Liga Europejska!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

Re: Liga Europejska!

#2671 Post autor: Kotlet » 21 paź 2010, o 23:09

Co by jednak nie pisać wyjazd mieli za***isty. Byłem na tym stadionie na lidze angielskiej 2 lata temu - coś pieknego

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#2672 Post autor: Lutz » 21 paź 2010, o 23:09

alek900 pisze:I z czego sie tu niby cieszyć?? To że nasze zespoły nic wielkiego nie osiągną? I w następnym sezonie znów będą zaczynać grać w I rundach z zespołami z końca świata? :/
ganz genau !!!!!!!!!!! :rotfl:

Lukas89
Kontakt:

#2673 Post autor: Lukas89 » 21 paź 2010, o 23:22

Niezależnie od tego kto z Polski gra w Europejskich Pucharach to jestem za tym,żeby wygrywali..

Dzisiaj też w sumie byłem za Lechem..

Ale jak słuchałem tego jak Kołtoń z Borkiem się spuszczali nad tym jak Lech grał w tym meczu to może nawet nie tyle z tego powodu,że źle życzyłem Lechowi ale na koneic ciesze się,że przegrali..

Tych komentatorów słuchać nie idzie.. 14 drużyna w tabeli, Mistrz Polski a zachwyty choćby Barcelona grała..

i ta 'pewność Peszki' z Ich ust mnie rozwalała.. gość nie potrafi w bramke z kilku metrów trafić a Oni o pewności gadają.. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#2674 Post autor: Lutz » 21 paź 2010, o 23:30

Niezależnie od tego kto z Polski gra w Europejskich Pucharach to jestem za tym,żeby wygrywali..
Tjaaaaaaaaaaaaaa Luki to my Ci już na to nic niy poradzymy, som żeś sie winny :rotfl:

buli19R20
Kontakt:

#2675 Post autor: buli19R20 » 21 paź 2010, o 23:32

bardzo dobry wynik szkoda ze Adebayor 4 nie wdupił :D. Silva za***iscie podawał a z lechitó to najlepiej chyba hmmmm nawet niema co godac peszki to hehe jezdziec bez łba Bosackiego powinien sedzia wy***ac z boiska za faule a najbardziej rozdupio mie spuszczanie sie borka i kołtuna nad drygasem, wogole borka sie dało by jeszcze słuchac ale kołtun jak cos godo to odrazu tako tonacja choby lech grol jak barca i wygrywo 5-0

Lukas89
Kontakt:

#2676 Post autor: Lukas89 » 21 paź 2010, o 23:37

Lutz pisze:
Tjaaaaaaaaaaaaaa Luki to my Ci już na to nic niy poradzymy, som żeś sie winny :rotfl:

a,że z tym sa problemy to już inna sprawa.. ;) :rotfl:

*no może poza Górnikiem i Gieksą..
Obrazek

Witek46
Kontakt:

#2677 Post autor: Witek46 » 22 paź 2010, o 10:59

Ludzie bądźcie choć trochę obiektywni, bo się ośmieszacie. Przecież Lech grał "lepiej niż potrafi" i na pewno nie dał plamy. Nie było opóźniania gry, głupich i brutalnych fauli, nie wyglądali jak chłopcy do bicia. A że przegrali, to chyba oczywiste dla każdego kto się interesuje piłką. A co mieli wygrać?
Ale nie, po polsku lepiej jest ich wykpić i obśmiać. Bo inaczej trzeba by powiedzieć, że mają genialną ekipę wyjazdową, chyba jedną z najlepszych w Europie. Podbić kibicowsko stadion w Manchesterze to jest wyczyn. A umieć to zauważyć i pochwalić to jest cecha prawdziwego kibica, zwłaszcza powinna cechować kibica Ruchu Chorzów. Jeździcie gdzieś, robicie wyjazdy, to powinniście wiedzieć jakie to musi być przedsięwzięcie pojechać w 6 tys. kibiców do Anglii na szpil. Czapki z głów.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

scaneRboy
Kontakt:

#2678 Post autor: scaneRboy » 22 paź 2010, o 11:13

Witek46 pisze:Ludzie bądźcie choć trochę obiektywni, bo się ośmieszacie. Przecież Lech grał "lepiej niż potrafi" i na pewno nie dał plamy. Nie było opóźniania gry, głupich i brutalnych fauli, nie wyglądali jak chłopcy do bicia. A że przegrali, to chyba oczywiste dla każdego kto się interesuje piłką. A co mieli wygrać?
Ale nie, po polsku lepiej jest ich wykpić i obśmiać. Bo inaczej trzeba by powiedzieć, że mają genialną ekipę wyjazdową, chyba jedną z najlepszych w Europie. Podbić kibicowsko stadion w Manchesterze to jest wyczyn. A umieć to zauważyć i pochwalić to jest cecha prawdziwego kibica, zwłaszcza powinna cechować kibica Ruchu Chorzów. Jeździcie gdzieś, robicie wyjazdy, to powinniście wiedzieć jakie to musi być przedsięwzięcie pojechać w 6 tys. kibiców do Anglii na szpil. Czapki z głów.

Witek - każdy ma swoje zdanie... W sumie bym się z Tobą zgodził, ale jakoś nie mogę zapomnieć ostatniego meczu w Chorzowie, który praktycznie przesądził o mistrzostwie, nie wspamnę o innych cudach, które działy się w tej kolejce. Ten niesmak, który do dziś czuje nie pozwala mi przyklasnąć Amice...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

buli19R20
Kontakt:

#2679 Post autor: buli19R20 » 22 paź 2010, o 11:16

Witek oglądałes cały mecz ??? bo w 1 polowie przez pierwsze 20 minut mieli problem wymienic 2 celne podania pozniej lepiej nie było a system bij a lec czyli wypuszczenie piłki przez peszkiego na 20 m i zadupianie za nią wiela fabryka dała napewno sie sprawdzi :D. W 2 polowie MC podszedł do meczu wlasnie choby z chopcami do bicia i to sie zemsciło bo stracili gola ale kiedy znowu troszke sie ruszyli to juz było pozamiatane.

3-1 to najnizszy wymiar kary zakladając ze linia obrony w MC grala w takim ustawieniu pierwszy raz i ze 1/3 podstawowego skladu siedziała na ławie, przy optyalnym ustawieniu niestety ale do przerwy by bylo 3-0 a po niej drugie tyle.

O tym ze MC do lecha podeszło bardzo lekceważąco niech swiadczy zachowanie Adebayora kiery jak nie zdobył tora w 100% akcji zamiast dalej grac woloł przez minuta wznosic rece ku niebiosom i dupcoł gra :P, acha jeszcze jedno smiesznie wyglondało jak Adebayor strzelał gole i te jego obcieranie przy 1 necu to wyglondało choby ocieroł sie od smierdzących i cornych łap grcza z pyrlandi ale to ino takie moje odczucie :)

Nie da sie ukryc ze jakby grał jakis inny zespol z naszej ligi to skonczylo by sie ze 3razy tyla ale to drobny szczegol,szkoda ino tego ze zas leszek nie bydzie mioł sił ze zabolami.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#2680 Post autor: Lutz » 22 paź 2010, o 11:21

City pokazało nam, jak powinie wyglądać nowoczesny futbol - powiedział po spotkaniu w Manchesterze trener Lecha Poznań Jacek Zieliński. I choć piłkarze "The Citizens" chwalili mistrzów Polski, to gołym okiem widać było różnicę klas dzielącą obie drużyny
Sprawy kibicowskie zostow sie na zaś, abo przenieś czynść swojego postu właśnie do tego działu. Faktym pozostanie , to że piłkarsko do Europy tak Ruchowi, Wiśle jak i Amice Wronki (co by niy spomianać już ty żałosny reprezentacji pod wodzom tego żałosnego człowieczka) brakuje tak bez Kozery powiym 25 lot !! I w tym sensie jes żech jaknojbardzi obiektywny !
Ostatnio zmieniony 22 paź 2010, o 11:22 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Witek46
Kontakt:

#2681 Post autor: Witek46 » 22 paź 2010, o 11:21

Ale przecież oceniamy konkretny mecz, który odbył się wczoraj. I wzajemne relacje kibiców Ruchu i Lecha nie mają tu nic do rzeczy
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

pedro-sbl
Kontakt:

#2682 Post autor: pedro-sbl » 22 paź 2010, o 11:26

skryflocie o amice, a nikt niy godo uo wygranyj naszego zgodowicza z Roseborgiem. Wazny szpil i przede wszystkim wygrany.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Dżem
Kontakt:

#2683 Post autor: Dżem » 22 paź 2010, o 11:32

Ja pi***ole co Silva mo za szłapy, to jest bajka. Widzieliście te podania ? Np. Przy tym drugim torze ? Masakra

buli19R20
Kontakt:

#2684 Post autor: buli19R20 » 22 paź 2010, o 11:34

heheh wkoncu były zawodnik nietoperzów z Valencii :D

Danton
Kontakt:

#2685 Post autor: Danton » 22 paź 2010, o 17:14

Lutz pisze:
City pokazało nam, jak powinie wyglądać nowoczesny futbol - powiedział po spotkaniu w Manchesterze trener Lecha Poznań Jacek Zieliński. I choć piłkarze "The Citizens" chwalili mistrzów Polski, to gołym okiem widać było różnicę klas dzielącą obie drużyny
Sprawy kibicowskie zostow sie na zaś, abo przenieś czynść swojego postu właśnie do tego działu. Faktym pozostanie , to że piłkarsko do Europy tak Ruchowi, Wiśle jak i Amice Wronki (co by niy spomianać już ty żałosny reprezentacji pod wodzom tego żałosnego człowieczka) brakuje tak bez Kozery powiym 25 lot !! I w tym sensie jes żech jaknojbardzi obiektywny !
100% popracia - jestesmy jakąś V ligą europejską

ODPOWIEDZ