miałeś chamie złoty róg...

Do słów :,,na dziś jestem w Ruchu" zgadza się, ale dalszą część:,,działacze.....itd" powiedział komentator a nie Jankes. Jankes na ,,wypchnięcie przez okno"- odpowiedział:,,bez komentarza". Na oficjalnej stronie Niebieskich zbyt krótką mają pamięć, bo po kilku minutach przekręcają wypowiedzi zawodników, niezbędny chyba ,,bilobil"- na pamięćDaReQ93 pisze:19gorek20 pisze:Co Jankowski w wywiadzie powiedziol ?Maciej Jankowski (napastnik Ruchu):
- Uważam, że ten mój występ był słaby. Muszę popracować nad kilkoma elementami. Najważniejsze, że udało mi się wygrać tamtą główkę i dzięki temu mamy punkt, z czego bardzo się cieszę. Myślę, że ta sytuacja nie była taka prosta, jak wyglądała z boku. Adam Danch mocno mnie przepychał i udało mu się troszeczkę mi przeszkodzić w oddaniu strzału.
Na dziś jestem w Ruchu. Działacze chcą wypchnąć mnie przez okno, ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. (luk)
i ch** wom w ryjMirek pisze:do wszystkich przebywających na forum kibiców klubiku z miasta na Z:
nastepny mecz tylko zwyciestwo !!Najpierw dwa słowa, ale naprawdę dwa słowa po meczu Zagłębia z Cracovią. Miedziowi są beznadziejni, a w naszej ekstraklasie próżno szukać gorszego bramkarza niż Gliwa. Naprawdę. Bramkę, którą dzisiaj wpuścił, to nawet my byśmy obronili. I mówimy to z pełną odpowiedzialnością. Zresztą wielkim fachowcem nie trzeba być, żeby łapać takie strzały.
Dwa ch*** wom w ryj !!!!Fanatyk z Rudy pisze:i ch** wom w ryjMirek pisze:do wszystkich przebywających na forum kibiców klubiku z miasta na Z:
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R, halusko, Mavo1920, otulas, pko, Rickenn10, WolnyLogin i 86 gości