22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
-
- Kontakt:
To nie jest forum Harrego Pottera, więc proponuję zmienic słownik i pisać na temat meczu, a nie na temat własnych wad i kompleksów.
Jak jest w tej drużynie piłkarz, który gra przeciwko klubowi to na pewno nie będzie mu to zapomniane. Jeśli jest konflikt to nasi "piłkarze" zachowują sie jak panienki, które się na siebie nawzajem obrażają. Nie rozumiem jak można robić sobie samemu na złość nie chcąc awansować. Przecież to jest chore...
Jak się jakiemuś "piłkarzowi" nie podoba to niech w...a do innego klubu. Tylko niech to powie wcześniej, a nie udaje że gra i mu niby zależy na awansie. Wczoraj to była żenada i nie jest to wina trenera tylko samych "piłkarzy" (nie wszystkich), którzy mają w d... tych prawie 9 tys. kibiców ktorzy przyszli na mecz.
Gdzie ta drużyna, gdzie ta atmosfera, gdzie te wyniki, gdzie ta 1 liga? Jak zwykle wszystko przez Fenicjan. Już nie wiem, może Polonia Warszawa placi wszystkim klubom żeby jej się dali doścignąć.
2 gole w 5 meczach u siebie :shock: Kilka miesięcy temu to 3 gole strzelali w 10 minut.
Jak jest w tej drużynie piłkarz, który gra przeciwko klubowi to na pewno nie będzie mu to zapomniane. Jeśli jest konflikt to nasi "piłkarze" zachowują sie jak panienki, które się na siebie nawzajem obrażają. Nie rozumiem jak można robić sobie samemu na złość nie chcąc awansować. Przecież to jest chore...
Jak się jakiemuś "piłkarzowi" nie podoba to niech w...a do innego klubu. Tylko niech to powie wcześniej, a nie udaje że gra i mu niby zależy na awansie. Wczoraj to była żenada i nie jest to wina trenera tylko samych "piłkarzy" (nie wszystkich), którzy mają w d... tych prawie 9 tys. kibiców ktorzy przyszli na mecz.
Gdzie ta drużyna, gdzie ta atmosfera, gdzie te wyniki, gdzie ta 1 liga? Jak zwykle wszystko przez Fenicjan. Już nie wiem, może Polonia Warszawa placi wszystkim klubom żeby jej się dali doścignąć.
2 gole w 5 meczach u siebie :shock: Kilka miesięcy temu to 3 gole strzelali w 10 minut.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- ch-R
-
- Kontakt:
Jedni smutni, jedni na granicy nerwowej wytrzymałości.
Wszyscy sie nerwujymy, zaczynajom sie haje...
A moze by tak sie spotkac na jakimś oficjalnym spotkaniu ze sztabem trenerskim i piłkarzami. Może po spotkaniu z nimi sie zwryfikuje plany na ten sezon. Tyla punktów mogymy zdobywać jak gromy np o 6 miejsce ale nie o awans. A może o to już (niektórzy) gromy???
Dziwi mie ino spokój pana Klimka, który wyciagnoł nos z dna, ale chyba nie po to zeby teroz miała nom uciec tako szansa awansu. Czemu on na to tak spokojnie patrzy Przynajmniej takie sprawio wrażenie (chyba że sie coś dzieje o czym nie wiemy)
Wszyscy sie nerwujymy, zaczynajom sie haje...
A moze by tak sie spotkac na jakimś oficjalnym spotkaniu ze sztabem trenerskim i piłkarzami. Może po spotkaniu z nimi sie zwryfikuje plany na ten sezon. Tyla punktów mogymy zdobywać jak gromy np o 6 miejsce ale nie o awans. A może o to już (niektórzy) gromy???
Dziwi mie ino spokój pana Klimka, który wyciagnoł nos z dna, ale chyba nie po to zeby teroz miała nom uciec tako szansa awansu. Czemu on na to tak spokojnie patrzy Przynajmniej takie sprawio wrażenie (chyba że sie coś dzieje o czym nie wiemy)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo yno tak niesmiało.... bo ło szpilu mi sie niy sce pisać....
http://sport.onet.pl/0,1248675,1523796,wiadomosc.html
ot ....
ot ....
I'm a man who walks alone
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
aleee... na Stawowego to czeko pół 1 ligiPavlique pisze:Jo yno tak niesmiało.... bo ło szpilu mi sie niy sce pisać....
ot ....
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
-
- Kontakt:
- ch-R
ale jemu chyba chodzilo o to ze Stawowy potrafi powiedziec ze to tyz jego winaviktor pisze:aleee... na Stawowego to czeko pół 1 ligiPavlique pisze:Jo yno tak niesmiało.... bo ło szpilu mi sie niy sce pisać....
ot ....
:shock: A skad Ty mozesz to wiedziec ?J. Stroop pisze: 4. Piłkarze zdołowani decyzjami trenera, jego postawą, osobowością, tym że muszą wykonywać jego chore pomysły, w obecnej chwili są bez wiary w to co robią.
Oczywiscie wszystko wina "sreciala" (nie znasz innych okreslen? pomoge Ci: Wleciala. trenera, szkoleniowca, Wlecialowskiego, MW itp...)
Wlecialowski jest odpowiedzialny za to, ze chop nie potrafi dokladnie pilki kopnac - to jest jasne jak Slonce...
-
- Kontakt:
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
raczy ja, zle zrozumiołch te "Jo yno tak niesmiało"chorzowskaR pisze:ale jemu chyba chodzilo o to ze Stawowy potrafi powiedziec ze to tyz jego winaviktor pisze:aleee... na Stawowego to czeko pół 1 ligiPavlique pisze:Jo yno tak niesmiało.... bo ło szpilu mi sie niy sce pisać....
ot ....
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...