£KS £om¿a - Ruch Chorzów sob.23.09 godzina 19:00
- Blaszany
- Kontakt:
to jo ise teroz wypowiym:
piłkarsko - tak żech sie richtich downo niy szterowoł (chyba ostatnio to pora lot nazot jak grali my w barażach o II liga...)...
dziynka tormanowi bych 'herzszlag' dostoł... ;/ ;/ jak możno mieć tako niypewnośc ... ?
ogólnie podoboł mi sie charakter drużyny jak przegrywali 2:1 i wciśli dwie bramy - przypuszczom że kiej by grali przy pustych trybunach to by sie już odpuścili :twisted: .....
kibicowsko - WIELKI , WIELKI + do młyna za: KTO WYGRO SZPIL? (Ruch, kto? Ruch....) <- mom wiylko nadzieja, co teroz zawsze regularnie to bydzie młyn rycoł!!! super!!... zamiast kto wygra mecz.. bydzie teroz Kto wygro szpil??
no i dziynka za te:
NASZE ŻYCIE!
JEST NIYBIYSKIE! ;]
doping - super - rutyna...
pyrsk
Ps. a takiyj fali (jako leciała durch od cyjny) to chyba żodyn klub niy mo:D to niy była fala.. ino sztorm <lol>
piłkarsko - tak żech sie richtich downo niy szterowoł (chyba ostatnio to pora lot nazot jak grali my w barażach o II liga...)...
dziynka tormanowi bych 'herzszlag' dostoł... ;/ ;/ jak możno mieć tako niypewnośc ... ?
ogólnie podoboł mi sie charakter drużyny jak przegrywali 2:1 i wciśli dwie bramy - przypuszczom że kiej by grali przy pustych trybunach to by sie już odpuścili :twisted: .....
kibicowsko - WIELKI , WIELKI + do młyna za: KTO WYGRO SZPIL? (Ruch, kto? Ruch....) <- mom wiylko nadzieja, co teroz zawsze regularnie to bydzie młyn rycoł!!! super!!... zamiast kto wygra mecz.. bydzie teroz Kto wygro szpil??
no i dziynka za te:
NASZE ŻYCIE!
JEST NIYBIYSKIE! ;]
doping - super - rutyna...
pyrsk
Ps. a takiyj fali (jako leciała durch od cyjny) to chyba żodyn klub niy mo:D to niy była fala.. ino sztorm <lol>
-
- Kontakt:
Co do szpilu,mecz walki,brawa dla grajkow ze sa konsekwyntni i grajom do konca,lomza tak jak godali mo sily do 70 minuty.
Zaczyno mi juz nudzic te bydlo na 10,doping zenada,dopiyro jak my zaczli przegrywac to sie zaczelo cos dziac(i tu +),cos mi sie wydaje ze cza bydzie postawic poru chopcow przy wejsciu na 10 i robic selekcjo jak to mlyn robil swego czasu,bo bydla sie zlazi,lozartych i innych debili,a tymu ciulowi lopitymu co mu calo 10 zaspiywala idz sie siednij,godomy raus,znoloz sie kierownik dziesiony.Ze hydrozlodziejami powinien mlyn prowadzic doping a reszta sie dostosowac,bo na dziesionie to niywtorzy znajom jedna abo dwie piosynki i dupcom to w kolo bez caly szpil
Zaczyno mi juz nudzic te bydlo na 10,doping zenada,dopiyro jak my zaczli przegrywac to sie zaczelo cos dziac(i tu +),cos mi sie wydaje ze cza bydzie postawic poru chopcow przy wejsciu na 10 i robic selekcjo jak to mlyn robil swego czasu,bo bydla sie zlazi,lozartych i innych debili,a tymu ciulowi lopitymu co mu calo 10 zaspiywala idz sie siednij,godomy raus,znoloz sie kierownik dziesiony.Ze hydrozlodziejami powinien mlyn prowadzic doping a reszta sie dostosowac,bo na dziesionie to niywtorzy znajom jedna abo dwie piosynki i dupcom to w kolo bez caly szpil
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
jeszcze kilka moich uwag do dopingu
mamy wkoncu cos na czym mi przynajmniej zalezalo
doping w angielskim stylu dobry glosny przez cale spotkanie
modzi do mlyna starzy na 10 i bedzie za***iscie zupelnie
czesciej trzeba odrywac prosta do dopingu bo juz teraz sa nauczeni wstaja i spiewaja
trzeba tez zmuszac 1 i glowna tez sie przyzwyczaja
na + jest to , ze kilku depili jedzie cos na Legie a reszta tego nie podejmuje
ludzi mysle ze ok 7 tys
a i jeszcze jedno jak juz jest 'wszyscy wstaja i spiewaja' to trzeba spiewac cos co sie dlugo ciagnie i dobrze wylazi a nie jakies smuty bo po chwili ch*** z tego jest
ps. wczorej wzielech kumpla na szpil byl 1 roz i jego komentarz ' rodzice mnie skrzywdzili, ze mnie na Ruch nie wysylali od bajtla'
pozdRo
mamy wkoncu cos na czym mi przynajmniej zalezalo
doping w angielskim stylu dobry glosny przez cale spotkanie
modzi do mlyna starzy na 10 i bedzie za***iscie zupelnie
czesciej trzeba odrywac prosta do dopingu bo juz teraz sa nauczeni wstaja i spiewaja
trzeba tez zmuszac 1 i glowna tez sie przyzwyczaja
na + jest to , ze kilku depili jedzie cos na Legie a reszta tego nie podejmuje
ludzi mysle ze ok 7 tys
a i jeszcze jedno jak juz jest 'wszyscy wstaja i spiewaja' to trzeba spiewac cos co sie dlugo ciagnie i dobrze wylazi a nie jakies smuty bo po chwili ch*** z tego jest
ps. wczorej wzielech kumpla na szpil byl 1 roz i jego komentarz ' rodzice mnie skrzywdzili, ze mnie na Ruch nie wysylali od bajtla'

pozdRo
- wolfik
- Kontakt:
co do strony kibicowskiej bo tu wiele narzekan to naprawde pokazalismy klase, przegrywamy z ostatnia druzyna w tabeli, gra slaba, a doping wlasnie wtedy rewelka i pociagnelismy druzyne do kolejnego zwyciestwa, wiadomo jest wiele rzeczy do poprawienia jesli chodzi o stron kibicowska ale to akurat dyskujsa bardziej do dzialu kibice a nie do meczu z lomza
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- m-p
- Kontakt:
Problem 10-siony staje sie coraz bardziej powazny
I to nie bajtle co nie chcą isc do mlyna ale typy 16-20letnie
na***ane i podhajcowane robia wies !.
Dziesiona od dawna nie byla mlynem ,od tego jest 7
Na 10-sionie siedzi stara gwardia nie raz ze swoimi dziecmi
Tu nigdy nikt nie zmuszal do dopingu a mimo to siedzący i stojący
tu kibice wlaczali sie do spiewu i uzupelniali mlyn
W tym sezonie to juz drugi szpil jak hilwa przekroczyla plotek.
Zas chcecie ogladac mecze z prostej za 15zł? Bo ja nie!
I to nie bajtle co nie chcą isc do mlyna ale typy 16-20letnie
na***ane i podhajcowane robia wies !.
Dziesiona od dawna nie byla mlynem ,od tego jest 7
Na 10-sionie siedzi stara gwardia nie raz ze swoimi dziecmi
Tu nigdy nikt nie zmuszal do dopingu a mimo to siedzący i stojący
tu kibice wlaczali sie do spiewu i uzupelniali mlyn
W tym sezonie to juz drugi szpil jak hilwa przekroczyla plotek.
Zas chcecie ogladac mecze z prostej za 15zł? Bo ja nie!
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytom ten temat i oczom nie wierza. Bydlo, burdel, chlew, wiocha...
ku*** mac, Ruch wygrol, atmosfera byla za***ista... a wy ino potraficie narzekac, wieczni malkontenci.
Ja. Zrobcie selekcja. Przy wejsciu na 10 trzeba bedzie pokazywac dowod i podawac liczbe wyjazdow...

ku*** mac, Ruch wygrol, atmosfera byla za***ista... a wy ino potraficie narzekac, wieczni malkontenci.
Ja. Zrobcie selekcja. Przy wejsciu na 10 trzeba bedzie pokazywac dowod i podawac liczbe wyjazdow...

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
popieram ,wiadomo jest coraz wiecej kibicow i zawsze znajda sie pojebusySlawko pisze:Czytom ten temat i oczom nie wierza. Bydlo, burdel, chlew, wiocha...
Ja. Zrobcie selekcja. Przy wejsciu na 10 trzeba bedzie pokazywac dowod i podawac liczbe wyjazdow...![]()
zawsze stoimy na koronie kolo swieczki i tam tez 2 pojebow loła pod plot i zaczela go targac ale dostali zjeby i spoko
chodzi mi ,ze sami musimy pilnowac pozadku tego nikt za nas nie zrobi,podejzewam ze wiekszosc z forum sie zna
moze nie wszyscy sie do tego przyznaja albo nie mieli okazji sie poznac ale w takich sytuacjach zawsze mozna podejsc
bo 10 jest wielka i czasami nie widac co sie dzieje w innym miejscu.
co do meczu to horror dwa zawaly przechodzone ale wielkie brawa za WALKA DO KONCA i Nowak wroc
kibicowsko , synek byl dzisiaj na 1 i powiedzial ze takiego glosnego dopingu ostatnio nie slyszol to ku*** NIE MARUDZIC ZAS.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow-online.pljalboss pisze:Są gdzies foty? - zwłaszcza interesuje mnie sektor 5.
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Slawko pisze:Czytom ten temat i oczom nie wierza. Bydlo, burdel, chlew, wiocha...
Ja. Zrobcie selekcja. Przy wejsciu na 10 trzeba bedzie pokazywac dowod i podawac liczbe wyjazdow...![]()
100% racji!
tylko ze unos zawsze tak jest!jakos tako momy myntalnosc

doping fes fajny chyba nikaj tak niema jak unos szkoda tylko ze do tego młyna niełazi wjyncyj ludzi bo moglo byc jeszcze lepij ale i tak jest dobrze!ale tu sa jynki jak by my wdupili kolejny szpil!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
doping byl wczorej za***isty co wy zas chcecie do dziesiony<oprocz kilku debili co chcieli plot przeskoczyc!!> jaka selekcja czemu ma sluzyc zas jakas bzdurna selekcja!!zaniedlugo na stadion aby wejsc zrobicie selekcja!!!nigdy wam nic nie pasi bo to bo tamto bo sramto!!ja pier... !!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Wszyscy narzekocie a przeciez doping był wczoraj przezajebisty. Bardziej mi chodzi o 2 połowe bo w 1 na poczatku ok ale potem sie troche spierdolił. Ale w 2 połowie masakra. I co wielki + przegrywamy i wtedy najgłośnej dopongujemy czyli to co drużynie jest potrzebne najbardziej bo nie sztuką jest kibicowac jak sie wygrywa
Co do 10 to wkurzaja najebani - jedyn społ cały szpil nie od pomyslenia wiec ta selekcja by znowu taka zła ni była.
A mozecie mi napisac co t było z tym przeskakiwaniem przez płotek bo nic zech nie widzioł ino jak jakis "wiykszy" zaprowadzał porządek a potem sie Mosór pojawił. Grosi nam cos?? Jak myslicie??
pozdro
Co do 10 to wkurzaja najebani - jedyn społ cały szpil nie od pomyslenia wiec ta selekcja by znowu taka zła ni była.
A mozecie mi napisac co t było z tym przeskakiwaniem przez płotek bo nic zech nie widzioł ino jak jakis "wiykszy" zaprowadzał porządek a potem sie Mosór pojawił. Grosi nam cos?? Jak myslicie??
pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA