Co z tym Ruchem?
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Kulis juz od 2 meczy nie ma. Ascet albo strajkuje albo myślą ze nikt nie obejrzy ich.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- SnakeR
- Kontakt:
Psycha mu siadła pewnie, tak jak grajkom
Życie biegnie według ustalonego toru , trzeba przyjąć konsekwencje podjętego wyboru .
-
- Kontakt:
Myślę że wkurwienie kibiców było nie do pokazania kulis.
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A co było w tych kulisach???kibol-siem-ce pisze: ↑19 kwie 2025, o 04:51Kulis juz od 2 meczy nie ma. Ascet albo strajkuje albo myślą ze nikt nie obejrzy ich.
Wkurwieni na maxa kibice, sfrustrowani piłkarze, ciągle tłumaczący się Szulczek, nawet Grygier nie ma pomysłu jak to jakoś delikatnie wytłumaczyć. Bo chyba nie myślisz, że przed kamerą stanie Uśmiechnięty cz dyr. Sportowy.
W klubie jest gnój który sami narobili więc niech sprzątają bez kamer i mediów.
Ten sezon już w dupe, trzeba liczyć, że Warta się jeszcze potknie i się utrzymamy albo z kimś te DWA punkty ugramy

Pytanie jaki pomysł na to co dalej mają WŁAŚCICIELE bo obecny model funkcjonowania KLUBU się wyczerpał...
.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a może mało kto ma ochotę oglądać kolejne kulisy z wpierdolu...??? Ja na przykład nie mam, więc dobra decyzja Ascetokibol-siem-ce pisze: ↑19 kwie 2025, o 04:51Kulis juz od 2 meczy nie ma. Ascet albo strajkuje albo myślą ze nikt nie obejrzy ich.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
A ci w tych kulisach pokazać?, tylko ekstraklasowych kibiców?Rafał19R20 pisze: ↑19 kwie 2025, o 10:41a może mało kto ma ochotę oglądać kolejne kulisy z wpierdolu...??? Ja na przykład nie mam, więc dobra decyzja Ascetokibol-siem-ce pisze: ↑19 kwie 2025, o 04:51Kulis juz od 2 meczy nie ma. Ascet albo strajkuje albo myślą ze nikt nie obejrzy ich.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
-
- Kontakt:
Z tej rundy najczęściej oglądany u mnie w domu materiał klubowy to występ c-boola.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
- Radvan138
- Kontakt:
Godzinie temu Wjechały podwójne kulisty 

-
- Kontakt:
Nie wiem czy chcę oglądać

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poza 90 minutami z Koroną to najlepsze 15 minut jakie wydarzyło się w tym roku na Śląskim. Ja ostatnie kulisy oglądałem po Łęcznej i styknie..

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
- Radvan138
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja oglądałem i oglądam wszystkie kulisy. Niemniej set c-boola jest puszczany jako po prostu muzyka przez wszystkich domowników od czasu do czasu.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo ten set jest poprostu za***isty. Tez wracom do niego. A kulisy oczywiscie ze zobacze jak zawsze.scaneRboy pisze: ↑19 kwie 2025, o 18:46Ja oglądałem i oglądam wszystkie kulisy. Niemniej set c-boola jest puszczany jako po prostu muzyka przez wszystkich domowników od czasu do czasu.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
Jeszcze niedowno "taki" Motor odprawieli my z bagazem 4 bramek a teraz tyn som klubik jest na 6 miejscu w eklapie a my w dolny połowie 1 ligi to pokazuje jak my się cofiemy w hierarchii Polski kopanej