Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#24031 Post autor: jajo » 8 wrz 2024, o 19:13

ch** z tym, ze obraziles posrednio wielu kibicow robiac jakis lewacki wysryw, ktory nie ma zwiazku z rzeczywistoscia o ksiezach pedofilach.
obraziles bezposrednio dwoch naszych kibicow, bo to o ich "zatrudnieniu" pisales.
i to nie jest temat do wytlumaczenia heheszkami o przerwie na kadre.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Lofs
Kontakt:

#24032 Post autor: Lofs » 8 wrz 2024, o 19:30

Luzujgacie pisze:
8 wrz 2024, o 18:39
Adelbert pisze:
8 wrz 2024, o 17:10
Jak wam ksiądz przeszkadza, to może jako alternatywa jakiś imam bądź rabin?
Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Zboczeńcy w sukienkach to są na tzw. paradach równości, w których na pewno zawsze uczestniczysz j....y marksisto. Wydupiaj z tego forum i zabieraj ze sobą koleżanki należące do czterdziestej czwartej płci.
Panie, zmiłuj się nad nami...

NG1920
Kontakt:

#24033 Post autor: NG1920 » 8 wrz 2024, o 19:33

Luzujgacie pisze:
8 wrz 2024, o 18:56
A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?
Do tej pory myślałem, że jesteś trochę mądrzejszy po tym jak czytałem część Twoich komentarzy, ale widzę, że nie. Rozumiem, że obrażasz jak się jak ktoś stosuje uogólnianie i nazywa wszystkich kibolami, bezmózgami, pseudokibicami itp, a sam robisz to samo. Nazywanie wszystkich księży zboczeńcami jest zwykłą nieprawdą, a nazywanie innych forumowiczów śmieciami, po zwykłej dyskusji też jest żałosne. I to nie kwestia przerwy reprezentacyjnej tylko kultury i propagandy. Wszyscy księża to zboczeńcy, kibice to chuligani, a górnicy to nieroby itp itd.

Tak do tematu- też mnie trochę zastanawia zasadność ich powołania, ale przyznam szczerze, że jako nasi kibice raczej wypłaty klubowej nie uświadczą. Kiedy ostatnio byli w klubie kapelani? I jak to wygląda w klubie sportowym, bo raczej nie udzielają ostatniego namaszczenia przed transferem wychodzącym. No i jako nawiązanie do strojów wyjazdowych to dosyć interesujący zwrot akcji ;)

Luzujgacie

#24034 Post autor: Luzujgacie » 8 wrz 2024, o 19:33

Lofs pisze:
8 wrz 2024, o 19:30
Luzujgacie pisze:
Adelbert pisze:
Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Zboczeńcy w sukienkach to są na tzw. paradach równości, w których na pewno zawsze uczestniczysz j....y marksisto. Wydupiaj z tego forum i zabieraj ze sobą koleżanki należące do czterdziestej czwartej płci.
Razem zawsze chodzimy to co teraz taki zdziwiony jesteś

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24035 Post autor: Mirek » 8 wrz 2024, o 20:00

Czytając rano wpis na fb wiedziałem, że będzie ciekawie. Nie pomyliłem się. Zastanawiałem się czy coś pisać. Doszedłem do wniosku, że tak, choć na inwektywy, epitety i fałszywe oskarżenia nie będę odpowiadał.

Do rzeczy.

Od 27 lat - od meczu PP w Radzionkowie, jestem bardziej lub mniej związany z klubem - za wyjątkiem czasu smagorowiczowo - patermanowego. W tym czasie pomagałem zawodnikom czy pracownikom w wielu sprawach - nauki przedmałżeńskie, śluby, chrzty, wigilie klubowe, pogrzeby ludzi związanych z Ruchem. Od kilku lat zaangażował się też mocno ks. Przemysław - pracując w tym czasie w Mikołowie. W sierpniu otrzymaliśmy dekrety - czyli nasza współpraca została sformalizowana, nie zmieniając niczego w dotychczasowej współpracy. Tak po prawdzie, gdyby nie ta informacja o dekretach nikt by nie wiedział, że coś takiego istnieje i pewnie by nie bluzgał. I ja i ks. Przemek podchodzimy z szacunkiem do każdego i szanujemy poglądy niewierzących czy innych wyznań. I tu trzeba zaznaczyć, że ta funkcja nie wiąże się w jakikolwiek sposób z finansami - tzn. nie pobieraliśmy, nie pobieramy i nie będziemy pobierać żadnych pieniędzy z klubu. Jedyne korzyści jakie miałem to po naukach przedślubnych; od G. Barana dostałem koszulkę, od S. Nowaka - trzy bilety na Bruk - Bet o od P. Łudzińskiego obiad i kawę. :) :)

To tyle ode mnie. Teraz można dalej po nas i klubie jechać. Ewentualnie jak ktoś ma jakieś pytania to czekam na nie czy tu czy na priv.

P.S1. Jeśli chodzi o stroje wyjazdowe to nie mamy z tym nic wspólnego. :P
P.S.2 Kapelan w Ruchu formalnie był na początku lat 90-tych. Był to jeden z wikarych z parafii św. Antoniego.

Marcus
Kontakt:

#24036 Post autor: Marcus » 8 wrz 2024, o 20:28

Mirek pisze:
8 wrz 2024, o 20:00
Czytając rano wpis na fb wiedziałem, że będzie ciekawie. Nie pomyliłem się. Zastanawiałem się czy coś pisać. Doszedłem do wniosku, że tak, choć na inwektywy, epitety i fałszywe oskarżenia nie będę odpowiadał.

Do rzeczy.

Od 27 lat - od meczu PP w Radzionkowie, jestem bardziej lub mniej związany z klubem - za wyjątkiem czasu smagorowiczowo - patermanowego. W tym czasie pomagałem zawodnikom czy pracownikom w wielu sprawach - nauki przedmałżeńskie, śluby, chrzty, wigilie klubowe, pogrzeby ludzi związanych z Ruchem. Od kilku lat zaangażował się też mocno ks. Przemysław - pracując w tym czasie w Mikołowie. W sierpniu otrzymaliśmy dekrety - czyli nasza współpraca została sformalizowana, nie zmieniając niczego w dotychczasowej współpracy. Tak po prawdzie, gdyby nie ta informacja o dekretach nikt by nie wiedział, że coś takiego istnieje i pewnie by nie bluzgał. I ja i ks. Przemek podchodzimy z szacunkiem do każdego i szanujemy poglądy niewierzących czy innych wyznań. I tu trzeba zaznaczyć, że ta funkcja nie wiąże się w jakikolwiek sposób z finansami - tzn. nie pobieraliśmy, nie pobieramy i nie będziemy pobierać żadnych pieniędzy z klubu. Jedyne korzyści jakie miałem to po naukach przedślubnych; od G. Barana dostałem koszulkę, od S. Nowaka - trzy bilety na Bruk - Bet o od P. Łudzińskiego obiad i kawę. :) :)

To tyle ode mnie. Teraz można dalej po nas i klubie jechać. Ewentualnie jak ktoś ma jakieś pytania to czekam na nie czy tu czy na priv.

P.S1. Jeśli chodzi o stroje wyjazdowe to nie mamy z tym nic wspólnego. :P
P.S.2 Kapelan w Ruchu formalnie był na początku lat 90-tych. Był to jeden z wikarych z parafii św. Antoniego.
Proszę się nie przejmować, ta grupa hejtujaca to zdecydowana mniejszość jak widać nawet po forum. Z całym szacunkiem księża nie są też wyjątkiem. Jest tutaj pewna grupa osób, która przyczepi się dosłownie do wszystkiego, takie hobby prawdopodobnie. Szacunek za bardzo wyrozumiałe podejście, mi jest osobiście wstyd za te wpisy.

Mavo1920
Kontakt:

#24037 Post autor: Mavo1920 » 8 wrz 2024, o 20:46

Luzujgacie pisze:
Adelbert pisze:

Trzeba być upośledzonym żeby napisać taki wysryw. Znam kilku księży - super ludzie, dużo dobrego robią charytatywnie i nie są ino od siedzenia na farze i odprawiania mszy. Ale o tym się nie godo. Jak widzisz kogoś o ciemnej karnacji to myślisz że mo bomba w plecaku? :wstyd:

AndRe
Kontakt:

#24038 Post autor: AndRe » 8 wrz 2024, o 20:49

Luzujgacie,

Luzuj gacie i tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2024, o 20:54 przez AndRe, łącznie zmieniany 1 raz.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24039 Post autor: wojt » 8 wrz 2024, o 20:50

Mirek, ty rób swoje, nie odpisuj takim ludziom bo to taplanie się w szambie. Co robi z ludźmi lewacka, uśmiechnięta indoktrynacja to się nie mieści w głowie. A tego typa od zboczeńców wywalić z stąd na zbity pysk w trybie natychmiastowym.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24040 Post autor: Mirek » 8 wrz 2024, o 20:53

@wojt napisałem to wielu osobom, które nie do końca wiedzą o co chodzi, a ich to interesuje. W bluzgi nie wchodzę - to nie mój klimat.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24041 Post autor: Mikoruch » 8 wrz 2024, o 20:57

Luzujgacie zarejestrował się 2 miesiące temu.
Pewnie po to by podobnie jak ruskie trole siać zament.
Po to by innych skłócić. To nie jest rozmowa na argumenty. To jest obrażanie innych.
Bukowa i Ruswelta to jego dom ?

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#24042 Post autor: Scypion » 8 wrz 2024, o 21:05

Postęp i tolerancja w praktyce. Ten postep i tolerancja pozwala wyzywac porzadnych ludzi od pedofili, a ludzi o innych pogladach nazywac smieciami? Chore czasy...chorzy ludzie.

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24043 Post autor: tedeus63 » 8 wrz 2024, o 22:05

Mialem tu nie pisac po ostatnim 2 misiecznym banie ale co tam .moze i zasluzenie dostalem tego bana ale chyba za duzo kary dostolech . To do adminow.
Mirek chyba moge Ci tak powiedziec , znamy sie kupa lot. Wszystkiego tu mozna by sie spodziewac ale takie bluzgi na Ciebie to szczyt wszystkiego.
Jak sie dlugo znamy choc nie widzielismy sie sporo lat to wiem nie wezmiesz sobie tego do serca.
O to wlasnie chodzilo lewakom zeby sklocic narod i to im sie pomalu udaje
. Ale dobra nie chce mieszac polityki z pilka .
Mom.nadzieja ze jeszcze usiadziemy razem na nowym stadionie na cichej. Jak staro gwardia. Bo wiysz ze jo caly czos wierzyl ze tyn stadion powstanie.
Przykro sie czyto takich pajacow co tak ujadaja na nasze od zawsze korzenie.

Na koniec dodam ujadajacym opusccie to forum i nie kompromitujcie sie.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#24044 Post autor: _BiADACZ_ » 8 wrz 2024, o 23:09

Już nie napisze. :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

fRoś

#24045 Post autor: fRoś » 8 wrz 2024, o 23:41

Niezły koming ałt, że tak napisze. Alleluja i do przodu! ;)

ps. RUCH to nie lewackie ci*** z MLS, Anglii czy St. Pauli - won stąd.

ODPOWIEDZ