Fana Oberschlesien
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Ten cały szum o "narodowość" :shock: śląską wzioł sie min. właśnie z tej książki tego "uczonego" :lol: który nawet nie mając skończonej żandej szkoły w kierunku historycznym wydaje książke w której opisuje min. o tym że Polska jest winna wybuchu II wojny światowej :shock: :shock: :lol: .
Oczywiście ta osoba została podana do sądu przez Instytut Pamięci Narodowej o fałszowanie historii

A teraz tak z mojej strony ... czy dopiero takie instytuty jak IPN muszą wziąc sie do roboty żeby takie kanalnie poskramiać ? Nie macie własnych umysłów

Acha i do maturzystów którzy będą za rok zdawali mature ... jak byście trafili fartem na jakieś pytanie o skutkach wybuchu II wojny światowej to na bank jestem przekonany że jak będziecie referować przed komisją egzyminacyjną o skutkach wojny cytując teksty z tej książki to jestem świecie przekonany że odrazu z miejsca wam dadzą przepustke na OXFORD

- Patton
- Kontakt:
Patton dajesz rade :lol: idź i powiedz na lekcji historii o tym nie zaleznie w jakim kraju byś mieszkał to niezła była by z Ciebie zwała :lol:
A ten klient od tej książki bedzie sądzony i czekam z niecierpliwością na wyrok :lol:
Acha Patton czemu masz przy nicku obrazek jakiś niemieckich żołnierzy ?
Przecież Niemcy mają większą beke z was niż z mieszkańców wschodnich Niemiec (NRD)
A ten klient od tej książki bedzie sądzony i czekam z niecierpliwością na wyrok :lol:
Acha Patton czemu masz przy nicku obrazek jakiś niemieckich żołnierzy ?
Przecież Niemcy mają większą beke z was niż z mieszkańców wschodnich Niemiec (NRD)

-
- Kontakt: