Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#24436 Post autor: Radvan138 » 14 kwie 2025, o 16:43

simon pisze:
14 kwie 2025, o 16:31
Radvan138 pisze:
14 kwie 2025, o 15:14
KevinMitnick pisze:
14 kwie 2025, o 14:31
Jak ma nie wywieszac bialej flagi skoro jest napierdalanka praktycznie z kazdej strony. Szulczek nie ma absolutnie zadnego wsparcia, jestem zdania ze nasze wkurwienie powinnismy skierowac przeciwko wkladom a nie trenerowi bo to oni sa tu problemem. Pisalem o tym wczesniej, Szulczek w ogoIe nie powinien w ogole trafic do Ruchu, nie w tym wieku i okresie, bo poprosru jest zbyt mlody i nie doswiqdczony w prowadzeniu jednego z najwiekszych klubow z kraju z megs presja na wynik.
Problemem sa wklady.
Co do Fornalika, to jak dla mnie to wypalony trener, nie gwarantujacy zadnej poprawy. Od wrzesnia siedzi na bezrobotnym, jakos nie slychac zeby ktos w kraju sie nim interesowal. Ze kiedys cos tam zdobyl? Repre rozjebal i nie potrafil ogarnac gwiazd. Sorry ale nie jest trener ktory mnie przekonuje (jak bedzie to luz). Duzo osob gada ze koniec z niebieska rodzina, a zaraz wraca temat Fornalika ktory ma przyjsc 3 raz do klubu, po tym jak spierdolil jak szczur kiedy bylo serio zle.

Co do prezesa i fost to pisze o tym od dluzszego czasu, ze sie zwyczajnie nie nadaja
Trochę sam sobie odpowiedziałeś, że to nie trener jest winny tylko wkłady. Na jesieni, gdy jeszcze poważnie podchodzili do swoich obowiązków pokazał, że nadaje się na trenera nawet jak na tak duży klub jak Ruch. Problem polega na tym, że od strony psychologicznej jest dużo gorzej i nie potrafi trzymać szatni twardą ręką i pokazać kto tu rządzi. I teraz rodzi się pytanie czy da radę z zupełnie nową kadrą wykonać powierzone mu zadanie, czy w nowym sezonie jak następnym się coś nie spodoba, będziemy przechodzić przez to samo. Tutaj lekcja do odrobienia dla prezesa, czy Szulczek ma na tyle jaj, żeby nie dopuścić do ponownej takiej sytuacji, czy zwykłym chłopcem do bicia, którego każdy będzie rozstawiał po kątach. Jeżeli tym drugim to pora się pożegnać. W ocenach prezesa też nie byłbym taki ostry. Objął nas w momencie kiedy dla tego klubu nie było ratunku. Wyciągnął z niezłego gówna doprowadzając do ekstraklasy. Po drodze popełnił błędy, ale nie robi ich ten co nic nie robi. Myślę, że i on potrzebuje przemiany, z fajnego faceta do rany przyłóż, na szefa, który ma być surowy i wymagający. Jeśli nie będzie umiał zbudować hierarchii w klubie to jak najbardziej potrzebne będą zmiany. Tylko kto się tego podejmie, i żebyśmy tylko nie wpadli z deszczu pod rynnę.
tyle że ja nigdy nie twierdzilem ze winny jest tylko i wylacznie trener. Od samego poczatku mnie nie przekonywal jako trener i wyniki mi tego nie zaslonily. trenerem moze i jest ok, ale nie na taki klub jak Ruch, jeszcze nie
co do prezesa, prosze cie. te gadki o byciu 5 lat temu, wyciaganiu z gowna itp. spoko, dzieki za to wszystko, ale klub od dlugiego czasu sie nie rozwija, a to wina tylko i wylacznie prezesa. zatrudnianie ludzi po znajomosci a nie za zdolnosci (fosa), totalnie olanie marketingu i ciagle placze w mediach o biednym klubie ida tylko i wylacznie na jego konto

mauryc1990
Kontakt:

#24437 Post autor: mauryc1990 » 14 kwie 2025, o 16:52

My jako kibice powinniśmy najpierw zacząć od tego:
1) żeby pozbyć sie Fosy z funkcji dyrektora sportowego
2) zatrudnienie kilku specjalistów ktorych zwyczajnie brakuje w tym klubie
3) Od prezesa wymagałbym natychmiastowego wyjasnienia co sie w tym klubie dzieje, ukarania winnych, dlaczego mimo utrzymania szatni z jesieni prezentujemy sie tak słabo
4) od Szulczka - odsuniecie od skladu tych z ktorymi i tak pozegnamy sie po tej rundzie (Moneta, Starzyński, Sadlok, Kończkowski, Nono). Nie chciałbym też Somy i Szczepana. Trzeba dać szanse naszej mlodziezy
5) od wkladow - ukarania karami finansowymi tych co rozwalili szatnie

UN powinni zrobic taka liste i wystosować odpowiednie pismo do zarzadu + spotkanie z wladzami klubu

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#24438 Post autor: Rickenn10 » 14 kwie 2025, o 16:57

Po spotkaniu trzęsienia ziemi nie będzie.
Tak jak pisze Mauryc. Skoro trener zostaje to w trybie natychmiastowym powinny zostać wyciągnięte konsekwencje wobec wszystkich którzy się stawiają.
Nie obchodzi mnie co kto i kiedy bo w klubie to wiedzą najlepiej i to jest ten moment aby prezes w końcu pokazał jaja i udowodnił że aspiruje na kierownika tego obecnego syfu.

Natomiast pozostawienie tej sytuacji na samopas to jest już jawne plucie w twarz wszystkim kibicom którzy chodzą to oglądać i płacą nie małe pieniądze.
Ale znając nasze obecne realia to znowu sztuczny tłum, zorganizowane spotkanie aby uciszyć wkurwionych kibiców i kolejne 2 tygodnie jakoś zlecą.

I również popieram pomysł o tym że skoro Dawid wie kto nie daje już jakości na boisku i z kim się będziemy żegnac po sezonie powinien zostać odsunięty już od składu.
Mamy młodych naszych których trzeba wprowadzać do drużyny i niech się ogrywają na tym poziomie już. Lachendro przecież wyglądał przyzwoicie w sparingach, o niebo lepiej niż taki Huras. Sobeczko to uważam że ma pecha z tytułu całej sytuacji. Kwiatkowski przepadł bez echa.

Myślę że nadal po sezonie do zatrzymania MO tylko musi grać tam gdzie czuję się najlepiej i daje najwięcej jakości.
Preisler to jest mądry gość ale boje się że po tym co się obecnie dzieje się chłop wystraszy natomiast przy ,,stabilnej,, sytuacji mysle że to może być chłop z TOPu na t ta ligę.
Bielecki mimo wszystko też. Wczorajszy babol myślę to jest wisienka na torcie tego wszystkiego i myślę że większość piłkarzy mentalnie jest zupełnie gdzieś indziej.

Na pewno jeszcze ktoś się na listę nadaje a kto to będzie zweryfikują ostatnie kolejki tego sezonu.

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24439 Post autor: KevinMitnick » 14 kwie 2025, o 17:37

Zgadzam sie że zrzucanie całej winy na Szulczka to najwygodniejsze, co może zrobić zarząd. Tylko że prawda jest taka, że to nie trener zatrudniał same „charaktery”, nie on zarządzał klubem jak budką z kebabem, gdzie co tydzień ktoś inny robi za szefa kuchni. To prezes i dyrektor sportowy są głównymi winowajcami tej farsy. To oni znali sytuację, widzieli, że szatnia się pali, ale stali obok jak goście na grillu – z piwkiem i nadzieją, że samo się ugasi.

Szulczek oczywiście nie jest bez winy – stracił szatnię, pogubił się w swoich decyzjach, raz zawodników odstawiał, raz przywracał. Przez chwilę chyba nawet sam nie wiedział, kto jest w 11, a kto rezerwowym. Ale nie udawajmy, że on rządził tym klubem – on po prostu prowadził statek, który dawno temu zderzył się z górą lodową, a kapitanowie siedzieli w kajucie i udawali, że wszystko gra.

nie wiem, kto dokładnie robił pod górkę trenerowi, kto grał przeciwko niemu, ale to już nie ma znaczenia w tej chwili. Morale nie ma, autorytetu nie ma, drużyny nie ma.

Potrzebne są natychmiastowe zmiany – nie tylko na ławce trenerskiej, ale też w szatni i, co najważniejsze, na górze. Bo Ruch to nie prywatny folwark dla wybranych, którzy bawią się klubem jak zabawką. A jeśli ktoś dalej uważa, że można to przeczekać i jakoś się ułoży to niech od razu odda klucze i ustąpi miejsca komuś, kto ma jaja i pomysł bo nasza pseudo kadra zarządzająca na szybko szuka trenera I nie chce w żaden sposób przeciąć tego węzła gordyjskiego i powiedzieć ten ten ten out. Budujemy nowy zespół w oparciu o nowego trenera a sami podajemy się do dymisji bo zajebaliśmy.

Co mamy? poczekajmy bo szukamy trenera a jak sie nie znajdzie chętnych to się da absolutorium DS, zapytamy grzecznie kto chce grać zrobimy reset odznaczymy kreską wszystko i karawana pojedzie dalej...
Dzisiaj się już napracowali więc może za 2 tydnie...
I dalej jakoś to będzie.

Jest szansa wreszcie coś zrobić żeby wyjść z przeciętności i byle jakości. Ni ch*** dalej będzie to samo.
Ja juz nic nie chce pisać na temat marketingu bo to równia pochyła. Czekam na wyniki Bilansu aż ktoś kumaty zerknie i powie jak sytuacja wygląda.
Szkoda strzępić ryja... 38lat kibcuje tym barwom ale takiego rozkładu dawno nie widziałem szkoda że czasy kiedy na trening wpadał team od ^mobilizacji^ nie wrócą bo podejrzewam że połowa manekinow to by z pampersami chodziła.
Co miałem powiedzieć napisałem nic się nie zmieni zobaczycie. Dalej będziemy przeciętnym klubem za dużo kolesiostwa jest.

Pytanie co wydarzyło się na zgrupowaniu w "Belek"? Może ktoś zna odpowiedź...?

simon
Kontakt:

#24440 Post autor: simon » 14 kwie 2025, o 18:10

Radvan138 pisze:
14 kwie 2025, o 16:43
simon pisze:
14 kwie 2025, o 16:31
Radvan138 pisze:
14 kwie 2025, o 15:14
KevinMitnick pisze:
14 kwie 2025, o 14:31
Jak ma nie wywieszac bialej flagi skoro jest napierdalanka praktycznie z kazdej strony. Szulczek nie ma absolutnie zadnego wsparcia, jestem zdania ze nasze wkurwienie powinnismy skierowac przeciwko wkladom a nie trenerowi bo to oni sa tu problemem. Pisalem o tym wczesniej, Szulczek w ogoIe nie powinien w ogole trafic do Ruchu, nie w tym wieku i okresie, bo poprosru jest zbyt mlody i nie doswiqdczony w prowadzeniu jednego z najwiekszych klubow z kraju z megs presja na wynik.
Problemem sa wklady.
Co do Fornalika, to jak dla mnie to wypalony trener, nie gwarantujacy zadnej poprawy. Od wrzesnia siedzi na bezrobotnym, jakos nie slychac zeby ktos w kraju sie nim interesowal. Ze kiedys cos tam zdobyl? Repre rozjebal i nie potrafil ogarnac gwiazd. Sorry ale nie jest trener ktory mnie przekonuje (jak bedzie to luz). Duzo osob gada ze koniec z niebieska rodzina, a zaraz wraca temat Fornalika ktory ma przyjsc 3 raz do klubu, po tym jak spierdolil jak szczur kiedy bylo serio zle.

Co do prezesa i fost to pisze o tym od dluzszego czasu, ze sie zwyczajnie nie nadaja
Trochę sam sobie odpowiedziałeś, że to nie trener jest winny tylko wkłady. Na jesieni, gdy jeszcze poważnie podchodzili do swoich obowiązków pokazał, że nadaje się na trenera nawet jak na tak duży klub jak Ruch. Problem polega na tym, że od strony psychologicznej jest dużo gorzej i nie potrafi trzymać szatni twardą ręką i pokazać kto tu rządzi. I teraz rodzi się pytanie czy da radę z zupełnie nową kadrą wykonać powierzone mu zadanie, czy w nowym sezonie jak następnym się coś nie spodoba, będziemy przechodzić przez to samo. Tutaj lekcja do odrobienia dla prezesa, czy Szulczek ma na tyle jaj, żeby nie dopuścić do ponownej takiej sytuacji, czy zwykłym chłopcem do bicia, którego każdy będzie rozstawiał po kątach. Jeżeli tym drugim to pora się pożegnać. W ocenach prezesa też nie byłbym taki ostry. Objął nas w momencie kiedy dla tego klubu nie było ratunku. Wyciągnął z niezłego gówna doprowadzając do ekstraklasy. Po drodze popełnił błędy, ale nie robi ich ten co nic nie robi. Myślę, że i on potrzebuje przemiany, z fajnego faceta do rany przyłóż, na szefa, który ma być surowy i wymagający. Jeśli nie będzie umiał zbudować hierarchii w klubie to jak najbardziej potrzebne będą zmiany. Tylko kto się tego podejmie, i żebyśmy tylko nie wpadli z deszczu pod rynnę.
tyle że ja nigdy nie twierdzilem ze winny jest tylko i wylacznie trener. Od samego poczatku mnie nie przekonywal jako trener i wyniki mi tego nie zaslonily. trenerem moze i jest ok, ale nie na taki klub jak Ruch, jeszcze nie
co do prezesa, prosze cie. te gadki o byciu 5 lat temu, wyciaganiu z gowna itp. spoko, dzieki za to wszystko, ale klub od dlugiego czasu sie nie rozwija, a to wina tylko i wylacznie prezesa. zatrudnianie ludzi po znajomosci a nie za zdolnosci (fosa), totalnie olanie marketingu i ciagle placze w mediach o biednym klubie ida tylko i wylacznie na jego konto
Z tego co mi wiadomo to była mowa, że wychodzenie na prostą potrwa 10 lat. Tyle czasu dawaliśmy sobie na awans do ekstraklasy. Wyszło zaskakująco szybko i większość zapomniała, że mamy długi. Jak prezes przypomina w wywiadach, że nadal jesteśmy klubem, w którym trzeba obracać każda złotówkę zanim się ja wyda to większość na tym forum tupie nogą ze złości niczym dziecko, które nie dostało wymarzonej zabawki, że to nieprawda, bo nie jesteśmy wcale tacy biedni. Jakby sprowadzono do klubu kilka uznanych nazwisk, byłoby larmo, że klub jest dalej zadłużany,a na to nie może być zgody. Tutaj nie ma dobrych rozwiązań na obecną chwilę. Klub tak naprawdę przez te kilka lat się nie rozwija jak należy. Te trzy awanse z rzędu trochę zamazały nam rzeczywistość w jakiej funkcjonujemy. Wtedy też otaczaliśmy się niebieska rodziną, sprowadzaliśmy zawodników grzejących ławę w swoich klubach, ale nieco ambitniejszych niż ten obecny zaciąg i mieliśmy w stosunku do innych klubów śmiesznych rozmiarów budżet.To właśnie praca tych ludzi z niebieskim sercem, którzy harowali charytatywnie jak choćby Marek Godziński wyprowadziła klub z ogromnej zapaści. Wtedy wszyscy byli szczęśliwi, że mamy tylu ludzi z niebieskim sercem, a teraz w czasach kryzysu uważamy za powód do wstydu. Całkiem możliwe, że prezes się pogubił,a może wypalił i potrzebna będzie zmiana. Ale trzeba to zrobić z głową i bez emocji jakie obecnie wszystkimi targają. Bo może się okazać, że zamienimy Siemianowskiego na następnego Patermana.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#24441 Post autor: Lutz » 14 kwie 2025, o 19:30

14 kwietnia 2025 roku Lechia Gdańsk dokonała spłaty drugiej raty za transfer Tomasza Wójtowicza, który przeniosł się do Biało-Zielonych z Ruchu Chorzów. Oznacza to, że spełnione zostały wymogi wynikające z decyzji Komisji ds. Licencji klubowych.

iglo
Kontakt:

#24442 Post autor: iglo » 14 kwie 2025, o 20:15

24 godziny po, było nie było, znaczącym zajściu po meczu pod gniazdem. Kilkadziesiąt postów, domysłów, scenariuszy, giełdy nazwisk, podejrzeń i gróźb i co? I nic
Z klubu nie płynie nic, prezes, dyrektor, rzecznik, kapitan czy starszyzna - nikt nie poczuwa się do wyjaśnienia albo chociaż słowa komentarza w temacie tego co dzieje się w klubie (zostają domysły po konferencji)
Nie śledzę żadnych nowoczesnych mediów oprócz forum i niebiescy pl - może coś przeoczyłem?

Ktoś mnie oświeci czy coś przegapiłem? Czy wyjeb na kibiców ze strony klubu to chleb powszedni
"Ruch nas rozjechal jak walec, zmiazdzyl, upokorzyl, rozdeptal."

Awatar użytkownika
WolnyLogin
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24443 Post autor: WolnyLogin » 14 kwie 2025, o 20:33

Podejrzewam, że konflikt w szatni był znany zarządowi od wielu miesięcy. Czyli mieli masę czasu, aby przygotować różne scenariusze i zażegnać ten kryzys. A kiedy już szambo wylało i frustracja kibiców sięgnęła zenitu, oni nadal we dwóch debatują co dalej? No panowie, czas na decyzje, jakiekolwiek. Myśleliście, że temat sam zamiecie się pod dywan i nigdy się o tym nie dowiemy? Na razie wstrzymuję się z komentarzami do momentu oficjalnych oświadczeń, ale to już najwyższa pora na rozliczenia.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24444 Post autor: Slawko » 15 kwie 2025, o 09:28

Tak poza wszystkim to nie mogli sobie panowie znaleźć gorszego momentu na nie radzenie sobie z kryzysem w klubie.
cygany i szczewa - wiadomo miejska kasa, stadiony
Piast - skromnie ale stabilnie, jest kasa z bogatego miasta
Tychy - z roku na rok powoli do przodu
Bytom - za chwilę awansuje i będzie kolejny konkurent do zabiegania o sponsorów

Region juz jest w ch... ciasny, a my wracamy do chaosu, budowania drużyny od zera, odzyskiwania zaufania kibiców. Ile można.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

staRvin
Kontakt:

#24445 Post autor: staRvin » 15 kwie 2025, o 09:41

Podobno w Ruchu nie płacą (dobre zrodlo)wiec to tyz jakiś może być powód że piłkarze mają wyj… w awans

koperniol1984
Kontakt:

#24446 Post autor: koperniol1984 » 15 kwie 2025, o 10:00

Tu widzę każdy ma dobre źródło : ) Generalnie jest stabilnie, chujowo ale stabilnie.

Bialy
Kontakt:

#24447 Post autor: Bialy » 15 kwie 2025, o 10:08

staRvin pisze:
15 kwie 2025, o 09:41
Podobno w Ruchu nie płacą (dobre zrodlo)wiec to tyz jakiś może być powód że piłkarze mają wyj… w awans
A przestań.
W komentarzach co jakiś czas pojawiają się plotki o zaległościach w wypłatach. Jak się pan do tego odniesie?
- Dochodziły do mnie w trakcie tej rundy głosy, że być może gorsze wyniki są spowodowane poślizgami w płatnościach względem zawodników. Wszelkie takie plotki czy komentarze w social mediach bolą i nie mają nic wspólnego z prawdą. Obejmując prezesurę w klubie, za punkt honoru postawiłem sobie pilnowanie tej kwestii i od 2020 roku, gdy wychodziliśmy z największego zakrętu, nieprzerwanie się z tego wywiązujemy. Nie mamy wobec pracowników czy drużyny żadnych zaległości. Klub funkcjonuje wiosną tak, jak funkcjonował jesienią. Redukujemy zadłużenie spółki. Duża jego część została skonwertowana na akcje - zgodnie z planem restrukturyzacyjnym. Część spłacamy w ratach kwartalnych. Ten proces będzie trwał przez 5 lat i nie jest zagrożeniem dla bieżącej płynności finansowej.

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24448 Post autor: KevinMitnick » 15 kwie 2025, o 11:28

Tak tylko wpadłem zobaczyć czy coś się zmieniło... jakiś komunikat etc... nic...
Czyli jest strategia na przeczekanie :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Może dyrektor z prezesem na popołudnie zdążą się złapać to coś wykminią... :hyhy: :rotfl:

Jak będzie?
Przykładowy Komunikat Klubu...

Drodzy Kibice,

W związku z ostatnimi wydarzeniami, chcielibyśmy odnieść się do sytuacji drużyny. Jak doskonale wiecie – i my również – połowa szatni od miesięcy grała „na alibi”, a trener Janusz (pardon, Szulczek) już dawno stracił kontrolę nad zespołem. Zarząd był tego świadomy, obserwował wszystko z chłodnym dystansem od kilku miesięcy, czasami nawet z popcornem, ale – jak przystało na profesjonalistów – nie podejmowaliśmy żadnych pochopnych decyzji.

Tak, wiemy, że domagacie się głów, najlepiej kilku na raz. Ale my jesteśmy ponad to. Opanowani. Spokojni. Wytrenowani w medytacji i jodze.

Dlatego informujemy: nie zamierzamy zwalniać trenera, bo przecież zwolnienie kogoś, kto już nie ma wpływu na nic, byłoby zbyt logiczne. Winnych też nie wydamy – ich twarze i tak znacie z boiska, poza tym nie mamy pomysłu kto mógłby dalej grać a kogo zwolnić bo to koledzy nasi.

Z pokorą, cierpliwością i wiarą, że może ktoś się w szatni obudzi (albo sam odejdzie), czekamy do końca sezonu. Bo przecież najciemniej jest przed... jeszcze ciemniejszym tunelem.

W imieniu Zarządu,
Prezes, Dyrektor Sportowy oraz reszta spokojnych głów

¡VAMOS RUCH!

JohnyWick97
Kontakt:

#24449 Post autor: JohnyWick97 » 15 kwie 2025, o 11:30

KevinMitnick pisze:
15 kwie 2025, o 11:28
Tak tylko wpadłem zobaczyć czy coś się zmieniło... jakiś komunikat etc... nic...
Czyli jest strategia na przeczekanie :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Może dyrektor z prezesem na popołudnie zdążą się złapać to coś wykminią... :hyhy: :rotfl:

Jak będzie?
Przykładowy Komunikat Klubu...

Drodzy Kibice,

W związku z ostatnimi wydarzeniami, chcielibyśmy odnieść się do sytuacji drużyny. Jak doskonale wiecie – i my również – połowa szatni od miesięcy grała „na alibi”, a trener Janusz (pardon, Szulczek) już dawno stracił kontrolę nad zespołem. Zarząd był tego świadomy, obserwował wszystko z chłodnym dystansem od kilku miesięcy, czasami nawet z popcornem, ale – jak przystało na profesjonalistów – nie podejmowaliśmy żadnych pochopnych decyzji.

Tak, wiemy, że domagacie się głów, najlepiej kilku na raz. Ale my jesteśmy ponad to. Opanowani. Spokojni. Wytrenowani w medytacji i jodze.

Dlatego informujemy: nie zamierzamy zwalniać trenera, bo przecież zwolnienie kogoś, kto już nie ma wpływu na nic, byłoby zbyt logiczne. Winnych też nie wydamy – ich twarze i tak znacie z boiska, poza tym nie mamy pomysłu kto mógłby dalej grać a kogo zwolnić bo to koledzy nasi.

Z pokorą, cierpliwością i wiarą, że może ktoś się w szatni obudzi (albo sam odejdzie), czekamy do końca sezonu. Bo przecież najciemniej jest przed... jeszcze ciemniejszym tunelem.

W imieniu Zarządu,
Prezes, Dyrektor Sportowy oraz reszta spokojnych głów

¡VAMOS RUCH!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

oiowiec
Kontakt:

#24450 Post autor: oiowiec » 15 kwie 2025, o 11:36

I do tego jakże trafnego i w 100% opisujące go sytuację panującą w naszym kochanym Klubie!!!! Jeszcze bym dodał sławne powiedzenie naszego prezesa tu cytat: "SPOKÓJ W CZOŁGU" Jest fajnie!!!!!..... :hurra:
I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!

Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2

ODPOWIEDZ