Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#241 Post autor: 19r20 » 10 lut 2004, o 09:52

atmosfera musi byc taka jak mowil masternak i zadylak bo jaka ma byc jak nie dostaja kasy.... a mosor to wg mnie papierowe wzmocnienie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

SODA

rewolucjakadrowa

#242 Post autor: SODA » 10 lut 2004, o 14:35

Moim zdaniem Mosor jest dobrym zawodnikiem i na pewno by sie
przydol a to ze cos kiedys pedziol kozdy mo jakies grzeszki.

Niebieska
Kontakt:

Re: rewolucjakadrowa

#243 Post autor: Niebieska » 10 lut 2004, o 14:46

[quote="SODA"]Moim zdaniem Mosor jest dobrym zawodnikiem i na pewno by sie
przydol a to ze cos kiedys pedziol kozdy mo jakies grzeszki.[/quote]

Jak juz to ktoś przede mną powiedział "Nic dodać nic ująć"

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#244 Post autor: Wilus » 11 lut 2004, o 09:34

A propo naszej sytuacji kadrowej, wyczytalem, ze Plewko podpisal amatorski kontrakt z Ruchem.

Czy ktos moze mi wytlumaczyc co oznacza amatorski kontrakt ? Co on bedzie grac za darmo :) czy co ?

Wilus

Viro

#245 Post autor: Viro » 11 lut 2004, o 10:55

Chodzi o to , ze Ruch mial zakaz transferow 3 zawodowcow i 3 amatorow
pewnie jego kontrakt niczym nie rozni sie od zawodowcow ale musieli go zatrudnic jako amatora zeby w papierach wygladalo ok :lol:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#246 Post autor: Wilus » 11 lut 2004, o 14:09

Viro pisze:Chodzi o to , ze Ruch mial zakaz transferow 3 zawodowcow i 3 amatorow
pewnie jego kontrakt niczym nie rozni sie od zawodowcow ale musieli go zatrudnic jako amatora zeby w papierach wygladalo ok :lol:

Wiem Viro o zakazie, ale nie wierze, ze te kontrakty sie niczym nie roznia. Musza byc jakies przepisy, ktore teoretycznie to ujmuja. W takim razie kluby moglyby bezkarnie manipulowac kontraktami, tak jak im wygodnie.

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

W dzienniku zachodnim pisali...

#247 Post autor: Grzegorz » 11 lut 2004, o 19:56

że miał dzisiaj grać z Wisła kolejny nowy zawodnik

volek
Kontakt:

#248 Post autor: volek » 11 lut 2004, o 20:03

Megowiec,sparing się nie odbył,a Tobie pewnie chodziło o Grzegorza Słupeckiego-pomocnika Aluminium Konin,który miał w nim zagrać.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#249 Post autor: Lutz » 11 lut 2004, o 21:16

Jo juz sie kiedys na tyn temat sam wypowiadol , ale chyntnie sie powtorza.Chodzi o Mosora,czegos tukej niy rozumia:chop chce grac w Ruchu (malo jest takich).Niy wnikom czy je dobry czy zly ale napewno niy bydzie kopol bala do swoi bramki, ale niyyyyy... coniektorzy majom zas jakies ale ...ze tam kiedys cos pedziou,ze tam kiedys cos niy tak zagrou.Kule chodzi nom wszystkim o Ruch czy o to co wto kiedys pedziou.Jak chop chce grac , chce pomoc to ostowcie go w spokoju.Jo by nawet diobla zaangazowol jak by chciou nom pomoc.Kozdy chop co mo doswiadczynie i rutyna jest nom teroz potrzebny i niy wolno zaroz na nim psow wiyszac, bo samymi "bajtlami" tyz nic niy wygromy.
A tak na marginesie niy wiym czamu ale mom pierunowe przeczucie ze w ty rundzie bydzie dobrze.Obych sie niy mylil. :flaga:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#250 Post autor: wolfik » 11 lut 2004, o 21:57

co do mosora to jestem sceptyczny, cy on tak bardzo chce grac dla Ruchu, sam mowil niedawno ze chce grac za granica, czy ze ma kilka ofert zza granicy, juz nie pamietam dokladnie, ale wydaje mi sie ze bedzie gral u nas dlatego ze nigdzie go nie chca(obym sie mylil), i zgadzam sie z WojtkiemO ze powinien przynajmniej przeprosic :roll:

krempy1

#251 Post autor: krempy1 » 11 lut 2004, o 22:33

Kiedyś Mosór powiedział ze uwiera go koszulka z eRką na piersi i ja mu tych słów nigdy niezapomne. To że teraz moze bedzie grał w Ruchu to to jest inna sprawa i nie wierze w to ze wrocił do Ruchu bo tak bardzo mu zalezy na aby Ruch nie spadł nizej tylko raczej, nad czym bardzo ubolewam , jest to jeden z niewielu klubów w ktorych mial szanse sie zalapac. Wczesniej wywalono go z 2 lub 3 klubow i teraz borok szuka na starych smieciach. Co do jego przyjecia na Cichej to z moijej strony nie bedzie mial aprobaty ale napewno nie bede tego okazywal wyzywajac go od ...... itd. Podobnie jest teraz w angielskim Southampton gdzie rada kibicow stanowczo sprzeciwia sie planowi zatrudnienia Glena Hodla na stanowisku trenera za to ze kiedys jako zawodnik odszedl on do bodajze Totenhamu, i jakos kibice tam sie nie zastanawiaja nad tym czy bedzie on pomocny czy nie, poprostu go nie chca i koniec. A u nas jedni nie pamietaja, inni pamietaja ale wydaje im sie ze Mosór okaze sie zbawieniem i niewiadomo kim jeszcze. Cos chyba musi byc na rzeczy ze wywalaja go z roznych klubow pokolei.

PS. Wlasnie przeczytalem ze Molo podpisal kontrakt z Aluminium.

AndRe
Kontakt:

#252 Post autor: AndRe » 11 lut 2004, o 22:49

Krempy1 duze :piwo: dla Ciebie za tego posta.

Wlasnie chcialem tak samo przytoczyc przyklad Hoddla i Swietych.
Trzeba miec swoja dume.

Ja to widze tak.Niech gra jak strzeli bramke bede sie cieszyc ale polubic go nie polubie (tym bardziej szanowac)

Jak kiedys bedzie u Nas lepiej ( o ile bedzie :? ) mam nadzieje ze sie z tym ciulikiem jak najszybciej pozegnamy.

Od strony czysto sportowej powinno byc to dla Nas duze wzmocnienie.Lepsze to (to czyli Mosor) niz wiecznie niespelniony talent jakim jest Masternak :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#253 Post autor: Scypion » 12 lut 2004, o 08:21

a kto kaze go lubić? nikt tez nie każe wierzyc ze bedzie grac u nas z radościa duma itp. mamy tak słaby skład ze nie bede wybrzydzal a co do własnej dumy to na co nam ona bedzie jak slecimy do 3 ligi i bedzie wilka szansa ze to wszytsko dupnie raz na zawsze?

ab

#254 Post autor: ab » 12 lut 2004, o 09:45

Myślę ,że Scypion ma rację.Ważniejsze jest chyba uratowanie klubu,niż własne animozje co do zawodników.Poza tym nawet mało ruchliwy Mosór jest lepszy od "biegającego"Masternaka i jeszcze paru innych statystów.Pisząc,że ten,czy inny zawodnik powiedział to czy tamto,kiedyś tam o Ruchu,dajecie dobry przykład o swojej pamięci,ale nie najlepszy o patrzeniu w przyszłość.Myślę,że nieważne,kto będzie grał w niebieskiej koszulce,tylko JAK będzie grał.

Gość

#255 Post autor: Gość » 12 lut 2004, o 09:54

Albo przeprosi oficjalnie kibiców, albo co mecz będzie miał jazdę na murawie :twisted:

ODPOWIEDZ