RUCH Chorzów - STAL STALOWA WOLA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ricco1974

#256 Post autor: ricco1974 » 22 paź 2006, o 13:23

sebaro pisze:Chodzi mi tylko o kulturalny doping dla Naszych przez cały mecz :niebiescy:
Może jestem "nienormalny" ale nie bawi mnie :oops: gwizdanie na piłkarzy czy kibiców przyjezdnych, jebanie na nich typu : jedźcie z ku***mi, gorole raus... itd. w szczególności gdy gramy z zespołami typu Stal Stalowa Wola.
Jestem ciekaw czy gwizdanie i jebanie przeciwnika dodaje Naszej drużynie skrzydeł :?: :(
i oto właśnie chodzi podpisuje się pod tym obiema rękami

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#257 Post autor: Pawel » 22 paź 2006, o 18:53

ricco1974 pisze:
sebaro pisze:Chodzi mi tylko o kulturalny doping dla Naszych przez cały mecz :niebiescy:
Może jestem "nienormalny" ale nie bawi mnie :oops: gwizdanie na piłkarzy czy kibiców przyjezdnych, jebanie na nich typu : jedźcie z ku***mi, gorole raus... itd. w szczególności gdy gramy z zespołami typu Stal Stalowa Wola.
Jestem ciekaw czy gwizdanie i jebanie przeciwnika dodaje Naszej drużynie skrzydeł :?: :(
i oto właśnie chodzi podpisuje się pod tym obiema rękami
Kto chodzi na szpile od dawna i zna troche osób ten wie, ze tej rzeczy nie da się znienic w najbliższym czasie i tyle w temacie

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#258 Post autor: vahanara » 22 paź 2006, o 20:54

Trudno wymagać by nie wyzywali piłkarzy przyjezdnych skoro niektórzy "kibice" Ruchu potrafią podczas wygranego meczu zwyzywać od chujów i sk***ysynów własnych zawodników... :oops: :oops: :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#259 Post autor: Anmael » 23 paź 2006, o 00:31

a teraz pytanie co to jest?
http://i14.tinypic.com/2wcgt9u.jpg

ino bez odpowiedzi flaga itp. bzdur, pytam sie z czystej ciekawosci co to za flago/cerata jest
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

sebaro
Kontakt:

#260 Post autor: sebaro » 23 paź 2006, o 00:32

uRodzony na sektoRze pisze:
Panewniki pisze:
sebaro pisze:I jeszcze jedno kibice ze Stalowj Woli przyjechali ( jak na Nich sporą liczbą , po za tym piątek ) i kulturalnie dopingowali swój zespół ( chyba że na 10 czegoś nie słyszalem ). Więc po co te gwizdy gdy wchodzili na stadion:?: :?
No wlasnie....jak wchodzili :lol: To skad my juz wtedy mieli wiedziec ze bydom kulturalnie dopingowac :?: 8) :)
To samo chciałem napisać :wink:

A tak pozatym gwizdaliśmy nie na nich tylko na policje za to że kazała im siedziec na sektorze dla przyjezdnych bo my chcielismy zaprosić ich na nasze sektory aby wymienić się szalami i dopingować obydwie druzyny :lol:
A juz całkiem serio to nie rozumiem Twojego zdziwienia, przecież od wielu, wielu lat tak jest - teraz była Stalówka, był Raków, wiec takie przyjęcie było do przewidzenia.
Jak graliśmy z Rakowem miałeś chyba 12 lat :wink: i tak dobrze to pamiętasz :shock: :?:

Po za tym chyba jest różnica w przyjmowaniu gości typu Stal S.W. lub TWÓJ Raków a np. Altreichem czy Dziewczynami z Taborów.

PS. żart: A tak pozatym gwizdaliśmy nie na nich tylko na policje za to że kazała im siedziec na sektorze dla przyjezdnych bo my chcielismy zaprosić ich na nasze sektory aby wymienić się szalami i dopingować obydwie druzyny :lol: nie był najwyższych lotów. Po Tobie spodziewałem się czegoś więcej...
:roll:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: jajo » 23 paź 2006, o 00:39

Anmael pisze:a teraz pytanie co to jest?

ino bez odpowiedzi flaga itp. bzdur, pytam sie z czystej ciekawosci co to za flago/cerata jest

tez bylem ciekawe. Ta bialo-czerwona obwodka to przypadek, czy moze to czarno-bialo-czerwona obwodka? Bo do tego napis Oberschlesien. Myslalem, ze to jakas mapka z daleka, a to jakies moro...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#262 Post autor: uRodzony na sektoRze » 23 paź 2006, o 05:51

sebaro pisze:Jak graliśmy z Rakowem miałeś chyba 12 lat :wink: i tak dobrze to pamiętasz :shock: :?:
Tak się składa że pamietam czasy gry Rakowa w 1 lidze - ta uwaga tez najwyzszych lotów nie była, widzisz - każdy czasem ma obniżke formy :wink:
sebaro pisze:Po za tym chyba jest różnica w przyjmowaniu gości typu Stal S.W. lub TWÓJ Raków a np. Altreichem czy Dziewczynami z Taborów.

Tak - jest róznica, Stalówka została przyjeta przecież całkiem inaczej i nie została tak okrutnie zbesztana jak oni.

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Harpo

#263 Post autor: Harpo » 23 paź 2006, o 10:28

arcio pisze: marze aby na naszych meczach było po 10 tyś ludzi którzy z całej siły dopingują Ruch a gości i innych "przyjaciół" mają w du***
:super:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#264 Post autor: gerhat » 23 paź 2006, o 11:28

Anmael pisze:a teraz pytanie co to jest?

mnie to wyglądo na arras który zniknał z Wawelu przy okazji meczu z Kmitą :lol:
albo ręczny kilim który utkały baby w maglu, tyle na tych stronach jest plotek z magla że w końcu im tez nalezy się jakaś reprezentacja
:wink:

ODPOWIEDZ