[18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz. 18
-
Re: [18 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów, 18.02.12.godz
No Oki. Ale wiersz mi , jo Cie kojarza ze SF. Ale co tam. 

-
- Kontakt:
lepiej SF niż SLD, albo LSDadamo_R pisze:No Oki. Ale wiersz mi , jo Cie kojarza ze SF. Ale co tam.

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Druga polowa ok, choc czuje niedosyt. Zawsze czekuje 3 pkt a dzis definitywnie stracilismy szanse na majstra moim zdaniem ;]
-
- Kontakt:
eee tam - jedna, dwie kolejki i zas sie liczymy na powaznie w walce o majstrabogas1985 pisze:Druga polowa ok, choc czuje niedosyt. Zawsze czekuje 3 pkt a dzis definitywnie stracilismy szanse na majstra moim zdaniem ;]

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem rywalizacja o majstra nie koniecznie rozstrzygnie się nei w bezpośrednich meczach, ale przede wszystkim w kategorii ile kto straci głupich punktów z drużynami z dołu i środka tabeli.
Więc jeżeli wygrywać będziemy takie mecze to remis z Śląskiem nie jest zły, choć też uważam jak pisałem od razu po końcowym gwizdku niedosyt jest, bo moim zdaniem mecz był do wygrania i my chyba lepiej wytrzymując trudy spotkania nie potrzebnie po bramce na 1-1 się cofnęliśmy, to, że przy 0-0 tak graliśmy mogłem zrozumieć nie wiedzieli na co ich stać, więc chcieli trochę przetrzymać, a w drugiej połowie przycisnąć jak choćby ze szczewami. Ale przy 1-1 było widać, że to my lepiej znosimy trudy i wtedy to my chyba powinniśmy przycisnąć. Owszem może to było ryzykowne, ale jak chcemy walczyć o majstra to w takich wypadkach bez ryzyka się nie obejdzie. Oczywiście tu po prostu problem jest taki, że u nos nie ma podejścia, że wszystko oprócz mistrza będzie porażką i stąd założa się, że jeszcze nei roz nie podejmiemy ryzyka w takim wypadku ciułając punkty i pewnie będąc w czołówce, ale jednak może nie na pierwszym placu czy nawet podium.
Więc jeżeli wygrywać będziemy takie mecze to remis z Śląskiem nie jest zły, choć też uważam jak pisałem od razu po końcowym gwizdku niedosyt jest, bo moim zdaniem mecz był do wygrania i my chyba lepiej wytrzymując trudy spotkania nie potrzebnie po bramce na 1-1 się cofnęliśmy, to, że przy 0-0 tak graliśmy mogłem zrozumieć nie wiedzieli na co ich stać, więc chcieli trochę przetrzymać, a w drugiej połowie przycisnąć jak choćby ze szczewami. Ale przy 1-1 było widać, że to my lepiej znosimy trudy i wtedy to my chyba powinniśmy przycisnąć. Owszem może to było ryzykowne, ale jak chcemy walczyć o majstra to w takich wypadkach bez ryzyka się nie obejdzie. Oczywiście tu po prostu problem jest taki, że u nos nie ma podejścia, że wszystko oprócz mistrza będzie porażką i stąd założa się, że jeszcze nei roz nie podejmiemy ryzyka w takim wypadku ciułając punkty i pewnie będąc w czołówce, ale jednak może nie na pierwszym placu czy nawet podium.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- MaRioE1920
- Kontakt:
Witam oglądałem mecz w TV i oraz zdjęcia na Niebiescy.pl. I mam pytanie czy Niebiescy byli na sektorze wraz ze Śląskiem ?
Bo zdjęcia wskazują na to że tak. Dziekuje za odpowiedz.
Niech sie boi cała Polska, wRaca duma GÓRNEGO SLASKA !
-
- Kontakt:
MaRioE1920 pisze:Witam oglądałem mecz w TV i oraz zdjęcia na Niebiescy.pl. I mam pytanie czy Niebiescy byli na sektorze wraz ze Śląskiem ?

-
- Kontakt:
Wynik ok,mogło byc lepi,ale mogło tyz byc gorzij,wiync remis na ciynzkim trerenie cieszy.
Gilowi zielony Gil na ryj.
Arek to jest Piech
A Waldek to jest KING

Gilowi zielony Gil na ryj.
Arek to jest Piech
A Waldek to jest KING

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Konferencja po meczu
http://www.youtube.com/watch?v=rj3oZprh ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;!
http://www.youtube.com/watch?v=rj3oZprh ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Ostatnio zmieniony 19 lut 2012, o 10:41 przez setnik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0l7_uuk1ro#" onclick="window.open(this.href);return false;!
Wasz doping w 4:46.
Tylko Śląsk!
Wasz doping w 4:46.
Tylko Śląsk!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobry mecz, jestem zadowolony. Jakby nie ten Gil to byloby zwyciestwo, ale punkt wywieziony z Wroclawia jest ok!
Widac, ze druzyna wykonala super prace zima, znow sa bardzo dobrze przygotowani
Oby Malinowski nie mial zadnej groznej kontuzji, bo zostaniemy z Lisowskim w srodku pomocy
Widac, ze druzyna wykonala super prace zima, znow sa bardzo dobrze przygotowani

Oby Malinowski nie mial zadnej groznej kontuzji, bo zostaniemy z Lisowskim w srodku pomocy

-
- Kontakt:
ich tam jest 200+ chopa i ładnie jada z dopingiem. Czujecie to jakby było te 3500tys??
Katowice Wszystkie Dzielnice
- Chudy81
- Kontakt:
Mówcie co chcecie ale to jest post roku przepraszam za OT w tym temacie ale nie mogłem.Fanatyk z Rudy pisze:Danory pisze:_B_ pisze:NA Śląsk JEST ABSOLUTNY ZAKAZ WYJAZDU!!!
NIE MA ŻADNEGO WYBIERANIA SIE NA TEN MECZ NA WŁASNA REKE!!!
A KAZDY KTO ZŁAMIE TEN ZAKAZ POWINIEN SIE LICZYC Z WYCIAGNIECIEM SUROWYCH KONSEKWENCJI!!!
PRZEKAZYWAĆ NA FC,DZIELNICACH ITP
ZWŁASZCZA PRZESTRZEC PRZED TYM WYJAZDEM WSZYSTKICH "OGLĄDACZY NOWYCH STADIONÓW"
ŻEBY POTEM NIE BYLO LAMENTU!![]()
I kim Ty w ogóle ku*** jesteś, żeby takie info pisać na forum? Nie jesteś osobą decyzyjną.
![]()

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dać mu złotą czcionkę 

-
- Kontakt:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niewiem kto to napisał ale Waldek KING
niewiem kto to napisał ale Waldek KING