Ruch Chorzów : Zagłębie Lubin
-
- Kontakt:
No nie moge.Ty wieczny pesymista i opierdalacz zarzadu twierdzisz , ze Endriu podpisze z nami kontrakt na dwa lata po sezonie ? No nie wierze.Skad ten wniosek ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo jeszcze raz napisze swoje ino trocha szerzej niż od razu po meczu.
Dziwi mnie, że nie którzy piszą teksty, że zabrakło zaangażowania, czy, że szkoda, że nie zagrali tak jak z Arką. Bo dla mnie w tym meczu zagrali dokładnie tak jak z Arką, a może nawet widać mała progresja.
W meczu z Arką też Grodzicki popełniał błędy, ale wtedy na pół napastnicy Arki (Trytko i ten Tschibamba) na pół z Pilarzem przyczyniali się do tego, że wynik się skończył jak się skończył. Tu Zagłebie miało trzy sytuacje po naszych bęłdach i jedyna różnica taka, że dwa wykorzystali.
Tam też groźnie strzlelaliśy z dystansu, ale w bramce stał Bledzewski, który miał "swój" dzień bo innych składnych akcji nie było. Podobnie teraz strzały Barana, tyle, że tak jak należy wybijane za linie bądź do boku. A składnych sytuacji było jak na lekarstwo, podobnie jak teraz.
Ale ogólnie sama gra piłkarzy bardzo podobno jak ostatnio i nie wiem skąd te teksty tam wychwalające a tu jebiące (piszę o części oczywiście forumowiczów).
I tak jak ich wtedy specjalnie nie chwaliłem, dostając nawet uwagi, że przecież 3-0 więc wszystko jest cacy tak teraz nie mam zamiaru po nich jechać bo wg tego samego myślenia wszysto jest be bo 0-2. Choć 85% to jakby deja vu meczu z Arką. Tam się mecz ułożył pod nas.
Co na minus w tym meczu, to na pewno końcowe 25 minut, ale tu nie wiadomo na ile to było podyktowane faktem iż jeszcze nie mają tej świeżości, a na ile grą w takich warunkach, w których mam nadzieje już grać nie będą musieli.
Co do sytuacji Niedzielana, nie wiem jak gościu może skakać do główki nie patrząc nawet gdzie jest piłka pisze o Hanzlu, ale teraz po tej diagnozie lżej nam już nie będzie. Czy narodzi się jakiś zastępca wątpie raczej Zajac przejdzie do ataku, Grzyb na pomoc, na obrona kogoś się wciśnie. Co raczej nie wróży wiele dobrego.
A i jeszcze jedno kilku napisało, że dobrze przegrali bo nauczy to ich pokory, Panowie jeżeli kogoś nauczyć tu trzeba pokory to głównie części kibiców i forumowiczów, którzy już stawiali nas na majstra, bo przecież Wisła przegrywa z Arką, którą my rozjechaliśmy, bo przecież Legia nic nie gra itd. itp., A jak dotego podchodzą piłkarze, trener cały czas próbują tonować te nastroje,
Dziwi mnie, że nie którzy piszą teksty, że zabrakło zaangażowania, czy, że szkoda, że nie zagrali tak jak z Arką. Bo dla mnie w tym meczu zagrali dokładnie tak jak z Arką, a może nawet widać mała progresja.
W meczu z Arką też Grodzicki popełniał błędy, ale wtedy na pół napastnicy Arki (Trytko i ten Tschibamba) na pół z Pilarzem przyczyniali się do tego, że wynik się skończył jak się skończył. Tu Zagłebie miało trzy sytuacje po naszych bęłdach i jedyna różnica taka, że dwa wykorzystali.
Tam też groźnie strzlelaliśy z dystansu, ale w bramce stał Bledzewski, który miał "swój" dzień bo innych składnych akcji nie było. Podobnie teraz strzały Barana, tyle, że tak jak należy wybijane za linie bądź do boku. A składnych sytuacji było jak na lekarstwo, podobnie jak teraz.
Ale ogólnie sama gra piłkarzy bardzo podobno jak ostatnio i nie wiem skąd te teksty tam wychwalające a tu jebiące (piszę o części oczywiście forumowiczów).
I tak jak ich wtedy specjalnie nie chwaliłem, dostając nawet uwagi, że przecież 3-0 więc wszystko jest cacy tak teraz nie mam zamiaru po nich jechać bo wg tego samego myślenia wszysto jest be bo 0-2. Choć 85% to jakby deja vu meczu z Arką. Tam się mecz ułożył pod nas.
Co na minus w tym meczu, to na pewno końcowe 25 minut, ale tu nie wiadomo na ile to było podyktowane faktem iż jeszcze nie mają tej świeżości, a na ile grą w takich warunkach, w których mam nadzieje już grać nie będą musieli.
Co do sytuacji Niedzielana, nie wiem jak gościu może skakać do główki nie patrząc nawet gdzie jest piłka pisze o Hanzlu, ale teraz po tej diagnozie lżej nam już nie będzie. Czy narodzi się jakiś zastępca wątpie raczej Zajac przejdzie do ataku, Grzyb na pomoc, na obrona kogoś się wciśnie. Co raczej nie wróży wiele dobrego.
A i jeszcze jedno kilku napisało, że dobrze przegrali bo nauczy to ich pokory, Panowie jeżeli kogoś nauczyć tu trzeba pokory to głównie części kibiców i forumowiczów, którzy już stawiali nas na majstra, bo przecież Wisła przegrywa z Arką, którą my rozjechaliśmy, bo przecież Legia nic nie gra itd. itp., A jak dotego podchodzą piłkarze, trener cały czas próbują tonować te nastroje,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
dobry tekst @heli.
Co do meczu: kto najgroźniej strzelał w sobotę? BARAN. Nie Niedzielan. To też ciekawe.
W sumie niech strzela nawet Pilarz, byle by wpadało
Pytam: i co z tego?? Chodzi o to, że Andrzej to nie wszystko - nie można całej gry, całej taktyki opierać na jednym chopie, litości.19aRtuR20 pisze:1brama dobitka, drugo dobitka, trzecio to bylo przelecenie przez cało obrona, kero juz wiedziala, ze je po meczu i byla bardziej zmeczono niz PiechHarpo pisze:Wyluzujcie z tym Niedzielanem... Kto ostatnio strzelił 3 bramki z Arką?
Co do meczu: kto najgroźniej strzelał w sobotę? BARAN. Nie Niedzielan. To też ciekawe.
W sumie niech strzela nawet Pilarz, byle by wpadało

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no cóż nie wykorzystali my dobrej szansy na przybliżenie sie do rywali, porażki Wisły i Legii, pogodą bych fatalnyj gry nie tłumaczył bo Zagłebie miało takie same warunki. Najwiekszo kaplica po tym szpilu to strata do końca sezonu Andrzeja, nie wiem jak tu niekerzy nie widza jego ważnyj roli w grze Ruchu, tyn chop sama swoja obecnoscia na boisku powoduje że obroncy przeciwnika w wiekszej liczbie niż 1 skupiaja na nim swojo uwaga, co daje wiecej miejsca do gry innym np Sobiech takze jego obecnosc na boisku hest do mnie nieoceniono. Piech bez rewelacji ale i kichy nie było, potyncjał w tym synku jest ino trza mu jeszcze ogrania w kilku szpilach, zreszta przed Sobiechem tyz jest kupa roboty. Zajac niebo a ziemia w porównaniu do zeszłyj rundy, Janoszka widac zaszkodził mu brak rywalizacji o miejsce w składzie, Swierblewski musi jak najszybciej odrobić zaległości treningowe, Straka totalny brak formy, Baran choc zawsze byda twierdził że mozliwosci prowadzynia gry ofensywnej przez tego chopa sa niewielkie dzis musza go pochwolić jedyny próbowoł strzałów z daleka co przy takiej murawie mogło przyniesc efekt, Nykiel nie źle ale widac ze lepiej sie czuje na prawyj stronie, to samo Grzyb nieźle ale widac że lepiej mu wyłazi gra na pomocy, Pilarz to co wyprawioł w sobota to szok, najgorszy jego mecz od momentu przyjscia na Cicha no i na koniec nasi stoperzy Grodzicki ława jak Sadlok gro na poziomie to jeszcze jakos to wyglado bo potrafi naprawić błedy Grodzickiego, przy jego słabszyj dyspozycji co drugo akcja na naszo brama pachnie starconym torym. chyba trza pomyśleć o przesunieciu Barana na srodek obrony za Grodzickiego a do pomocy opcja Scherfen abo Pulo
zbyt wielkiego pola manewru nie ma ale tak to dalyj być nie może.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
http://www.niebiescy.pl/?id=6034 nawet KASIA sie wk-ła
nie wiem jak to jest w przepisach z tymi warunkami atmosferycznymi , jak ktos by poszukoł i jeszcze jedno czy sa ograniczenia w EKSTRAKLASIE co do ilosci cudzoziemcow bo zech u miedziowych 6 naliczył PS. jak sedziuje SIEJEWICZ zawsze plecy PISAC DO LATY o to ,ze mo juz nom nie sedziowac 

Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Pierwsza konkretna wypowiedz Sobstyl była jak wynikła afera z kwiecińskimi, jamrozami itp. teraz to... może sie rozkręci i nie tylko będzie starało się chytać to finansowo ale i w mediach zacznie dbac o nasz interes.MNCH pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=6034 nawet KASIA sie wk-łanie wiem jak to jest w przepisach z tymi warunkami atmosferycznymi , jak ktos by poszukoł i jeszcze jedno czy sa ograniczenia w EKSTRAKLASIE co do ilosci cudzoziemcow bo zech u miedziowych 6 naliczył PS. jak sedziuje SIEJEWICZ zawsze plecy PISAC DO LATY o to ,ze mo juz nom nie sedziowac
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Kotlet
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W artykule 1, Postanowienia PZPN o przepisach gry w piłkę nożną przeczytamy, że wszystkie decyzje zależą od sędziego. Sędzia może mecz przerwać i dać czas organizatorom usunąć usterki może mecz zakończyć lub kontynuować i grać tylko z odśnieżonymi liniami co zrobił Siejewicz miał jeszcze 2 warianty do wyboru.MNCH pisze:http://www.niebiescy.pl/?id=6034 nawet KASIA sie wk-łanie wiem jak to jest w przepisach z tymi warunkami atmosferycznymi , jak ktos by poszukoł i jeszcze jedno czy sa ograniczenia w EKSTRAKLASIE co do ilosci cudzoziemcow bo zech u miedziowych 6 naliczył PS. jak sedziuje SIEJEWICZ zawsze plecy PISAC DO LATY o to ,ze mo juz nom nie sedziowac
Batory Fans
-
- Kontakt: