18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: 18.03.2011 r. godz. 20:00 Ruch - Górnik. Piłkarsko
Panowie gęba mie sie śmieje sama jakby nie uszy to by sie śmiała na okrągło!!!!! Wasze zdrowie!!!!!
- Rutek2000
- Kontakt:
jo mom mało, bestush sie kłada ale Twoje i pozdrosetnik pisze:Panowie gęba mie sie śmieje sama jakby nie uszy to by sie śmiała na okrągło!!!!! Wasze zdrowie!!!!!
-
- Kontakt:
Chopy, powiem krótko. Jak bych się teroz dowiedzioł, że mom nieuleczalngo raka, i tak bych zdychoł z uśmiechem na ustach 

-
- Kontakt:
Taki Ruch chce sie oglądać zawsze. Coś pieknego - jestech na nocce w robocie i pysk mi sie sztyc śmieje że aż sie mie pytajom czy ze mna wszystko ok
Niebiescy dziekuja
ps: a w swoim podpisie dodołech se cytat pewnego kibica z Zabrza - jak mi bydzie źle to se to przeczytom i juz bydzie ok

Niebiescy dziekuja
ps: a w swoim podpisie dodołech se cytat pewnego kibica z Zabrza - jak mi bydzie źle to se to przeczytom i juz bydzie ok

"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."
-
- Kontakt:
Bardzo dobry mecz Szyndrowskiego. W niykerych sytuacjach zachowol sie jak profesor. Widac, ze sie synek wziol Nasze uwagi do serca i zapierdalol az milo. Brawo Scooter. Brawo calo druzyna. Brawo Waldek Fornalik. I w koncu brawo kibice i UN. Zeby tako atmosfera na Cichej byla zawsze.
-
- Kontakt:
Witam po deRbach, ochłonąłem, zobaczyłem na C+ na kanale 25 powtórkę. Zacznę od negatywów, bo ich mało:
Fatalny error z rzucaniem snieżek w kierunku żaboli oraz żenująca postawa gówniarzy próbujących atakowac sektor żabskich przy zgaszonych światłach - chłopaki: jesteście debilnym dnem nawet nie próbującym pukać w nie od spodu...
Reszta superlatywy ofkors
:
Wynik i postawa the best, 3 bramki i zero z tyłu, szacun, prestiż.
Doping super, gardło do teraz moje cierpi, oprawa miodzio, żabskie nie istnieli wcale.
Nie wyróżnię piłkarzy, bo każdy zasłużył na wyróżnienie, jak to powiedział Szymkowiak w C+ - taki Ruch będzie sprawiał spory problem w lidze, dyscyplina taktyczna.
Zawodnik meczu: Piech
Pokazaliśmy żabskim ich miejsce w szeregu i ich prezesowi na której półce ich miejsce.
Szkoda, że pogoda była akurat taka, daliśmy radę, piłkarze zmokli, wymęczyli się, ja też, fajki to już nie wyschną
PS. Stanąłem na BP wracając za Pszczyną po fajki, ofkors w czapce /R\ - sprzedawca zaraz zagadał do mnie o meczu, a po chwili klienci sie włączyli (słowacy akurat) - ej, kto wygral derby?
żabole na kolana, he he
Fatalny error z rzucaniem snieżek w kierunku żaboli oraz żenująca postawa gówniarzy próbujących atakowac sektor żabskich przy zgaszonych światłach - chłopaki: jesteście debilnym dnem nawet nie próbującym pukać w nie od spodu...
Reszta superlatywy ofkors

Doping super, gardło do teraz moje cierpi, oprawa miodzio, żabskie nie istnieli wcale.
Nie wyróżnię piłkarzy, bo każdy zasłużył na wyróżnienie, jak to powiedział Szymkowiak w C+ - taki Ruch będzie sprawiał spory problem w lidze, dyscyplina taktyczna.
Pokazaliśmy żabskim ich miejsce w szeregu i ich prezesowi na której półce ich miejsce.
Szkoda, że pogoda była akurat taka, daliśmy radę, piłkarze zmokli, wymęczyli się, ja też, fajki to już nie wyschną

PS. Stanąłem na BP wracając za Pszczyną po fajki, ofkors w czapce /R\ - sprzedawca zaraz zagadał do mnie o meczu, a po chwili klienci sie włączyli (słowacy akurat) - ej, kto wygral derby?
żabole na kolana, he he
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To mi się w nich podoba. Ta wrodzona skromność i umiejętność przyznanie się do porażki- Przypadkowa bramka, słabe warunki, słaby mecz. I to w wykonaniu obu drużyn. Ogólnie antyfutbol – ocenił wściekły Grzegorz Bonin.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jeż juz teraz wie Ruch to nie Chelsea. to coś wiecej.
-
- Kontakt:
Aha, C+ też wybrał zawodnika meczu - Arka Piecha.miedza pisze:Witam po deRbach, ochłonąłem, zobaczyłem na C+ na kanale 25 powtórkę. Zacznę od negatywów, bo ich mało:
Reszta superlatywy ofkors:
żabole na kolana, he he
Dobranocka
-
- Kontakt:
Pomeczowe wypowiedzi VIP-ów Górnika i Ruchu.
Łukasz Mazur, prezes Górnika Zabrze: - Gratulacje dla Ruchu. Byli lepsi. i skuteczniejsi. Grali także ładny futbol. To było świetne widowisko, a porażka bardzo boli.
Dariusz Smagorowicz, przewodniczący Rady Nadzorczej Ruchu: - Jestem szczęśliwy. Czułem, że tak będzie. Jestem pełen uznania dla trenera Fornalika i jego pracy. Potrzebował czasu, żeby to wszystko poustawiać i poustawiał w sposób mistrzowski.
Mariusz Klimek, były właściciel Ruchu: - Przez pierwsze 20 minut gra była wyrównana ze wskazaniem na Górnika. Ale potem Górnik nie wychodził w z własnej połowy. Przed rozpoczęciem drugiej połowy obawiałem się, czy Ruch nie straci sił, ale tylko do pierwszej bramki. Potem Górnik już w ogóle nie istniał.
Łukasz Mazur, prezes Górnika Zabrze: - Gratulacje dla Ruchu. Byli lepsi. i skuteczniejsi. Grali także ładny futbol. To było świetne widowisko, a porażka bardzo boli.
Dariusz Smagorowicz, przewodniczący Rady Nadzorczej Ruchu: - Jestem szczęśliwy. Czułem, że tak będzie. Jestem pełen uznania dla trenera Fornalika i jego pracy. Potrzebował czasu, żeby to wszystko poustawiać i poustawiał w sposób mistrzowski.
Mariusz Klimek, były właściciel Ruchu: - Przez pierwsze 20 minut gra była wyrównana ze wskazaniem na Górnika. Ale potem Górnik nie wychodził w z własnej połowy. Przed rozpoczęciem drugiej połowy obawiałem się, czy Ruch nie straci sił, ale tylko do pierwszej bramki. Potem Górnik już w ogóle nie istniał.
- 19kate20
- Kontakt:
takiej ambicji życze piłkarzom w kazdym nastepnym meczu, dzis była RE-WE-LA-CJA!!!

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... klasy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UPOKORZENIE

UPOKORZENIE

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- kodak1920
- Kontakt:
i no ze ich zawsze porazka boli19JeRRy20 pisze:Pomeczowe wypowiedzi VIP-ów Górnika i Ruchu.

- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak se mysla,ze jak tyn ichni Jez zarabio na miesionc 100 tyz zeta to wiela powiniyn zarabiac Arek?
lolo lolo lolo lolo lololo .......
Ale fajnie ale fajnie ale fajnie tukej jest ale farnie ale fajnie bo zabawa jest na fest
lolo lolo lolo lolo lololo .......

Ale fajnie ale fajnie ale fajnie tukej jest ale farnie ale fajnie bo zabawa jest na fest

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
Jo napisza krótko - jeden z piynkniyjszych wieczorów we cołkim moim życiu. Dowalić tym kanaliom 3:0 - bezcenne.
I jeszcze jedno - moga sie wetować o co chcecie, że jak za 20 lot bydom derby i wyjdzie jakoś gazetka ze informacjami historycznymi o szpilach Ruchu z Górnikiem, to tyn szpil - rozegrany przi zimowy aurze, z przerwom skiż braku świateł - bydzie tam opisany. Zobejrzelimy historyczne wydarzenie.
I jeszcze jedno - moga sie wetować o co chcecie, że jak za 20 lot bydom derby i wyjdzie jakoś gazetka ze informacjami historycznymi o szpilach Ruchu z Górnikiem, to tyn szpil - rozegrany przi zimowy aurze, z przerwom skiż braku świateł - bydzie tam opisany. Zobejrzelimy historyczne wydarzenie.
"Od czasu założenia klubu wielu sympatyków Ruchu zmieniło swoje miejsce zamieszkania w obrębie Śląska. Wielu sprowadziło się do Katowic, które znacznie się od tego czasu rozrosły. Kibice Ruchu zmieniając adres nieśli ze sobą swoją Niebieską miłość i przywiązanie."