W WIELKA SOBOTE ZE SZCZAKOWIANKA!!!!!!!o 14.30 na CICHĄ!!!
widze ze nie macie zbyt tęgich min po meczu... szkoda, bo nawet lubię ten wasz Ruch. Ciekawie zapowiada się czwartkowe spotkanie. Ciekaw jestem jak zagra Radomiak. Mikulenas, Terlecki, Bała i inni pewnie pokażą jak się gra w piłkę. Po wygranym sparibgu z Craksą 4:1 u nas panują wyśmienite nastroje i pełna gotowość do pojedynku z Niebieskimi.
Mój typ 1:1
Mój typ 1:1
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
Teroz leciala relacja ze szpilu na tvp3 i godali ze bylo 5000 ludu,to mie ino dzisioj cieszylo i szkoda ze wszyscy nie wlezli :? A co do szpilu to bardzo marnie :? Bizacki na emerytura :? I co to jest ku*** za granie do tulu i cofanie sie bo zdobyciu tora :? PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]
Panowie nie ma się co smucić. Na pocieszenie popatrzcie na wynik naszej kadry. 8:0! Coś pięknego.
Pozdrawiam.
:? EDIT: Od tego jest inny temat. :arrow: http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... highlight=
atomic
Pozdrawiam.
:? EDIT: Od tego jest inny temat. :arrow: http://www.ruch.chorzow.pl/forum/viewto ... highlight=
atomic
- Lutz
- Kontakt:
Niy byda komentowoł szpilu , bo niy byłech i niy widziołech , po tym jednym szpilu tyż niy można nic pedzieć . Jo je ino rozczarowany wynikiem , godołech cały czos dejcie sie pokój z tym fandzolyniym o awansie , narazie momy bliży do baraży o utrzymanie . Nu ale , to był ino piyrszy szpil..................pra :lol:
- Lutz
- Kontakt:
teraz na spokojnie kilka slow odemnie
zgadzam sie oczywiscie z Pattonem
po 1 z calym szacunkiem dla trenera Wyrobka ale uwazam , ze czas tu na jakas zmiane
potrzebny jest nam trener z pomyslem, z jajami, ktory nie boi sie podejmowac decyzji , w trudnych momentach potrafi zdjac nawet gracza "symbol" druzyny jak gra slabo!!!
wogole nie gramy agresywnie, koncepcja gry jest marna , a czy my wogole mamy jakas taktyke czy koncepcje??
za wszelka cene staraja sie wjechac do bramy, strzalow jak na lekarstwo , a o strzalach w swiatlo bramki juz nie wspomne!!!
widac brak zgrania ale to jakos mozna przezyc, nie potrafie przezyc tego , ze ku*** nie walcza!!!
na wyroznienie zasluguje wg mnie 3 graczy
Pepe jak zwykle waleczny , zapierdalal , nie odpuszczal dla mnie jak nawet mu cos nie wylazi to wszystko nadrabia ambicja i wola walki
Mosor - pewny punkt obrony bez niego byloby naprawde ciezko
Kuczma - dobry zakup stara sie walczy
nieporozumienie wg mnie to dzis Bizak - to znow ten sam Bizak co sie wadzi i narzeko , rozklada rece i durs pi***oli
gdzie jest ten gosci co gryzl trawa gdzie nie bylo dla niego straconego bala???
Kaczotowski 1 polowa to tragedia 3 pilki 1 do niego i wszystkie 3 stracone
mial kilka dobrych zagran widac ze chcial ale nie wylazilo mu
reszta naprawde miernie i przecietnie
brak Bartosa - najlepszego zawodnika wg mnie zeszlej rundy i wogole ostatniego roku dal znac o sobie
no i brak Maria
wg mnie panie Wyrobek - trzeba zmienic taktyke
nie chcemy zachowawczej gry
chcemy Ruch walczacy o kazdy cm boiska , dla ktorego nie ma straconych pilek, chcemy ruch agresywny , chemy Ruch grajacy o zwyciestwo w kazdym meczu
ps. ja mam osobiscie caly czas w pamieci mecz Legia - Ruch 2-1 przegrali ale taki Ruch chcialbym ogladac zawsze
po 1 z calym szacunkiem dla trenera Wyrobka ale uwazam , ze czas tu na jakas zmiane
potrzebny jest nam trener z pomyslem, z jajami, ktory nie boi sie podejmowac decyzji , w trudnych momentach potrafi zdjac nawet gracza "symbol" druzyny jak gra slabo!!!
wogole nie gramy agresywnie, koncepcja gry jest marna , a czy my wogole mamy jakas taktyke czy koncepcje??
za wszelka cene staraja sie wjechac do bramy, strzalow jak na lekarstwo , a o strzalach w swiatlo bramki juz nie wspomne!!!
widac brak zgrania ale to jakos mozna przezyc, nie potrafie przezyc tego , ze ku*** nie walcza!!!
Pepe jak zwykle waleczny , zapierdalal , nie odpuszczal dla mnie jak nawet mu cos nie wylazi to wszystko nadrabia ambicja i wola walki
nieporozumienie wg mnie to dzis Bizak - to znow ten sam Bizak co sie wadzi i narzeko , rozklada rece i durs pi***oli
brak Bartosa - najlepszego zawodnika wg mnie zeszlej rundy i wogole ostatniego roku dal znac o sobie
no i brak Maria
chcemy Ruch walczacy o kazdy cm boiska , dla ktorego nie ma straconych pilek, chcemy ruch agresywny , chemy Ruch grajacy o zwyciestwo w kazdym meczu
ps. ja mam osobiscie caly czas w pamieci mecz Legia - Ruch 2-1 przegrali ale taki Ruch chcialbym ogladac zawsze
-
podsumowanie: moze i nazwiska nowe, ale jakosc gry ewidentnie stara.
nie wiem czy ten system 3-5-2 nie jest razem z trenerem wyczerpany, czasem mam wrazenie (juz od tamtej rundy badz i wczesniej), ze patrze na inny mecz niz trener - jego zmiany i szybkosc ich robienia mnie w tym utwierdzaja. Ogolnie wielki szacunek dla Wyrobka, ale czasem pewien uklad sie wypala. Okazalo sie dzis ze mimo zgrupowan jak nigdy- maja chlopcy kondyche jak zawsze, a pomyslu na gre jak nie bylo tak nie ma.
nie wiem czy ten system 3-5-2 nie jest razem z trenerem wyczerpany, czasem mam wrazenie (juz od tamtej rundy badz i wczesniej), ze patrze na inny mecz niz trener - jego zmiany i szybkosc ich robienia mnie w tym utwierdzaja. Ogolnie wielki szacunek dla Wyrobka, ale czasem pewien uklad sie wypala. Okazalo sie dzis ze mimo zgrupowan jak nigdy- maja chlopcy kondyche jak zawsze, a pomyslu na gre jak nie bylo tak nie ma.
-
- Kontakt:
Dokładnie to samo miałech na myśli. Angol był do zmiany po 1 połowie tak jak Kaczorowski. A taktyka to wielie słowoViro pisze:teraz na spokojnie kilka slow odemnie
no i brak Maria

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
- Lutz
- Kontakt:
To sie pytom , jak to je wszystko na co nos stać , to po ch**** była ta cało godka o awansie.Ruch zapowiadał rewanż za jesienne 0:6 w Jaworznie, ale nic z tego nie wyszło. - Szczakowianka okazała się trudnym rywalem, my zagraliśmy na miarę naszych możliwości - przyznał po meczu trener gospodarzy Jerzy Wyrobek.

- Neo
- Kontakt:
Ponad 60 fotek ze szpilu, opis, konferencja prasowa i sonda na www.Ruch.Chorzow-online.pl zapraszomy 

Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 23:15 przez Neo, łącznie zmieniany 1 raz.