Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Nie oglądam polskiej kopanej bo to tandeta. Jak małpują jeszcze gdzie indziej tzn że debili mają także inni.
Mnie bardziej interesuje gdzie gospodarze się napierdalają z policją czy się gonią po sektorach?
Mnie bardziej interesuje gdzie gospodarze się napierdalają z policją czy się gonią po sektorach?
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jak nie ogladasz, to co powoduje, ze piszesz w formule "nigdzie indziej", "tylko my"?
interesowalo Cie pohukiwanie, dostales riposte sprzed tygodnia, to teraz troche dalej:
nie az tak dawno Legia zrobila u siebie taki rozpierdol z BVB, ze mecz z Realem grali bez publicznosci.
i tak jak napisalem w innym watku, bede w nowym sezonie wspominal kazdy mecz na poziomie centralnym, ktory zostal przerwany przez kibicow (pomine zwykle piro)
ps. a poza granicami to juz tego jest od cholery. to juz absolutna banka "na zachodzie sobie poradzili".
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wreszcie forum wróciło. Wczoraj cały dzień lipa.
- Rickenn10
- Kontakt:
Jajo jest znaczna różnica między wyzywaniem czarnoskórego zawodnika od rozjebania połowy stadionu.jajo pisze: ↑18 maja 2025, o 00:17i znowu, nie zebym popieral.arcio pisze: ↑17 maja 2025, o 23:45Pokaż(cie) mi w Polsce, czy poza granicami, drugi stadion gdzie w tych czasach są akcje na plus??? Gdzie "modne" jest "małpowanie"??? U nas jest PATOkibicowanie niestety a pewna grupa ma w du*** wszystko i wszystkich ale za to winnych zawsze szukamy gdzie indziej. A to miasto, a to województwo, a to minister, a to premier... Nasi są SUPER ale to zawsze zly współwłaściciel czy inny KTOŚ. My nie. My biedni. My ofiara. Dopóki sami nie posprzątamy wewnątrz to będziemy na marginesie.
ale pokazac bardzo prosto.
w ostatniej kolejce na Rakowie "malpowali" na Afimico Pululu.
nie, ze mi sie tak tylko wydawalo, bo Rakow opublikowal oficjalne przeprosiny, a i tak dostali 80k kary i jeszcze jakis zakaz wyjazdowy.
nie przeszkodzilo to im byc Mistrzem Polski w zeszlym sezonie i miec jako wlasciciela Swierczewskiego z xkomu.
serio mam wrazenie, ze wiekszosc tego forum nie oglada meczow poza Ruchem.
i nie ma w tym nic zlego.
tylko, ze po co potem te ogolniajace tezy, o tym, ze cos sie dzieje tylko u nas, ze my gramy tak i tak na tle ligi, ze w sumie Szulczek ch*** zrobil z Warta. a jakby tak spytac kogo ten Szulczek w Warcie zastapil, jaki mial sklad, to bez googla bylyby ciezary.
Sorry arcio, ale zrobiles tutaj idealny przyklad ta wykladka o malpowaniu.
I właśnie różnica jest taka że tam takie występki to niezwykła rzadkość a u nas ostatnio normalność.
I ostatnia różnica to taka że oni mają Świerczyńskiego a my nie mamy nic

A no i jeszcze jest to że my ogólnie jesteśmy tak kojarzeni i tego obrazu się nie pozbędziemy. Całej otoczki PF wszystkich wydarzeń sprzed kilku lat a na światło dziennie wychodzą znowu jakieś porwania i handel ludźmi.
Pokaż mi druga obecnie drużynę w kraju za którą ciągnie się aż taki gnój? Bo to że jakiś się tam ciągnie to wiadomo ale na taką skalę myślę że tylko u nas w tym momencie.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W Marsylii czy Mediolanie bawią sie jeszcze lepiej
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Potrzeba nam fanatyka z kasą żeby zainteresował się naszym klubem. Taki Świerczewski jak w Rakowie. Inaczej będziemy już małym regionalnym klubem z wielką bazą kibiców. Co nie znaczy ze tak będzie zawsze. Bez sukcesów sportowych, bez ekstraklasy kibiców może z biegiem czasu ubywać.
-
- Kontakt:
Tak jak piszecie będą zrywy kibicowskie na pojedyncze mecze ,frekwencja top,ale ogólnie.wszystko mieni się w czarnych kolorach,kasy nie będzie za dużo,więc jakich piłkarzy może nam zarząd sprowadzić?Pewnie nie bedayto wirtuozi futbolu, będziemy się stawać średniakami pierwszoligowymi, ciężko się to pisze ale w obecnym czasie nie ma perspektyw na atak na ligę.
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
Ciekawe bo Inter właśnie gra finał LM a Marsylia zdobyła vice mistrzostwo i zagra w LM w przyszłym sezonie.Darth Kabut pisze: ↑19 maja 2025, o 13:23Dlatego są w głębokiej czornej rzici i w lidze i w europie.
Żoden poważny sukces im nie grozi
Coś jak Ruch
Nie wspomnę o bazie kibiców która i u jednych i drugich jest na poziomie 50/60k.
Więc ciekawe postrzeganie czornej rzici.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja w zadnym wypadku nie chce usprawiedliwac pewnych zachowan.Rickenn10 pisze: ↑19 maja 2025, o 10:25Jajo jest znaczna różnica między wyzywaniem czarnoskórego zawodnika od rozjebania połowy stadionu.jajo pisze: ↑18 maja 2025, o 00:17i znowu, nie zebym popieral.arcio pisze: ↑17 maja 2025, o 23:45Pokaż(cie) mi w Polsce, czy poza granicami, drugi stadion gdzie w tych czasach są akcje na plus??? Gdzie "modne" jest "małpowanie"??? U nas jest PATOkibicowanie niestety a pewna grupa ma w du*** wszystko i wszystkich ale za to winnych zawsze szukamy gdzie indziej. A to miasto, a to województwo, a to minister, a to premier... Nasi są SUPER ale to zawsze zly współwłaściciel czy inny KTOŚ. My nie. My biedni. My ofiara. Dopóki sami nie posprzątamy wewnątrz to będziemy na marginesie.
ale pokazac bardzo prosto.
w ostatniej kolejce na Rakowie "malpowali" na Afimico Pululu.
nie, ze mi sie tak tylko wydawalo, bo Rakow opublikowal oficjalne przeprosiny, a i tak dostali 80k kary i jeszcze jakis zakaz wyjazdowy.
nie przeszkodzilo to im byc Mistrzem Polski w zeszlym sezonie i miec jako wlasciciela Swierczewskiego z xkomu.
serio mam wrazenie, ze wiekszosc tego forum nie oglada meczow poza Ruchem.
i nie ma w tym nic zlego.
tylko, ze po co potem te ogolniajace tezy, o tym, ze cos sie dzieje tylko u nas, ze my gramy tak i tak na tle ligi, ze w sumie Szulczek ch*** zrobil z Warta. a jakby tak spytac kogo ten Szulczek w Warcie zastapil, jaki mial sklad, to bez googla bylyby ciezary.
Sorry arcio, ale zrobiles tutaj idealny przyklad ta wykladka o malpowaniu.
I właśnie różnica jest taka że tam takie występki to niezwykła rzadkość a u nas ostatnio normalność.
I ostatnia różnica to taka że oni mają Świerczyńskiego a my nie mamy nic
A no i jeszcze jest to że my ogólnie jesteśmy tak kojarzeni i tego obrazu się nie pozbędziemy. Całej otoczki PF wszystkich wydarzeń sprzed kilku lat a na światło dziennie wychodzą znowu jakieś porwania i handel ludźmi.
Pokaż mi druga obecnie drużynę w kraju za którą ciągnie się aż taki gnój? Bo to że jakiś się tam ciągnie to wiadomo ale na taką skalę myślę że tylko u nas w tym momencie.
nawet sam tu psioczylem na rzecz, ktora sie obyla bez wielkiego echa tj. debili rzucajacy serpentynami w sedziego w koncowce mecz Ruch-Tychy w Gliwicach.
moj post ma na celu pokazanie, ze te samobiczowanie "juz tylko u nas", "wszedzie indziej jest lepiej", czy to na poziomie Ruchu czy na poziomie Polski nie broni się w konfrontracji z faktami. a bierze sie to glownie z tego, ze wiekszosc nie oglada/nie sledzi za duzo poza Ruchem. Potem podlane to zloscia/frustracja z tego co sie dzieje u nas tworzy takie narracje.
jak mi starczy zapalu to sobie w temacie sezon 25/26 bede notowal takie ekscesy tak w Polsce, jak i w Europie.
a co do Swierczewskiego - no wlasnie, maja go. i jakies pohukiwania tego nie zmienia.
ps. przemyt ludzi, jednak to inna polka niz handel ludzmi.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam karnet od ponad 20 lat. Wakacje, wyjazdy, imprezy od zawsze układane pod terminarz. Mogło lać czy być minus 10 zawsze na szpil.
Ostatnio coś pękło.
Dziś nawet tv nie puściłem.
Jeśli w tym klubie się nic nie zmieni to karnetu w tym roku nie kupię.
Jeśli WR nie zacznie głośno wymagać, to składki w kolejnym roku nie wpłacę.
Zabiliście emocje....
Plucia w twarz więcej nie wytrzymam.
Ostatnio coś pękło.
Dziś nawet tv nie puściłem.
Jeśli w tym klubie się nic nie zmieni to karnetu w tym roku nie kupię.
Jeśli WR nie zacznie głośno wymagać, to składki w kolejnym roku nie wpłacę.
Zabiliście emocje....
Plucia w twarz więcej nie wytrzymam.
-
- Kontakt:
W 1 lidze program PJS wygląda tak, że są dodatkowe kwoty za każde punkty wypracowane przez młodzieżowców. Ilość rozegranych przez nich minut przekłada się na punkty a te są mnożone proporcjonalnie w stosunku do wszystkich punktów młodzieżowców z całej ligi. Są na to 2 mln złotych. Czy nam na tej kasie nie zależy?
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo pisza o Milanie to raz a dwa vice mistrzostwo Francji... mmm super sukces.Rickenn10 pisze: ↑19 maja 2025, o 13:34Ciekawe bo Inter właśnie gra finał LM a Marsylia zdobyła vice mistrzostwo i zagra w LM w przyszłym sezonie.Darth Kabut pisze: ↑19 maja 2025, o 13:23Dlatego są w głębokiej czornej rzici i w lidze i w europie.
Coś jak Ruch
Nie wspomnę o bazie kibiców która i u jednych i drugich jest na poziomie 50/60k.
A konkretniej to Marsylia czeka juz na majstra 15 lat a o pucharze Francji nawet nie wspomnę.
A wspomniany Milan "zaledwie" 3 tytuły w ostatnich 25 latach i nie widać jakoś perspektyw na lepszy wynik...
- Rickenn10
- Kontakt:
To i tak o wiele lepiej niż u nasDarth Kabut pisze: ↑19 maja 2025, o 23:25Jo pisza o Milanie to raz a dwa vice mistrzostwo Francji... mmm super sukces.Rickenn10 pisze: ↑19 maja 2025, o 13:34Ciekawe bo Inter właśnie gra finał LM a Marsylia zdobyła vice mistrzostwo i zagra w LM w przyszłym sezonie.Darth Kabut pisze: ↑19 maja 2025, o 13:23Dlatego są w głębokiej czornej rzici i w lidze i w europie.
Coś jak Ruch
A konkretniej to Marsylia czeka juz na majstra 15 lat a o pucharze Francji nawet nie wspomnę.
A wspomniany Milan "zaledwie" 3 tytuły w ostatnich 25 latach i nie widać jakoś perspektyw na lepszy wynik...

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak czytam, że mając karnet prawie od początku kiedy zostały wprowadzone chcąc wejść na mecz z POLONIĄ muszę przebukowac na sektor ktory jest dostępny to ogarnia mnie śmiech
. To klubu z automatu powiem zamienić nam miejsce i z przeprosinami poinformować gdzie mam usiąść na tym meczu. A oni piszą, że jeśli do pewnego czasu tego nie zrobię to moje miejsce wrzuca do wolnej sprzedaży. Pomijając fakt że to okradanie kibiców to jeszcze pewnie pocisną pod stołem Kumaty m.
ku*** ten klub to mem. Mam wywalone na nich w tym sezonie i jeśli pogoda nie pozwoli na nic innego to zobaczę z piwkiem przed TV.

ku*** ten klub to mem. Mam wywalone na nich w tym sezonie i jeśli pogoda nie pozwoli na nic innego to zobaczę z piwkiem przed TV.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA