Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dejcie spokój tym co są w młynie bo widza że nima innego problemu co komu przeszkadzo czy są tam starzy czy modzi niech są ci co chcą a tłumaczenie że jo do młyna nie ida bo tam są bajtle jest okłamywaniem samym siebi , chca iść to ida i tyla. Na RUCHU potrzebni są wszyscy starzy, modzi ,dzieci ,PF i modzi PF a jak widza to my umiemy ino sie wadzić a nie wiem poco.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- Bytom20
- Kontakt:
Powiem Ci że tu bych na tym forum znalazł ze 100 osób co by średnia wieku była 23 lata co by poszli do młyna. Powiem Ci ja łaziłem do młyna ale jak widze tyle tam bajtli to wole iść na 10. Zresztą w młynie nie potrzba bandziorów. Potrzeba ludzi którzy by tym wszystkim pokierowali. Jeśli by jakiś 10 konkret chłopów przylazło z gieksy pościągali by ze 3 fany i poszli do dom przez nikogo nie niepokojeni.Ch pisze:sprawa wyglada tak wy***ac malolow z mlyna to nie sztuka ale kogo tam wstawic? stare chopy spiewac nie beda , chuliganiw nie ma az tylu zeby mlyn zaplenic, a niekumatych co postawisz i co bedziesz ich zmuszal do spiewania ?
Popieram cie COBRA w 100 % to jest ku*** nie normalne co te grajki robiąCOBRA pisze:Wywiad z Jarosławem Paśnikiem (bramkarzem Ruchu Chorzów):
- Jak ocenisz przebieg dzisiejszego meczu?
- Uważam, że zagraliśmy całkiem nieźle. Minusem jest oczywiście to, że nie strzelamy bramek. To dla nas największy ból, bo już od kilku spotkań nie potrafimy strzelić gola.
Oni chyba ku*** nacpani sa i przezto tak graja on byl chyba kaj indziej jak twierdzi ze niezle grali.
Mlyn-jestem za selekcja,bo to co bylo wczoraj to jeden dupny WSTYD
- L_M
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
ku*** " Ruch Chorzow umarl w 1990 roku i ja sie z tym zgadzam " parafrazujac
jasne pogodzmy sie z tym wszyscy , bedzie za***iscie
I jak nie bedzie biletow po 5 zl oraz samych zwyciestw w 1 lidze nie ma co pokazywac sie na stadionie
Tylko jak ten Klub sie kiedys odrodzi i zacznie byc "atrakcyjny" to wszyscy nagle pozmieniaja zdanie
Po co tacy kibice jeszcze laza na mecze ... ?
Trzeba za wszelka cene utrzymac ta druga lige w tym sezonie po czym liczyc ze ktos przemowi Klimkowi do rozumu i w przerwie letniej rozgoni te towarzystwo w cholere na czele z S i B
jasne pogodzmy sie z tym wszyscy , bedzie za***iscie
I jak nie bedzie biletow po 5 zl oraz samych zwyciestw w 1 lidze nie ma co pokazywac sie na stadionie
Tylko jak ten Klub sie kiedys odrodzi i zacznie byc "atrakcyjny" to wszyscy nagle pozmieniaja zdanie
Po co tacy kibice jeszcze laza na mecze ... ?
Trzeba za wszelka cene utrzymac ta druga lige w tym sezonie po czym liczyc ze ktos przemowi Klimkowi do rozumu i w przerwie letniej rozgoni te towarzystwo w cholere na czele z S i B
Nie dopuszczom nawet myśli że Nasz ukochany Ruch może spaść,wierza że jeszcze się odblokują i zaczną wygrywać!!! Oby jednak nie nastąpiło to za póżno....Ida dziś do kościoła porzykać za nich,a przedewszystkim za napastników! Tera zarząd powinien postanowić żeby wszystkie szpile u nos do końca sezonu były za symboliczno złotówka!!! Przynajmni by trocha ludu przybyło i trybuny nie świeciłyby pustkami!
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
jo rozumia wszystko niewiem czy dobry pomysl bylby jak by na poru meczach nie pojawilismy sie zero kasy z biletow morze w tedy pomysla cos ze cza cos zrobic bo to ze tu piszymy to nic niedo jo bylek,jestech,i byda za ruchem az do smierci ALE TAK NIE MORZE BYC DALEJ ze byomrobic znami co chca teros morzecie mie zwyzywac
-
- Kontakt:
To zbier tych ludzi ić do młyna i wtedy pogodomy a jo osobiście przyda i wyprosza małolatów a nie pi***ol.Bytom20 pisze:Powiem Ci że tu bych na tym forum znalazł ze 100 osób co by średnia wieku była 23 lata co by poszli do młyna. Powiem Ci ja łaziłem do młyna ale jak widze tyle tam bajtli to wole iść na 10. Zresztą w młynie nie potrzba bandziorów. Potrzeba ludzi którzy by tym wszystkim pokierowali. Jeśli by jakiś 10 konkret chłopów przylazło z gieksy pościągali by ze 3 fany i poszli do dom przez nikogo nie niepokojeni.Ch pisze:sprawa wyglada tak wy***ac malolow z mlyna to nie sztuka ale kogo tam wstawic? stare chopy spiewac nie beda , chuliganiw nie ma az tylu zeby mlyn zaplenic, a niekumatych co postawisz i co bedziesz ich zmuszal do spiewania ?

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- radzion
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytajac tutaj rozne argumenty a takze to ze mamy nowego prezeza oraz wypowiedzi z konferencji powyborczej to IMO zobaczymy czy cos sie zmieni bo powinno. Otoz nasz prezesina
( Pani Prezes ) zostala sciagnieta do klubu aby ...." przynajmniej" wyprowadzic ten klub na 0. Z zapowiedzi wynika, ze Ruch powinien jako przedsiebiorstwo generowac zyski, wiec teoretycznie powinny byc zmiany, ktore pozwola obrac ten kierunek.
Obecnie nam jako klientom ( kibice ) oferuje sie tandetny produkt w postaci widowiska sportowego, i nic wiecej tj. przemyslane gazdzety, atrakcyjne inne " towary " , ktore maja za zadanie te zyski generowac. Miejmy wiec nadzieje, ze w koncu sie cos zmieni bo przy obecnej kopaninie i stanie naszej druzyny nie sadze, aby jakiekolwiek profity mogly by byc realizowane

Obecnie nam jako klientom ( kibice ) oferuje sie tandetny produkt w postaci widowiska sportowego, i nic wiecej tj. przemyslane gazdzety, atrakcyjne inne " towary " , ktore maja za zadanie te zyski generowac. Miejmy wiec nadzieje, ze w koncu sie cos zmieni bo przy obecnej kopaninie i stanie naszej druzyny nie sadze, aby jakiekolwiek profity mogly by byc realizowane
Zgadzam sie z tym co napisał ŁYSY,że szkoda kasy Klimka aby zaczynać od 4 ligi żałuje,że nie zrobiono tego parę lat wczesniej wtedy by to miało sens. Nam jest potrzebny trener z zewnątrz który będzie miał wpływ na sklad i koncepcje gry a grajkom którym sie to nie podoba to wy***rdalać do rezerw. Teraz to trener i grajki starzy dobrzy znajomi. Jak grajki sie z trenera nic nie robia to nie moze być dobrze. Fakt,ze jest 10 kolejek ale ja straciłem już nadzieję ( bez oddania punktów ) na utrzymanie. Pozdrawiam
Gregor chodzisz na szpile o wiele dluzej niz ja i duzo ludzi z tego forum widziales pelny stadion widziales jak sie wszystko zmienialo przez lata , tak jak pisalem kiedsy jak mogles stac w mlynie to byles wyrozniony dzisiaj trzeba sie prosic ludzi zeby tam szli!!! a jak juz ida to stoja dlubia sloniol i nie spiewaja
glownym problemem jest to , ze nie ma tam kogos takiego jak kiedys D kto moglby to wszystko poukladac i poprowadzic
chlopaki sie staraja i chwala im za to ale kazdy z nas widzi, ze to nie to
a jazda na meczu z druzyna x czy y na Legia i inne kluby ktore maja ch*** wspolnego z klubem z ktorym wlasnie gramy to juz paranoja
glownym problemem jest to , ze nie ma tam kogos takiego jak kiedys D kto moglby to wszystko poukladac i poprowadzic
chlopaki sie staraja i chwala im za to ale kazdy z nas widzi, ze to nie to
a jazda na meczu z druzyna x czy y na Legia i inne kluby ktore maja ch*** wspolnego z klubem z ktorym wlasnie gramy to juz paranoja