Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
jo zas uwazom ze podejscie powinno byc zdrowe, czyli grosz w Ekstraklasie z Ruchem ? Oczywiscie nalezy wom sie oboz w Turcji. Drugi poziom rozgrywkowy ? sorry ale musicie cos pokozac, momy wazniejszy cel - Mlodziez i Akademia.
pyRsk
pyRsk
-
- Kontakt:
No i pokazali z najsłabszą drużyną jaka w tej rundzie była na SŚ.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
No to potem pokazali klase grajac na zmrozonej murawie w siedlcach. Od tej chwili pokazujemy efekty przygotowan w kazdej ligowej kolejce. Moze powinni ten mecz w Turcji rozegrac?
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wątek "Co z tym Ruchem?" a ja sie pytam co z tymi "kibicami"??
Niech mi ktos wytlumaczy po ch.. ta wczorajsza bieganina i kretyńska napinka z Plockiem??
Seriio tak bardzo chcecie oslabic Ruch karami czy też obawiacie sie dopingu warszawki, zeby dążyć do zamknięcia sektoru gości?!
O co tu chodzi?
Akcja zdecydownie na minus- medialnie znów o nas pierd.. głupoty i pukają w czoło...
Niech mi ktos wytlumaczy po ch.. ta wczorajsza bieganina i kretyńska napinka z Plockiem??
Seriio tak bardzo chcecie oslabic Ruch karami czy też obawiacie sie dopingu warszawki, zeby dążyć do zamknięcia sektoru gości?!
O co tu chodzi?
Akcja zdecydownie na minus- medialnie znów o nas pierd.. głupoty i pukają w czoło...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
500 ludu łącznie po obu stronach, po środku kilku policjantów a te ameby się przekrzykują 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zaś nie przesadzejcie.. do niczego nie doszło..
Pora okrzyków, poszarpana siatki i tyla..
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Skoro nie widać roznicy to po co przepłacać?
Doszło do strat wizerunkowych dla klubu. Zawsze też dajemy wspaniały pretekst do wyjebania nas ze stadionu gdy ktos na to wpadnie. Ogolnie oceniam tego typu zachowanie za nieodpowiedzialne, szkodliwe i nie przynoszące zadnych korzyści.Rafał19R20 pisze: ↑16 mar 2025, o 13:08Zaś nie przesadzejcie.. do niczego nie doszło..
-
- Kontakt:
Jesteśmy kibicami od wielu lat, pamiętającymi różne rzeczy.
To może jest kwestia wieku i poziomu testosteronu we krwi, ale niektóre działania kibiców powoli odejdą i już powoli odchodzą do lamusa. Podam przykład robienia grafów na murach. Ciągle ma to jakieś znaczenie, ale bez porównania mniejsze niż dawniej. Mur może być pomazany albo nie, a klub przy pomocy infrastruktury elektronicznej i tak ma dokładne informacje o wszystkich swoich kibicach w szczególności skąd dokładnie pochodzą, nie wspominając o profilowaniu wg praktycznie dowolnych kryteriów. Nie będę się rozpisywał o innych aspektach, ale wiedząc o tym co napisałem wyżej, można te informacje wykorzystywać na przeróżne sposoby w zależności od intencji.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Największą stratą wizerunkową jest postawa naszych wkładów do koszulek (będę ich tak nazywać do momentu aż awansują albo przywiozą w maju puchar bo stracili mój jakikolwiek szacunek po Wiśle) na boisku podczas takich meczów jak derby, Widzew i Wisła. Czy bieganina po trybunach była potrzebna czy nie to nie mnie oceniać ale po meczu z Wisłą tylu kibiców wśród znajomych którzy powiedzieli, że w tym sezonie już nie przyjdą na stadion bo ktoś po raz kolejny napluł im w twarz nie widziałem nigdy. Ten mecz z Wisłą będzie się za nami ciągnął i to długo i w du*** mam jak po nim czują się piłkarzyki tylko wiem jak wielu kibiców nie może się po nim podnieść do tej pory.
-
- Kontakt:
Oczywiście że nic takiego..Rafał19R20 pisze: ↑16 mar 2025, o 13:08Zaś nie przesadzejcie.. do niczego nie doszło..
Niestety, przyłażę do roboty i tu na wstępie: "ty, co to za haja z Płockiem była?"
Gość ze znikomym zainteresowanie sportem, czytacz nagłówków w necie. Poszło w eter i to jest słabe...
-
- Kontakt:
cytuję z wątku "Sezon..." ale tu bardziej pasuje:
Wyobrażam sobie 2 postacie: bezdomnego bidoka w obszarpanych łachach, ze starą zdezelowaną złotą koroną z napisem 14 przyglądającego sie bezradnie bogatemu jegomościowi z wypasionym domem acz w zwykłej mycce bez trofeów w gablotach.
Sądzę, że medialnie, jakościowo wkrótce nas przegonią. Projekt "GKS Katowice" jest długoplanowym, dużym projektem stolicy aglomeracji GOP. Oni tego nie puszczą szybko.
Błędem jest tego niezauważanie i życiem tylko i wyłącznie starymi dziejami. Wkrótce nikogo żywego nie będzie, kto pamięta ostatnie mistrzostwo Ruchu.
Bardzo to gorzkie i przykre.
Ktoś rzucił hasło: macie te swoje 14 mistrzów I CO Z TEGO...? Owszem: jesteśmy dumni z tej historii, jesteśmy dumni że Ruch nie jest żałosnym komunistycznym tworem za piedziądze PRLowskich kopalni, jesteśmy dumni z naszych fantastycznych kibiców. To jednak nie wystarczy. Jesteśmy w czarnej d...
Dziękować Bogu za ten SŚ- dzięki temu obiektowi żyjemy i jest o nas głośni (czasami).
Kiepska i naiwna ta teza...maxim pisze: ↑17 mar 2025, o 18:31cy9an nr1 to baje. cy9an jest cyganem 0-krotnym. Beda nr1 ja my znikniemy czyli nigdy. Chyba zeby mieli 5 tytułow z rzedu.HullCityFC pisze: ↑17 mar 2025, o 18:20Katowice beda sportowo numer 1 na Slasku. Zbyt duzy kapital za tym.stoi. Trzeba to zaakceptowac. Chorzow nie ma podjazdu do Katowic.
My i szczewa zostaniemy w tyle.
Wyobrażam sobie 2 postacie: bezdomnego bidoka w obszarpanych łachach, ze starą zdezelowaną złotą koroną z napisem 14 przyglądającego sie bezradnie bogatemu jegomościowi z wypasionym domem acz w zwykłej mycce bez trofeów w gablotach.
Sądzę, że medialnie, jakościowo wkrótce nas przegonią. Projekt "GKS Katowice" jest długoplanowym, dużym projektem stolicy aglomeracji GOP. Oni tego nie puszczą szybko.
Błędem jest tego niezauważanie i życiem tylko i wyłącznie starymi dziejami. Wkrótce nikogo żywego nie będzie, kto pamięta ostatnie mistrzostwo Ruchu.
Bardzo to gorzkie i przykre.
Ktoś rzucił hasło: macie te swoje 14 mistrzów I CO Z TEGO...? Owszem: jesteśmy dumni z tej historii, jesteśmy dumni że Ruch nie jest żałosnym komunistycznym tworem za piedziądze PRLowskich kopalni, jesteśmy dumni z naszych fantastycznych kibiców. To jednak nie wystarczy. Jesteśmy w czarnej d...
Dziękować Bogu za ten SŚ- dzięki temu obiektowi żyjemy i jest o nas głośni (czasami).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Juz raz nie docenilismy tej cyganskiej kurewki i stracilismy katowice. Niewiele mozemy zrobic dzis ale nie lekcewazylbym wroga...
- Rickenn10
- Kontakt:
Wręcz idealnie pasuje tutaj legendarne powiedzenie Asceta z kulis.
,,Pycha kroczy przed upadkiem"
Bądźmy dumni ale czujni bo możemy się zdziwić.