Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#24391 Post autor: Rickenn10 » 12 kwie 2025, o 13:54

scaneRboy pisze:
12 kwie 2025, o 13:02
Rickenn10 pisze:
12 kwie 2025, o 12:56
chropaczow pisze:
12 kwie 2025, o 11:57
Można by zadać pytanie, dlaczego cii, co są blisko klubu, nie alarmowali o kominach płacowych, o tym, że dzieje się źle w szatni i o braku profesjonalizmu? Nie wiedzieli, czy raczej kruk krukowi , oka nie wykole? Nie po to ratowaliśmy Ruch, żeby niebieska rodzina, doprowadziła do wscieku swoich kibiców.
Jak widać pieniądze i posady da się wyciągać różnymi kanałami i sposobami.
Uważam że powinniśmy popaść w jeszcze większy kryzys po to żeby realnie się coś zadziało. Bo teraz nagle drużyna jutro wygra, potem znowu i nagle wszyscy znowu będą piać z zachwytu.

To trzeba wszystko ro***erdolić w pył bo inaczej to błędne koło pozostanie już na wieki.
Sorry Panowie, ale tak się nie zarządza, niczym!
No zgadza się.
Obecnie u nas nie ma żadnego zarządzania niczym.
Na każdym poziomie jest amatorka i prowizorka.

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24392 Post autor: chropaczow » 12 kwie 2025, o 14:19

Najbardziej szkoda tego zapału kibiców, który został zmarnowany.

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#24393 Post autor: Rickenn10 » 13 kwie 2025, o 22:19

Panowie dzisiaj naocznie chyba otrzymaliśmy odpowiedź dlaczego nie ma nikogo kto byłby realnie zainteresowany inwestowaniem w Ruch.

W klubie po prostu są przypadkowi ludzie którzy nie mają pojęcia co robią i co się dzieje.
Jak poważny inwestor ma wkładać ciężkie pieniądze skoro drzwi mu otwiera gość z nadciśnieniem.

Myślę że w najbliższym czasie wiele otrzymamy odpowiedzi bo może się okazać że jeszcze mamy jakieś zapomniane trupy w szafie :)

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24394 Post autor: Slawko » 14 kwie 2025, o 05:31

Mam wrażenie, że reakcja na kryzys jest schowanie głowy w piasek przez osoby decyzyjne.
Cały odpowiedzialność i wkurw leci na Szulczka, który jak najbardziej popełnił błędy... Ale do kur... nędzy pracodawcą jest prezes i to on powinien reagować i wyciągać konsekwencje jeśli zawodnik de facto sabotuje interes organizacji.

Senior Vamos - wyjdź Pan w końcu z piwnicy, pokaż, że masz cohones i podejmij, publicznie, męskie decyzję wobec sabotażystów.
Bo tracicie wszystko - od kibiców do ew. sponsorów.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24395 Post autor: disu » 14 kwie 2025, o 06:55

A gdyby tak złożyć naszym udziałowcom Bikowi i Kurczykowi propozycje odkupu ich akcji za powiedzmy 20% wartości, albo postraszyć upadłością jak się nie zgodzą? Ktoś tu się orientuje, czy można by było tak zrobić? Czy tego chcemy czy nie, jak się ich dwóch nie wywali z klubu to nie ma sensu tego ciągnąć w nieskończoność bo widzimy jak to będzie wyglądało i żaden inwestor tu nie przyjdzie.

Awatar użytkownika
kroy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24396 Post autor: kroy » 14 kwie 2025, o 07:36

disu pisze:
14 kwie 2025, o 06:55
A gdyby tak złożyć naszym udziałowcom Bikowi i Kurczykowi propozycje odkupu ich akcji za powiedzmy 20% wartości, albo postraszyć upadłością jak się nie zgodzą? Ktoś tu się orientuje, czy można by było tak zrobić? Czy tego chcemy czy nie, jak się ich dwóch nie wywali z klubu to nie ma sensu tego ciągnąć w nieskończoność bo widzimy jak to będzie wyglądało i żaden inwestor tu nie przyjdzie.
Sprzedasz mi swoje mieszkanie za 20% wartości? Chętnie kupię :)
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24397 Post autor: disu » 14 kwie 2025, o 08:08

kroy pisze:
14 kwie 2025, o 07:36
disu pisze:
Mogę sprawić, że mieszkanie pójdzie do skarbu państwa :)

Awatar użytkownika
kroy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24398 Post autor: kroy » 14 kwie 2025, o 08:49

disu pisze:
14 kwie 2025, o 08:08
kroy pisze:
14 kwie 2025, o 07:36
disu pisze:
Mogę sprawić, że mieszkanie pójdzie do skarbu państwa :)
No właśnie nie do końca. Żeby wymusić sprzedaż de facto klub musiałby upaść. Czy tego chcemy? Wątpię.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !

Awatar użytkownika
KamilPøl
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24399 Post autor: KamilPøl » 14 kwie 2025, o 08:58

Jak dzisiaj będzie cisza od strony Prezesa to ch** człowieka strzeli.
1933•1934•1935•1936•1938•1951•1952•1953•1960•1968• 1974•1975•1979•1989

pedro-sbl
Kontakt:

#24400 Post autor: pedro-sbl » 14 kwie 2025, o 09:03

Slawko pisze:
14 kwie 2025, o 05:31
Mam wrażenie, że reakcja na kryzys jest schowanie głowy w piasek przez osoby decyzyjne.
Cały odpowiedzialność i wkurw leci na Szulczka, który jak najbardziej popełnił błędy... Ale do kur... nędzy pracodawcą jest prezes i to on powinien reagować i wyciągać konsekwencje jeśli zawodnik de facto sabotuje interes organizacji.

Senior Vamos - wyjdź Pan w końcu z piwnicy, pokaż, że masz cohones i podejmij, publicznie, męskie decyzję wobec sabotażystów.
Bo tracicie wszystko - od kibiców do ew. sponsorów.
Señor i cojones ortograficznie poprawnie

Wkurw leci na Szulczka bo uon jedyny jest zmuszony sie spowiadac co tydziyn.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24401 Post autor: Roch1920 » 14 kwie 2025, o 09:09

Jeśli nic się zmieni w strukturach, będę zmuszony zaprzestać finansowania tego kółka wzajemnej adoracji.
Nie może być tak, że ciężko zarobione pieniądze przeznaczam na ludzi bez ambicji. Dziękuję, ja wysiadam.

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24402 Post autor: KevinMitnick » 14 kwie 2025, o 10:15

Mi brakuje w tym klubie Marka Godzińskiego. Jeszcze jak był pewne sprawy były dopilnowane... odkąd odszedł zaczął się zjazd organizacyjny. Czekam aż wyjdzie prezes i powie że ten ten, ten mogą sobie szukać klubu i całkowicie ich odsunąć bo w rezerwach też będą rozpierdzielać wszystko. Niech tylko codziennie meldują się na siłowni.
I druga sprawa powie, że oddaje się do dyspozycji rady nadzorczej wraz z dyrektorem "pseudosportowym" i to samo trener.
Niestety każdy ma coś za uszami i teraz to wychodzi a najgorsze w tym wszystkim było zamiatanie pod dywan wszystkiego konfliktów, spółdzielni etc...
Skoro Szczepan i Kozak nie potrafią się dogadać obydwu odstrzelić, nie ma sensu trzymać ludzi którzy nie potrafią się ze sobą dogadać.
Temat z Somą wychodzi ale jestem ciekaw czy ktoś w tej zbieraninie manekinów mieniącej się drużyną zainteresował się kolegą i próbował mu pomóc? Bo teraz to mleko już się rozlało... i widać ze chyba mają wy****ne na niego.
To jest ten k***wa monolit... Jeden drugiego by popchnął w ogień i jeszcze kopa zasadził :rotfl: :rotfl: :rotfl:

W interesach nie ma sentymentów i kolegów a Ruch to jest firma, którą trzeba zarządzać a nie bawić się w układy towarzyskie... Prezes to ma być Prezes a Dyrektor ot ma być Dyrektor a nie ku***wa koledzy i jeszcze spoufalać się z zawodnikami.

Teraz to prezes i fosa będą za Szulczkiem bo nie dogadali się z Fornalikiem to co mają zrobić?

tynbydziedobry
Kontakt:

#24403 Post autor: tynbydziedobry » 14 kwie 2025, o 10:34

może ktoś już wspominał o nim ale brakuje jeszcze jednego gościa.. Komander. Chłop chyba też odpowiada za te gówno nazwiska?

Harpo
Kontakt:

#24404 Post autor: Harpo » 14 kwie 2025, o 10:53

Porównajcie sobie wykształcenia, osiągniecia i doświadczenia prezesów z Uśmiechniętym.
Nie chce się powtarzać i bez urazy, ale gość po AWF wielkiego, profesjonalnego klubu nie zrobi. Nigdzie.
II, III liga OK.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#24405 Post autor: Radvan138 » 14 kwie 2025, o 10:55

KevinMitnick pisze:
14 kwie 2025, o 10:15
Mi brakuje w tym klubie Marka Godzińskiego. Jeszcze jak był pewne sprawy były dopilnowane... odkąd odszedł zaczął się zjazd organizacyjny. Czekam aż wyjdzie prezes i powie że ten ten, ten mogą sobie szukać klubu i całkowicie ich odsunąć bo w rezerwach też będą rozpierdzielać wszystko. Niech tylko codziennie meldują się na siłowni.
I druga sprawa powie, że oddaje się do dyspozycji rady nadzorczej wraz z dyrektorem "pseudosportowym" i to samo trener.
Niestety każdy ma coś za uszami i teraz to wychodzi a najgorsze w tym wszystkim było zamiatanie pod dywan wszystkiego konfliktów, spółdzielni etc...
Skoro Szczepan i Kozak nie potrafią się dogadać obydwu odstrzelić, nie ma sensu trzymać ludzi którzy nie potrafią się ze sobą dogadać.
Temat z Somą wychodzi ale jestem ciekaw czy ktoś w tej zbieraninie manekinów mieniącej się drużyną zainteresował się kolegą i próbował mu pomóc? Bo teraz to mleko już się rozlało... i widać ze chyba mają wy****ne na niego.
To jest ten k***wa monolit... Jeden drugiego by popchnął w ogień i jeszcze kopa zasadził :rotfl: :rotfl: :rotfl:

W interesach nie ma sentymentów i kolegów a Ruch to jest firma, którą trzeba zarządzać a nie bawić się w układy towarzyskie... Prezes to ma być Prezes a Dyrektor ot ma być Dyrektor a nie ku***wa koledzy i jeszcze spoufalać się z zawodnikami.

Teraz to prezes i fosa będą za Szulczkiem bo nie dogadali się z Fornalikiem to co mają zrobić?
Ja to bym pana Marka widzial jako prezesa wlasnie. Czlowiek ma obycie w biznesie i doświadczenie. Prezes na zarzadzajacego akademia, bo na tym najelpiej sie zna

ODPOWIEDZ