tyle że ja nigdy nie twierdzilem ze winny jest tylko i wylacznie trener. Od samego poczatku mnie nie przekonywal jako trener i wyniki mi tego nie zaslonily. trenerem moze i jest ok, ale nie na taki klub jak Ruch, jeszcze niesimon pisze: ↑14 kwie 2025, o 16:31Trochę sam sobie odpowiedziałeś, że to nie trener jest winny tylko wkłady. Na jesieni, gdy jeszcze poważnie podchodzili do swoich obowiązków pokazał, że nadaje się na trenera nawet jak na tak duży klub jak Ruch. Problem polega na tym, że od strony psychologicznej jest dużo gorzej i nie potrafi trzymać szatni twardą ręką i pokazać kto tu rządzi. I teraz rodzi się pytanie czy da radę z zupełnie nową kadrą wykonać powierzone mu zadanie, czy w nowym sezonie jak następnym się coś nie spodoba, będziemy przechodzić przez to samo. Tutaj lekcja do odrobienia dla prezesa, czy Szulczek ma na tyle jaj, żeby nie dopuścić do ponownej takiej sytuacji, czy zwykłym chłopcem do bicia, którego każdy będzie rozstawiał po kątach. Jeżeli tym drugim to pora się pożegnać. W ocenach prezesa też nie byłbym taki ostry. Objął nas w momencie kiedy dla tego klubu nie było ratunku. Wyciągnął z niezłego gówna doprowadzając do ekstraklasy. Po drodze popełnił błędy, ale nie robi ich ten co nic nie robi. Myślę, że i on potrzebuje przemiany, z fajnego faceta do rany przyłóż, na szefa, który ma być surowy i wymagający. Jeśli nie będzie umiał zbudować hierarchii w klubie to jak najbardziej potrzebne będą zmiany. Tylko kto się tego podejmie, i żebyśmy tylko nie wpadli z deszczu pod rynnę.Radvan138 pisze: ↑14 kwie 2025, o 15:14Jak ma nie wywieszac bialej flagi skoro jest napierdalanka praktycznie z kazdej strony. Szulczek nie ma absolutnie zadnego wsparcia, jestem zdania ze nasze wkurwienie powinnismy skierowac przeciwko wkladom a nie trenerowi bo to oni sa tu problemem. Pisalem o tym wczesniej, Szulczek w ogoIe nie powinien w ogole trafic do Ruchu, nie w tym wieku i okresie, bo poprosru jest zbyt mlody i nie doswiqdczony w prowadzeniu jednego z najwiekszych klubow z kraju z megs presja na wynik.
Problemem sa wklady.
Co do Fornalika, to jak dla mnie to wypalony trener, nie gwarantujacy zadnej poprawy. Od wrzesnia siedzi na bezrobotnym, jakos nie slychac zeby ktos w kraju sie nim interesowal. Ze kiedys cos tam zdobyl? Repre rozjebal i nie potrafil ogarnac gwiazd. Sorry ale nie jest trener ktory mnie przekonuje (jak bedzie to luz). Duzo osob gada ze koniec z niebieska rodzina, a zaraz wraca temat Fornalika ktory ma przyjsc 3 raz do klubu, po tym jak spierdolil jak szczur kiedy bylo serio zle.
Co do prezesa i fost to pisze o tym od dluzszego czasu, ze sie zwyczajnie nie nadaja
co do prezesa, prosze cie. te gadki o byciu 5 lat temu, wyciaganiu z gowna itp. spoko, dzieki za to wszystko, ale klub od dlugiego czasu sie nie rozwija, a to wina tylko i wylacznie prezesa. zatrudnianie ludzi po znajomosci a nie za zdolnosci (fosa), totalnie olanie marketingu i ciagle placze w mediach o biednym klubie ida tylko i wylacznie na jego konto