Kupujemy karnety na sezon 2013/2014

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
robotrix
Kontakt:

Re: Kupujemy karnety na sezon 2013/2014

#241 Post autor: robotrix » 4 lip 2013, o 18:45

Elmer pisze:czy jak wygram kolację ze Stawarskim to sam mogę mu wybrać menu? :]
Powiydz mu ze bydziecie sie bawic w bera grylsa czy jak lon sie tam nazywo i na kolacjo som korniki... moze zniknie...

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

fanatyczny1920
Kontakt:

#242 Post autor: fanatyczny1920 » 4 lip 2013, o 18:49

MaRko22 pisze:Jeżeli mam pakiet lojalnościowy (-20%) to ile zapłace za karnet premium na młyn?

Swoją drogą są te piłki jeszcze w Grzybku?
90 ;)

stoper
Kontakt:

#243 Post autor: stoper » 5 lip 2013, o 10:58

Moze konkurs ktore FC zamowi wiecej karnetów? Z nagrodą typu dofinansowanie dojazdu na mecz lub dla bliższych FC oprawy itd?
Na razie ta liczba w stosunku do docelowej nie wyglada rewelacyjnie.
Stąd mobilizować wszystkich dookoła.

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#244 Post autor: Kujav » 5 lip 2013, o 12:15

stoper pisze:Moze konkurs ktore FC zamowi wiecej karnetów? Z nagrodą typu dofinansowanie dojazdu na mecz lub dla bliższych FC oprawy itd?

a nagrodą dla ostatniego FC [wskaźnik: (zakupione karnety/liczebność miasta/regionu)*wskaźnik korygujący za odległość] będzie statuetka "kreple sezonu 2013/2014" :P
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#245 Post autor: Raul22 » 5 lip 2013, o 12:53

stoper pisze:Moze konkurs ktore FC zamowi wiecej karnetów? Z nagrodą typu dofinansowanie dojazdu na mecz lub dla bliższych FC oprawy itd?

juz tak tanie sa karnety ze wezzz, przeciez to jest skandal zeby z naszym potencjalem kibicowskim i tak tanimi karnetami ponad 500 ich sprzedac, ja osobiscie poki co jestem mega zalamany. Rozumie ze zawsze byly wazniejsze sluby, urodziny, zla pogoda, zla godzina meczu, drogie bilety, ale teraz przy takiej cenie to az grzech bedac kibicem Ruchu nie kupic karnetu.

stoper
Kontakt:

#246 Post autor: stoper » 5 lip 2013, o 13:04

Raul22 pisze:

juz tak tanie sa karnety ze wezzz, przeciez to jest skandal zeby z naszym potencjalem kibicowskim i tak tanimi karnetami ponad 500 ich sprzedac, ja osobiscie poki co jestem mega zalamany. Rozumie ze zawsze byly wazniejsze sluby, urodziny, zla pogoda, zla godzina meczu, drogie bilety, ale teraz przy takiej cenie to az grzech bedac kibicem Ruchu nie kupic karnetu.

Zgadzam sie, ze przy takich cenach to smieszne, ze sprzedalo sie 500 karnetow. Pomijam kwestie nagrod uwazam ze rywalizacja napedza sprzedaz. Podstawy teorii grywalizacji. Wiec nawet bez nagrod ale w podziale na fc podajac ile ktore fc ma karnetow zwiekszylaby sie sprzedaz. Oczywiscie do tego przy wyrabianiu nalezaloby podac fc lub teraz na stronie zrobic mozliwosc wpisania numeru karnetu i przypisania sie do konkretnego fc. To nie jest dizo roboty. A widzac codziennie ze moj fc jest np.4,5 itd i wiedzac ile brakuje aby byc najlepszym latwiej o mobilizacje. Ruch ma byc klubem gornoslaskim wiec napedzajmy go gornoslaska zdrowa rywalizacja miedzy fc. Jak nie chce tego zrobić marketing - chociaż wg. mnie powinien to może strona stowarzyszenia lub niebiescy.pl. Tyle, że w takim przypadku trudniej byłoby sprawdzić numer karnetu czy podany numer faktycznie jest wykupionym karnetem.

Awatar użytkownika
Stasiu19R20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#247 Post autor: Stasiu19R20 » 5 lip 2013, o 13:59

Spokojnie, dużo ludzi jest na wakacjach albo dopiero wyjeżdża. Sam jeszcze nie mam tak samo moi znajomi i rodzina, kupimy dopiero po powrocie z wakacji.
Obrazek
Tradycja nie zginie, chwała nie przeminie, Ruch Chorzów jeszcze wróci na należne mu miejsce!!!

MaRko22
Kontakt:

#248 Post autor: MaRko22 » 5 lip 2013, o 14:01

Będzie porównywalnie zakupionych karnetów jak w poprzednich sezonach.

Założe się, że gdyby podawali ile osób, które zakupiły karnety jest w "pakiecie lojalnościowym" to 3/4 osób karnet przedłuża aniżeli kupuje pierwszy raz :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#249 Post autor: Radvan138 » 5 lip 2013, o 16:40

no i karnecik jest

Awatar użytkownika
mpapmp
Kontakt:

#250 Post autor: mpapmp » 5 lip 2013, o 17:03

Podejrzewam, że więcej karnetów by się sprzedało gdyby szło je kupić w sobota.
Ja pracując od 7 do 19 nie mam jak kupić teraz karnetu, dopiero na pierwszym meczu.
Taka sytuacja dotyczy za pewne nie tylko mnie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#251 Post autor: Radvan138 » 5 lip 2013, o 17:32

mpapmp pisze:Podejrzewam, że więcej karnetów by się sprzedało gdyby szło je kupić w sobota.
Ja pracując od 7 do 19 nie mam jak kupić teraz karnetu, dopiero na pierwszym meczu.
dokladnie. inno sprawa. mozna by bylo zrobic na stronce opcja co by zrobic wniosek online i odrazu platnosc. karnet albo by sie wyslalo poczta albo odbieralo przy okazji ;) ludzie sa leniwi co by lazic za czyms. momy XXIw ;)

grzechub
Kontakt:

#252 Post autor: grzechub » 5 lip 2013, o 18:04

Radvan138 pisze:
mpapmp pisze:Podejrzewam, że więcej karnetów by się sprzedało gdyby szło je kupić w sobota.
dokladnie. inno sprawa. mozna by bylo zrobic na stronce opcja co by zrobic wniosek online i odrazu platnosc. karnet albo by sie wyslalo poczta albo odbieralo przy okazji ;) ludzie sa leniwi co by lazic za czyms. momy XXIw ;)

przecież możecie bez problymu kupić se karnet przez internet.Jo w Chorzowie niy był od ostatniego meczu Ruch,a karnet już mom łod tydnia w bajtliku.

inno sprawa,że mogliby to jakoś feścij rozreklamować i opisać dla lyni ;)

MaRko22
Kontakt:

#253 Post autor: MaRko22 » 5 lip 2013, o 20:41

Trzeba nagłośnić, więc coś ode mnie :)

http://ekstraklasa.net/ruch-rusza-z-kar ... cd6e5a8a3b
Obrazek

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#254 Post autor: heli » 5 lip 2013, o 21:16

Jeżeli Ty to pisałeś i chciałeś zachęcić to ostatnie dwa zdania całkowicie nie potrzebne, zrozumcie, że ciągłe szkamranie, albo narzekanie, że poszło mało powoduje, że przeciętna osoba niezorientowana uznaje, że najwyraźniej ten towar jest mimo wszystko słaby i nie warto go kupować. Normalna psychoza tłumu tu działa, najprostsza zasada w sprzedaży i wtedy żadne obniżki nie pomogą.

Więc piszcie, że już poszło tyle, a tyle karnetów, a nie tylko czy już nie dej Boże użyte w tym tekście zaledwie.
Jak ci przychodzi akwizytor do dom z czymś to choby nie wiem jakie badziewie wciskoł to pierwsze co godo, że się już kożdy sąsiad zapisoł, a jeden conajwyżej zastanawio, a nie godo, że mo super towar w super niskiej cenie, a zapisał się zaledwie jeden sąsiad.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

_pnwk_
Kontakt:

#255 Post autor: _pnwk_ » 6 lip 2013, o 10:12

Dobra gra warszawskiej Legii i podwójna korona przełożyły się na duże zainteresowanie kibiców karnetami. Bilety na nowy sezon przy Łazienkowskiej rozchodzą się w rekordowym tempie.

Po 34 dniach sprzedaży w stosunku do ubiegłego roku sprzedano prawie trzy tysiące karnetów więcej - 6613 sztuk do 3800 sztuk. - Na fali zdobytego mistrzostwa i pucharu spodziewaliśmy się dużego zainteresowania, co można było przewidzieć również na podstawie zapełnienia stadionu na ostatnich meczach - tłumaczy Ewa Szarkowska z działu sprzedaży biletów i karnetów. 1,8 tys. karnetów z 6,6 tys. to wejściówki na "Żyletę".

W zeszłym roku do 19 września na Legii sprzedano 7043 karnety, a na rundę wiosenną kibice kupili dodatkowe 2347 karnetów. W tym roku ten wynik zostanie prawdopodobnie pobity.

Jeżeli "Wojskowi" dostaną się do Ligi Mistrzów lub Ligi Europy, osoby, które zakupiły karnety, będą miały pierwszeństwo przy zakupie biletów na mecze w europejskich pucharach.
źródło : 12zawodnik.pl
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Zablokowany