[LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 19:00
-
Re: [LE Q3 1mecz] Ruch Chorzów - Viktoria Pilzno, 2.08.12; 1
Po obejrzeniu torów wnioski są oczywiste, dwa indywidualne błędy, pierwszy Lisowskiego, który nie nadążył za chopem, drugi oczywiście tormana.
-
- Kontakt:
A tu zaś narzekania jak baby na torgu. Wiym że kożdy z nos liczył że jakoś ich tam trocha pocisnymy ale niy udało sie i tela. Jakby nie ta faja co Peskovic puścił to skończyłoby sie 1-0 i byście godali że nima źle... Polski fusbal je słaby i to nima nic nowego już kupa lot a wy teraz wielce załomani choby fto umar...
W pilznie wygromy ale niystaty ino 1-0 i to niy styknie i już mi żol Peskovicia bo bydzie ochrzczony ojcym "tragedii"
W pilznie wygromy ale niystaty ino 1-0 i to niy styknie i już mi żol Peskovicia bo bydzie ochrzczony ojcym "tragedii"
-
- Kontakt:
Starzyński za Strake , Sultes za Janoszke , Niedzielan za Piecha może się w końcu obudzi.
- jabolgo
- Kontakt:
Polemizuje, 1 błąd Żelek.maciek1973 pisze:Po obejrzeniu torów wnioski są oczywiste, dwa indywidualne błędy, pierwszy Lisowskiego, który nie nadążył za chopem, drugi oczywiście tormana.
Co do meczu. Nigdy po przegranej nie byłem tak zadowolony. Drużyna z którą się wczoraj zmierzyliśmy jest kompletnie poza naszym zasięgiem. Polska piłka to dno dna i metr mułu ale w tym naszym szambie jesteśmy mocni! Dobry prognostyk na ten sezon

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
- Radzion-ków
Różnica była kolosalna między nami a Viktorią, ta nieporadność, brak pomysłu aż raziły, szkoda że w meczach o stawkę gramy nogami z betonu. Nie będę znęcał się nad piłkarzami, ale było widać różnicę między nami a bądź co bądź jeszcze nie ekstraklasowym zespołem europejskim. Nikt nie dawał nam szans, też byłbym hipokrytą mówiąc że mamy wielkie szanse na zwycięstwo, ale szkoda nie tyle wyniku(bo mógł być przecież remisowy, bramki wpadały w końcówce meczu), a przede wszystkim szkoda ogrania w Pucharach, charakteru żeby móc grać solidnie pod presją. Tyle
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
-
- Kontakt:
a jo juz obiecuja sobie ze juz nigdy nie kupia bilete na nich kule mole 60 zł wstep 20 dychy na wacha 2 wurzty dla mnei i synka 20 zł interes 100 zł za 1,5 h uciechy synka...a jak wylazil ze stadionu to smutek w oczach....smutne ale prawdziwe...
-
- Kontakt:
wy***rdalajEidem pisze:a jo juz obiecuja sobie ze juz nigdy nie kupia bilete na nich kule mole 60 zł wstep 20 dychy na wacha 2 wurzty dla mnei i synka 20 zł interes 100 zł za 1,5 h uciechy synka...a jak wylazil ze stadionu to smutek w oczach....smutne ale prawdziwe...

-
- Kontakt:
Niestety wychodzi tez nasza taktyka.Na Polska lige to starcza ale 4-4-2 to przezytek.Teraz wygrywa ten kto wygrywa walke w srodku pola.I nie chodzi tutaj tylko o to jakich sie ma tam pilkarzy tylko tez ilu.Viktoria miala ich w tej strefie 2 razy wiecej , zbierala wszystkie drugie pilki i przerywala nasze akcje zanim sie zaczely to tez mogla miec czesto 2 obroncow na nominalnych pozycjach.
Nie wiem czy ktos na to zwrocil uwage ale slownie DWOCH obroncow mieli z tylu a my nie potrafilismy im zagrozic.
To jest nowoczesna pilka.Tomek Fornalik szacunek ale jak chcemy cos znaczyc w Europie to po pierwsze trzeba zainwestowac w zagranicznego trenera.Wlasnie takiego Vrbe zalozmy.To powinien byc poczatek.Jak widac na takich zawodnikow jak ma Vitoria nawet nas stac ...
Nie wiem czy ktos na to zwrocil uwage ale slownie DWOCH obroncow mieli z tylu a my nie potrafilismy im zagrozic.
To jest nowoczesna pilka.Tomek Fornalik szacunek ale jak chcemy cos znaczyc w Europie to po pierwsze trzeba zainwestowac w zagranicznego trenera.Wlasnie takiego Vrbe zalozmy.To powinien byc poczatek.Jak widac na takich zawodnikow jak ma Vitoria nawet nas stac ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wypad kibice sukcesu!Ruch to Ruch!a nie żodne straki niedzielany i inne Ruch to my!na pilznie pokożemy co to znaczy Ruch!kibicujcie barceloną realą menczesterą i innym ciulom!te lamenty nie do sie czytać!i richtich wola 3tys na szpilu ale fanatyków kiere bedom wspierac zawsze....jakby byl korzystny wynik jechało by nos 3 tys a tak mom pewność że jadą zawsze wieRni.I Z KAŻDYM NIEBIESKIM SIE Z PRZJEMNOSCIA NAPIJA PIWA BEZ FAŁSZU I OBŁUDY!PILZNO BEDZIE NIEBIESKIE!BO RUCH TO RUCH!MARUDY,(PYRSK
Ekipa podwyższonego Ryzyka
-
- Kontakt:
chcesz powiedzieć że grali 6 pomocnikami?wiesiek1 pisze:Niestety wychodzi tez nasza taktyka.Na Polska lige to starcza ale 4-4-2 to przezytek.Teraz wygrywa ten kto wygrywa walke w srodku pola.I nie chodzi tutaj tylko o to jakich sie ma tam pilkarzy tylko tez ilu.Viktoria miala ich w tej strefie 2 razy wiecej , zbierala wszystkie drugie pilki i przerywala nasze akcje zanim sie zaczely to tez mogla miec czesto 2 obroncow na nominalnych pozycjach.
nigdy nie jest za późno
- jabolgo
- Kontakt:
Trzeba też zwrócić uwagę gdzie stała ta dwójka stoperów podczas ich akcji ofensywnych. Na środku naszej połowywiesiek1 pisze: Nie wiem czy ktos na to zwrocil uwage ale slownie DWOCH obroncow mieli z tylu a my nie potrafilismy im zagrozic.

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
-
- Kontakt:
Tak, byly dlugie okresy, ze grali 6 pomocnikami.2 srodkowych obroncow zostawalo.Skrajni obroncy stawali sie skrajnymi pomocnikami a skrajni pomocnicy zageszczali srodek pola.Do tego wspomagal to wszystko napastnik.Rewelacja.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- jabolgo
- Kontakt:
Oglądało się to fajnie. Ale niestety do takiej gry trzeba mieć odpowiedni materiał i sam trener z zagranicy nic nie da. Bez obrazy ale u nas techniką to nikt nie bryluje a z niej wynikał ich styl zagęszczania pola i krótkich podań. Dodatkowo szybkość przechodzenia ,dzięki temu systemowi gry, z ataku do obrony była na naszym tle piorunująca. 10 kapitan z lekką nadwagą (klon Bizaka) świetny przegląd pola.wiesiek1 pisze:Tak, byly dlugie okresy, ze grali 6 pomocnikami.2 srodkowych obroncow zostawalo.Skrajni obroncy stawali sie skrajnymi pomocnikami a skrajni pomocnicy zageszczali srodek pola.Do tego wspomagal to wszystko napastnik.Rewelacja.
Wyrzut z autu z około 70 minuty też pokazał różnice tak długo biegali aż koniec końcem jeden zgubił obrońce!
-
- Kontakt:
mozna przegrac zawsze ale po walce,cza pokozac ze sie chce,nadrobic nieudolnosc walecznoscia, ale tego cza uczyc od malego
-
- Kontakt:
to jednak nie grali 6 pomocnikami tylko dwóch obrońców, bocznych obrońców, podchodziło do pomocywiesiek1 pisze:Tak, byly dlugie okresy, ze grali 6 pomocnikami.2 srodkowych obroncow zostawalo.Skrajni obroncy stawali sie skrajnymi pomocnikami a skrajni pomocnicy zageszczali srodek pola.Do tego wspomagal to wszystko napastnik.Rewelacja.
to się nazywa taktyka a taktykę ustawia się pod materiał ludzki którym się dysponuje
my nie mamy 'mobilnych' bocznych obrońców, ba lewego do dzisiaj nie mamy w ogóle, aby stwarzać taką przewagę
nigdy nie jest za późno