Ruch - Bełchatów sobota 25.04 godz.14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#256 Post autor: Darth Kabut » 25 kwie 2009, o 21:20

a ile nas bylo?

Jak gorna trybuna liczy 10 tys miejsc.

Przeswitow w ch**
W kazdym sektorze.
Nawet mlyn mniejszy niz z Polonia W.

Moze czas sie obudzic i powiedziec ze kibice Ruchu to tylko kibice sukcesu i spinaja sie tylko na 1-2 mecze w sezonie?

Oczywiscie nie tyczy sie to tych co sa na kazdym meczu u siebie.

bluegiRl1920
Kontakt:

#257 Post autor: bluegiRl1920 » 25 kwie 2009, o 21:21

to co widziałam na meczu istane posmiewisko.Nikt od piłkarzy nie oczekuje ciagłych zwycięstw, ale jak sie przegrywo to w jakims stylu;/

SODA's
Kontakt:

#258 Post autor: SODA's » 25 kwie 2009, o 21:24

smutne to że wychodzi prawda którą ...jest fajnie
RUCH Chorzów Polska

adamo_R

#259 Post autor: adamo_R » 25 kwie 2009, o 21:29

Cza prowda pedzeć że dziś do mie było nos kajś ok.5500-6000 :wstyd: bilety za 1 zł co do nie ktorych fajno pogada itp. i hoooj wielki

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#260 Post autor: grzej » 25 kwie 2009, o 21:29

Nie chce mi się już pisać o meczu.

Największym wstydem było zapomnienie uczczenia przed meczem minutą ciszy pamięci Edwarda Hermana. To, że zrobiono to w przerwie jest jeszcze gorsze.

Najważniejsza jest tradycja. Puste słowa.
historiaruchu.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: gerhat » 25 kwie 2009, o 21:29

Chciałbym podziękować Pietrzakowi za przesunięcie do tyłu najbardziej walecznego w I połowie Straki i wprowadzenie na jego pozycję Nowackiego i zdjecie najlepszego na tele mizerii Janoszki i Brzyskiego - Fabusza.
Tez zmiany spowodowały że w II połowie nie przeprowadziliśmy ani pół akcji która stanowiłaby jakiekowiek zagrożenie.

Wg. mnie walczył Grzyb, Baran, Fabusz i Straka.
Z tym że piłkarsko Grzyb w tym meczu nie istniał. Cienki jak reszta.

Ariel, Brzyski, Nowacki, Janoszka, Nykiel - do rezerw
Młodą Ekstraklasę wysłać na wyjazd z Lechem niech nabiorą doświadczenia przed najważniejszymi meczami z Piastem i ŁKS.

ps
uśmiałem się jak po meczu usłyszałem wywiad w radiu z Grzybem, który obiecał że on jako kapitan wpłynie na kolegów z druzyny na najważniejsze mecze. KU.RWA - a co on robił do tej pory!!!

SODA's
Kontakt:

#262 Post autor: SODA's » 25 kwie 2009, o 21:32

a co ma robic jeden Ślązak jest
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#263 Post autor: ObeRschlesien » 25 kwie 2009, o 21:33

Co do frekf. to wydaje mi sie ze ludzi bylo tyla ile z Polonia w. co gry o ile nazwac idzie to gra to nic nie pisza bo nie ma co pisac zagrali jak zwyle zdupili jak zawsze! a ostatnio im sie to zdazo 8 szpil 1wygrano 1remis 5przegranych :wstyd: widac 1 juz pito z tonacego statku nasz trener nie godom ze to jego wina ze tak gromy ale je wspolwinowajcom z fusbalerami ze tak super gromy , za dwa tydnie szpil z Piastem zas ku*** o 14:45 ?? powie mi czymu tak gromy o tej ?? nie godom o 20 grac ale o 16-17 :/ nic pozostaly nom szpile z Piastem , Arka i Lks szpile z Legia i Lechem nie licza bo tam z taka gra momy po 5 w plecy.... teraz czekac az przydzie nowo miotla i coś pozamiato ino kto Fornalik ?

ech przeliczylech sie dzis bylech 100% pewny ze 3 pkt byda nasze :( nawet jak my zlatywali z ligi to chopcy nie odpierdalali takiej kaszany ZAWIODLECH sie na NICH :(

i jeszcze jedno czymu zamiast grac balem po zimiemi to ku*** wybijomy te bale do przodu sadlok i reszta wy***ac na oslep i uj moze cos bydzie z tego co to za gra NIEBIESCY OBUDZCIE SIE !!!
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 22:01 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

ENDZA
Kontakt:

#264 Post autor: ENDZA » 25 kwie 2009, o 21:34

Darth Kabut pisze:a ile nas bylo?

Jak gorna trybuna liczy 10 tys miejsc.

Przeswitow w ch**
W kazdym sektorze.
Nawet mlyn mniejszy niz z Polonia W.

Moze czas sie obudzic i powiedziec ze kibice Ruchu to tylko kibice sukcesu i spinaja sie tylko na 1-2 mecze w sezonie?

Oczywiscie nie tyczy sie to tych co sa na kazdym meczu u siebie.
A może maja dość tego , żeby ktoś od wiosny robił ich jawnie w ciula . Ta drużyna piłkarsko nie jest do spadku !!!Problem polega na tym , ze w każdym naszym spadku piłkarsko drożyny nie miały prawa sleciec
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2009, o 21:53 przez ENDZA, łącznie zmieniany 1 raz.

lojo
Kontakt:

#265 Post autor: lojo » 25 kwie 2009, o 21:36

Co do Grzyba sie nie dziwia że lotoł jakiś taki dzisiej

to wszystko wyjaśnio

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91 ... hwala.html
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

TomipR
Kontakt:

#266 Post autor: TomipR » 25 kwie 2009, o 21:41

a jo takie pytanie z innej paki:

Kaj som wszyscy kibice co byli na tym szpilu ?

http://www.youtube.com/watch?v=cYnwsjpj1tQ

Swojom drogom to: ŚRUTWA NA PREZESA !

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#267 Post autor: grzej » 25 kwie 2009, o 21:43

Mariusz Śrutwa i Paweł Czado o meczu: http://czado.blox.pl/2009/04/W-Ruchu-brak-ducha.html

Amen.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#268 Post autor: Lutz » 25 kwie 2009, o 21:45

Ftoś sam naszkryfloł że mu gańba było jak kibice ryczeli ole..... jo wprowdzie przed monitorym ole niy ryczoł, ale żech sie uśmioł jak mody śpik ( aż moja starka sie po gowie klupała), a co miołch płakać ? To boło lepsze jak komedio co łoni tam odpierdalali, i tak dobrze że sie szmciorze o własne szłapy rynków niy połomali.
Dyć to co tam w tych biołych koszulkach na placu stoło i bal od czasu do czasu pociskało niy idzie piłkarzami nazwać, te niyudaczniki kole przeciyntnego fussballera nawet niy stoli, a to co te marne kopaczyny pokozali to niy była piłka nożno !!!!!!
Na to niy ma einfach słów - wypowiym to co mi sie ciiśnie na gymba ( jo byda heli niecynzuralny, szajs egal) wy***rdalać !
I pisza to świadomie bez wzglyndu na to czy sie szmaciorze utrzimiecie czy niy i zabiyrać mit waszo szefowo razym z tym czymś co niy wosów i mo czelność sie trenerym nazywać.

PS. Panie Klimek, przeca je K U R W A fajnie !!! Po co zmieniać trenera ? Po co wrocać na Cicho ? , po co nom inkszy prezes ? Po coś pan tyn klub "kupowoł", wczas Pan zauważył że je tragedia pod kożdym wzglyndym :wstyd:
Mie je wstyd za to że musza sie za Ruch wstydzić, a co dopiyro tyn borok Cieślik mioł pedzieć ? Niych mu fto poradzi co by wiyncy na ta parodia niy łazioł bo szkoda co by chop skuli tych niyudaczników swojego 90 geburtstagu niy dożył.

Na Lechu minimum 6:0 !! Lepi tam niy jechać i sie tego oszczyndzić jak jeszcze wiyncy wstydu sie nażryć.
Lutz ty ciulu , ty zaś szkamrosz, monyj i ja, ale laci sowieso niy byda musioł wdupiać :rotfl:

SODA's
Kontakt:

#269 Post autor: SODA's » 25 kwie 2009, o 21:48

Lutz pisze:Ftoś sam naszkryfloł że mu gańba było jak kibice ryczeli ole..... jo wprowdzie przed monitorym ole niy ryczoł, ale żech sie uśmioł jak mody śpik ( aż moja starka sie po gowie klupała), a co miołch płakać ? To boło lepsze jak komedio co łoni tam odpierdalali, i tak dobrze że sie szmciorze o własne szłapy rynków niy połomali.
Dyć to co tam w tych biołych koszulkach na placu stoło i bal od czasu do czasu pociskało niy idzie piłkarzami nazwać, te niyudaczniki kole przeciyntnego fussballera nawet niy stoli, a to co te marne kopaczyny pokozali to niy była piłka nożno !!!!!!
Na to niy ma einfach słów - wypowiym to co mi sie ciiśnie na gymba ( jo byda heli niecynzuralny, szajs egal) wy***rdalać !
I pisza to świadomie bez wzglyndu na to czy sie szmaciorze utrzimiecie czy niy i zabiyrać mit waszo szefowo razym z tym czymś co niy wosów i mo czelność sie trenerym nazywać.

PS. Panie Klimek, przeca je K U R W A fajnie !!! Po co zmieniać trenera ? Po co wrocać na Cicho ? , po co nom inkszy prezes ? Po coś pan tyn klub "kupowoł", wczas Pan zauważył że je tragedia pod kożdym wzglyndym :wstyd:
Mie je wstyd za to że musza sie za Ruch wstydzić, a co dopiyro tyn borok Cieślik mioł pedzieć ? Niych mu fto poradzi co by wiyncy na ta parodia niy łazioł bo szkoda co by chop skuli tych niyudaczników swojego 90 geburtstagu niy dożył.

Na Lechu minimum 6:0 !! Lepi tam niy jechać i sie tego oszczyndzić jak jeszcze wiyncy wstydu sie nażryć.
Lutz ty ciulu , ty zaś szkamrosz, monyj i ja, ale laci sowieso niy byda musioł wdupiać :rotfl:
lacie zjemy razem w Sajo
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
ŻoRski
Kontakt:

#270 Post autor: ŻoRski » 25 kwie 2009, o 21:49

JEszce kilka takich popisów zarządu i trenera i grajków i przyjdzie 1000 najwytrwalszych...
ŻORY&PABIANICE&MADRYT

ODPOWIEDZ