[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
teamdox
Kontakt:

Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1

#256 Post autor: teamdox » 3 sie 2012, o 18:05

Czy jest możliwość wyszukania wszystkich utworów muzycznych, które leciały przed meczem i podczas przerwy ?

RudaSlaska7
Kontakt:

#257 Post autor: RudaSlaska7 » 3 sie 2012, o 18:23

tyn eiden to ten co miol herbata zimno na szpilu ? :rotfl:

_pnwk_
Kontakt:

#258 Post autor: _pnwk_ » 3 sie 2012, o 19:44

Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy :wstyd:

ku*** ludzie!!! To byla piyrszo połowa!!! Na pełnyj kurwicy jadymy do Pilzna,do przerwy szczylomy 2 tory, i drugo połowa szpil zaczyno sie od nowa!!!!

Ps fto niy jedzie tyn parówa!!! :P
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
SODA

#259 Post autor: SODA » 3 sie 2012, o 20:02

rubyzkaliny pisze:mozna przegrac zawsze ale po walce,cza pokozac ze sie chce,nadrobic nieudolnosc walecznoscia, ale tego cza uczyc od malego
;) walczyli na tyle ile umieli
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#260 Post autor: bluemario » 4 sie 2012, o 00:51

"I właśnie dlatego doceniam słowa Dariusza Smagorowicza. Właściciel Ruchu umówił się z prezesem Viktorii na cygaro i browar w Pilznie"
http://czado.blox.pl/html
Momy od kogo się uczyć.

Witek46
Kontakt:

#261 Post autor: Witek46 » 4 sie 2012, o 09:26

ChachoR pisze:Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy :wstyd:

ku*** ludzie!!! To byla piyrszo połowa!!! Na pełnyj kurwicy jadymy do Pilzna,do przerwy szczylomy 2 tory, i drugo połowa szpil zaczyno sie od nowa!!!!

Może janusze lepiej od ciebie znają się na piłce nożnej. Wszystkie fachowe wyjaśnienia znajdziesz tutaj: http://czado.blox.pl/html
Ja wiem, że kibic ma kibicować i obowiązek kibica nakazuje być optymistą. Ale to nie może jednak przekraczać granic, za którymi możemy być podejrzewani o brak rozsądku i nieznajomość piłki nożnej. Ja też bardzo bym chciał dobrego wyniku w Pilźnie ale nie oczekuję cudów od naszych. Oczekuję ambicji, walki i pozostawienia dobrego wrażenia. Oczekuję, że wykorzystają ten mecz do kolejnego podpatrzenia jak grają lepsi i podniesienia umiejętności.
A od nowa, to zaczniemy w przyszłym roku. Oby w eliminacjach do LM. I na tym polega mój optymizm.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Roni2580

#262 Post autor: Roni2580 » 4 sie 2012, o 09:43

Witek46 pisze:
ChachoR pisze:Jo niy wiym o co łazi sam tym roztomajtym Januszomkibicom uod wosztu i wachy :wstyd:

Może janusze lepiej od ciebie znają się na piłce nożnej. Wszystkie fachowe wyjaśnienia znajdziesz tutaj: http://czado.blox.pl/html
Ja wiem, że kibic ma kibicować i obowiązek kibica nakazuje być optymistą. Ale to nie może jednak przekraczać granic, za którymi możemy być podejrzewani o brak rozsądku i nieznajomość piłki nożnej. Ja też bardzo bym chciał dobrego wyniku w Pilźnie ale nie oczekuję cudów od naszych. Oczekuję ambicji, walki i pozostawienia dobrego wrażenia. Oczekuję, że wykorzystają ten mecz do kolejnego podpatrzenia jak grają lepsi i podniesienia umiejętności.
A od nowa, to zaczniemy w przyszłym roku. Oby w eliminacjach do LM. I na tym polega mój optymizm.
Fachowe wyjaśnienia- Czado żadnym ekspertem nie jest, no chyba, że w kwestii historii piłki nożnej. Wielokrotnie zdarzało się, że drużyna gorsza wygrywała z tą lepszą i tak może być i tym razem, tymbardziej, że Viktoria wbrew właśnie januszowym dywagacjom ma słabe strony. Po pierwsze jest słabiej przygotowana kondycyjnie od nas, oni grali cały czas piłką my za nią biegaliśmy, a mimo to od 70 minuty to my wyglądaliśmy lepiej od nich, najlepiej o tym świadczy, że pierwszą bramkę strzelili po kontrze. Druga sprawa to to, że nie stwarzają sobie sytuacji, bo brakuje u nich ostatniego podania, byli groźniejsi od nas mimo, to oddali bodajże 3? strzały w światło bramki. Kolejny argument to patrząc po wypowiedziach ich trenera są pewni tego, że są lepsi od nas więc mogą podejść do meczu mało skoncentrowani, a to często kończy się źle.

lazio
Kontakt:

#263 Post autor: lazio » 4 sie 2012, o 22:13

miołech kiedys przyjemnosc grac jeszcze jako junior przeciwko Czechom, i sie potwierdzo grajom szybszo piła , gibcij biegajom za balem, taktycznie tyz ulozeni, widza ze nasze fusbalery jak to zoboczyli to pastli, ale u nos jest powiedzynie takie domy rade i tego sie cza czimac...

bRayan72

#264 Post autor: bRayan72 » 6 sie 2012, o 19:26

OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

ODPOWIEDZ