Re: Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

Re: Wela - Wice Prezes Zarządu SA

#241 Post autor: AndRe » 23 lip 2019, o 12:19

Czyli to jednak wina kibicow :D
Komus puszczaja nerwy
Panie Waszczuk konkrety, bez owijania w bawelne
Co przez ten czas udalo sie Panu zrobic?
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

zibi170
Kontakt:

#242 Post autor: zibi170 » 23 lip 2019, o 12:20

Co udalo Ci sie zalatwic ta ciezka praca? Napisz konkretnie.

viperR
Kontakt:

#243 Post autor: viperR » 23 lip 2019, o 12:23

Wela pisze:
23 lip 2019, o 11:19

2. Na co czekacie Liderzy Kibiców?
myślę że lepiej nie wzywać na daremno..

gdyby jeden z liderów z dawnych lat za którym spora grupa tęskni, wziął sprawy w swoje ręce to już byście dawno mieli drzazgi z tych desek na krytej trybunie w 4 literach.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#244 Post autor: KOSTA » 23 lip 2019, o 12:36

Wela żodnych konkretow,wiysz kaj siedza chopcy z WR moze Ty tam wpadnij z konkretami przeciyz Cie niy wyciepnom...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

AsembleR

#245 Post autor: AsembleR » 23 lip 2019, o 12:42

Zaś to lonie wody... idź lepiej do polityki.

barth
Kontakt:

#246 Post autor: barth » 23 lip 2019, o 12:49

Wela pisze:
Nie zgadzam się z kierunkiem do upadku klubu i startu od zera. Zwolennicy tego kierunku nie mają pojęcia jak szkodzą klubowi i jakie schody będą stały przed nimi...
Tak ja mam pytanie do Pana. Chciał bym by mnie Pan oświecił jakie to będą problemy, jaka to będzie szkoda, i jakie to będą schody ?
Tak po 1 przykładzie do każdej z tych tez.
Z góry dziękuje.

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#247 Post autor: _BiADACZ_ » 23 lip 2019, o 12:56

Dalej zwykłe pi***olenie.
Patrzcie jaki los, to jednak wina kibiców, że jeden z najlepiej zarządzanych klubów pod kątem finansowym w Polsce jest gdzie jest. ;)
Jak dla mnie temat do zamknięcia i wypierdalajcie od nas idiotki zarządu, ch** z wami, waszym pi***oleniem, z tobą złotousty wela, coś chyba nachytoł ekstra lekcje od patermana.

Bawcie się sami.

RUCH TO KIBICE, a nie wy.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#248 Post autor: _BiADACZ_ » 23 lip 2019, o 12:58

Ps. Ruch nie upadnie. Upadnie wasza skurwiała spółka. :)
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#249 Post autor: chropaczow » 23 lip 2019, o 12:59

Bedzie tak, ze wina spadnie na kibicow i w konsekwencji stadionu nie bedzie.

scaneRboy
Kontakt:

#250 Post autor: scaneRboy » 23 lip 2019, o 13:02

a tak by był?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Elmer
Kontakt:

#251 Post autor: Elmer » 23 lip 2019, o 13:11

Panie Wela, Welo, wiceprezesie obawiający się przejąć funkcję prezesa z wiadomych względów (o czym ktoś pisał tutaj, albo w temacie "Co z tym Ruchem"). Miałem nie pisać, ale muzę się odnieść do tego co dzisiaj tutaj wykreowałeś.
1. My czekamy aż to dupnie, bo z tymi ludźmi jako właścicielami innej opcji nie ma.
2. Kibice rozmawiali z wami, ale zostali oszukani. Przykład? P. Chrapek w RN, już nie mówię o tym co zrobili po tym kiedy Szymon nie zdecydował się przejąc sterów tego truchła.
3. "Nie chcecie połączyć sił". Tyle ile kibice mieli cierpliwości to w żadnym innym klubie nie było. Do tego przy takich wynikach w ostatnim 2,5 roku, już nie mówię o wiecznym upokarzaniu nas w mediach w związku z zaległościami, wałkami za które dostaliśmy sporo ujemnych punktów itd. Tak, tam były osoby, które dalej są w Ruchu.
4. Lepiej zacząć od zera niż z tymi ludźmi taplać się w g... Lecimy coraz niżej i nic nie zapowiada, ze sytuacja miałaby się zmienić.
5. Jazda na uczuciach nic nie da. Ten klub już zabiliście. Pochowajcie trupa i do widzenia (właściciele). Kibice odbudują wszystko od zera. Rok bez Ruchu wytrzymamy, ale pamiętam będziemy kto to rozwalił.
6. Ludzi poznaje się po czynach. A od Twojego przyjścia p. Welo NIC się nie zmieniło. Może i chcesz, ale nie możesz, bo właściciele nie chcą tego zmienić. Nie wiem jakie między nimi trwają gry i gierki, ale przez to rozwalili najbardziej utytułowany klub w Polsce. Lepiej byś zrobił gdybyś to zostawił.

Czasami mam wrażenie p. Welo, że pan przez ostatnie lata był zahibernowany i albo pan udaje, że pan nie wie co tu się wyprawiało w ostatnich latach, albo rzeczywiście jest pan nieświadomy w co pan wszedł.

Widzę we wpisach emocje. To dobrze. Koniec chorego Ruchu już blisko.

Ruch Chorzów nigdy nie zginie!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

orbiter
Kontakt:

#252 Post autor: orbiter » 23 lip 2019, o 13:36

barth pisze:
23 lip 2019, o 12:49
Wela pisze:
Nie zgadzam się z kierunkiem do upadku klubu i startu od zera. Zwolennicy tego kierunku nie mają pojęcia jak szkodzą klubowi i jakie schody będą stały przed nimi...
Tak ja mam pytanie do Pana. Chciał bym by mnie Pan oświecił jakie to będą problemy, jaka to będzie szkoda, i jakie to będą schody ?
Tak po 1 przykładzie do każdej z tych tez.
Z góry dziękuje.
Panie Wela o jakiej szkodzie pan mówi? Bo Ja widze wielka szkodę wyrządzoną pracownikom, piłkarzom, trenerom, że im nie płacicie. Bojkot może ostatecznie doprowadzić do upadku klubu, a w związku z tym z pożegnaniem się - przez tą rzesze ludzi przewijających sie przez Ruch - swoich zaległości. Dla nich to jest dramat, ale z drugiej strony jak można pozwolić dalej żyć tym ludziom w ułudzie , że kiedyś mnie spłacą , a do tego się to sprowadza, gdyby kibice cofnęli bojkot. Prawda jest taka, że pracownicy , piłkarze i reszta byli by spłaceni na samym końcu tej piramidki zaległości. Niech pan zgadnie kto był by w pierwszej kolejności spłacany? :) Podpowiem, Nasze "PKB" (Paterman,Kurczyk,Bik), bo to taka nasza klubowa "dojna zmiana" parafrazując pewne powiedzenie. I oni są w pierwszej kolejności "obsługiwani" z układu.
Dlatego przerwanie tego bojkotu jest uzależnione od tego, aby Ci ludzie z tego dołu tej piramidy zaległości zostali w pierwszej kolejności dostrzeżeni i spłaceni. To nie kibice doprowadzili do upadku (choć swoje pięć groszy też dołożyli - mam na myśli tu kary spadające na klub) tylko ZARZĄD, właściciele, ludzie związani z tym klubem od lat. Dajcie nadzieję tym, dzięki ten klub do dzisiaj jeszcze wegetuje, bo napisać , że żyje to hipokryzja.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#253 Post autor: atleticomadryt » 23 lip 2019, o 13:54

Wela jak ci tak zalezy na Ruchu pi***olnij akcjonarjuszami, dariuszami i januszami ktorzy zerowali na cudzym i nie przedstawili wiarygodnych papierow ile ze swoich wlozyli w naprawe budzetu klubu nie chcac w zamian niczego, a przylacz sie do kibicow, ktorzy maja dosc oszukiwania, dosc prowizorki i dosc za dwa tygodnie bedzie sponsor bo nie da sie dluzej w marazmie i w nieskonczonosci obracac, a pi***olenie, ze kibice beda grabazem bo nie chca ratowac dupy nieudacznikom i malwersantom zakrawa o hipokryzje.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

TheEnd

#254 Post autor: TheEnd » 23 lip 2019, o 14:15

No to moim zdaniem trzeba nam kibicom zaś napisac cos oficjalnie , tak jak byly napisane te nasze postulaty kilka tyg. temu,
bo jak p. Prezes bedzie tak biadolił to kraj mu uwierzy....
napiszcie cos do zarzadu i RN , bo papier jest cierpliwy....

scouser
Kontakt:

#255 Post autor: scouser » 23 lip 2019, o 14:21

to co napisał Pan żołnierz to typowe przygotowanie do retoryki w myśl której to my polozylismy klub poprzez bojkot, to ma być nasza wina. nie tego się jednak obawiam, znając polityczne ku***two obecnego magistratu z kotalą I michalikiem na czele boję się że dołożą swoje trzy grosze w tym żeby utrudnić nam przejęcie tradycji przez UKS. A jakie problemy podobnej natury robi miasto UKSowi doskonale wie Seweryn Siemianowski. panie I panowie... lekko nie będzie.

Zablokowany