Transfery - Lato 2014
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Transfery - Lato 2014
Jo go nawet niy widza w systymie ktorym gro Kocian.
-
- Kontakt:
Jak to jest, że wszyscy gracze co są ok to od razu się im przypisuje, że chcioł ich Kocian, a jak nie są ok to pewnie Mosór, albo teraz Klimek ich wbrew trenerowi ściągnął.
-
- Kontakt:
Takie mamy forum.miechowiner13 pisze:Jak to jest, że wszyscy gracze co są ok to od razu się im przypisuje, że chcioł ich Kocian, a jak nie są ok to pewnie Mosór, albo teraz Klimek ich wbrew trenerowi ściągnął.

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
NojlepszeLukas89 pisze:Takie mamy forum.miechowiner13 pisze:Jak to jest, że wszyscy gracze co są ok to od razu się im przypisuje, że chcioł ich Kocian, a jak nie są ok to pewnie Mosór, albo teraz Klimek ich wbrew trenerowi ściągnął.

-
- Kontakt:
Temat raczej do zamknięcia bo okienko transferowe się skończyło...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mogą - ale to może trwać w nieskończoność 

-
- Kontakt:
Zwykły przeciętny? Jak dla Mnie zdecydowanie lepszy od Kuświka, Kowalskiego i kilku jeszcze innych nazwisk. Fakt,że potrzebował kilka setek, aby strzelić. Ale miał te setki. A jak u Nas to wygląda? Obrońcy strzelają ze stałych fragmentów, a napastnik nie potrafi nawet stworzyć setki (mam nadzieję, ze Visnia to zmieni).Radvan138 pisze:Umiejetnosci ? ;)lubiolech go bo wlaczyl i pora torow szczelil do nos. ale bez przesady zeby to byl jakis wirtuoz. Zwykly przecietny kopacz kery miolBiszkopt pisze:On się w ogóle zaczął?Nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności.
1 dobry sezon
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Piech był spoko. Po za Wtorkiem , to od czasów Bizaka i Śrutwy, to był mimo wszystko napastnik z prawdziwego zdarzenia. Nie chcę wspominać tej wieloletniej posuchy. A że dalej Arkowi już nie wyszło...ot, taka piłka i takie podejmowane przez Niego decyzje.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
- Stasiu19R20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sory, ale Piech Sobiechowi to nawet do pięt nie dorastał!orbiter pisze:Zwykły przeciętny? Jak dla Mnie zdecydowanie lepszy od Kuświka, Kowalskiego i kilku jeszcze innych nazwisk. Fakt,że potrzebował kilka setek, aby strzelić. Ale miał te setki. A jak u Nas to wygląda? Obrońcy strzelają ze stałych fragmentów, a napastnik nie potrafi nawet stworzyć setki (mam nadzieję, ze Visnia to zmieni).Radvan138 pisze:Umiejetnosci ? ;)lubiolech go bo wlaczyl i pora torow szczelil do nos. ale bez przesady zeby to byl jakis wirtuoz. Zwykly przecietny kopacz kery miolBiszkopt pisze:On się w ogóle zaczął?Nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności.
1 dobry sezon
Piech był spoko. Po za Wtorkiem , to od czasów Bizaka i Śrutwy, to był mimo wszystko napastnik z prawdziwego zdarzenia. Nie chcę wspominać tej wieloletniej posuchy. A że dalej Arkowi już nie wyszło...ot, taka piłka i takie podejmowane przez Niego decyzje.

Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No ja ale bezto ze Sobiech jest dużo wyższy
Calo ta Wasza rozkmina jest zynujonco

Calo ta Wasza rozkmina jest zynujonco
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- SODA
był dobry ale bez przesady ..myślę że ten sezon transferowy pokazał na co nas stac
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- Radvan138
- Kontakt:
Prosza cie. Od Kowalskiego to i Sobczak jest lepszyorbiter pisze:Zwykły przeciętny? Jak dla Mnie zdecydowanie lepszy od Kuświka, Kowalskiego i kilku jeszcze innych nazwisk. Fakt,że potrzebował kilka setek, aby strzelić. Ale miał te setki. A jak u Nas to wygląda? Obrońcy strzelają ze stałych fragmentów, a napastnik nie potrafi nawet stworzyć setki (mam nadzieję, ze Visnia to zmieni).Radvan138 pisze:Umiejetnosci ? ;)lubiolech go bo wlaczyl i pora torow szczelil do nos. ale bez przesady zeby to byl jakis wirtuoz. Zwykly przecietny kopacz kery miolBiszkopt pisze:On się w ogóle zaczął?Nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności.
1 dobry sezon

-
- Kontakt:
Piech nadaje sie tylko do gry z kontry bo poza szybkim bieganiem nic nie potrafi poza tym potrzebuje 3 setek żeby coś strzelić dlatego odpalili go w Turcji, spadł z Lubinem i teraz ogląda mecze z ławki Legii. Przeciętny grajek który przez jakiś czas grał u nas dobrze.
-
- Kontakt:
I to wina Piecha ze Lubin spadl?
-
- Kontakt: