Prezentacja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Prezentacja

#241 Post autor: Ozor » 19 lut 2013, o 19:48

dobra dobra ale jak ktos ma niech sie podzieli :)

shogi222
Kontakt:

#242 Post autor: shogi222 » 19 lut 2013, o 19:49

nie widzialem calosci... byl Kotala?
I co ktos krzyczal jak Kikut odbieral koszulke?

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

nrsl

zeqqq
Kontakt:

#243 Post autor: zeqqq » 19 lut 2013, o 20:08

shogi222 pisze:nie widzialem calosci... byl Kotala?
I co ktos krzyczal jak Kikut odbieral koszulke?

że mają za***rdalać.

Roni2580

#244 Post autor: Roni2580 » 19 lut 2013, o 20:17

Mnie sie tam podobało, śpiewanie do skrzypiec to była miazga ;), Piosenka Czarnej Offcy zdecydowanie niegorsza od większości "utworów hip hopowych sławiących nasz klub", Bogdan Kalus odpowiedni chop na odpowiednim miejscu, jedynie ten od tego za***rdalaj mógł sobie darować, jakby sala była 3 razy bardziej pojemna byłaby miazga.

Elmer
Kontakt:

#245 Post autor: Elmer » 19 lut 2013, o 20:21

skrzypki + kibice :hurra: Jak ktoś to jakoś nagrał to proszę niech to wrzuci na youtube. Muszę to mieć na telefonie jako dźwięk połączenia. Tak jak ktoś pisał w innym temacie. W takim kierunku trzeba pójść tworząc hymn. W jedności siła!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

cheapgun
Kontakt:

#246 Post autor: cheapgun » 19 lut 2013, o 20:26

Yyyyyy, jo osobiscie zech jest zawiedziony. Organizatorzy spoznili sie 15min, nie umieli puscic muzy, filmow, naglosnic czy nawet dac 'dzialajacy' mikrofon. Dymu nawalili tyle ze grajki nawet nie widzieli kaj leza jak odbierali koszulki od Zielinskiego. Bylzech kilka razy w ChCK na roznych imprezach ale to wyglodalo choby przedszkolaki to organizowaly... Jedyny pozytyw to kawalek Czarnej Ofcy (calkiem calkiem) no i dziouchy z Red Heels... Reszta to techniczno-organizacyjna zenada..
Niebieski Chropaczów

marek79
Kontakt:

#247 Post autor: marek79 » 19 lut 2013, o 20:28

A czy Ciebie cheapgun jest ktos w stanie zadowolić? Wiecznie narzekosz

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#248 Post autor: ObeRschlesien » 19 lut 2013, o 20:31

marek79 pisze:A czy Ciebie cheapgun jest ktos w stanie zadowolić? Wiecznie narzekosz
Wyjołes mi to z ust ;) ale nie ktorym nigdy nie dogodzisz np. tesciowo moja :hyhy:
p.s wciepujcie jakies flmiki
Obrazek

cheapgun
Kontakt:

#249 Post autor: cheapgun » 19 lut 2013, o 20:39

Kuzwa, ja, narzekom na cos co mie mierzi... Co mom zrobic ze tak jest?
Cos z tego co zech napisol nie jest prowda? Byda powody do zachwytu to beda sie zachwycal.
Niebieski Chropaczów

marek79
Kontakt:

#250 Post autor: marek79 » 19 lut 2013, o 20:44

cheapgun pisze:Kuzwa, ja, narzekom na cos co mie mierzi... Co mom zrobic ze tak jest?
Cos z tego co zech napisol nie jest prowda? Byda powody do zachwytu to beda sie zachwycal.

A tyś je kibicym od wczoraj?

Przeca w Ruchu tak jest od zawsze. Jak sie polepszy to to już bydzie inny Ruch, niy nasz. :rotfl: ;)

cheapgun
Kontakt:

#251 Post autor: cheapgun » 19 lut 2013, o 20:52

marek79 pisze:
cheapgun pisze:Kuzwa, ja, narzekom na cos co mie mierzi... Co mom zrobic ze tak jest?

A tyś je kibicym od wczoraj?

Przeca w Ruchu tak jest od zawsze. Jak sie polepszy to to już bydzie inny Ruch, niy nasz. :rotfl: ;)
Widzisz, mnie zastanawia jedno.. Pisolzech juz wyzej ze bylzech juz pare razy w ChCK. Wszystko full profesjonalnie, zadnych opoznien, swietne naglosnienie, zero technicznych niedociagniec. Jechalem z przekonaniem ze bedzie naprawde dobrze. A od samiusciego poczatku ktos, nie wiem, organizator z ramienia Ruchu czy z ChCK, permanetnnie, z uporem, staral sie psuc co mozna bylo psuc. Jasne, mozna napisac, 'tak mamy'... Ale w ta droga nigdzie wyzej/lepiej nie dojdziemy. A naprowde chciolbych sie ino cieszyc ale nie poradza robic 'dobrej miny do zlej gry'... I dodam ze napisalem rowniez ze byly rzeczy pozytywne wiec nie 'durch narzekom' :P
Niebieski Chropaczów

Pavlique
Kontakt:

#252 Post autor: Pavlique » 19 lut 2013, o 21:12

To boła już możno moja 5 abo 6 prezentacjo i w sumie było ok. Bogdan Kalus to gwiazda sama w sobei, te techniczne potknięcia - w sumie ok można sie czepiać - ale generalnie widać że idziemy coraz bardziej we właściwym kierunku tzn coroz barzij profesjonalizujymy się. I godejcie se co chcecie, frustraty jedne ;)
Jedno co smuci to to, że żodyn grajek niy pocałowoł herbu, kożdy to ino wzion ta treska i tak jakby w robocie rynkawice łoblyk...
Smutne czasy... no ale to taki mały mój włąsny żol
Generalnie prezentacja baardzo OK!!!!
I'm a man who walks alone

witoldstech
Kontakt:

#253 Post autor: witoldstech » 19 lut 2013, o 21:39

Prezentacja Ruchu Chorzów. Kibice Niebieskich usłyszeli hymn z 1949 roku [ZDJĘCIA]

Podczas prezentacji drużyny Ruchu w Chorzowskim Centrum Kultury można było usłyszeć klubowy hymn z 1949 roku, a także przekonać się, że rozpoczynająca się w piątek runda wiosenna T-Mobile Ekstraklasy należeć będzie do Niebieskich. Kolejni zawodnicy wchodzący na scenę licytowali się w liczbie punktów, które zdobędzie w rundzie rewanżowej zespół Jacka Zielińskiego, a sam trener zadeklarował, że Ruch wiosną będzie grał lepiej niż w pierwszej części sezonu.

WIĘCEJ ZDJĘĆ I RELACJA NA DZIENNIKZACHODNI.PL

Obrazek

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#254 Post autor: jajo » 19 lut 2013, o 22:33

Pavlique pisze:To boła już możno moja 5 abo 6 prezentacjo i w sumie było ok. Bogdan Kalus to gwiazda sama w sobei, te techniczne potknięcia - w sumie ok można sie czepiać - ale generalnie widać że idziemy coraz bardziej we właściwym kierunku tzn coroz barzij profesjonalizujymy się. I godejcie se co chcecie, frustraty jedne ;)
Jedno co smuci to to, że żodyn grajek niy pocałowoł herbu, kożdy to ino wzion ta treska i tak jakby w robocie rynkawice łoblyk...
Smutne czasy... no ale to taki mały mój włąsny żol
Generalnie prezentacja baardzo OK!!!!
Ecik poklepał się po piersi tak jak to często Grzybek robił.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Pavlique
Kontakt:

#255 Post autor: Pavlique » 19 lut 2013, o 22:53

Mosz recht Ecia wykonoł przinajmnij taki gest, reszta... cóż jak sie całowało gwazde biołom to cóż...
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ