Liga Europejska!
- vinc84
- Kontakt:
Re: Liga Europejska!
przy takim dopingu naszych smiac mi sie chce z tego wyniku patalachy
GŮRNY ŚLŮNSK
- robbo2k
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W salonikach jazda na maksa
Spotkanie Jagiellonii Białystok z Arisem zostało przerwane z powodu zamieszek w polskim sektorze na stadionie w Salonikach. Osoby na nim przebywające zostały wyprowadzone ze stadionu. Sytuacja miała miejsce w 27. minucie spotkania.
Napięcie na stadionie rosło po strzeleniu gola przez Jagiellonią w 25. minucie meczu. Kamil Grosicki wyrównał na 1:1. W sektorze Jagiellonii doszło do zamieszek. Mecz został z tego powodu na chwile przerwany.
Podczas spotkania doszło także do niecodziennej sytuacji - półnagi kibic Jagiellonii wbiegł z szalikiem na boisko. Ochroniarze go złapali i... zaprowadziła na ławkę Arisu Saloniki, gdzie został przez nich otoczony. W przerwie został stamtąd zabrany, jednak przechodząc obok trybun zerwał flagę Arisu. W jego kierunku posypały się butelki z trybun.
Spotkanie Jagiellonii Białystok z Arisem zostało przerwane z powodu zamieszek w polskim sektorze na stadionie w Salonikach. Osoby na nim przebywające zostały wyprowadzone ze stadionu. Sytuacja miała miejsce w 27. minucie spotkania.
Napięcie na stadionie rosło po strzeleniu gola przez Jagiellonią w 25. minucie meczu. Kamil Grosicki wyrównał na 1:1. W sektorze Jagiellonii doszło do zamieszek. Mecz został z tego powodu na chwile przerwany.
Podczas spotkania doszło także do niecodziennej sytuacji - półnagi kibic Jagiellonii wbiegł z szalikiem na boisko. Ochroniarze go złapali i... zaprowadziła na ławkę Arisu Saloniki, gdzie został przez nich otoczony. W przerwie został stamtąd zabrany, jednak przechodząc obok trybun zerwał flagę Arisu. W jego kierunku posypały się butelki z trybun.
Akcjonariusz Ruch Chorzów S.A
Współwłaściciel FC United of Manchester
Współwłaściciel FC United of Manchester
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zesrali sie przed tym meczem-a juz po tej czerwonej to dopiero.To sie nazywac prawdziwa padlina.
Ale wielki szacunek dla kibicow-Wielki!
Dobrze,ze zaczyna sie ta nasza ogorkowa liga,bo bedziemy grali jak rowny z rownym z innymi ogorkami.
Nykiel
Ale wielki szacunek dla kibicow-Wielki!
Dobrze,ze zaczyna sie ta nasza ogorkowa liga,bo bedziemy grali jak rowny z rownym z innymi ogorkami.
Nykiel

Ostatnio zmieniony 5 sie 2010, o 20:56 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.
- MBR-200
- Kontakt:
To jest kur** hańba to co oni robią na boisku.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Kontakt:
Kurde a liczylem na wynik 3;0 dla RUCHU a tu masz narazie 3;0 dla austrii ;/ ale walczyc do konca NIEBISCY ! Widzew JES Z WAMI !
-
ruchfans pisze:3:0 naszych nie ma na boisku, szkoda słów
ZA TO SĄ NA TRYBUNACH I TO W JAKIM STYLU! Za to kocham ten klub.
-
- Kontakt:
moze to jakis szejk oglado? co chce miec porzadnych kibiców, a nie jakichs jak Groclin ? kto wie 

-
- Kontakt:
Dlaczego Matko znowu nie dostał szansy ?
-
- Kontakt:
moze mi ktos napisac dlaczego grodzicki dostal czerwona kartke czy nikt nie widzial tej sytuacji ?
- Amela
- Kontakt:
godnie zaprezentować Ruch
kibice może tak zrobią ale drużyna jak na razie osiągnęła dno
to może być pogrom taki że przez lata bydą sie z nos wszyscy śmioli

kibice może tak zrobią ale drużyna jak na razie osiągnęła dno

to może być pogrom taki że przez lata bydą sie z nos wszyscy śmioli

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
Nimom pojęcia... Matko wg mnie jest lepszy, bo większy, brama na 2:0 i być może na 3 by wyciągnął. Pilarz jest za niski.Blek pisze:Dlaczego Matko znowu nie dostał szansy ?
O karnym na 1:0 nie godom, bo mógł by nie wyczuć, ale on mo być nr 1
- R10Speed
- Kontakt:
Mnie za Ruch nie ma wstyd, Ruch jest Ruch i nic tego nie zmieni, mnie jest wstyd jak ch** za polską piłkę, a raczej za jej aktualny poziom. Do tego jeśli to co się dzieje na szpilu Jagi to prawda... To za kiboli innych też mi wstyd. Ośmieszenie w oczach świata ;/
-
- Kontakt:
grodzioo pisze:moze mi ktos napisac dlaczego grodzicki dostal czerwona kartke czy nikt nie widzial tej sytuacji ?
bo walczyl ramie w ramie z austryjokym a tyn wsadzil łapa pod jego pacha i sie kipnoł w polu karnym