Problem w tym, że oni co sezon sprzedają jakiegoś łebka za 2,3mln e albo i dwóch płacąc za nich grosze a dla nas taka sytuacja to obecnie mrzonki i abstrakcja.Gebeels pisze: ↑7 paź 2025, o 18:22Czym Ty się podniecosz..Harpo pisze: ↑7 paź 2025, o 11:02Oglądałem skrót i kulisy Żaboli.
Z reguły mam ich w d...
Ale teraz coś we mnie pękło i cholerny żal d.. ściska![]()
Full ludzi, kapitalny doping, fajna gra, leją warszawkę i są na 1 miejscu (jprdl..: 15 ich majstra nie przeżyję, tfu!).
K..WA kaj my jesteśmy....![]()
![]()
Bez własnego stadionu, bez kasy, bez przyszłości, leją nas jakieś Wieczyste i Avie i jeszcze na trybunach coraz bardziej wieje nudą (te same marne przyśpiewki, marketingowo dno).
WSZYSTKO siadło. Przykre to strasznie.
https://www.youtube.com/watch?v=3gQ0WjOAFPo od 1.30 min
Peron odjechał w siną dal![]()
PS. jeśli ktoś wyskoczy z hasłem że mam sie przenieść na Roosevelta to niech się puknie w łeb.
Zachwycasz się szczewmi, a tam wcale nie jest tak różowo, jak próbują pokazać. Niby ostatni rok zamknęli na plusie, ale zadłużenie dalej ogromne – krótkoterminowe zobowiązania liczone w dziesiątkach milionów, a do tego dochodzą jeszcze długoterminowe.
Jak przez kilka sezonów nie sprzedadzą żadnego zawodnika (do tego mają szczęście) i trafi się gorszy rok finansowo, to te zobowiązania będą nie do udźwignięcia. Wtedy cały ten balans się posypie i klub może mieć realny problem z utrzymaniem płynności. Szczególnie że miasto też ledwo zipie..
Mimo chujowej sytuacji jeszcze ani razu nie mieli w tym sezonie frekwencji poniżej 20000 a wręcz przeciwnie znacznie ją przekraczają.
Pedalski się wypiął ale dalej jest ich motorem pociągowym, marketingowym i wszystkim.
I mimo chujowej sytuacji są liderem ekstraklasy i ojebali właśnie legie 3-1 która nami miotała jak szmatą jeszcze kilka miesięcy temu.
Więc tak, są w sytuacji chujowej a i tak są o wiele atrakcyjniejsi dla prywatyzacji od nas i takie są fakty.
Mówisz tak jakby nasza sytuacja była jakaś za***ista... A ja to myślę, że nasza sytuacja jest taka sama albo jeszcze gorsza tylko trzeba klapki z oczu ściągnąć.