Liga Europy
-
- Kontakt:
Re: Liga Europy
Ruch w ekstraklasie, a w LE to calkiem inno druzyna. Jestesmy jedna noga w finansowym raju. Jeszcze brakuje jednego malego kroczku. Wie o tym Smagor, Klimek, Kocian, grajki i My kibice. Bydzie dobrze. A Metalist jak sie okazalo w Gliwicach wcale nie jest taki straszny. Remis bramkowy i swietujemy do rana 

-
- Kontakt:
To jak wiedza to dlaczego nie potrafia zapewnic trenerowi 16-18 zawodnikow gotowych na gre ?Wie o tym Smagor, Klimek,
Bo na dzien dzisiejszy mamy podstawowa 11 + Helika Gigolajewa Efira i Szewczyka kontuzjowanego
-
a kto sie spodziewał, że zajdziemy tak wysoko? Nawet jak wylosowalismy Charkó to wszyscy byli pewni ze odpadniemy, piłkarzy można zgłaszać przed każdą rundą, nie w jej trakcie.19gorek20 pisze:To jak wiedza to dlaczego nie potrafia zapewnic trenerowi 16-18 zawodnikow gotowych na gre ?Wie o tym Smagor, Klimek,
Bo na dzien dzisiejszy mamy podstawowa 11 + Helika Gigolajewa Efira i Szewczyka kontuzjowanego
-
- Kontakt:
Rewanz bydzie kajs w tv lub w necie?
-
- Kontakt:
Metalist niy bydzie transmitować szpilu na youtube, bo oni nie maja takich problemów z Telewizja na Urkainie jak my...OI_69 pisze:Rewanz bydzie kajs w tv lub w necie?
Szpil bydzie pokazywany na jakims ukrainskim kanale (ftos tu juz pisol na jakim, jo niy pamiyntom).
-
- Kontakt:
Tradycyjnie meczyki.pl19aRtuR20 pisze:Metalist niy bydzie transmitować szpilu na youtube, bo oni nie maja takich problemów z Telewizja na Urkainie jak my...OI_69 pisze:Rewanz bydzie kajs w tv lub w necie?
Szpil bydzie pokazywany na jakims ukrainskim kanale (ftos tu juz pisol na jakim, jo niy pamiyntom).

- milanos
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
tu chodzi o coś więcej jak tylko nieopłacalność. Aż dziw że opłaca im się pokazywać np. taki dolcan ząbki z wisłą płock gdzie na stadionie 500 kibiców i drugie tyle przed tv a tu Ruchu w pucharach nie warto. Tym bardziej że decydujący mecz.
Szkoda tylko kasy dla klubu bo zawsze coś by wleciało. Bo ja to mogę na meczyki.pl i też będzie dobrze
je***y korzeniowski czy tam inny hu* z tvp
Jawna niesprawiedliwość; Tylko Ruch!
Szkoda tylko kasy dla klubu bo zawsze coś by wleciało. Bo ja to mogę na meczyki.pl i też będzie dobrze
je***y korzeniowski czy tam inny hu* z tvp
Jawna niesprawiedliwość; Tylko Ruch!
-
- Kontakt:
Ciekaw bym był reakcji TVP jakby tak ichniejsza Legiunia nie awansowała, a Ruch awansował. Czy potyczki grupowe z Naszym udziałem dalej by nie były transmitowane?
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
grupowe ma nc+ i tvp nie ma praworbiter pisze:Ciekaw bym był reakcji TVP jakby tak ichniejsza Legiunia nie awansowała, a Ruch awansował. Czy potyczki grupowe z Naszym udziałem dalej by nie były transmitowane?
-
sportSkontaktowaliśmy się z przedstawicielami ukraińskiego klubu. Poinformowali nas, że tym razem nie będą przeprowadzać transmisji za pośrednictwem kanału Metalista na youtube (mecz w Gliwicach obserwowało aż 160 tysięcy widzów). - Spotkanie transmitowane będzie przez ukraiński kanał sportowy Futbol - poinformował rzecznik prasowy klubu, Anton Iwanow.
-
- Kontakt:
z meczykami moze byc problem, bo podobno bedzie kodowane, ale slyszalem ze w radiu katowice maja dawac
- Fairlight
- Kontakt:
Też mnie dziwi, że nie będzie transmisji. W końcu to mecz decydujący o awansie do fazy grupowej LE, Ukraińcy pewnie jakichś wygórowanych żądań finansowych by nie mieli, a TVP w ogóle nie wygląda na zainteresowaną przeprowadzeniem transmisji. Dziwne... 

-
- Kontakt:
Radio Katowice reklamuje się, że przeprowadzi transmisję z tego meczu, również w internecie.
coś dla oldschool'owców
coś dla oldschool'owców