Oryginalność poglądów nie oznacza automatycznie ich mądrości19r20 pisze:wracając do mojego typowania gdyby sędzia nie podyktował elwra na 2:2 dawno nie widziałem tek idiotycznego karnego z niczego i po tak ewidentnym błędzie czarnych, potem na nasza obronaKujav pisze:19r20 pisze:to nie jest hurra optymizm w typowaniu 5:0 tylko realizm
zwycięstwo 5:0 zadowoli fanatyka, nie bądźmy minimalistami że jakieś scyzoryki jak przegrają 2:0 to będziemy zadowoleni
my nie jesteśmy GKS czy inne Górniki które chcą tylko najniższy wymiar kary nie wazne czy grają z Niecieczami czy innymi Sląskami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w każdym razie jeśli słaby GKS Bełchatów wygrywa 6:0 to ja mam nie wierzyć w 5:0 ? nigdy
a juz całkiem rozwalił mnie Grodzicki:
Przed meczem w ciemno bralibyśmy remis, ale teraz możemy żałować, że tak głupio straciliśmy bramki. Dwa nasze fatalne błędy zadecydowały o remisie - przyznaje Rafał Grodzicki, obrońca Ruchu.
za taki minimalizm to niech wypier.... do tej Cracovii, w Ruchu nie potrzebujemy takich kopaczy
2 mecz 2 bramka stracona dzieki niemu
Korona Kielce - Ruch Chorzów 08.08.2011 piłkarsko
-
- Kontakt:
Re: Korona Kielce - Ruch Chorzów 08.08.2011 piłkarsko
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wynik nikogo nie krzywdzi, któraś z drużyn mogła zostać samotnym liderem ale widocznie nie udźwignęły presji
.Suma błędów w tym meczu z mojej perspektywy wyszła na remis i tak zakończył się mecz.I nie ważne ,że mylili się sędziowie,czy piłkarze bo bylo przynajmniej w pierwszej polowie widowisko
.Trzeba uszanować Koronę bo są tak samo mocni czy słabi jak większość drużyn w naszej lidze pomijając może beniaminków(Ci na razie zdecydowanie odbiegają poziomem).Trzeba przyjąć punkt i szukać następnych już w piątek.
Choć na takim poziomie rozgrywek takie babole jak przytrafił się Matko przy stracie drugiej bramy(sytuacja z karnym) to naprawdę rzadkość.Popatrzcie ,że jemu w tym meczu zabrakło zwykłego farta:
I bramka: obronił strzał i jak by odbił bardziej w bok niż przed siebie sytuacja opanowana(ewentualnie rzut rożny)
II bramka karny z niczego,w dodatku pewnie obroniony ino zaś źle odbity bo zamiast do boku to pod nogi Vuco .
Co do naszych bramek ,pierwszo prawidłowo,karny na wyrost w dodatku ewidentny faul Skutera w II połowie.Dla mnie czysty remis.

Choć na takim poziomie rozgrywek takie babole jak przytrafił się Matko przy stracie drugiej bramy(sytuacja z karnym) to naprawdę rzadkość.Popatrzcie ,że jemu w tym meczu zabrakło zwykłego farta:
I bramka: obronił strzał i jak by odbił bardziej w bok niż przed siebie sytuacja opanowana(ewentualnie rzut rożny)
II bramka karny z niczego,w dodatku pewnie obroniony ino zaś źle odbity bo zamiast do boku to pod nogi Vuco .
Co do naszych bramek ,pierwszo prawidłowo,karny na wyrost w dodatku ewidentny faul Skutera w II połowie.Dla mnie czysty remis.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widzę, że się robi moda na atakowanie Grodzickiego. Pierwszą bramę zawalił Djokic, mijając się z piłką. Fakt, że Grodek tego nie naprawił idąc na raz.
Wojtek Grzyb nigdy w Ruchu nie miał dobrego początku rundy!
Wojtek Grzyb nigdy w Ruchu nie miał dobrego początku rundy!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Ciynzko winic Djokicia o piyrszy tor. Poprostu niy dol rady przecionc tego podania, bala trafiola pod nogi Lecha. Grodek siod na zic i stalo sie. Bylo minylo. Najgorzi szkoda tego elwra, kerego niy bylo. Cza myslec juz o piontku.
- kodak1920
- Kontakt:
Maciej Jankowski (napastnik Ruchu):
Zaczyna pluć nam w twarz,niedosc ze nic nie gra to jeszcze nie podziekuje kibicom na Doping.FOCHY wali jak sam sku***syn.
Jak powiedział PatrykkPrzyznam, że po meczu rzeczywiście nie podszedłem pod sektor podziękować naszym kibicom. Niestety, zwyczajnie o tym zapomniałem. Jestem jednym z młodszych zawodników i muszę zadbać o to, by wszystko zostało zabrane z ławki rezerwowych, gdyż my za to odpowiadamy. Mogę obiecać, że będę się starał o tym pamiętać, bo wiem, że to jest ważne.
Zaczyna pluć nam w twarz,niedosc ze nic nie gra to jeszcze nie podziekuje kibicom na Doping.FOCHY wali jak sam sku***syn.

-
- Kontakt:
Matko niestety nie mo konkurencji wśród sztabu bramkarzy i gro w kulki i sie obijo... Z meczu na mecz zawsze jakoś flyja, wczoraj była tragedia. A co do karnego do korony - arbiter główny podyktowoł rzut rożny po czym 3 piłkarzy korony podleciało do liniowego, pogodali sie i liniowy zmienił zdanie.
Liniowy - synek od Listkiewicza wyglądo jak bajtel i jak 3 do niego podleciało to sie obsroł.. Cały czerwony sie zrobił to było widać przecież..
Hernani faulowoł z 6 razy Piecha
Stano z 5 razy ogólnie
Efekt ? ani jednej kartki w/w piłkarzy. A zaś Grodek dostoł za dyskusja z arbitrem dot. karnego ( Grodek - KAPITAN )
Liniowy - synek od Listkiewicza wyglądo jak bajtel i jak 3 do niego podleciało to sie obsroł.. Cały czerwony sie zrobił to było widać przecież..
Hernani faulowoł z 6 razy Piecha
Stano z 5 razy ogólnie
Efekt ? ani jednej kartki w/w piłkarzy. A zaś Grodek dostoł za dyskusja z arbitrem dot. karnego ( Grodek - KAPITAN )
Ostatnio zmieniony 9 sie 2011, o 15:44 przez MeteoR1920, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
będą pieniądze na kontach to nie bedzie takich zagrań naszych obrońców...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- Patrykk
west72 pisze:nie przesadzej to ino jedyn z wielu najemników w tej lidze ,ale za razem nasz piłkarz wiec dej se luz.Jankes mo dobrze grać zdobywać bramy nie musi byc idolem bo na to prawo zasługują nieliczni .To warszawiok wiec w pewnym stopniu arogant bo oni wszyscy czują się lepsi od reszty kraju i ch..im w D.Patrykk pisze:Maciej Jankowski (napastnik Ruchu):
Przyznam, że po meczu rzeczywiście nie podszedłem pod sektor podziękować naszym kibicom. Niestety, zwyczajnie o tym zapomniałem. Jestem jednym z młodszych zawodników i muszę zadbać o to, by wszystko zostało zabrane z ławki rezerwowych, gdyż my za to odpowiadamy. Mogę obiecać, że będę się starał o tym pamiętać, bo wiem, że to jest ważne.
Przeca tyn gorol kolejny roz nom jawnie pluje w gymba![]()
Łon mo nos za debili???
Do końca kontraktu ława a potem wypier.dalaj śmieciu!!!
Bydzie okazja to pewnie go sprzedaja albo som odejdzie po upływie kontraktu taki zawód.....
po co sie stresować ciesz sie radością innych naszych pilkarzy![]()
![]()
Jo sie broń Boże niy sztresuja

Chodzi mi o to, że frajer nie ma w ogóle honoru. Udaje dupnego kibica legii, czyli dobrze wie jak ważna jest relacja kibic-piłkarz, co pokazał choćby w warszawie po naszym wygranym meczu, gdzie podszedł do legionistów i gdzie tak naprawdę ich przepraszał

Jak ma jaja i ma uraz do nas za legia ,że my mu wtedy nawbijali(bo od tego się wszystko zaczęło, co widać też po grze), to niech to powie! Niech też powie, że gra tu tylko jako najemnik do końca kontraktu i kibice Ruchu dla niego nic nie znaczą, bo to cały czas nam pokazuje. On woli nas olewać, idiotycznie się przy tym tłumacząc, co też robi celowo. On na nas patrzy jak kibic i dla niego bankowo jestesmy śmierdzielami ze Śląska, z którymi "piątki" nie przybije. Wcześniej oczywiście przymykał na to oko, bo koncentrował się na graniu, w momencie jak mu nadepnęliśmy na odcisk(jego ukochana legia), to stroi fochy jak dzieciak.
Dodam, że w ameryce południowej za taki numer dostałby bankowo kulkę
PS. Wiem parówo że to czytasz, dlatego powtarzam ci WYPIER.DALAJ z tego klubu jak najszybciej i nie podłaź nigdy więcej do młyna!!!
Oberschlesien Erwache !!!
-
- Kontakt:
najbardziej zastanawia mnie co na to Grzyb oraz pan kapitan Grodzicki. Bo jak dla mnie to powinien dostać ostro reprymenda w szatni.
-
- Kontakt:
A jo powiem Patrykk 100 % racji!!! Jak gówniorz co jeszcze nic nie osiągnął takie fochy stroi to niech wydupco z Ruchu. Pluje nom prosto w gęba, pokazuje że mo nos kibiców w du***. Zapomnieć to idzie kondona założyć na wacka, ale nie po meczu podziekować kibicom!!!
Jeszcze bardziej mie wnerwi jak ftoś napisze ze kibice wyjasnili se z gwiazdorem ta sytuacja i wszystko jest oki
Jeszcze bardziej mie wnerwi jak ftoś napisze ze kibice wyjasnili se z gwiazdorem ta sytuacja i wszystko jest oki
-
- Kontakt:
Według mnie sytuacja Jankowskiego przypomina troche sytuację Neuera w Monachium, chociaż u Nas i tak jeszcze chyba daleko do 'konfliktu' na lini "legia"[Jankowski] vs Kibice.. W Monachium rozwiązano to, jak chyba większość wie, tak:
Jankowski według mnie zachowuje się nieprofesjonalnie, owszem można być najemnikiem - bo takich wielu, ale niech nie wymyśla jakichś bzdur o tym,że jest najmłodszy itp itd bo jak się jest w jakiejś drużynie to niezależnie od tego powinno się z być z kolegami do końca, a takie jego zachowanie nie dość,że jest śmieszne to wkurzające dla kibiców..Neuer przybył porozmawiać z kibicami, ale nie było to miłe spotkanie. Nowy bramkarz otrzymał garść "przykazań" i "rad", do których ma się stosować, aby nie doprowadzić do kolejnych protestów.
Oto niektóre warunki stawiane Neuerowi przez kibiców Bayernu według "Sport Bild":
- zakaz śpiewania i intonowania klubowych piosenek
- zakaz śpiewania "Humby" (tradycyjna piosenka fanów Bayernu) przed drużyną i kibicami
- zakaz zbliżania się do ogrodzenia Trybuny Południowej
- zakaz rzucania koszulki na Trybunę Południową
- zakaz całowania herbu Bayernu Monachium

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo go obserwowoł po meczu co robił, najpierw poszoł sie napić na ławka rezerwowych wzioł jakiś 1tres i poszoł do szatni.
- 19r20
- Kontakt:
nie było mnie tam więc trudno się wypowiadać ale chyba Jankowki nie miał za dużo problemów po meczu na Łazienkowskiej gdzie paradował w szal Cewki więc nie za bardzo widze tu konflikt kibice-kopacz
no chyba że my niebieski kolor zbrzydł jak kiedyś Piotrowi Mosórowi
no chyba że my niebieski kolor zbrzydł jak kiedyś Piotrowi Mosórowi
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
hehe najlepsze jest to, że najbardziej przeszkadza tym, że nie podziękował co siedzieli w czasie meczu przed tv, co nie kodak lol.
My momy od niego oczekiwać dobrej gry i poszanowania do naszych barw i tyle. Jest legionistą i co z tego, ile było godki jak niby jakiś niebieski nagle ogłaszoł jak to jednak kibicuje szczewom czy Wiśle. Więc czemu oczekujemy od kogoś coś innego. Kali ukraść krowa to dobrze, kaliemu ukraść to źle. Sytuacja z Neurem o którym ktoś pisze też jest całkiem na odwrót, przecież to właśnie kibice zabronili mu przyłazić pod ich sektor, śpiewania ich piosenek a wy chcecie odwrotnie, sami się nie szanujecie.
My momy od niego oczekiwać dobrej gry i poszanowania do naszych barw i tyle. Jest legionistą i co z tego, ile było godki jak niby jakiś niebieski nagle ogłaszoł jak to jednak kibicuje szczewom czy Wiśle. Więc czemu oczekujemy od kogoś coś innego. Kali ukraść krowa to dobrze, kaliemu ukraść to źle. Sytuacja z Neurem o którym ktoś pisze też jest całkiem na odwrót, przecież to właśnie kibice zabronili mu przyłazić pod ich sektor, śpiewania ich piosenek a wy chcecie odwrotnie, sami się nie szanujecie.
-
- Kontakt:
dejcie juz synkowi spokój, trzeba mu oddać że wogóle odważył sie do deklaracji że jest Legionistą. oczekujmy od niego pełnego zaangazowania na boisku i treningach. Nie musi biegac pod nasz sektor i przybijac piątki, wystarczy że po meczu choćby z daleka podziekuje za doping oklaskami, to wszystko.
Dobry przykład podał wyżej Miechowiner, byłego bramkarza Schalke kibice Bayernu wogóle nie chcą widzieć zbliżającego sie do ich sektora, ich zdaniem nie jest tego godzien. Nam powinno zależeć by dalej sie rozwijał, i grał na chwałę Ruchu
Dobry przykład podał wyżej Miechowiner, byłego bramkarza Schalke kibice Bayernu wogóle nie chcą widzieć zbliżającego sie do ich sektora, ich zdaniem nie jest tego godzien. Nam powinno zależeć by dalej sie rozwijał, i grał na chwałę Ruchu