Co z tym Ruchem?
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Chodzi o zice z tramwaju na nowy stadion 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bardziej by weszli w sponsoring troszkę większy jak Alba
-
- Kontakt:
W Dzierżoniowie widać że gra dziś Ruch || Chorzów
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ostatnio co sie Alstom chyba angazowal to chyba koszykarska Alba za czasow Kopla.
moze powinno sie ich podejsc od tej strony: Handball, Futsal czy wyłącznie Akademia.
moze powinno sie ich podejsc od tej strony: Handball, Futsal czy wyłącznie Akademia.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Rickenn10
- Kontakt:
Możecie zapomnieć o jakimś sponsoringu Alstomu. Kontrakt na 4mld nie świadczy o niczym 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w takiej formule jak w Dzierżoniowie to rzeczywiscie nie ma sensu.jajo pisze: ↑wczoraj, o 19:19taki Bayern tez sobie gra 2 taki dozynkowe mecze praktycznie przed kazdym* sezonie.NG1920 pisze: ↑4 wrz 2025, o 19:22Patrząc na post klubowy odnośnie sparingów na xxx-lecie na to mam nadzieję, że skończyły nam się kluby partnerskie obchodzące jubileusze. Wiem, że to daje też efekt marketingowy, ale w tym roku zamiast grać sparingi z przeciwnikami na poziomie ligowym i pod konkretne profile to uświetnialiśmy jubileusze półamatorów jak gwiazda dożynek.
nie widze w tym nic zlego. dla mnie standard dla duzego klubu.
to, ze Radomiak odmowil i nie znaleziono nikogo w zamian to pokazuje albo niekonsekwencje DS albo slabosc organizacyjna klubu.
Jakby WF chcial grac teraz sparing z kims ze szczebla centralnego to nie byloby problemow, zeby go zagral w poniedzialek np. a w Dzierzonowie zaproponowal 2x30 mocno rotujac druzyne.
*teraz to KMŚ zablokowalo.
za rok 80 lat obchodzi Unia Racibórz, Orzeł Babnieca-Psary 85lat, Warta Zawiercie, Unia Kalety i Urania 105lat.
dla mnie to fajny zwyczaj.
moznaby go ew. zmieniac w taka formule, ze Ruch rozgrywa tam sparing z jakas druzyna ze szczebla centralnego lub zagraniczna, a z miejscowymi oldbojami mierza sie nasi odlboje. tylko to by sie murawa musiala zagadzac.
Zamiast pokazać na FC swoja sile to sie kompromitujemy.
Miejscowe bajtle nie maja od kogo pozbierac autografow. Nawet Fornalik tam nie pojechal!
Jeszcze oslabilismy rezerwy w waznym meczu.
-
- Kontakt:
Przypuszczam, że decyzja o udziale w meczu zapadła dużo wcześniej. Poprzedni sztab lubił grę na festynach w środku sezonu lub podczas przygotowań.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co taka zlosliwosc? cos osobistego?
mnie bardzie oburza dzisiejsze zachowanie.
brak szacunku do gospodarzy.
ludzie jezdza po 200km na Ruch, a jak my mamy przyjechac raz na iles lat to wysylamy tam sciepy.