasem, wogole borka sie dało by jeszcze słuchac ale kołtun jak cos godo to odrazu tako tonacja choby lech grol jak barca i wygrywo 5-0

-
- Kontakt:
Lutz pisze:Tjaaaaaaaaaaaaaa Luki to my Ci już na to nic niy poradzymy, som żeś sie winnyNiezależnie od tego kto z Polski gra w Europejskich Pucharach to jestem za tym,żeby wygrywali..
a,że z tym sa problemy to już inna sprawa..

*no może poza Górnikiem i Gieksą..

-
- Kontakt:
Ludzie bądźcie choć trochę obiektywni, bo się ośmieszacie. Przecież Lech grał "lepiej niż potrafi" i na pewno nie dał plamy. Nie było opóźniania gry, głupich i brutalnych fauli, nie wyglądali jak chłopcy do bicia. A że przegrali, to chyba oczywiste dla każdego kto się interesuje piłką. A co mieli wygrać?
Ale nie, po polsku lepiej jest ich wykpić i obśmiać. Bo inaczej trzeba by powiedzieć, że mają genialną ekipę wyjazdową, chyba jedną z najlepszych w Europie. Podbić kibicowsko stadion w Manchesterze to jest wyczyn. A umieć to zauważyć i pochwalić to jest cecha prawdziwego kibica, zwłaszcza powinna cechować kibica Ruchu Chorzów. Jeździcie gdzieś, robicie wyjazdy, to powinniście wiedzieć jakie to musi być przedsięwzięcie pojechać w 6 tys. kibiców do Anglii na szpil. Czapki z głów.
Ale nie, po polsku lepiej jest ich wykpić i obśmiać. Bo inaczej trzeba by powiedzieć, że mają genialną ekipę wyjazdową, chyba jedną z najlepszych w Europie. Podbić kibicowsko stadion w Manchesterze to jest wyczyn. A umieć to zauważyć i pochwalić to jest cecha prawdziwego kibica, zwłaszcza powinna cechować kibica Ruchu Chorzów. Jeździcie gdzieś, robicie wyjazdy, to powinniście wiedzieć jakie to musi być przedsięwzięcie pojechać w 6 tys. kibiców do Anglii na szpil. Czapki z głów.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Witek46 pisze:Ludzie bądźcie choć trochę obiektywni, bo się ośmieszacie. Przecież Lech grał "lepiej niż potrafi" i na pewno nie dał plamy. Nie było opóźniania gry, głupich i brutalnych fauli, nie wyglądali jak chłopcy do bicia. A że przegrali, to chyba oczywiste dla każdego kto się interesuje piłką. A co mieli wygrać?
Witek - każdy ma swoje zdanie... W sumie bym się z Tobą zgodził, ale jakoś nie mogę zapomnieć ostatniego meczu w Chorzowie, który praktycznie przesądził o mistrzostwie, nie wspamnę o innych cudach, które działy się w tej kolejce. Ten niesmak, który do dziś czuje nie pozwala mi przyklasnąć Amice...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Witek oglądałes cały mecz ??? bo w 1 polowie przez pierwsze 20 minut mieli problem wymienic 2 celne podania pozniej lepiej nie było a system bij a lec czyli wypuszczenie piłki przez peszkiego na 20 m i zadupianie za nią wiela fabryka dała napewno sie sprawdzi
. W 2 polowie MC podszedł do meczu wlasnie choby z chopcami do bicia i to sie zemsciło bo stracili gola ale kiedy znowu troszke sie ruszyli to juz było pozamiatane.
3-1 to najnizszy wymiar kary zakladając ze linia obrony w MC grala w takim ustawieniu pierwszy raz i ze 1/3 podstawowego skladu siedziała na ławie, przy optyalnym ustawieniu niestety ale do przerwy by bylo 3-0 a po niej drugie tyle.
O tym ze MC do lecha podeszło bardzo lekceważąco niech swiadczy zachowanie Adebayora kiery jak nie zdobył tora w 100% akcji zamiast dalej grac woloł przez minuta wznosic rece ku niebiosom i dupcoł gra
, acha jeszcze jedno smiesznie wyglondało jak Adebayor strzelał gole i te jego obcieranie przy 1 necu to wyglondało choby ocieroł sie od smierdzących i cornych łap grcza z pyrlandi ale to ino takie moje odczucie 
Nie da sie ukryc ze jakby grał jakis inny zespol z naszej ligi to skonczylo by sie ze 3razy tyla ale to drobny szczegol,szkoda ino tego ze zas leszek nie bydzie mioł sił ze zabolami.

3-1 to najnizszy wymiar kary zakladając ze linia obrony w MC grala w takim ustawieniu pierwszy raz i ze 1/3 podstawowego skladu siedziała na ławie, przy optyalnym ustawieniu niestety ale do przerwy by bylo 3-0 a po niej drugie tyle.
O tym ze MC do lecha podeszło bardzo lekceważąco niech swiadczy zachowanie Adebayora kiery jak nie zdobył tora w 100% akcji zamiast dalej grac woloł przez minuta wznosic rece ku niebiosom i dupcoł gra

Nie da sie ukryc ze jakby grał jakis inny zespol z naszej ligi to skonczylo by sie ze 3razy tyla ale to drobny szczegol,szkoda ino tego ze zas leszek nie bydzie mioł sił ze zabolami.
- Lutz
- Kontakt:
Sprawy kibicowskie zostow sie na zaś, abo przenieś czynść swojego postu właśnie do tego działu. Faktym pozostanie , to że piłkarsko do Europy tak Ruchowi, Wiśle jak i Amice Wronki (co by niy spomianać już ty żałosny reprezentacji pod wodzom tego żałosnego człowieczka) brakuje tak bez Kozery powiym 25 lot !! I w tym sensie jes żech jaknojbardzi obiektywny !City pokazało nam, jak powinie wyglądać nowoczesny futbol - powiedział po spotkaniu w Manchesterze trener Lecha Poznań Jacek Zieliński. I choć piłkarze "The Citizens" chwalili mistrzów Polski, to gołym okiem widać było różnicę klas dzielącą obie drużyny
Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, o 11:22 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Ale przecież oceniamy konkretny mecz, który odbył się wczoraj. I wzajemne relacje kibiców Ruchu i Lecha nie mają tu nic do rzeczy
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
skryflocie o amice, a nikt niy godo uo wygranyj naszego zgodowicza z Roseborgiem. Wazny szpil i przede wszystkim wygrany.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Ja pi***ole co Silva mo za szłapy, to jest bajka. Widzieliście te podania ? Np. Przy tym drugim torze ? Masakra
-
- Kontakt:
heheh wkoncu były zawodnik nietoperzów z Valencii 

-
- Kontakt:
100% popracia - jestesmy jakąś V ligą europejskąLutz pisze:Sprawy kibicowskie zostow sie na zaś, abo przenieś czynść swojego postu właśnie do tego działu. Faktym pozostanie , to że piłkarsko do Europy tak Ruchowi, Wiśle jak i Amice Wronki (co by niy spomianać już ty żałosny reprezentacji pod wodzom tego żałosnego człowieczka) brakuje tak bez Kozery powiym 25 lot !! I w tym sensie jes żech jaknojbardzi obiektywny !City pokazało nam, jak powinie wyglądać nowoczesny futbol - powiedział po spotkaniu w Manchesterze trener Lecha Poznań Jacek Zieliński. I choć piłkarze "The Citizens" chwalili mistrzów Polski, to gołym okiem widać było różnicę klas dzielącą obie drużyny