[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:

#256 Post autor: RudaSlaska7 » 6 kwie 2013, o 12:39

to bydzie dopłacoł

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#257 Post autor: Rejon » 6 kwie 2013, o 12:42

Nojgorszy spiel tego sezonu, gorszy jak 0-5 z Viktoria i 0-4 z Lechem x 2, sam by trza chyba jakigo trynera zamordysty, coby sie go barzi boli jak rywali, co by nie smieli wlyź do szatni po szpilu, w kerym przinojmni niy lotali, :cisza:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

kattowitz
Kontakt:

#258 Post autor: kattowitz » 6 kwie 2013, o 12:45

Rejon pisze:Nojgorszy spiel tego sezonu, gorszy jak 0-5 z Viktoria i 0-4 z Lechem x 2, sam by trza chyba jakigo trynera zamordysty, coby sie go barzi boli jak rywali, co by nie smieli wlyź do szatni po szpilu, w kerym przinojmni niy lotali, :cisza:
Ojrzyński, który by im kopa w ryj zafundowoł po meczu.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#259 Post autor: HKSADIK » 6 kwie 2013, o 12:45

Tragedia, załamany jestem tym co wczoraj widziałem :wstyd:
Co to ku*** mać było :przestraszony:

za***rdalać!!! :mad:

wiesiek1
Kontakt:

#260 Post autor: wiesiek1 » 6 kwie 2013, o 12:46

To nie wina trenera akurat ten mecz.Pilkarzyki zrobily to co chcialy zrobic i im sie udalo.Jedynie postawienie na lewej obronie Chwastka to jakis sabotaz bo ten facet sie nie nadaje do gry w pilke na tym poziomie.Bardziej zenujacego wystepu dawno nie widzialem.
Na ta chwile gwarantem jakiejkolwiek mobilizacji jest tylko gra Baszczynskiego.On tutaj juz nie przyszedl dla pieniedzy i widac jak ambicja z niego az kipi w kazdym meczu.Jak jest na boisku to tez trzyma pod tym wzgledem za morde cala druzyne.Z ligi nie spadniemy, pewnie jeeszcze na 3-4 spotkania w tej rundzie sie zmobilizuja a to wystarczy.Ale co pozniej ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: Kujav » 6 kwie 2013, o 12:51

spyru pisze:
- Media trochę podgrzewały atmosferę przed meczem z Podbeskidziem, pisząc, że to taka mała wojna, a przecież nadal mamy siedem punktów przewagi nad bielszczanami - mówi Robert Chwastek.
ku*** no nie, no po prostu ku*** no nie :mur:

A powinniśmy mieć co najmniej siedemnaście punktów przewagi, więc ...

Jeżeli jedynym kryterium transferu tego wirtuoza mowy był fakt, że wcześniej miał coś wspólnego z Chorzowem... to zapraszam do mnie, ja zapewne nie mniej kocham Ruch niż Nasz (w zasadzie to Wasz, bądź Pana Mosóra) nabytek.

Jeżeli jeszcze raz zobaczę podobne, kompromitujące wypowiedzi to będę zapychał codziennie klubową skrzynkę, żeby wyciągnęli jakieś konsekwencje. Jak ma się mówić takie pierdoły to niech lepiej się do mikrofonu nie podchodzi.

Obrazek
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

niebieski73
Kontakt:

#262 Post autor: niebieski73 » 6 kwie 2013, o 12:57

W rozmowie z portalem niebiescy.pl, Mizia twierdzi, że kibice nie powinni dołować swoich zawodników, tak jak to robili wczoraj. - Ja grałem w piłkę i nie chcę dobijać zawodników Ruchu. Im trzeba dodać trochę otuchy. Powiem szczerze, że zraziło mnie, iż na trybunach zaczęło się wyzywanie. Tak nie powinno być. Pamiętajmy, że był ciężki mecz w Lubinie, szczęśliwie wygrany, ale były trzy bardzo ważne punkty. Tym razem się nie udało, ale nie zawsze wychodzi. Jeżeli ktoś grał w piłkę, to wie, że nie zawsze jest tak jak się chce. Jest trochę nieszczęścia w tym wszystkim i nie można ich dobijać. Nie wyszedł im mecz, ale tak się zdarza w życiu. - zaznacza.

Ja pier... następny obrońca uciśnionych

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#263 Post autor: Scypion » 6 kwie 2013, o 13:21

Co to sa dzieci specjalnej troski ze potrzena jest im otucha?

heinRich
Kontakt:

#264 Post autor: heinRich » 6 kwie 2013, o 13:25

Mizia niych niy dupcy flekow , bo poczontek jego kariery w Ruchu z Jaworkiym w ataku byl delikatnie rzecz ujmujonc ujowy...potym na stare lata zrozumiol co to fusbal i dos tam pogrywol...niy zmiynio to jednak faktu,ze zlola nos ostatnio druzyna w tabeli , a te pseudopilkarzyki to niych wiedzom co o nich myslymy i ze takim blaznom to dziynkujymy...WON z Chorzowa sprzedawczyki

chorzowski_rsl
Kontakt:

#265 Post autor: chorzowski_rsl » 6 kwie 2013, o 13:26

jak na Bełchatowie przegromy,to zlecymy tyla
NRŚL GANG

adamo_R

#266 Post autor: adamo_R » 6 kwie 2013, o 13:29

Hajnel, widza za Cia tys tyn wynik wzion . Nawet wygrano na Bełchatowie , niy wiela zmieni, bo czekajom nas póżni takie szpile ze niy chca myśleć co bydzie. Wczoryj to abo sprzedali im szpil, albo foch ze kasy niet , to i gry niet. Za tako postawa nalezy im sie kop w rzić , kej niy poważny wp***dol.

DanzaKuduro
Kontakt:

#267 Post autor: DanzaKuduro » 6 kwie 2013, o 13:37

a wpadłeś geniuszu na to że oni mają w kontraktach zapisane udzielanie wywiadów i komentowanie wiec muszą podejść? A trudno po 3 min od końcowego gwizdka, po sromotnej porażce, przemyśleć dokładnie i sklecić jakieś zdanie, które i tak zostanie potem przeinaczone przez prase, podzielone na czynniki pierwsze i poddane analizie jak na maturze, przez Profesorów z trybun :/

Raz na wozie, raz pod wozem. Musi być jakaś głębsza przyczyna tego wszystkiego co się teraz dzieje. Nie możemy tylko oceniać w kategoriach białe i czarne, że grają chu** bo są chu**owi, tu nie chodzi tylko o sprawność fizyczną ale i psychikę i inne warunki otoczenia więc pomysł żeby ich za każdym razem za szmaty z SCC wyciągać i na trening wyciepywać jest żenujący.

Dorośnijcie, bo jak czytam niektóre wypowiedzi to jestem za aborcją.

Kujav pisze:
spyru pisze:
- Media trochę podgrzewały atmosferę przed meczem z Podbeskidziem, pisząc, że to taka mała wojna, a przecież nadal mamy siedem punktów przewagi nad bielszczanami - mówi Robert Chwastek.
ku*** no nie, no po prostu ku*** no nie :mur:

A powinniśmy mieć co najmniej siedemnaście punktów przewagi, więc ...

Jeżeli jedynym kryterium transferu tego wirtuoza mowy był fakt, że wcześniej miał coś wspólnego z Chorzowem... to zapraszam do mnie, ja zapewne nie mniej kocham Ruch niż Nasz (w zasadzie to Wasz, bądź Pana Mosóra) nabytek.

Jeżeli jeszcze raz zobaczę podobne, kompromitujące wypowiedzi to będę zapychał codziennie klubową skrzynkę, żeby wyciągnęli jakieś konsekwencje. Jak ma się mówić takie pierdoły to niech lepiej się do mikrofonu nie podchodzi.

Obrazek

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#268 Post autor: Pawel » 6 kwie 2013, o 13:42

Kwintesencją tego szpilu było rozegranie piłki przy naszym ostatnim "kontrataku" , po którym bal wyleciał na aut...

heinRich
Kontakt:

#269 Post autor: heinRich » 6 kwie 2013, o 13:42

adamo_R pisze:Hajnel, widza za Cia tys tyn wynik wzion . Nawet wygrano na Bełchatowie , niy wiela zmieni, bo czekajom nas póżni takie szpile ze niy chca myśleć co bydzie. Wczoryj to abo sprzedali im szpil, albo foch ze kasy niet , to i gry niet. Za tako postawa nalezy im sie kop w rzić , kej niy poważny wp***dol.
no ale chopie... wela idzie udowac ze je gut, jak se chcom robic jaja to niych idom grac do AKS Niwka abo do Czeladzi. ino ze za tako gra to by im goroliki wp***dol po 15-stu minutach spuscili. szkoda godac i sie nerwowac...ale dobro Ruch-u dlo mie nojwazniyjsze

DanzaKuduro
Kontakt:

#270 Post autor: DanzaKuduro » 6 kwie 2013, o 13:50

pytanie: po czyim dośrodkowaniu był rożny i jedyna w meczu bramka dla Niebieskich?
wiesiek1 pisze:To nie wina trenera akurat ten mecz.Pilkarzyki zrobily to co chcialy zrobic i im sie udalo.Jedynie postawienie na lewej obronie Chwastka to jakis sabotaz bo ten facet sie nie nadaje do gry w pilke na tym poziomie.Bardziej zenujacego wystepu dawno nie widzialem.
Na ta chwile gwarantem jakiejkolwiek mobilizacji jest tylko gra Baszczynskiego.On tutaj juz nie przyszedl dla pieniedzy i widac jak ambicja z niego az kipi w kazdym meczu.Jak jest na boisku to tez trzyma pod tym wzgledem za morde cala druzyne.Z ligi nie spadniemy, pewnie jeeszcze na 3-4 spotkania w tej rundzie sie zmobilizuja a to wystarczy.Ale co pozniej ?

Zablokowany