Wisła Kraków - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

#241 Post autor: Lukas89 » 6 kwie 2008, o 12:14

Gajew pisze:http://www.mmsilesia.pl/1287/2008/4/5/s ... gory=sport

tu mocie co strace dolego:/ :przestraszony:
czytaj pare postów w górę.. to samo pisze :wstyd:
Obrazek

Chudini

#242 Post autor: Chudini » 6 kwie 2008, o 12:31

Moim skromnym zdaniem trener powinien dawać więcej szans Sadlokowi, bo chłopak ma talent ;) . A z takim podejściem trenera ten talent się zmarnuje... :zalamany: Pilarz też powinien wystąpić w następnych meczach z Groclinem i Odrą :D . PozdRawiam

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#243 Post autor: Renegat1988 » 6 kwie 2008, o 12:50

Moim zdanie momentami wcale niegralismy tak źle, baa mielismy kilka klarownych sytuacji....w Ii połowie było tego mniej i pojawiło sie dużo głupich błedów.

Niezgodze sie z tym że Miodek był słaby, wyscie chyba byli na innym meczu ! Oprócz jednej wpadki która sam naprawił ! bronił znakomicie w tym meczu!!

Duszan !!...popraz kolejny za późno zmiany !!... ku*** co mo dac zmiana w 78 min. przy stanie 0-2 ?? utrzymanie wyniku ?..no ku*** mac... ! :zly:

icek
Kontakt:

#244 Post autor: icek » 6 kwie 2008, o 12:56

COBRA pisze:
??Lubie takie posty,zero konkretow tylko rzucone haslo.
\

?? problemy z obsluga internetu??
[b]Dochód z podatków i opłat, pobieranych ze Śląska, wpływać będzie do skarbu śląskiego, który też prowadzi administrację podatkową.[/b]

[size=75](Dz.U.R.P. nr 73, poz. 494)[/size]

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#246 Post autor: spyru » 6 kwie 2008, o 14:51

Z taką Wisłą to pewnie nikt z Polskich drużyn by sobie nie poradził. Tak jak pisał Patton teraz czekają nas mecze prawdy i po nich sie okaże czy jest dla nas miejsce w oe.

egoal
Kontakt:

#247 Post autor: egoal » 6 kwie 2008, o 14:54

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#248 Post autor: jajo » 6 kwie 2008, o 15:04

co Wy piszecie? Jakie fatalne wyniki? Co innego styl a co innego wyniki? Wygrali derby i rozgrzali apetyty, ale tak naprawde gdyby eksperci mieli typowac wyniki naszego zesolu, to bylyby one bardzo zblizone do tych, ktore osiagamy. Moze zwyciestwo na Sosnowcu czy z Widzewem, ale zamiast wygranej w Kielcach.
Przegrywamy seryjnie, bo mamy taki uklad gier. Grodzisk, Lubin, Lech i Wisła to druzyny lepsze od nas o klase! W tych zespolach jest po przynajmniej kilku takich zawodnikow, o ktorych my mozemy pomarzyc. Nie umiem wiec zorzumiec posta, jak mozna przegrac z Lechem np.
Mimo wszystko wierze w pucharowy sukces, a w najblizszej kolejce tylko 3 punkty!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#249 Post autor: swce » 6 kwie 2008, o 15:23

Poprostu nie mamy na tyle silnego skladu zeby wygrac z 4 pierwszymi druzynami z tabeli... tak mi sie wydaje :niepewny:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#250 Post autor: Simone » 6 kwie 2008, o 15:36

wreszcie jakas rozsadna wypowiedz jajo

Teraz jest pora na kolejne zdobycze punktowe poczynajac od Odry z taka wisienka na torcie jaka jest Legia , na ktora przyjdzie mam nadzieje na Slaski minimum 20 tys kibicow

6 pkt w 6 meczach zalatwia sprawe utrzymania definitywnie wiec SPOKOJNIE

Jezeli nie wygramy z Odra mozna sie zaczac martwic

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#251 Post autor: grzej » 6 kwie 2008, o 16:56

Radolski wymyślił taktykę, że głowa boli, trzech stoperów nie miało prawa zdążyć przesuwać się za napastnikami Wisły, krycie przez Golema Boguskiego i przez Grodzickiego Brożka nic nie dało, przy pierwszej bramie Miodek był zasłonięty przez trzech naszych zawodników, nie miał szans żeby zareagować, pisaliście o Miodku, obronił dobrze 4 sytuacje, ale umówmy sie dwie sam sprowokował. Przy takim ustawieniu nasze boki nie istniały Grzybek i Balaz dostali kilka piłek w całym meczu, ja rozumiem to Wisła, ale ta strategia z góry była skazana na porażkę. Szkoda sytuacji z ostatnich minut Pula i Ferugi, który tak niedokładnie podał bo wynik byłby trochę inny.

:padam: dla bębniarzy, jeszcze na Batorym dawali czadu.
historiaruchu.pl

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#252 Post autor: jalboss » 6 kwie 2008, o 17:34

Powoli można mówić, że słowacki eksperyment w Ruchu poza Balazem i Straka nie dał dobrego rezultatu.
Bełchatów się pozbył Oresta więc może Wleciał by wrócil na stare śmiecie i pociągnął ten wózek w góre tabeli, bo jak na razie to mamy baraże.
Oglądałem skrót i wyglądało to podobnie jak na Lechu - bez pomysłu tylko bij i leć.
Wisła jest nie do ogrania obecnie ale nie mozna przegrać meczu juz w szatni, no i co to za roszady w składzie?
Wie ktos czy się da zrobić wywiad z trenerem i zadac mu pare pytań? Może wreszcie oświeci nas w tej swojej koncepcji na grę?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: heli » 6 kwie 2008, o 18:51

Przestańcie o jakiejś zmianie trenera a tym bardziej co jak co na Wleciała.
Wogóle Jalboss o czym ty piszesz jakich barażach, ślepyś albo co spójrz w tabele. Nie mówie że jesteśmy jakąmś potęgą czy nawet średniakiem, ale nei srajmy w swoje gniazdo póki co wygrywajmy te mecze n aktóre nas stać i póki co musi to nam starczyć. Mnie też styl z meczu z Wisłą nie odpowiadał o czym sam pisałem ale bez przesady. Jestem daleko od stanu by takie głupoty jak nie którzy pisać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Bronn
Kontakt:

#254 Post autor: Bronn » 6 kwie 2008, o 18:58

Kurna, nie przesadzajcie. Tyż niy jestem zadowolony z wyniku szpilu, ale weźcie tyz pod uwaga, ze przeraliśmy z najlepszą dryzyna w lidze, z którą pzegrywali inni grający na dziń dziesiejszy lepsza piłke od nos. Wygralimy z żabami DeRby, z Krona wyjazd. Z Zagłębiem przerlimy nie słusznie, a dwa ostnie szpile były przeca z drużynami z czołówki. Załamywac do tego stopnia jak copomiektórzy można sie ale gdyby przgralimy z Odra czy ŁKSem. Trza spojrzec prawdzie w oczy, ze pyry czy Wisła sa teroz naszym zasiegiem :/ .

19 CzaRna 20
Kontakt:

#255 Post autor: 19 CzaRna 20 » 6 kwie 2008, o 19:20

Radziej pisze:Trza spojrzec prawdzie w oczy, ze pyry czy Wisła sa teroz naszym zasiegiem
w sumie to mosz racja.
"wisełka" jest już mistrzem Polski, więc szanse były marne na wygraną.

spójrzmy prawdzie w oczy, ale nie załamujmy się porażką. :padam:

pamiętajcie,
PORAŻKA TYLKO WZMACNIA, a wygRana uspokaja.

ODPOWIEDZ