Co z tym Ruchem?
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
byli chyba Sadlok i Szymanski w tvp sport ostatnio.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Radvan138
- Kontakt:
To musialem przeoczyc dzieki
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy tego nie widzicie, ale ewidentnie jest jakiś konflikt w szatni i mam podejrzenie, że jest on zarówno pomiędzy samymi zawodnikami, jak i zawodnikami, a sztabem. To widać gołym okiem i nie trzeba do tego analiz i wypowiedzi zarządu. Nienormalnym jest, żeby zawodnicy, którzy mecz wcześniej grali w podstawowym składzie nagle nie znajdowali się w wyjściowym składzie ani na ławce (Turk, Novothny, Lukić - dziwne, że 3 obcokrajowców). Do tego Kozak, którego połowa ludzi nie cierpi za wybujałe ego, Moneta, Sadlok i Szczepan którzy się zasiedzieli i myślą, że już nic nie muszą. Powiedzcie mi kto tu ma dać jakiś pozytywny sygnał pozostałym? Adkonis na wypożyczeniu? Barański na wylocie? Bielecki który przyszedł po 9 miesiącach niegrania? Nowi jak Krasiński, Preisler, Ventura i Cykało? Ogarnijcie się.
-
- Kontakt:
Ja mam obawy co do przyszłego sezonu, większość odejdzie bo są słabi ,nie sprawdzili się itp,a kto za nich?strach się bać kogo dyrektor sportowy sprowadzi mając na uwadze że kasy nie ma za dużo,więc jest szansa że czeka nas powtórka i tak w koło
- Radvan138
- Kontakt:
bo chcial bym posluchac co kopacze maja do powiedzenia
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
disu pisze: ↑8 kwie 2025, o 16:01Nie wiem czy tego nie widzicie, ale ewidentnie jest jakiś konflikt w szatni i mam podejrzenie, że jest on zarówno pomiędzy samymi zawodnikami, jak i zawodnikami, a sztabem. To widać gołym okiem i nie trzeba do tego analiz i wypowiedzi zarządu. Nienormalnym jest, żeby zawodnicy, którzy mecz wcześniej grali w podstawowym składzie nagle nie znajdowali się w wyjściowym składzie ani na ławce (Turk, Novothny, Lukić - dziwne, że 3 obcokrajowców). Do tego Kozak, którego połowa ludzi nie cierpi za wybujałe ego, Moneta, Sadlok i Szczepan którzy się zasiedzieli i myślą, że już nic nie muszą. Powiedzcie mi kto tu ma dać jakiś pozytywny sygnał pozostałym? Adkonis na wypożyczeniu? Barański na wylocie? Bielecki który przyszedł po 9 miesiącach niegrania? Nowi jak Krasiński, Preisler, Ventura i Cykało? Ogarnijcie się.
Tez czasem to mi przychodzi do glowy
Jeszcze jak patrze na powtorke gola dla Tychow
Wymowne spojrzenie Szymanskiego na Mo
Ale moze(pewnie) przesadzam, chyba za duza analiza faktow
Moze po prostu chujowo graja albo sa chujowi bez podtekstow

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
-
- Kontakt:
Ja mam w du*** co oni mają do powiedzenia, za to chętnie zobaczyłbym co w mają do pokazania, a wiemy, że oni potrafią tylko coś im sie poprzestawiało. Jak to padło w temacie Lecha i ich utraty prowadzenia w tabeli:
"My nie potrzebujemy psychologa sportowego, my potrzebujemy ginekologa, żeby sprawdził co jest nie tak z tymi cip***."
-
- Kontakt:
Pogadanka młynowych z nimi po meczu. Mamy. megafon, niech im to wszystko ktoś w końcu wyrzyga i jasno postawi pytanie (szczegolnie do trenera):
- CO. JEST K... GRANE??!
- CO. JEST K... GRANE??!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak wygląda nasza lista niewypałów kontraktowych.
2027:
1. Szczepan
2. Novothny
3. Turk
4. J. Szymański
2026:
1. Nono
2. Ventura
3. Lukić
4. Konczkowski
5. Tsykało
To jest 9 zawodników, którym trzeba płacić, a którzy okazali się TOTALNYM NIEWYPAŁEM. Dołożyć dwóch i mamy DRUGI SKŁAD. Czy ktoś jeszcze zastanawia się jakim genialnym dyrektorem sportowym jest Fosa, a jakimi geniuszami są Ci wyżej?
2027:
1. Szczepan
2. Novothny
3. Turk
4. J. Szymański
2026:
1. Nono
2. Ventura
3. Lukić
4. Konczkowski
5. Tsykało
To jest 9 zawodników, którym trzeba płacić, a którzy okazali się TOTALNYM NIEWYPAŁEM. Dołożyć dwóch i mamy DRUGI SKŁAD. Czy ktoś jeszcze zastanawia się jakim genialnym dyrektorem sportowym jest Fosa, a jakimi geniuszami są Ci wyżej?
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tsykało do końca sezonu, z opcją wykupu.disu pisze: ↑8 kwie 2025, o 20:32Tak wygląda nasza lista niewypałów kontraktowych.
2027:
1. Szczepan
2. Novothny
3. Turk
4. J. Szymański
2026:
1. Nono
2. Ventura
3. Lukić
4. Konczkowski
5. Tsykało
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Racja, mój błąd. Niemniej wygląda to tragicznie.klimz(R)owiec pisze: ↑8 kwie 2025, o 20:35Tsykało do końca sezonu, z opcją wykupu.disu pisze: ↑8 kwie 2025, o 20:32Tak wygląda nasza lista niewypałów kontraktowych.
2027:
1. Szczepan
2. Novothny
3. Turk
4. J. Szymański
2026:
1. Nono
2. Ventura
3. Lukić
4. Konczkowski
5. Tsykało
- Radvan138
- Kontakt:
Spoko. Ale ja chcial bym posluchac co maja do powiedzeniaNG1920 pisze: ↑8 kwie 2025, o 19:54Ja mam w du*** co oni mają do powiedzenia, za to chętnie zobaczyłbym co w mają do pokazania, a wiemy, że oni potrafią tylko coś im sie poprzestawiało. Jak to padło w temacie Lecha i ich utraty prowadzenia w tabeli:
"My nie potrzebujemy psychologa sportowego, my potrzebujemy ginekologa, żeby sprawdził co jest nie tak z tymi cip***."
-
- Kontakt:
Z całej tej listy z góry, wszyscy poza Szymańskim, Turkiem i Nono pokazali, że potrafią być solidnymi graczami. Turk czy Ventura wydawali się po prostu poprawni. Stwierdzenie o totalnych niewypałach to się może odnosić do Steczyka czy Firleja, ale nie do Somy czy Lukicia. Czy jak padało info o przedłużeniu najważniejszych ogniw (Soma i Szczepan), które pod koniec sezonu ekstraklasy sie rozkręciły to też byłeś na nie, że ich przedłużamy?
Obecna forma wszystkich woła o pomstę do nieba, ale nie zakłamujmy rzeczywistości, że oni nie potrafią wcale grać i nie sprawiali nam radości.
A co mogą mieć do powiedzenia? "No staramy się, na treningach wygląda ok, ale na meczu się blokujemy, zapierdalamy tak jak potrafimy i damy z siebie wszystko". Tak samo jałowa gadka jak wszelkie konferencje prasowe czy to z piłkarzami czy trenerami i to po każdym meczu (czy wygrany, czy przegrany). Chyba, że oczekujesz na jakąś rewelację w stylu "X puknął żonę Y i teraz mamy focha"
Obecna forma wszystkich woła o pomstę do nieba, ale nie zakłamujmy rzeczywistości, że oni nie potrafią wcale grać i nie sprawiali nam radości.
A co mogą mieć do powiedzenia? "No staramy się, na treningach wygląda ok, ale na meczu się blokujemy, zapierdalamy tak jak potrafimy i damy z siebie wszystko". Tak samo jałowa gadka jak wszelkie konferencje prasowe czy to z piłkarzami czy trenerami i to po każdym meczu (czy wygrany, czy przegrany). Chyba, że oczekujesz na jakąś rewelację w stylu "X puknął żonę Y i teraz mamy focha"