Re: Co z tym Ruchem?
- mumin1920
- Kontakt:
Re: Wela - Wice Prezes Zarządu SA
śmieszą mie teksty, że jak kibice odejdą od bojkotu i "przyniosą do klubu" 1,5mln ze sprzedazy karnetow itp to Pan "Ż"bik dołoży 1mln.... niech najpierw piekni wlodarze klubu cos wyloza od siebie (niy godom o kolejnych pozyczkach), a potem niech nos prosza łaskawie o powrot na stadion
Ta dyskusja z szanownych prezesem powinna sie juz downo skonczyc bo nic jego biadolenie nie zmieni. Klubu juz niy ma, a kozde następne dojenie miasta z kasy ino przedłużo agonia.....

- markomaniak
- Kontakt:
Panie Waszczuk,
czy to kibice narobili dlugow? - nie!
czy to kibice spuscili Ruch z ekstraklasy na drugi poziom ligowy, a potem na trzeci i teraz na czwarty? - nie!
czy to przez kibicow nie placi sie pracownikom, trenerom i pilkarzom?- nie!
czy to przez kibicow pracownicy i pilkarze strajkuja? -nie!
czy to przez kibicow nie bylo w klubie proszku i wody?- nie!
czy to przez kibicow nie splacono jeszcze kwartalnych dlugow? -nie!
czy to przez kibicow nie splacono jeszcze dlugow licencyjnych? -nie!
czy to kibice przygotowali konstruktywny plan naprawy klubu?- tak!
czy to nie rada nadzorcza go odrzucila? - tak!
czy to nie rada nadzorcza jest bierna? - tak!
to kto tu jest szkodnikiem i grabarzem? - napewno nie kibice!
czy to kibice narobili dlugow? - nie!
czy to kibice spuscili Ruch z ekstraklasy na drugi poziom ligowy, a potem na trzeci i teraz na czwarty? - nie!
czy to przez kibicow nie placi sie pracownikom, trenerom i pilkarzom?- nie!
czy to przez kibicow pracownicy i pilkarze strajkuja? -nie!
czy to przez kibicow nie bylo w klubie proszku i wody?- nie!
czy to przez kibicow nie splacono jeszcze kwartalnych dlugow? -nie!
czy to przez kibicow nie splacono jeszcze dlugow licencyjnych? -nie!
czy to kibice przygotowali konstruktywny plan naprawy klubu?- tak!
czy to nie rada nadzorcza go odrzucila? - tak!
czy to nie rada nadzorcza jest bierna? - tak!
to kto tu jest szkodnikiem i grabarzem? - napewno nie kibice!
- mihau
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przecież sami już wiedzą że z tego nic nie będzie.
Zobaczcie - jest 11 dni do pierwszego szpilu nowego sezonu.
Nie ma żadnego info o karnetach i biletach...
Tak niby zależy im na tej kasie a karnetu i biletu nie kupisz - nie ma nawet cennika, o możliwościach zakupu nie wspominając.
Nawet nie próbują udawać że podchodzą do tych, którzy nie bojkotowaliby tej spółki. To już jest koniec...
Zobaczcie - jest 11 dni do pierwszego szpilu nowego sezonu.
Nie ma żadnego info o karnetach i biletach...
Tak niby zależy im na tej kasie a karnetu i biletu nie kupisz - nie ma nawet cennika, o możliwościach zakupu nie wspominając.
Nawet nie próbują udawać że podchodzą do tych, którzy nie bojkotowaliby tej spółki. To już jest koniec...
... oddać w ręce Polaków przemysł Śląska, to jak wkładać w łapy małpy zegarek...
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.
David Lloyd George (1863–1945) – premier Wielkiej Brytanii w latach 1916–1922.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Welo, szkoda zdrowia, nieprzespanych nocy i zaniedbywania rodziny. Stań Pan bo jasnej stronie mocy i przyłącz się do ludzi którym naprawdę zależy na Ruchu, puki czas. Pracy też będzie dużo, ale mniej parszywej i nazwisko mniej będzie styrane ekskrementami. Nie baw się Pan w kapitana który ostatni ucieka ze statku bo to nie Pana statek i szkoda tak głupio tonąć. Rozumiem że szef wszystkich kapitanów po tak heroicznej walce, nawet przegranej może się jeszcze przydać i odnajdzie gdzieś Pana później, na innym morzu na innym innym statku, ale wtedy mieszanie do tego miłości do Ruchu będzie co najmniej niesmaczne. Wiele razy łudziłem się że może jest jeszcze szansa dla S.A. ale tej szansy NIE MA i przeciąganie agonii jest tylko po to żeby straty finansowe dla panów K,B,P były jak najmniejsze. Może uda się dostać ze dwie transze z miasta, może coś skapnie za Bogusza, Grabarę? Każdy z nas w tej chwili kibicuje tylko temu żeby to upadło jak najwcześniej, a grabarze Ruchu i biernie(czynnie) przyglądający się prezydent zostali odpowiednio rozliczeni. Jeśli Panie Welo wiesz o tym, ale szef nie pozwala na kapitulację to pół biedy,ale jeśli naprawdę wierzysz że ktoś tam chce dobrze dla Ruchu i ma jakiś plan, toś Pan tylko majtek nie kapitan.
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Byłoby świetnie jakby to był już koniec tej spółki, najlepszy możliwy scenariusz. Obawiam, że jednak, że popożyczają kasy na lewo i prawo znowu albo miasto coś wypłaci i będą przedłużać tą agonię w samotności.
-
- Kontakt:
Boli nas bardzo ta sytuacja, ale jak myśmy chcieli się wcześniej spotykać to wszyscy mieli nas w du***.Wela pisze: ↑23 lip 2019, o 11:19Nigdzie nie wyjechałem. Jestem od rana do nocy w robocie i normalnie padam na pysk po powrocie do domu. O życiu rodzinnym nie mówię. Nie użalam się, bo wiedziałem w co wchodzę, ale przepraszam, że chwilowo, te parę dni mnie nie było. Nie unikam dyskusji, wręcz o nią zabiegam z Wami. Jednak najbliższe dni, to być albo nie być dla Ruchu.
Było wielu, którzy byli szkodnikami dla Ruchu, ale nie zamierzam poddawać się, choćby nie wiem jak było ciężko. Jeśli pracownicy mi jutro nie wrócą do roboty, a jeszcze piłkarze i sztab trenerski wróci zaś do strajku, to wszystko może dupnąć, a ta spirala upadku może się rozpocząć z dnia na dzień.
Nie chcecie rozmawiać i połączyć sił, trudno... Ubolewam nad tym, bo ja tu nikogo nie oszukałem, ani nie okłamałem. Nie zgadzam się z kierunkiem do upadku klubu i startu od zera. Zwolennicy tego kierunku nie mają pojęcia jak szkodzą klubowi i jakie schody będą stały przed nimi...
W mojej skromnej opinii - lista grabarzy Ruchu, którą przygotowali Kibice, powinna nazywać się listą szkodników i niszczycieli Ruchu...
Jeżeli tego razem nie poskładamy, to już wkrótce pojawi się nowa lista i to będzie lista faktycznych grabarzy Ruchu, czyli tych, którzy ostatni dołożyli się do "zgaszenia światła"! I to w przede dniu 100 lecia takiego Klubu!!!
TYLKO ZGODA I WSPÓŁPRACA URATUJE TEN KLUB!
A za dwa dni może tu już nikogo nie być...
Na co czekacie Liderzy Kibiców? Przyjdźcie do mnie porozmawiać, albo ja przyjadę do Was!
Jadę do akcjonariuszy, bo za kilka dni może być bardzo dramatycznie!
CZEKAM NA WAS I NIGDY NIE ZROZUMIEM, DLACZEGO TAK BOICIE SIĘ TEGO SPOTKANIA...
WG MNIE, KOMU NAPRAWDĘ ZALEŻY NA RUCHU, POWINIEN PRZYJŚĆ I WYSŁUCHAĆ, A POTEM OCENIAĆ I PODEJMOWAĆ DECYZJE...
Przemyślcie to, bo za chwilę będzie za późno...
Boli mnie to co piszę, ale taka jest surowa prawda! Obudźcie się w końcu i sprawdźcie co mam do powiedzenia!
W rzici mam hejt jaki leje się na mnie, ale w drugą stronę, może przestaniecie zachowywać się jak obrażone panienki i przyjdziecie ROZMAWIAĆ o przyszłości klubu? Korona chyba nikomu z głowy nie spadnie?
Czy to nie były żale Kibiców, że kolejne zarządy miały Kibiców w d... i nie chciały rozmawiać?
To teraz jest sytuacja odwrotna, że Kibice mają zarząd w d... , który chce rozmawiać z Kibicami i wręcz nie widzi innej drogi, jak tylko z Kibicami?
Chcemy prawdy, to walimy ją prosto w oczy...
Będę odpowiadać na te konstruktywne komentarze, bo wiem, że jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził i tu też tak jest - nie piszę, to niykierzy piszom, że mam ich w d..., a jak napiszę, to czytam, że głupotami się zajmuję itd., zamiast tyrać na Ruch...
Jeśli RUCH upadnie, to będąc teraz BIERNYMI - dołączycie do listy tych grabarzy! WALCZY SIĘ DO KOŃCA!
TYM BARDZIEJ, ŻE JA CZEKAM NA WAS, ŻEBYŚMY ZAWIĄZALI KOALICJĘ i RAZEM WALCZYLI O URATOWANIE KLUBU UI POTEM O SILNY RUCH!
ZAPRASZAM PO RAZ ENTY! A za parę dni może być już za późno...
pyRsk!
Albo akcjonariusza zależy na klubie i odzyskaniu swoich pieniędzy to dadzą kasę albo sorki .
My zaczniemy odbudowę klubu od B klasy.
Każdy wie ,że łatwe to nie będzie ,ale będzie czysto bez szkodników ,którzy rozkradli tyn klub.
Damy Radę

- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma potrzeby od B klasy. Jak ta spółka padnie to będzie miejsce w 4 lidze jak to wydarzyło się w przypadku wielu innych klubów.
- Lightman
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dlatego naszym celem jest wsparcie UKSu by mimo negatywnej sytuacji by było na kim to odbudować. Dla mnie może i być B klasa byle dalej od tego cynika cwaniaka jenerała który nie odróżnia klubu od spółki. Już, Wela wyrządził szkody klubowi, które ciężko będzie naprawić i dalej idzie w szkodzenie i działanie na szkodę marki Ruch
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Kontakt:
Wela, bedą jakies konkrety, czy jestes tu postawiony tylko jako oficer polityczny?
KS Ruch
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
byliśmy w Katowicach 44 lata wcześniej
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Spółka niech zdycha i oby jak najszybciej.
A Ruch Chorzów nigdy nie zginie!
A Ruch Chorzów nigdy nie zginie!
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
Myślenie Weli:
Ruch ma położyć brak 1,5 mln zł od kibiców bo bojkotują a nie 27 mln długi ich właścicieli.
No to kładźmy ten klub i zaczynajmy od nowa. Ruch nigdy nie zginie.
Ruch ma położyć brak 1,5 mln zł od kibiców bo bojkotują a nie 27 mln długi ich właścicieli.
No to kładźmy ten klub i zaczynajmy od nowa. Ruch nigdy nie zginie.
- Lateralus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ruch Chorzów nigdy nie zginie!!!
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I wielkie czarne prącie w odbyt Bikom, Kurczykom i Patermanom!!!
A po ich zastawionych rzeczach nikt płakać nie będzie...
A po ich zastawionych rzeczach nikt płakać nie będzie...
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wela, czytasz siebie przed wysłaniem posta?
Odpowiedz na pytanie w jaki sposób kibice przyczynili się do do 27 mln zł długu?
Jak się ma kwota powyżej do zablokowania ok 1,5 mln zł przychodu z biletów oraz gadżetów, których nie ma?
#Ruch nigdy nie zginie!
Odpowiedz na pytanie w jaki sposób kibice przyczynili się do do 27 mln zł długu?
Jak się ma kwota powyżej do zablokowania ok 1,5 mln zł przychodu z biletów oraz gadżetów, których nie ma?
#Ruch nigdy nie zginie!