Sezon 2015/2016
- SODA
-
- Kontakt:
Re: Sezon 2015/2016
To je niymozliwe, ze my zaczynomy za tydziyn a szpilomy tako kupa. Ciynzki sezon. Jedyny pozytyw to taki, ze uod 1 dnia szczewo i wisla na spadku.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pedro-sbl pisze:To je niymozliwe, ze my zaczynomy za tydziyn a szpilomy tako kupa. Ciynzki sezon. Jedyny pozytyw to taki, ze uod 1 dnia szczewo i wisla na spadku.
Górnik Łęczna 0-1 Wigry Suwałki
Artur Bogusz 53
Nie ma tragedi nie tylko u nas jest ciężko, dziś nasz najbliższy rywal przegrał, ale z 1 ligowcem, oby podobnie zrobił za tydzień

-
- Kontakt:
sklad jak widac w wiekszosci na liga. Mowiac szczerze zodno rewelacja, no ale my… wszystko w naszych nogach, gardlach90minut.pl pisze:11 lipca 2015, 15:30 - Łęczna (stadion Górnika)
Artur Bogusz 53
Górnik Łęczna: Sergiusz Prusak (71 Silvio Rodić) - Łukasz Mierzejewski, Maciej Szmatiuk (68 Lukáš Bielák), Tomislav Božić, Leândro - Grzegorz Piesio (68 Jan Schulmeister), Tomasz Nowak (65 Radosław Pruchnik), Veljko Nikitović (46 Łukasz Tymiński), Kamil Poźniak (46 Przemysław Pitry), Fedor Černych (74 Wojciech Kalinowski) - Bartosz Śpiączka (46 Jakub Świerczok).
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:sklad jak widac w wiekszosci na liga. Mowiac szczerze zodno rewelacja, no ale my… wszystko w naszych nogach, gardlach90minut.pl pisze:11 lipca 2015, 15:30 - Łęczna (stadion Górnika)
Artur Bogusz 53
Górnik Łęczna: Sergiusz Prusak (71 Silvio Rodić) - Łukasz Mierzejewski, Maciej Szmatiuk (68 Lukáš Bielák), Tomislav Božić, Leândro - Grzegorz Piesio (68 Jan Schulmeister), Tomasz Nowak (65 Radosław Pruchnik), Veljko Nikitović (46 Łukasz Tymiński), Kamil Poźniak (46 Przemysław Pitry), Fedor Černych (74 Wojciech Kalinowski) - Bartosz Śpiączka (46 Jakub Świerczok).
Oby w tym szczególnie

-
- Kontakt:
Zodno rewelacja to fakt, ale wiekszosc z tych nazwisk - poza brama - sie u nos z marszu lapie do 15stki..19aRtuR20 pisze:sklad jak widac w wiekszosci na liga. Mowiac szczerze zodno rewelacja, no ale my… wszystko w naszych nogach, gardlach90minut.pl pisze:11 lipca 2015, 15:30 - Łęczna (stadion Górnika)
Artur Bogusz 53
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- niebieski98
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pbb pisze:Zodno rewelacja to fakt, ale wiekszosc z tych nazwisk - poza brama - sie u nos z marszu lapie do 15stki..19aRtuR20 pisze:sklad jak widac w wiekszosci na liga. Mowiac szczerze zodno rewelacja, no ale my… wszystko w naszych nogach, gardlach90minut.pl pisze:11 lipca 2015, 15:30 - Łęczna (stadion Górnika)
Artur Bogusz 53

-
- Kontakt:
Cernych, Piesio był niby dobry w 1. lidze, z Bozica moze szloby ciekawego stopera zrobic (z naciskiem na moze) i mie sie Swierczok podobol, mo potencjał, ewentualnie jeszcze Tymiński.pbb pisze:Zodno rewelacja to fakt, ale wiekszosc z tych nazwisk - poza brama - sie u nos z marszu lapie do 15stki..19aRtuR20 pisze:sklad jak widac w wiekszosci na liga. Mowiac szczerze zodno rewelacja, no ale my… wszystko w naszych nogach, gardlach90minut.pl pisze:11 lipca 2015, 15:30 - Łęczna (stadion Górnika)
Artur Bogusz 53
Jo by wziął z nich ino Cernycha i Swierczoka
-
- Kontakt:
Czyli kogo bys widzial w pierwszej 11 ?
Wymien mi kilku oprocz Cernycha Nowaka i moze Tyminskiego ktorzy z marszu sa w naszej pierwszej 11
Tego sie nie da czytac
Wymien mi kilku oprocz Cernycha Nowaka i moze Tyminskiego ktorzy z marszu sa w naszej pierwszej 11
Tego sie nie da czytac
-
Wjys że by możno zrobić fajno '11" z tego co by My chcieli. Godom to serio. Cernych i Świerczok ( chyba jus zdrowy) by sie znodli. Trocha inwencji i momy fajny manszaft.19aRtuR20 pisze: Jo by wziął z nich ino Cernycha i Swierczoka
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
adamo z tego muszymy coś zrobić 
30. Matúš Putnocký (65 Wojciech Skaba) - 15. Martin Konczkowski, 51. Rafał Grodzicki, Michał Koj (72 Mateusz Cichocki), Paweł Oleksy - 5. Marek Zieńczuk (63 Michał Szewczyk), 4. Łukasz Surma, 17. Maciej Urbańczyk (69 Patryk Lipski), 32. Maciej Iwański (83 Kamil Włodyka), 13. Rołand Gigołajew (72 Kamil Mazek) - 90. Eduards Višņakovs (46 Michał Efir).

30. Matúš Putnocký (65 Wojciech Skaba) - 15. Martin Konczkowski, 51. Rafał Grodzicki, Michał Koj (72 Mateusz Cichocki), Paweł Oleksy - 5. Marek Zieńczuk (63 Michał Szewczyk), 4. Łukasz Surma, 17. Maciej Urbańczyk (69 Patryk Lipski), 32. Maciej Iwański (83 Kamil Włodyka), 13. Rołand Gigołajew (72 Kamil Mazek) - 90. Eduards Višņakovs (46 Michał Efir).
-
No ja. Wyloz żech poza ramy transferowe Ruchu. Panowie i Panie. Ta klika musi odejść. Można zaoferować odpowiednie warunki finansowe, ale Smagorki by chcieli żeby za darmo grali, lub za marne grosze.
Można gospodarować środkami takie co Ruch ma, ale to musi być takie gospodarzenie żeby nie wychodziła ani jedna złotówka z Ruchu. Gołodupce doją Ruch od dawna. Wiecznie nie ma. Za to powiedzą że płacą na czas. To jest ich miernik sukcesu. Długu nie ma, jest strata. Oczywiście.
Można gospodarować środkami takie co Ruch ma, ale to musi być takie gospodarzenie żeby nie wychodziła ani jedna złotówka z Ruchu. Gołodupce doją Ruch od dawna. Wiecznie nie ma. Za to powiedzą że płacą na czas. To jest ich miernik sukcesu. Długu nie ma, jest strata. Oczywiście.
-
- Kontakt:
To chyba nie do mie, a do moigo przedmowcy, bo jo ino podwazyl opinia, ze wiekszosc z nich sie lapie u nos do kadry.19gorek20 pisze:Czyli kogo bys widzial w pierwszej 11 ?
Tego sie nie da czytac
Szloby i nie szlo zrobic z pilkarzy za darmo. Kwestia wiela mos na podpisy i jaki budzet na wyplaty.adamo_R pisze:Wjys że by możno zrobić fajno '11" z tego co by My chcieli. Godom to serio. Cernych i Świerczok ( chyba jus zdrowy) by sie znodli. Trocha inwencji i momy fajny manszaft.19aRtuR20 pisze: Jo by wziął z nich ino Cernycha i Swierczoka
-
Za darmo nie za darmo. To jest zadanie operatywnego dyrektora sportowego. Nie mamy takiego.Okej. Czasy "przyspawanego" co załatwił szpil wygrany (0:019aRtuR20 pisze:Szloby i nie szlo zrobic z pilkarzy za darmo. Kwestia wiela mos na podpisy i jaki budzet na wyplaty.

Dlatego ta klika musi zniknąć. Będziemy je/bani na każdej płaszczyźnie. W 2016 ma być znowu "pudło" ... Czy Magia Liczb może kłamać ?

-
- Kontakt:
Mierzejewski, Szmatiuk, Bozic, Piesio, Nowak, Nikitovic, Poźniak, Cernych, Swierczok - można się spierać co do poszczególnych nazwisk, ale generalnie myślę, że każdy z nich ( nie brani hurtem) byłby u nas rozważany przy układaniu składu albo miałby szanse siedzieć na skraju ławy.
Na obronie w rotacji mamy nowych z dużym znakiem zapytania, na skrzydłach rezerwowi co nie zagrali żadnego meczu w zeszłym roku w ekstraklasie, napad - tu mam nadzieję że któryś wystrzeli ale Cernych i Swierczok przy naszej obecnej kadrze nie szli by na wypożyczenie.
Tak to z mojej perspektywy wygląda. Nigdzie nie pisałem, że wszystkich bym ich ściągnął bo to suma summarum gracze z podobnej półki ale po pierwsze mamy bardzo ubogą kadre, po drugie na dziś dzień znowu w 11 4 emerytów .. a tam oprócz Szmatiuka takich nie widze
Myślę, że nie ma co przeciągać tego wątku
Na obronie w rotacji mamy nowych z dużym znakiem zapytania, na skrzydłach rezerwowi co nie zagrali żadnego meczu w zeszłym roku w ekstraklasie, napad - tu mam nadzieję że któryś wystrzeli ale Cernych i Swierczok przy naszej obecnej kadrze nie szli by na wypożyczenie.
Tak to z mojej perspektywy wygląda. Nigdzie nie pisałem, że wszystkich bym ich ściągnął bo to suma summarum gracze z podobnej półki ale po pierwsze mamy bardzo ubogą kadre, po drugie na dziś dzień znowu w 11 4 emerytów .. a tam oprócz Szmatiuka takich nie widze
Myślę, że nie ma co przeciągać tego wątku