Zarzad
-
- Kontakt:
- Renegat1988
- Kontakt:
- modzik
- Kontakt:
Godajac o pelnym estadio na Podbeskidziu miolech na mysli kupa innych szpili z roznymi druzynami,na kierych nosz stadion pekol w szwach ... a tera co? Dupa ... Trza by bylo pokozac,ze majac tonsze bilety idzie zarobic o wiele wiyncyj niz przy drozszych biletach !
I jo to godom - posiadasz karnetu. Mogbych to miec w zici,bo mom tanie szpile,ale mie na tym zalezy - zalezy mi na pelnym stadionie ! Jo nie wiym jakie oceny w pedalowie mieli ci ludzie ... to jest proste rachowanie.... Pozyjemy zoboczymy. Jeszcze ni ma za pozno. Ale jak zas wymysla 25 to jo nie mom pytan
P.S. Dziynki Davidos za slowa poparcia
I jo to godom - posiadasz karnetu. Mogbych to miec w zici,bo mom tanie szpile,ale mie na tym zalezy - zalezy mi na pelnym stadionie ! Jo nie wiym jakie oceny w pedalowie mieli ci ludzie ... to jest proste rachowanie.... Pozyjemy zoboczymy. Jeszcze ni ma za pozno. Ale jak zas wymysla 25 to jo nie mom pytan

P.S. Dziynki Davidos za slowa poparcia

[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
[img]http://img526.imageshack.us/img526/4373/oberschlesiendb8.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KacoR pisze:powinno byc wiecej niz w lidze bo bilety sa po 10 zeta czyli tak jak w drugiej lidze...
mam nadzieje ze bedzie tyle co na Podbeskidziu
zebys sie nie przeliczyl!to zodyn atrakcyjny rywal do nos!srodek tydnia a pozatym szpil w weekend momy z WISLA wiec bilety musza byc tanie bo by nikt nie przyloz jakby udupili takie cyny jak na liga!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
rumcajs_79 pisze:KacoR pisze:powinno byc wiecej niz w lidze bo bilety sa po 10 zeta czyli tak jak w drugiej lidze...
mam nadzieje ze bedzie tyle co na Podbeskidziu
zebys sie nie przeliczyl!to zodyn atrakcyjny rywal do nos!srodek tydnia a pozatym szpil w weekend momy z WISLA wiec bilety musza byc tanie bo by nikt nie przyloz jakby udupili takie cyny jak na liga
Przed nami pierwszy mecz z tanimi biletami, Ci co domagali się obnizki maja co chcieli, nic ino zacierać ręce.
Wobec ciszy w tych dekaracjach jo napisoł moje szacunki ( a za eksperta się nie uwazam), prosze więc o szacunki tych ekspertów od tanich biletów, którzy wiedza najlepiji jaki jest średni dochód w przeciętnej rodzinie i kogo stać na jakie ceny (grhoak to zdaje się Ty min. przedstawiałeś jakies liczby w kwestii dochodu na rodzinę i potencjału na OE). Jeżeli Ci eksperci umia szacować liczbę kibiców których nie ma na OE to jaki problem żeby oszacowali ile będzie na PP.
Jeżeli Ty to nazywosz leceniem w ciula, to chyba som się w roli tego ciula stawiosz? bo jo po nic i w nikogu tu nie leca.
ps
słowo ciul uzyłem w znaczeniu mamlas a nie ch***, to tak dla jakiegos moderatora z sektora gdyby chcioł mi ostrzeżenie dac tak jak Lutzowi, bo mu w kontekście co innego wyszło

-
- Kontakt:
Podwyżka cen biletów doprowadziła do znacznego obniżenia frekwencji na meczach Ruchu i ma to przełożenie nie tylko na mecze ligowe ale także pucharowe, ponieważ kibic tzw. "mało zarabiający" żeby być na ważnym meczu ligowym nie tylko musi odpuścić sobie mniej ważny mecz ligowy ale przede wszystkim pucharowy.
Chciałbym tu podkreślić że mam nie zliczoną ilość wiernych kibiców Ruchu w różnym wieku, którzy niestety w tym sezonie musieli zrezygnować z części meczy z powodu drogich biletów.
Przypominam że Ruch pierwszy mecz ligowy wygrał 4:1 i w roli lidera podejmował Zagłębie Sosnowiec, ciekawe ilu kibiców byłoby na tym meczu przy normalnych cenach biletów???
Chciałbym tu podkreślić że mam nie zliczoną ilość wiernych kibiców Ruchu w różnym wieku, którzy niestety w tym sezonie musieli zrezygnować z części meczy z powodu drogich biletów.
Przypominam że Ruch pierwszy mecz ligowy wygrał 4:1 i w roli lidera podejmował Zagłębie Sosnowiec, ciekawe ilu kibiców byłoby na tym meczu przy normalnych cenach biletów???
PSYCHO FANS SŚ
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czy ceny biletów to jedyny powód?
dobrze że piszesz o meczach ligowych i pucharowych, czy internetowy apel aby podarować sobie mecz w Pucharze Ekstraklasy z Groclinem miał wpływ na frekwencję czy nie?
Co do meczu z Zagłębiem w roli lidera, to polecom Ci wywiad z Wojtkiem Grzybem, który był bardzo zadowolony z frekwencji. Był wręcz zdumiony że tak dużo ludzi przyszło przy takiej pogodzie. Dla twoich badań ceny/frekwencja istotna byłaby informacja ile klub sprzedał biletów na ten mecz a nie ile ludzi bylo na trybunach, bo ja znam może nie rzesze ale co najmniej pięć osób które miały bilety ale nie było ich na meczu bo im pogoda pokrzyżowała plany (jednemu zalało mieszkanie, innemu wypadł autobus, dwie osoby (kobiety) stwierdziły że nie będą stały pod gołym niebem przy takiej burzy itp). Chciałem dodać że mimo tego że w momencie rozpoczęcia meczu pogoda się ustabilizowała to na 45 min przed jego rozpoczęciem w ościennych miejscowościach burza szalała. Ja byłem mimo pogody ale wielu nie było i trudno miec do nich pretensje.
Ale było mineło, podwyżka została cofnięta i rozumiem że treaz grohak przyprowadzisz te rzesze znanych Ci kibiców na mecz z BOT-em i stadion będzie pękał w szwach.
dobrze że piszesz o meczach ligowych i pucharowych, czy internetowy apel aby podarować sobie mecz w Pucharze Ekstraklasy z Groclinem miał wpływ na frekwencję czy nie?
Co do meczu z Zagłębiem w roli lidera, to polecom Ci wywiad z Wojtkiem Grzybem, który był bardzo zadowolony z frekwencji. Był wręcz zdumiony że tak dużo ludzi przyszło przy takiej pogodzie. Dla twoich badań ceny/frekwencja istotna byłaby informacja ile klub sprzedał biletów na ten mecz a nie ile ludzi bylo na trybunach, bo ja znam może nie rzesze ale co najmniej pięć osób które miały bilety ale nie było ich na meczu bo im pogoda pokrzyżowała plany (jednemu zalało mieszkanie, innemu wypadł autobus, dwie osoby (kobiety) stwierdziły że nie będą stały pod gołym niebem przy takiej burzy itp). Chciałem dodać że mimo tego że w momencie rozpoczęcia meczu pogoda się ustabilizowała to na 45 min przed jego rozpoczęciem w ościennych miejscowościach burza szalała. Ja byłem mimo pogody ale wielu nie było i trudno miec do nich pretensje.
Ale było mineło, podwyżka została cofnięta i rozumiem że treaz grohak przyprowadzisz te rzesze znanych Ci kibiców na mecz z BOT-em i stadion będzie pękał w szwach.
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Może nie wszyscy wierzą w tarota, ale coś jest na rzeczy:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=225355
Szcególnie w ostatnim zdaniu o Ruchu. Z tego co wiem to tarocistka układała karty obiektywnie, nie znając problemów klubów OE
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=225355
Szcególnie w ostatnim zdaniu o Ruchu. Z tego co wiem to tarocistka układała karty obiektywnie, nie znając problemów klubów OE
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
grhoak to jedzcie na ta legia, bydziecie mieć bardzo toni bilet na mecz, cug i weźcie dużo gorzoły, w 15,- zeta na gowa powinniscie sie zmiescić, oczywiście pod warunkiem ze duzo wypijecie bo na trzeźwo wom się rachunek na 15,-zł nie zamknie.
Jo byda na Ruchu za 20,-zł z BOT-em i na Ruchu w stolycy za obojetnie wiela. Na legia sie jednak nie wybierom bo legia to stara k....
Jo zawsze jeżdża na Ruch, a nie na legia, łkaes, groclin czy żaboli
simonsays - jo jest pełen krytycyzmu do tego co robi zarząd za dystrybucja biletów, za dystrybucja karnetów, za skanalizowanie forum, za numer z wleciałem itp. więc daleko mi do chwalenia zarzadu. Akurat do cen biletów nic nie mam, bo nikt nie potrafi wyliczyc ile klub na tym stracił, wszystko to sa hasła o jakis nieobecnych rzeszach, ale to tylko hasła.
Gdybym miał jednak wyliczać straty to musiałbym najpierw poznac straty z barku wpływów które poniósł Ruch wskutek:
- wydarzeń w meczy z łks
- wtargniecia na murawe z kszo
- odpalenia rac z polonia
Więc jeżlei chcemy liczyc temu zarzadowi ile stracił przez złą wycene biletów najpierw podsumujmy ilu nas nie mogło byc na meczach w zwiazku z tymi wydarzeniami.
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ....
Jo byda na Ruchu za 20,-zł z BOT-em i na Ruchu w stolycy za obojetnie wiela. Na legia sie jednak nie wybierom bo legia to stara k....
Jo zawsze jeżdża na Ruch, a nie na legia, łkaes, groclin czy żaboli
simonsays - jo jest pełen krytycyzmu do tego co robi zarząd za dystrybucja biletów, za dystrybucja karnetów, za skanalizowanie forum, za numer z wleciałem itp. więc daleko mi do chwalenia zarzadu. Akurat do cen biletów nic nie mam, bo nikt nie potrafi wyliczyc ile klub na tym stracił, wszystko to sa hasła o jakis nieobecnych rzeszach, ale to tylko hasła.
Gdybym miał jednak wyliczać straty to musiałbym najpierw poznac straty z barku wpływów które poniósł Ruch wskutek:
- wydarzeń w meczy z łks
- wtargniecia na murawe z kszo
- odpalenia rac z polonia
Więc jeżlei chcemy liczyc temu zarzadowi ile stracił przez złą wycene biletów najpierw podsumujmy ilu nas nie mogło byc na meczach w zwiazku z tymi wydarzeniami.
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ....