[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:
to bydzie dopłacoł
- Rejon
- Kontakt:
Nojgorszy spiel tego sezonu, gorszy jak 0-5 z Viktoria i 0-4 z Lechem x 2, sam by trza chyba jakigo trynera zamordysty, coby sie go barzi boli jak rywali, co by nie smieli wlyź do szatni po szpilu, w kerym przinojmni niy lotali, 

"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
Ojrzyński, który by im kopa w ryj zafundowoł po meczu.Rejon pisze:Nojgorszy spiel tego sezonu, gorszy jak 0-5 z Viktoria i 0-4 z Lechem x 2, sam by trza chyba jakigo trynera zamordysty, coby sie go barzi boli jak rywali, co by nie smieli wlyź do szatni po szpilu, w kerym przinojmni niy lotali,
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tragedia, załamany jestem tym co wczoraj widziałem 
Co to ku*** mać było
za***rdalać!!!

Co to ku*** mać było

za***rdalać!!!

-
- Kontakt:
To nie wina trenera akurat ten mecz.Pilkarzyki zrobily to co chcialy zrobic i im sie udalo.Jedynie postawienie na lewej obronie Chwastka to jakis sabotaz bo ten facet sie nie nadaje do gry w pilke na tym poziomie.Bardziej zenujacego wystepu dawno nie widzialem.
Na ta chwile gwarantem jakiejkolwiek mobilizacji jest tylko gra Baszczynskiego.On tutaj juz nie przyszedl dla pieniedzy i widac jak ambicja z niego az kipi w kazdym meczu.Jak jest na boisku to tez trzyma pod tym wzgledem za morde cala druzyne.Z ligi nie spadniemy, pewnie jeeszcze na 3-4 spotkania w tej rundzie sie zmobilizuja a to wystarczy.Ale co pozniej ?
Na ta chwile gwarantem jakiejkolwiek mobilizacji jest tylko gra Baszczynskiego.On tutaj juz nie przyszedl dla pieniedzy i widac jak ambicja z niego az kipi w kazdym meczu.Jak jest na boisku to tez trzyma pod tym wzgledem za morde cala druzyne.Z ligi nie spadniemy, pewnie jeeszcze na 3-4 spotkania w tej rundzie sie zmobilizuja a to wystarczy.Ale co pozniej ?
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
spyru pisze:ku*** no nie, no po prostu ku*** no nie- Media trochę podgrzewały atmosferę przed meczem z Podbeskidziem, pisząc, że to taka mała wojna, a przecież nadal mamy siedem punktów przewagi nad bielszczanami - mówi Robert Chwastek.
A powinniśmy mieć co najmniej siedemnaście punktów przewagi, więc ...
Jeżeli jedynym kryterium transferu tego wirtuoza mowy był fakt, że wcześniej miał coś wspólnego z Chorzowem... to zapraszam do mnie, ja zapewne nie mniej kocham Ruch niż Nasz (w zasadzie to Wasz, bądź Pana Mosóra) nabytek.
Jeżeli jeszcze raz zobaczę podobne, kompromitujące wypowiedzi to będę zapychał codziennie klubową skrzynkę, żeby wyciągnęli jakieś konsekwencje. Jak ma się mówić takie pierdoły to niech lepiej się do mikrofonu nie podchodzi.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
W rozmowie z portalem niebiescy.pl, Mizia twierdzi, że kibice nie powinni dołować swoich zawodników, tak jak to robili wczoraj. - Ja grałem w piłkę i nie chcę dobijać zawodników Ruchu. Im trzeba dodać trochę otuchy. Powiem szczerze, że zraziło mnie, iż na trybunach zaczęło się wyzywanie. Tak nie powinno być. Pamiętajmy, że był ciężki mecz w Lubinie, szczęśliwie wygrany, ale były trzy bardzo ważne punkty. Tym razem się nie udało, ale nie zawsze wychodzi. Jeżeli ktoś grał w piłkę, to wie, że nie zawsze jest tak jak się chce. Jest trochę nieszczęścia w tym wszystkim i nie można ich dobijać. Nie wyszedł im mecz, ale tak się zdarza w życiu. - zaznacza.
Ja pier... następny obrońca uciśnionych
Ja pier... następny obrońca uciśnionych
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Co to sa dzieci specjalnej troski ze potrzena jest im otucha?
-
- Kontakt:
Mizia niych niy dupcy flekow , bo poczontek jego kariery w Ruchu z Jaworkiym w ataku byl delikatnie rzecz ujmujonc ujowy...potym na stare lata zrozumiol co to fusbal i dos tam pogrywol...niy zmiynio to jednak faktu,ze zlola nos ostatnio druzyna w tabeli , a te pseudopilkarzyki to niych wiedzom co o nich myslymy i ze takim blaznom to dziynkujymy...WON z Chorzowa sprzedawczyki
-
- Kontakt:
jak na Bełchatowie przegromy,to zlecymy tyla
NRŚL GANG
-
Hajnel, widza za Cia tys tyn wynik wzion . Nawet wygrano na Bełchatowie , niy wiela zmieni, bo czekajom nas póżni takie szpile ze niy chca myśleć co bydzie. Wczoryj to abo sprzedali im szpil, albo foch ze kasy niet , to i gry niet. Za tako postawa nalezy im sie kop w rzić , kej niy poważny wp***dol.
-
- Kontakt:
a wpadłeś geniuszu na to że oni mają w kontraktach zapisane udzielanie wywiadów i komentowanie wiec muszą podejść? A trudno po 3 min od końcowego gwizdka, po sromotnej porażce, przemyśleć dokładnie i sklecić jakieś zdanie, które i tak zostanie potem przeinaczone przez prase, podzielone na czynniki pierwsze i poddane analizie jak na maturze, przez Profesorów z trybun 
Raz na wozie, raz pod wozem. Musi być jakaś głębsza przyczyna tego wszystkiego co się teraz dzieje. Nie możemy tylko oceniać w kategoriach białe i czarne, że grają chu** bo są chu**owi, tu nie chodzi tylko o sprawność fizyczną ale i psychikę i inne warunki otoczenia więc pomysł żeby ich za każdym razem za szmaty z SCC wyciągać i na trening wyciepywać jest żenujący.
Dorośnijcie, bo jak czytam niektóre wypowiedzi to jestem za aborcją.

Raz na wozie, raz pod wozem. Musi być jakaś głębsza przyczyna tego wszystkiego co się teraz dzieje. Nie możemy tylko oceniać w kategoriach białe i czarne, że grają chu** bo są chu**owi, tu nie chodzi tylko o sprawność fizyczną ale i psychikę i inne warunki otoczenia więc pomysł żeby ich za każdym razem za szmaty z SCC wyciągać i na trening wyciepywać jest żenujący.
Dorośnijcie, bo jak czytam niektóre wypowiedzi to jestem za aborcją.
Kujav pisze:spyru pisze:ku*** no nie, no po prostu ku*** no nie- Media trochę podgrzewały atmosferę przed meczem z Podbeskidziem, pisząc, że to taka mała wojna, a przecież nadal mamy siedem punktów przewagi nad bielszczanami - mówi Robert Chwastek.
A powinniśmy mieć co najmniej siedemnaście punktów przewagi, więc ...
Jeżeli jedynym kryterium transferu tego wirtuoza mowy był fakt, że wcześniej miał coś wspólnego z Chorzowem... to zapraszam do mnie, ja zapewne nie mniej kocham Ruch niż Nasz (w zasadzie to Wasz, bądź Pana Mosóra) nabytek.
Jeżeli jeszcze raz zobaczę podobne, kompromitujące wypowiedzi to będę zapychał codziennie klubową skrzynkę, żeby wyciągnęli jakieś konsekwencje. Jak ma się mówić takie pierdoły to niech lepiej się do mikrofonu nie podchodzi.
- Pawel
- Kontakt:
Kwintesencją tego szpilu było rozegranie piłki przy naszym ostatnim "kontrataku" , po którym bal wyleciał na aut...
-
- Kontakt:
no ale chopie... wela idzie udowac ze je gut, jak se chcom robic jaja to niych idom grac do AKS Niwka abo do Czeladzi. ino ze za tako gra to by im goroliki wp***dol po 15-stu minutach spuscili. szkoda godac i sie nerwowac...ale dobro Ruch-u dlo mie nojwazniyjszeadamo_R pisze:Hajnel, widza za Cia tys tyn wynik wzion . Nawet wygrano na Bełchatowie , niy wiela zmieni, bo czekajom nas póżni takie szpile ze niy chca myśleć co bydzie. Wczoryj to abo sprzedali im szpil, albo foch ze kasy niet , to i gry niet. Za tako postawa nalezy im sie kop w rzić , kej niy poważny wp***dol.
-
- Kontakt:
pytanie: po czyim dośrodkowaniu był rożny i jedyna w meczu bramka dla Niebieskich?
wiesiek1 pisze:To nie wina trenera akurat ten mecz.Pilkarzyki zrobily to co chcialy zrobic i im sie udalo.Jedynie postawienie na lewej obronie Chwastka to jakis sabotaz bo ten facet sie nie nadaje do gry w pilke na tym poziomie.Bardziej zenujacego wystepu dawno nie widzialem.