heli pisze:Zrobili swoje, jedynie mom nadzieja, że zagrają na całego, a co mo być to będzie i tyla.
No i to właśnie chodzi

heli pisze:Zrobili swoje, jedynie mom nadzieja, że zagrają na całego, a co mo być to będzie i tyla.
stres jest w ch** a czas woolno leci wszystkie paciorki i inne wymodlone do boju Niebiescy!!!moRi95 pisze:heli pisze:Zrobili swoje, jedynie mom nadzieja, że zagrają na całego, a co mo być to będzie i tyla.
No i to właśnie chodziNiy przypominom sobie co bych kiedykolwiek był tak zestresowany przed jakimkolwiek szpilym
radzion pisze:tak jak podczas meczu z esbjerg , tak jak podczas meczu z wisla punkt godzina 18 wylaczam telefon, telewizor, kompa na leb zakladom sluchawki i ciulna sie drzemka, punkt 20 sprawdzam wynik, 2 razy tak zrobilem i 2 razy padl wynik 2-2, historia lubi sie powtarzac? nie na moje nerwy ogladanie takiego meczu
Radzion starzejesz sie hehe. Rok 1989, 8 lipca w Zamościu mecz RUCH Legia. Rano mój Ojciec wsiadł w samochód i wyjechał z miasta, wrócił dopiero w nocy. Twierdził, że to nie na jego nerwy. Kiedyś mu się dziwilem. Dzis ja robie podobnie....radzion pisze:tak jak podczas meczu z esbjerg , tak jak podczas meczu z wisla punkt godzina 18 wylaczam telefon, telewizor, kompa na leb zakladom sluchawki i ciulna sie drzemka, punkt 20 sprawdzam wynik, 2 razy tak zrobilem i 2 razy padl wynik 2-2, historia lubi sie powtarzac? nie na moje nerwy ogladanie takiego meczu
Babiarz może mu wreszcie wejdzie jakiś baboldwdr pisze:licze na strzal zycia jednego z naszych grajkow
Możliwe, że to z wiekiem przychodziKonrad pisze:Radzion starzejesz sie hehe. Rok 1989, 8 lipca w Zamościu mecz RUCH Legia. Rano mój Ojciec wsiadł w samochód i wyjechał z miasta, wrócił dopiero w nocy. Twierdził, że to nie na jego nerwy. Kiedyś mu się dziwilem. Dzis ja robie podobnie....radzion pisze:tak jak podczas meczu z esbjerg , tak jak podczas meczu z wisla punkt godzina 18 wylaczam telefon, telewizor, kompa na leb zakladom sluchawki i ciulna sie drzemka, punkt 20 sprawdzam wynik, 2 razy tak zrobilem i 2 razy padl wynik 2-2, historia lubi sie powtarzac? nie na moje nerwy ogladanie takiego meczu
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], OLSZA i 47 gości