Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ile nas bylo?
Jak gorna trybuna liczy 10 tys miejsc.
Przeswitow w ch**
W kazdym sektorze.
Nawet mlyn mniejszy niz z Polonia W.
Moze czas sie obudzic i powiedziec ze kibice Ruchu to tylko kibice sukcesu i spinaja sie tylko na 1-2 mecze w sezonie?
Oczywiscie nie tyczy sie to tych co sa na kazdym meczu u siebie.
Przeswitow w ch**
W kazdym sektorze.
Moze czas sie obudzic i powiedziec ze kibice Ruchu to tylko kibice sukcesu i spinaja sie tylko na 1-2 mecze w sezonie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chciałbym podziękować Pietrzakowi za przesunięcie do tyłu najbardziej walecznego w I połowie Straki i wprowadzenie na jego pozycję Nowackiego i zdjecie najlepszego na tele mizerii Janoszki i Brzyskiego - Fabusza.
Tez zmiany spowodowały że w II połowie nie przeprowadziliśmy ani pół akcji która stanowiłaby jakiekowiek zagrożenie.
Wg. mnie walczył Grzyb, Baran, Fabusz i Straka.
Z tym że piłkarsko Grzyb w tym meczu nie istniał. Cienki jak reszta.
Ariel, Brzyski, Nowacki, Janoszka, Nykiel - do rezerw
Młodą Ekstraklasę wysłać na wyjazd z Lechem niech nabiorą doświadczenia przed najważniejszymi meczami z Piastem i ŁKS.
ps
uśmiałem się jak po meczu usłyszałem wywiad w radiu z Grzybem, który obiecał że on jako kapitan wpłynie na kolegów z druzyny na najważniejsze mecze. KU.RWA - a co on robił do tej pory!!!
Tez zmiany spowodowały że w II połowie nie przeprowadziliśmy ani pół akcji która stanowiłaby jakiekowiek zagrożenie.
Wg. mnie walczył Grzyb, Baran, Fabusz i Straka.
Z tym że piłkarsko Grzyb w tym meczu nie istniał. Cienki jak reszta.
Ariel, Brzyski, Nowacki, Janoszka, Nykiel - do rezerw
Młodą Ekstraklasę wysłać na wyjazd z Lechem niech nabiorą doświadczenia przed najważniejszymi meczami z Piastem i ŁKS.
ps
uśmiałem się jak po meczu usłyszałem wywiad w radiu z Grzybem, który obiecał że on jako kapitan wpłynie na kolegów z druzyny na najważniejsze mecze. KU.RWA - a co on robił do tej pory!!!
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Co do frekf. to wydaje mi sie ze ludzi bylo tyla ile z Polonia w. co gry o ile nazwac idzie to gra to nic nie pisza bo nie ma co pisac zagrali jak zwyle zdupili jak zawsze! a ostatnio im sie to zdazo 8 szpil 1wygrano 1remis 5przegranych
widac 1 juz pito z tonacego statku nasz trener nie godom ze to jego wina ze tak gromy ale je wspolwinowajcom z fusbalerami ze tak super gromy , za dwa tydnie szpil z Piastem zas ku*** o 14:45 ?? powie mi czymu tak gromy o tej ?? nie godom o 20 grac ale o 16-17
nic pozostaly nom szpile z Piastem , Arka i Lks szpile z Legia i Lechem nie licza bo tam z taka gra momy po 5 w plecy.... teraz czekac az przydzie nowo miotla i coś pozamiato ino kto Fornalik ?
ech przeliczylech sie dzis bylech 100% pewny ze 3 pkt byda nasze
nawet jak my zlatywali z ligi to chopcy nie odpierdalali takiej kaszany ZAWIODLECH sie na NICH
i jeszcze jedno czymu zamiast grac balem po zimiemi to ku*** wybijomy te bale do przodu sadlok i reszta wy***ac na oslep i uj moze cos bydzie z tego co to za gra NIEBIESCY OBUDZCIE SIE !!!

ech przeliczylech sie dzis bylech 100% pewny ze 3 pkt byda nasze

i jeszcze jedno czymu zamiast grac balem po zimiemi to ku*** wybijomy te bale do przodu sadlok i reszta wy***ac na oslep i uj moze cos bydzie z tego co to za gra NIEBIESCY OBUDZCIE SIE !!!
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 22:01 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Kontakt:
A może maja dość tego , żeby ktoś od wiosny robił ich jawnie w ciula . Ta drużyna piłkarsko nie jest do spadku !!!Problem polega na tym , ze w każdym naszym spadku piłkarsko drożyny nie miały prawa sleciecDarth Kabut pisze:a ile nas bylo?
Przeswitow w ch**
W kazdym sektorze.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 21:53 przez ENDZA, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Co do Grzyba sie nie dziwia że lotoł jakiś taki dzisiej
to wszystko wyjaśnio
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... hwala.html
to wszystko wyjaśnio
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... hwala.html
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
a jo takie pytanie z innej paki:
Kaj som wszyscy kibice co byli na tym szpilu ?
http://www.youtube.com/watch?v=cYnwsjpj1tQ
Swojom drogom to: ŚRUTWA NA PREZESA !
Kaj som wszyscy kibice co byli na tym szpilu ?
http://www.youtube.com/watch?v=cYnwsjpj1tQ
Swojom drogom to: ŚRUTWA NA PREZESA !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Ftoś sam naszkryfloł że mu gańba było jak kibice ryczeli ole..... jo wprowdzie przed monitorym ole niy ryczoł, ale żech sie uśmioł jak mody śpik ( aż moja starka sie po gowie klupała), a co miołch płakać ? To boło lepsze jak komedio co łoni tam odpierdalali, i tak dobrze że sie szmciorze o własne szłapy rynków niy połomali.
Dyć to co tam w tych biołych koszulkach na placu stoło i bal od czasu do czasu pociskało niy idzie piłkarzami nazwać, te niyudaczniki kole przeciyntnego fussballera nawet niy stoli, a to co te marne kopaczyny pokozali to niy była piłka nożno !!!!!!
Na to niy ma einfach słów - wypowiym to co mi sie ciiśnie na gymba ( jo byda heli niecynzuralny, szajs egal) wy***rdalać !
I pisza to świadomie bez wzglyndu na to czy sie szmaciorze utrzimiecie czy niy i zabiyrać mit waszo szefowo razym z tym czymś co niy wosów i mo czelność sie trenerym nazywać.
PS. Panie Klimek, przeca je K U R W A fajnie !!! Po co zmieniać trenera ? Po co wrocać na Cicho ? , po co nom inkszy prezes ? Po coś pan tyn klub "kupowoł", wczas Pan zauważył że je tragedia pod kożdym wzglyndym
Mie je wstyd za to że musza sie za Ruch wstydzić, a co dopiyro tyn borok Cieślik mioł pedzieć ? Niych mu fto poradzi co by wiyncy na ta parodia niy łazioł bo szkoda co by chop skuli tych niyudaczników swojego 90 geburtstagu niy dożył.
Na Lechu minimum 6:0 !! Lepi tam niy jechać i sie tego oszczyndzić jak jeszcze wiyncy wstydu sie nażryć.
Lutz ty ciulu , ty zaś szkamrosz, monyj i ja, ale laci sowieso niy byda musioł wdupiać
Dyć to co tam w tych biołych koszulkach na placu stoło i bal od czasu do czasu pociskało niy idzie piłkarzami nazwać, te niyudaczniki kole przeciyntnego fussballera nawet niy stoli, a to co te marne kopaczyny pokozali to niy była piłka nożno !!!!!!
Na to niy ma einfach słów - wypowiym to co mi sie ciiśnie na gymba ( jo byda heli niecynzuralny, szajs egal) wy***rdalać !
I pisza to świadomie bez wzglyndu na to czy sie szmaciorze utrzimiecie czy niy i zabiyrać mit waszo szefowo razym z tym czymś co niy wosów i mo czelność sie trenerym nazywać.
PS. Panie Klimek, przeca je K U R W A fajnie !!! Po co zmieniać trenera ? Po co wrocać na Cicho ? , po co nom inkszy prezes ? Po coś pan tyn klub "kupowoł", wczas Pan zauważył że je tragedia pod kożdym wzglyndym

Mie je wstyd za to że musza sie za Ruch wstydzić, a co dopiyro tyn borok Cieślik mioł pedzieć ? Niych mu fto poradzi co by wiyncy na ta parodia niy łazioł bo szkoda co by chop skuli tych niyudaczników swojego 90 geburtstagu niy dożył.
Na Lechu minimum 6:0 !! Lepi tam niy jechać i sie tego oszczyndzić jak jeszcze wiyncy wstydu sie nażryć.
Lutz ty ciulu , ty zaś szkamrosz, monyj i ja, ale laci sowieso niy byda musioł wdupiać

-
- Kontakt:
lacie zjemy razem w SajoLutz pisze:Ftoś sam naszkryfloł że mu gańba było jak kibice ryczeli ole..... jo wprowdzie przed monitorym ole niy ryczoł, ale żech sie uśmioł jak mody śpik ( aż moja starka sie po gowie klupała), a co miołch płakać ? To boło lepsze jak komedio co łoni tam odpierdalali, i tak dobrze że sie szmciorze o własne szłapy rynków niy połomali.
PS. Panie Klimek, przeca je K U R W A fajnie !!! Po co zmieniać trenera ? Po co wrocać na Cicho ? , po co nom inkszy prezes ? Po coś pan tyn klub "kupowoł", wczas Pan zauważył że je tragedia pod kożdym wzglyndym![]()
RUCH Chorzów Polska
- ŻoRski
- Kontakt: