[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00
-
- Kontakt:
Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1
Czy jest możliwość wyszukania wszystkich utworów muzycznych, które leciały przed meczem i podczas przerwy ?
-
- Kontakt:
tyn eiden to ten co miol herbata zimno na szpilu ? 

-
- Kontakt:
Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy
ku*** ludzie!!! To byla piyrszo połowa!!! Na pełnyj kurwicy jadymy do Pilzna,do przerwy szczylomy 2 tory, i drugo połowa szpil zaczyno sie od nowa!!!!
Ps fto niy jedzie tyn parówa!!!

ku*** ludzie!!! To byla piyrszo połowa!!! Na pełnyj kurwicy jadymy do Pilzna,do przerwy szczylomy 2 tory, i drugo połowa szpil zaczyno sie od nowa!!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- SODA
rubyzkaliny pisze:mozna przegrac zawsze ale po walce,cza pokozac ze sie chce,nadrobic nieudolnosc walecznoscia, ale tego cza uczyc od malego

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
"I właśnie dlatego doceniam słowa Dariusza Smagorowicza. Właściciel Ruchu umówił się z prezesem Viktorii na cygaro i browar w Pilznie"
http://czado.blox.pl/html
Momy od kogo się uczyć.
http://czado.blox.pl/html
Momy od kogo się uczyć.
-
- Kontakt:
Może janusze lepiej od ciebie znają się na piłce nożnej. Wszystkie fachowe wyjaśnienia znajdziesz tutaj: http://czado.blox.pl/htmlChachoR pisze:Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy![]()
Ja wiem, że kibic ma kibicować i obowiązek kibica nakazuje być optymistą. Ale to nie może jednak przekraczać granic, za którymi możemy być podejrzewani o brak rozsądku i nieznajomość piłki nożnej. Ja też bardzo bym chciał dobrego wyniku w Pilźnie ale nie oczekuję cudów od naszych. Oczekuję ambicji, walki i pozostawienia dobrego wrażenia. Oczekuję, że wykorzystają ten mecz do kolejnego podpatrzenia jak grają lepsi i podniesienia umiejętności.
A od nowa, to zaczniemy w przyszłym roku. Oby w eliminacjach do LM. I na tym polega mój optymizm.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
Fachowe wyjaśnienia- Czado żadnym ekspertem nie jest, no chyba, że w kwestii historii piłki nożnej. Wielokrotnie zdarzało się, że drużyna gorsza wygrywała z tą lepszą i tak może być i tym razem, tymbardziej, że Viktoria wbrew właśnie januszowym dywagacjom ma słabe strony. Po pierwsze jest słabiej przygotowana kondycyjnie od nas, oni grali cały czas piłką my za nią biegaliśmy, a mimo to od 70 minuty to my wyglądaliśmy lepiej od nich, najlepiej o tym świadczy, że pierwszą bramkę strzelili po kontrze. Druga sprawa to to, że nie stwarzają sobie sytuacji, bo brakuje u nich ostatniego podania, byli groźniejsi od nas mimo, to oddali bodajże 3? strzały w światło bramki. Kolejny argument to patrząc po wypowiedziach ich trenera są pewni tego, że są lepsi od nas więc mogą podejść do meczu mało skoncentrowani, a to często kończy się źle.Witek46 pisze:Może janusze lepiej od ciebie znają się na piłce nożnej. Wszystkie fachowe wyjaśnienia znajdziesz tutaj: http://czado.blox.pl/htmlChachoR pisze:Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy![]()
Ja wiem, że kibic ma kibicować i obowiązek kibica nakazuje być optymistą. Ale to nie może jednak przekraczać granic, za którymi możemy być podejrzewani o brak rozsądku i nieznajomość piłki nożnej. Ja też bardzo bym chciał dobrego wyniku w Pilźnie ale nie oczekuję cudów od naszych. Oczekuję ambicji, walki i pozostawienia dobrego wrażenia. Oczekuję, że wykorzystają ten mecz do kolejnego podpatrzenia jak grają lepsi i podniesienia umiejętności.
A od nowa, to zaczniemy w przyszłym roku. Oby w eliminacjach do LM. I na tym polega mój optymizm.
-
- Kontakt:
miołech kiedys przyjemnosc grac jeszcze jako junior przeciwko Czechom, i sie potwierdzo grajom szybszo piła , gibcij biegajom za balem, taktycznie tyz ulozeni, widza ze nasze fusbalery jak to zoboczyli to pastli, ale u nos jest powiedzynie takie domy rade i tego sie cza czimac...
-
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów