Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#256 Post autor: jalboss » 23 kwie 2006, o 12:35

Niech kerys z tych co nalatuja na Wleciałowskiego wyjaśni, ale konkretnie, co w tej chwili da zmiana trenera? Tu trzeba zmienic 90% składu :!: :!: :!: :!:
Z tymi grajkami to nawet najlepszej klasy fachowiec trenerski nie do sie rady.
Poza tym czas na porzadki wśród działaczy. Wszyscy którzy jeszcze są z racji "zasług" niech dostana gorące podziękowanie za pracę.
Mam nadzieje ze powołanie nowej pani prezes to poczatek czystek jakie zrobi Klimek w swoim bądź co bądź klubie.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

gregor
Kontakt:

#257 Post autor: gregor » 23 kwie 2006, o 12:37

szmtin33 pisze:jo rozumia wszystko niewiem czy dobry pomysl bylby jak by na poru meczach nie pojawilismy sie zero kasy z biletow morze w tedy pomysla cos ze cza cos zrobic bo to ze tu piszymy to nic niedo jo bylek,jestech,i byda za ruchem az do smierci ALE TAK NIE MORZE BYC DALEJ ze byomrobic znami co chca teros morzecie mie zwyzywac
Jak narazie to Klimek i poru Innych płaci zawodnikom wieć to czy przydymy czy nie świadczy tylko onos. Komu zrobisz nazlość jak nie przyjdziesz ?? sobie :wink:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#258 Post autor: Bytom20 » 23 kwie 2006, o 12:40

gregor pisze:
Bytom20 pisze:
Ch pisze:sprawa wyglada tak wy***ac malolow z mlyna to nie sztuka ale kogo tam wstawic? stare chopy spiewac nie beda , chuliganiw nie ma az tylu zeby mlyn zaplenic, a niekumatych co postawisz i co bedziesz ich zmuszal do spiewania ?
Powiem Ci że tu bych na tym forum znalazł ze 100 osób co by średnia wieku była 23 lata co by poszli do młyna. Powiem Ci ja łaziłem do młyna ale jak widze tyle tam bajtli to wole iść na 10. Zresztą w młynie nie potrzba bandziorów. Potrzeba ludzi którzy by tym wszystkim pokierowali. Jeśli by jakiś 10 konkret chłopów przylazło z gieksy pościągali by ze 3 fany i poszli do dom przez nikogo nie niepokojeni.
To zbier tych ludzi ić do młyna i wtedy pogodomy a jo osobiście przyda i wyprosza małolatów a nie pi***ol. :evil:
Twoim zdaniem lepiej siedzieć cicho? Ja moga siedzieć cicho i łazić dalej na 10. Jak chcesz dalej oglądać ten plac zabaw sorry młyn.

gregor
Kontakt:

#259 Post autor: gregor » 23 kwie 2006, o 12:43

Viro pisze:Gregor chodzisz na szpile o wiele dluzej niz ja i duzo ludzi z tego forum widziales pelny stadion widziales jak sie wszystko zmienialo przez lata , tak jak pisalem kiedsy jak mogles stac w mlynie to byles wyrozniony dzisiaj trzeba sie prosic ludzi zeby tam szli!!! a jak juz ida to stoja dlubia sloniol i nie spiewaja
glownym problemem jest to , ze nie ma tam kogos takiego jak kiedys D kto moglby to wszystko poukladac i poprowadzic
chlopaki sie staraja i chwala im za to ale kazdy z nas widzi, ze to nie to
a jazda na meczu z druzyna x czy y na Legia i inne kluby ktore maja ch*** wspolnego z klubem z ktorym wlasnie gramy to juz paranoja
Dokładnie wiemy że brakuje kogoś pokroju D ale co nato poradzić są odpowiednie osoby niech wykrełują zpośrud siebie kogoś kto zastąpi godnie D na stadionie i pokieruje tym :roll: Są chopcy z Nu co sie starają i tak jak piszesz chwała im zato ale co oni mają zrobić?? może warto by sprubować zrobić selekcja na 1 lub 2 meczach i zoboczyć co ztego wyjdzie. A tak apro po to jo już som nie wiem czymu jeżdza na szpile i byda jeżdził choć niedo sie nato patrzeć :roll:

gregor
Kontakt:

#260 Post autor: gregor » 23 kwie 2006, o 12:46

Bytom20 pisze:
gregor pisze:
Bytom20 pisze:
Ch pisze:sprawa wyglada tak wy***ac malolow z mlyna to nie sztuka ale kogo tam wstawic? stare chopy spiewac nie beda , chuliganiw nie ma az tylu zeby mlyn zaplenic, a niekumatych co postawisz i co bedziesz ich zmuszal do spiewania ?
Powiem Ci że tu bych na tym forum znalazł ze 100 osób co by średnia wieku była 23 lata co by poszli do młyna. Powiem Ci ja łaziłem do młyna ale jak widze tyle tam bajtli to wole iść na 10. Zresztą w młynie nie potrzba bandziorów. Potrzeba ludzi którzy by tym wszystkim pokierowali. Jeśli by jakiś 10 konkret chłopów przylazło z gieksy pościągali by ze 3 fany i poszli do dom przez nikogo nie niepokojeni.
To zbier tych ludzi ić do młyna i wtedy pogodomy a jo osobiście przyda i wyprosza małolatów a nie pi***ol. :evil:
Twoim zdaniem lepiej siedzieć cicho? Ja moga siedzieć cicho i łazić dalej na 10. Jak chcesz dalej oglądać ten plac zabaw sorry młyn.
Czy jo napisołech żeby siedzieć cicho NIE jo chca żeby przestać pi***olic na necie ino działać proste!!! Wiec jak napisołeś że zbieresz te 100 chopa to zbier ić do młyna a jo osobiście wyprosza małolatów .

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#261 Post autor: Bytom20 » 23 kwie 2006, o 12:54

Dlatego godom wszystkim zebrać się trocha wcześniej przed meczem i zrobić jakis porządek. Ja nie chca rządzić ani nikogo ustawiać bo od tego są inni ludzie. Chca ino żeby młyn wyglądał jak młyn. Może być nawet garstka chopów ale jak my rykniemy żeby nas było conajmnie w bytomiu słychać. Powiem tyla na mecz z widzewem się spóźniłem przyjechałem 9 wiec blisko miałem żeby wejśc na sektor 1 i czasami z trudem słyszałem co łoni tam w młynie ryczeli.

ksruch

#262 Post autor: ksruch » 23 kwie 2006, o 12:57

jalboss pisze:Niech kerys z tych co nalatuja na Wleciałowskiego wyjaśni, ale konkretnie, co w tej chwili da zmiana trenera? Tu trzeba zmienic 90% składu :!: :!: :!: :!:
Z tymi grajkami to nawet najlepszej klasy fachowiec trenerski nie do sie rady.
Poza tym czas na porzadki wśród działaczy. Wszyscy którzy jeszcze są z racji "zasług" niech dostana gorące podziękowanie za pracę.
Mam nadzieje ze powołanie nowej pani prezes to poczatek czystek jakie zrobi Klimek w swoim bądź co bądź klubie.

Wprawdzie ja na niego za bardzo nie nalatywałem, ale od początku byłem przeciwko jego kandydaturze na trenera. Moim zdaniem powinno się zmienić trenera na człowieka z charyzmą, który ma posłuch u piłkarzy i nie da sobie skakać po głowie, który ma swoja wizję zespołu i każdego który mu w tym przeszkadza bez żadnych ceregieli wy***rdoli z drużyny, krótko mówiąc faceta z jajami i całkowice spoza chorzowksich układzików, a takim kimś nie jest wleciał. Myslę że wleciał może mieć wyniki ale z inną drużyną, w Ruchu to nie przejdzie. Jesli zatrudni się zdecydowanego i twardego trenera i da się mu wolną rękę, to on bez problemów zrobi porządek w zespole i wy***ie z niego wszelkich zgniłków, którzy mu szkodzą. Jedyny problem w tym, że to proste rozwiązanie, od dłuższego czasu oczekiwane przez kibiców, chyba nie jest na rękę większości działaczy i części piłkarzyków (głownie tych którzy mają najwięcej do gadania w zespole, a ich forma daleka jest od oczekiwań kibiców), a z ostatnich obserwacji zaczynam się przekonywać, że Panu Klimkowi też takie pociągnięcie zbytnio nie odpowiada (być może musiałby w ten sposób przystać na większe czystki w klubie, a to z kolei mogłoby pogorszyć jego kontakty osobiste?/biznesowe? z dużą grupą osób - to takie moje dywagacje).

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#263 Post autor: Neo » 23 kwie 2006, o 13:04

Selekcja w młynie by się przydała, ale wtedy dobrze by było gdyby część Dziesiony przeszła na Siódeme. Dużo osób tu pisze, że woli iść na inny sektor niż na młyn, bo tam są bajtle. Następny mecz u siebie gramy z Heko - czyli sektor gości wypełniony po brzegi. Może wtedy zrobić tą selekcje i zobaczyć co z tego wyjdzie?

Dziqus

#264 Post autor: Dziqus » 23 kwie 2006, o 13:08

Jok widza tych bajtli na młynie i te panienki które niwim co tam robią moze sie czuja lepsze ze ich mezczyzni 15 letni krzycza bluzgi w strone kibiców przyjezdnych ..Zal normalnie za.....trzeba 4 razy powtarzac piosenki zeby cos było słychać współczuja Hetmanowi..który to prowadzi......

Zbierajmy Chopów i Zaspiewajmy jak za dawnych LAT!!
Hej Niebiescy Olee...........

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#265 Post autor: jalboss » 23 kwie 2006, o 13:10

ksruch pisze:Jedyny problem w tym, że to proste rozwiązanie, od dłuższego czasu oczekiwane przez kibiców, chyba nie jest na rękę większości działaczy i części piłkarzyków (głownie tych którzy mają najwięcej do gadania w zespole, a ich forma daleka jest od oczekiwań kibiców)
No więc nadal twierdzę, że obojętnie kto by został trenerem to jeżeli nie spodoba sie niektórym piłkarzykom to i tak w końcu go spuszczą. Trzeba zacząć czystki od szatni i układzików towarzysko-biznesowych.
Tak dla przykładu - Wyrobek u nas nie potrafił nic zrobic a w kszo ma wyniki.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#266 Post autor: Bytom20 » 23 kwie 2006, o 13:11

Godom chopy jak my tam nie pódziemy to dalej tak bydzie. Proponuja na wątku "kibice" założyć taki temat.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2006, o 13:13 przez Bytom20, łącznie zmieniany 1 raz.

rumcajs_79
Kontakt:

#267 Post autor: rumcajs_79 » 23 kwie 2006, o 13:13

unos do hu** nikomu nic nie wychodzi a jak indzij ja .....
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

loveparadee

#268 Post autor: loveparadee » 23 kwie 2006, o 13:21

a jo proponuja na mecz z heko zrobic tak jak zrobił Radomiak... powiesic fana z tekstem co oni odpierdalaja... i wejsc na szpil po 15 min a potem doping na maxa :!:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#269 Post autor: Simone » 23 kwie 2006, o 13:21

to niech ktos kumaty zorganizuje zbiorke ludzi po mutacji przed meczem , napisze na forum gdzie

Mysle ze wielu sie stawi choc dziesiona schudnie

Poczta pantoflowa dojdzie to do wiekszosci

btw: jak sie sprawdzi i bedzie fajny klimat pozniej juz bedzie z gorki

Pavlique
Kontakt:

#270 Post autor: Pavlique » 23 kwie 2006, o 13:33

Jo z meczów na Cichej je wylyczony juz łod downa... wyjazdy czamu niy jak mom czas to jada;
A co do grajków to tak - natychmiast zmiana trynera - jest wolny Stawowy!!!! bo wczorajsze wyniki mie zmroziły, z dołu wszyscy z punktami nawek sciekowianki i lwowioki, oraz radomiak na widzewie a my zaś z kapsy :? (ale przinajmnij bołch na handbalu na zgodzie i dziołszki gryfne, doping, emocje i zwyciynstwo na przekór syndziom i układowi...)
A co do kibiców możno zrobić tak, jak kibice interu: wywiesić fana Nos dzisioj sam niy ma bo Wos tukej już ni ma łod poru lat;
Zebrać się kajś kupom poza boiskiym i pośpiywac idzie, połosprawiać i takie tam... a wynik i tak z telegazety bydymy wiedzieć...
Zaszporujymy przinajmnij nerwów
Pzodr :wink:
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ