Sponsorzy
-
- Kontakt:
Ino, ze jak loni majom wlyz ino wtedy jak gro liga i sa szpile w tv to niych sie dajom spokoj z takim sponsoringiym. Zeby zas niy bylo tak, ze podpiszom umowa pod koniec lutego do konca sezonu i potym fajrant. Nom jes poczebny bogaty wlasciciel, a niy sponsor kery reklamuje sie lostatnio doslownie wszyndzie kaj sie cos dzieje. Ino, ze jes to strasznie krotkotrwaly sponsoring. Malysz dupnie pora skokow na olimpiadzie w rozowym kombinezonie z logo Taurona, na tym sie skonczy. A potym dali bydzie musiol grac w reklamach kaj wdupio banany z zymlom. Niych sie Tauron okresli co dali. Abo wlazom z jakas konkretnom kasom w Ruch i walczymy o cos wiyncy z ich logiym na koszulkach (co bydzie do nich najlepszom reklamom) abo.... tego lepi niy brac pod uwaga bo szkoda na kolejny sezon zadupiac za darmo z sercym na klacie.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nam jest potrzebny kazdy sponsor,ktory bedzie dawal kase.Latwo powiedziec-bogaty wlasciciel,ale jak takiego znalec?
Mozna pisac,pisac,ale lepiej poczekac na to jak sytuacje sie rozwinie-tzn.na jakich zasadach bedzie ta wspolpraca z Tauronem:)
Mozna pisac,pisac,ale lepiej poczekac na to jak sytuacje sie rozwinie-tzn.na jakich zasadach bedzie ta wspolpraca z Tauronem:)
Hehe,a potem bedzie placz,ze strajki,ze kasy brakuje,nie?:)Rafal1920 pisze:Ino, ze jak loni majom wlyz ino wtedy jak gro liga i sa szpile w tv to niych sie dajom spokoj z takim sponsoringiym
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiadomo jako jes sytuacja. Tyz chca, zeby wlezli bo w naszy sytuacji kozdego sponsora biere sie z pocalowaniym rynki. Ale na jakis zdrowych zasadach. Zeby obie strony czerpali z tego korzysci. Mom nadzieja, ze zaniydugo sie wszysko wyjasni i wszyscy bydom zadowolyni. Teraz niy pozostaje nic innego jak ino czekac.
-
- Kontakt:
Panowie to jest temat sponsorzy ja mam pytanie a gdzie są inni sponsorzy halo marketing śpicie. Taki klub powinien mieć takiego Taurona jako głównego który daje najwięcej tzn np. 2 mln trzech co daje 1 mln pięciu co daje 500 tys, dziesięciu co 100 tys i 12 tys co daje 120 zł (karnety). Jakby tak było to majom 10 mln plus wpływy z reklam w czasie meczu z transmisji telewizyjnych, giełdy gadżetów imprez organizowanych przez klub. Wpływów z biletów nie będzie bo karnety by były wykupione 

SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
bo w sparingach zawsze grali nasi w starych koszulkach (chyba ostatnie dwa spary latem w nowych koszulkach, po prezentacji tych koszulek, a wczesniej w colo, mimo ze bylo po umowie, a dali ich "reklamowali", po co grac w nowych koszulkach na sparach, jak jeszcze duzo jest nieuzytych (np. Fabus duzo koszulek nie zuzyl jesienia)Rafal1920 pisze:Umowy niy ma podpisany, a Ruch gro z ich logiym na koszulkach w meczach sparingowych. Podobnie bylo w Warszawie na WOSP.
A CO DO TEGO SPONSORA TO DEJCIE SIE SPOKOJ
to ze bedzieli, ze w styczniu sie wyjasni, to znaczy ze musieli podpisac umowa, kaj wszyscy maja fusbal w du***, skuli skoków, Kowalczyk, i innych? przeca w fusbalu sie nic nie dzieje, ciekawe czemu Tauron zaczal sponsorowac PKOl pora dni przed tym jak sie zaczyno wszystko w TV? czemu pora dni przed ME w recznej nie bylo jeszcze sponsora? kogo tak szczerze obchodzily ME miesiac czy dwa przed? ino zeby sie tu radzion nie odezwoł

nie rozumia, ani jednych co pisza o kwotach itp, ale tez tych co juz narzekaja....
tera wiadomo, ze mogymy miec sponsora (Tauron), i wos te 2i pół tydnia zbawi? nie odpisujcie mi, ze bylo juz godane durs "za dwa tydnie", bo tera jest namacalny ten sponsor, wtedy mozecie sie pisac jaki to zarzad zly, tera to jest wszystko w toku, a moze zakonczone, i umowa ino czeko na podpisanie, albo juz jest podpisano (nie wiem, moze z przyszla data, bo my na gieldzie, i muszymy byc tam na bierzaco?)
-
- Kontakt:
ja raczej nie należe do forumowych marud, ale nic nie wskazuje na Twoją wersję. Gdyby było tak jak piszesz, to bylibyśmy bardziej aktywni na polu transferów. gdybyśmy byli pewni na 100%, że za chwilę na koncie bedzie kilka świerzutkich baniek, to sprowadzenie Matuszczyka czy Świerblewskiego nie byloby problemem. A tak widać, że cipią się z każdym groszem. Nie wspominając o ZUSie colo i tym całym przeterminowanym gównie.19aRtuR20 pisze:nie odpisujcie mi, ze bylo juz godane durs "za dwa tydnie",
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
po Tobie widac, bo siedzisz tu praktycznie dziennie, czyli znosz sytuacja na bierzaco, nie tak jak niektórzy, co wleza ros na miesiac, i napisza bez czytania, ze mialo byc w styczniu zalatwione, a juz 7luty, durs nie ma, czyli nie bydzie z tegoscaneRboy pisze:ja raczej nie należe do forumowych marud, ale nic nie wskazuje na Twoją wersję. Gdyby było tak jak piszesz, to bylibyśmy bardziej aktywni na polu transferów. gdybyśmy byli pewni na 100%, że za chwilę na koncie bedzie kilka świerzutkich baniek, to sprowadzenie Matuszczyka czy Świerblewskiego nie byloby problemem. A tak widać, że cipią się z każdym groszem. Nie wspominając o ZUSie colo i tym całym przeterminowanym gównie.

do rzeczy:
a czy Ty bys ciepol kasa, jak mosz 650tys dlugu za premie+ miesieczno pensja (na dniach juz dwie)? kto wie wiela i jak bydzie (??) Tauron placic, moze w ratach? roznie moze byc, nie znomy szczegółów
pensje - wiela na miesiac idzie na konta pilkarzy? wg mie jakies 500 tysiecy conajmniej
i zes som wspomniol, o przeterminowamym gównie + Colo
a wiec ta kasa to by sie rospadła w mig, moze tauron doł warunek, ze musi byc cisza w mediach o zaleglosciach itp, zeby sie smrodu nie narobic? moze to jeden ze szczegółów co nie znomy
wiec dlatego prosza o danie 2i pół tygodni zarzadowi, wtedy mozecie, a moze nawet mogymy (razem ze mna..) jechac po zarzadzie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tego nie wiem, może i bym ciepnął... ale stawiałbym warunki.19aRtuR20 pisze:a czy Ty bys ciepol kasa, jak mosz 650tys dlugu za premie+ miesieczno pensja (na dniach juz dwie)? kto wie wiela i jak bydzie (??) Tauron placic, moze w ratach? roznie moze byc, nie znomy szczegółów
Być może Tauron czeka, aż wyjasni się kwestia ZUSu, bo to faktycznie jest kasa, która "robi różnice".
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie koniecznie. W umowie sponsorskiej można zawrzeć wszystko, chociażby cele, na które środki mają być przekazane, czy jak kto woli, cele na które środki nie mogą być przekazane.scaneRboy pisze:Tego nie wiem, może i bym ciepnął... ale stawiałbym warunki.19aRtuR20 pisze:a czy Ty bys ciepol kasa, jak mosz 650tys dlugu za premie+ miesieczno pensja (na dniach juz dwie)? kto wie wiela i jak bydzie (??) Tauron placic, moze w ratach? roznie moze byc, nie znomy szczegółów
Być może Tauron czeka, aż wyjasni się kwestia ZUSu, bo to faktycznie jest kasa, która "robi różnice".
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
chyba nie masz racji, jak przyjdzie komornik, to bedzie miał w d... umowę sponsorską, zostawi kasę na ZUS, Podatki i wynagrodzenia, a resztę skasuje.spyru pisze:Nie koniecznie. W umowie sponsorskiej można zawrzeć wszystko, chociażby cele, na które środki mają być przekazane, czy jak kto woli, cele na które środki nie mogą być przekazane
Pozatym, chyba zapominany o spółce VAREXPOL, która płaci piłkarzom, prawie napewno sprawa jest bardziej zawiła, niż na to wygląda.
Ps. w temacie Taurona przewijała się też wypowiedź ich dyrektora marketingu, który chce, aby jego firma WRAZ Z INNYMI PARTNETRAMI przyczyniła się do sukcesu Ruchu. I tego najbardziej nie kumam - powiedzmy, że ja, średni przedsiębiorca chce się dorzucić. Dla mnie obecność Taurona to jest gwarancja stabilności i przewidywalności klubu, nie mając czasu, ani specjalistów od marketingu sportowego bez obaw dam kasę, bo wiem, że znacznie zamożniejsi dopilnują, zeby się nie rozpłynęła. A tak, Tauron pojawia się i znika, w sumie nic konkretnego nie wiadomo.