Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
Pepe za Janoszkę na lewe skrzydło, Janoszka do ataku z Olszarem i gramy 442.
Takie coś mogłoby wyjść.
Takie coś mogłoby wyjść.

-
- Kontakt:
2 chopy co sa bez formy, ciekawe jak zima przepracuja
-
- Kontakt:
Lukas89 pisze:Pepe za Janoszkę na lewe skrzydło, Janoszka do ataku z Olszarem i gramy 442.
Takie coś mogłoby wyjść.
Janoszka na ataku to takie same rozwiazanie jak Pepe
Oboje to skrzydlowi i nigdy nie beda snajperami strzelajacymi po minium 10 goli w sezonie
Ostatnim typowym napastnikiem w Ruchu byl Sobiech.
Teraz jest nim Jankowski tylko ze to melodia przyszlosci
Olszar tez snajperem nigdy nie byl i watpliwe by nim byl w przyszlosci
suma sumarum
potrzebny napastnik-snajper
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niestety odchodzi kolejny piłkarz z żelaznej "11" z tamtego sezonu - Pilarz ! wielkie dzieki za gre, byle lepsze chwile i gorsze, mysle ze wiekszosc bylo tych lepszych.... niestety piłkarze maja coraz wieksze wymagania finansowe , ktore Ruch nie jest w stanie zagwarantowac ! miał 18tys, Ruch dawał mu teraz 22-23 tys. a on chciał 30 + bonus za podpis ! to tak pół żartem pół serio PYRSK !
-
- Kontakt:
To niy pol zartym pol serio jak godosz ino twardo sie godo zegnom. Jak zarzond godo, ze chce mu dac tyla, a lon chce tyla to niystety. To niy jes Niedzielan, ze moze stawiac warunki co do nowego konraktu.
Perdijic wedug mie jes lepszym tormanym i zasuzyl synek zeby po tylu latach zostac nr. nr. 1 w Ruchu.
Perdijic wedug mie jes lepszym tormanym i zasuzyl synek zeby po tylu latach zostac nr. nr. 1 w Ruchu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powiedzmy sobie szczerze - Perdic niczym nie ustępuje Pilarzowi na linii, z kolei na przedpolu jest przepaść. Jeszcze raz dzieki Krzysiu za wszystkie występy z eRką na piersi.
Wracając do tematu Ćwielonga - nigdy się nie bawiłem w liste życzeń, ale skoro może być coś na rzeczy ro Pepe jest u mnie nr 1.
Wracając do tematu Ćwielonga - nigdy się nie bawiłem w liste życzeń, ale skoro może być coś na rzeczy ro Pepe jest u mnie nr 1.

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- hanysek1979
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... 569352,812" onclick="window.open(this.href);return false;
Bycie Ślonzokiym, to niy przywilej, to zaszczyt, to naszo wielko siła ! Oberschlesien !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do Pepe to wiadomo kożdy wie, jako skrzydłowy ofensywny pomocnik ok, ale jak mo to być zbawienie na nasza indolencja pod bramką przeciwnika to raczej z niego zbawiciel nie będzie,
Więc jak najbardziej na tak, ale
porządny, mocny i szybki napastnik nadal będzie potrzebny
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
heli pisze:Co do Pepe to wiadomo kożdy wie, jako skrzydłowy ofensywny pomocnik ok, ale jak mo to być zbawienie na nasza indolencja pod bramką przeciwnika to raczej z niego zbawiciel nie będzie,
Jak bydzie dobro pomoc to i Ci napstnicy, którzy sa, będa strzelać. Generalnie trzeba nam zawodników ofensywnych. Ćwielong może zmądrzał po wojażach i teraz to dla niego może być ostatnia szansa na fussball na wysokim poziomie.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na pewno nie bedzie to wzmocnienie, ale już widać, że nie będziemy sie w zime wzmacniać tylko ewentualnie uzupełniać ubytki zawodnikami podobnej klasy.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Pepe nie groł za czasów Waldka, jakby wrócił na C6 to może udało by sie z niego zrobić dobrego napastnika...
-
- Kontakt:
I co zas bydzie R-ka całowoł....
Jak do mie chop ni ma wzmocniyniym... a łod całowanio R-ki to nom pkt niy przybydzie....

Jak do mie chop ni ma wzmocniyniym... a łod całowanio R-ki to nom pkt niy przybydzie....
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a czy są możliwe w ogóle jakieś wzmocnienia w naszym zasięgu że tak piszecie? naszą jedyną szansą jest pozyskiwanie jak do tej pory przygaszonych gwiazdeczek które mogą się u nas odbudować albo młode talenty. Ewentualnie nieznanych zagranicznych piłkarzy. Tyle w temacie transferów.
z transferu Szyndrowskiego i ewentualnego Ćwielonga wynika:
"aa nie chcieli mnie w X, w Y siedze na ławie zadzwonie do Mosóra w Ruchu na pewno będą mnie chcieć"
z transferu Szyndrowskiego i ewentualnego Ćwielonga wynika:
"aa nie chcieli mnie w X, w Y siedze na ławie zadzwonie do Mosóra w Ruchu na pewno będą mnie chcieć"

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Kontakt:
Ja ino ze Cwielonga to pamiętomy jako bajtla, a teraz bedzie to w pełni ukształtowany grajek. Myśle ze bedzie duzo wiekszym wzmocnieniem niz ten Grigorov. I co ważne bo zawsze wiekszosc to podkreśla chłopak z naszych rewirów
.
Ale od plot do transferu to kawał drogi. Aha co do Szyndrowskiego to zoboczycie ze jeszcze bydemy sie z niego cieszyc

Ale od plot do transferu to kawał drogi. Aha co do Szyndrowskiego to zoboczycie ze jeszcze bydemy sie z niego cieszyc

-
jugador pisze:Znacie kogos kto teraz rozdaje cokolwiek wartosciowego za darmo ? Bo ja nie.
Za darmo umarlo.
To nasz chlopak,tutejsze powietrze mu sluzy.Niedzielanem czy Sobiechem on nigdy nie bedzie ale u nas gral dobrze.
Tylko , ze skrzydlo.Nie atak.To nie jest i nigdy nie byl napastnik mimo , ze wielu go tam usatwialo.
Tutejsze powietrze mu służy? Nie trzeba być kibicem starej daty by pamiętać jak na wiosnę 2008 r. liczyliśmy ile to już minut Pepe nie strzelił tra.