Kto trenerem ??
-
- Kontakt:
Najbardziej mnie martwi szybkosc naszych zawodnikow
Zarowno szybkosc reakcji jak i biegu
Wygladaja na ewidentnie zajechanych a Radolsky jeszcze im dopierdziela dwa treningi dziennie
Jak organizm odmawia posluszenstwa to pozniej sa bledy z przyjeciem , blyskotliwym zagraniem , powrotem do defensywy
Niezbyt to rozumiem i mam nadzieje , ze wie co robi
PB , Odra , Gornik i Slask , ktory widzialem w meczu z Wisla wygladaja jak odrzutowce przy naszych ... szybowcach
Mimo , ze moim zdaniem od kazdej z tych druzyn mamy wyzsze umiejetnosci Od niektorych duzo wyzsze , to pozniej sa takie babole jak kompromitujaca porazka z Odra mimo , ze stworzyla 2,5 sytuacji strzeleckich czy remis z beznadziejnie slabym Gornikiem
Nie da sie we wspolczesnej pilce wygrywac bez motoryki na swietnym poziomie
Mam nadzieje , ze od meczu z Cracovia zacznie to zmeczenie zanikac bo inaczje jestesmy w du***
Zarowno szybkosc reakcji jak i biegu
Wygladaja na ewidentnie zajechanych a Radolsky jeszcze im dopierdziela dwa treningi dziennie
Jak organizm odmawia posluszenstwa to pozniej sa bledy z przyjeciem , blyskotliwym zagraniem , powrotem do defensywy
Niezbyt to rozumiem i mam nadzieje , ze wie co robi
PB , Odra , Gornik i Slask , ktory widzialem w meczu z Wisla wygladaja jak odrzutowce przy naszych ... szybowcach
Mimo , ze moim zdaniem od kazdej z tych druzyn mamy wyzsze umiejetnosci Od niektorych duzo wyzsze , to pozniej sa takie babole jak kompromitujaca porazka z Odra mimo , ze stworzyla 2,5 sytuacji strzeleckich czy remis z beznadziejnie slabym Gornikiem
Nie da sie we wspolczesnej pilce wygrywac bez motoryki na swietnym poziomie
Mam nadzieje , ze od meczu z Cracovia zacznie to zmeczenie zanikac bo inaczje jestesmy w du***
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No chyba nie bo po całym ostatnim sezonie i tym nei widze zeby Radosky cos nowego wykombinował on i ten jego Fabusz cały wedlug mnie to on tam tylko proboje cos zrobic a nie wychodzi mu to.Mamy jeszcze Ćwielonga i Janoszki(niewiem czemu zostal wypozyczony) w młodziezowej reprezentacji grają a w Ruchu miejsca niemają PARANOJA
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2008, o 15:42 przez Nikoś, łącznie zmieniany 2 razy.
NKLT
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
spokojnie...Janoszki nie ma bo jest wypozyczony.Lukas89 pisze:o ile Fabusza jeszcze można zaakceptować..bo różnie chyba można mówić.. i przez sz i przez s...ale Ćwieląg...Janoszki
![]()
Ćwieląg to na Pepka gorole gadają..
Ćwielong,Janoszka
Jak można tego nie wiedzieć
Radolsky powinien jeszcze zostac conajmnij pora szpili
Fakt faktem to co gromy to jakis antyfutbol i poziom mojego okregowego Naprzodu Lipiny
ale po 4 kolejkach momy 7 punktow szczesliwe zdobyte ale sa i to go broni
Moze cos sie zmieni

Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Kiedyś w Ruchu grał taki zawodnik ps. "Ojga" czyli Eugeniusz Faber (nawiasem mówiąc mój idol i nie tylko mój w tych czasach). Po zakończeniu kariery w Ruchu załapał się, o ile pamiętam, do RC Lens we Francji, gdzie spędził parę lat. Do dziś pamiętam wywiad w Sporcie z "Ojgą" gdzie między innymi było pytanie, na czym polega trening w RC Lens a u nas. "Ojga" stwierdził, że w obecnej drużynie w trakcie sezonu trening w większości polega na zabawie z piłką i doskonaleniu techniki. Chodzi o to żeby zawodnik wychodząc na mecz był głodny piłki i chciał grać, a nie żeby przed szpilem miał już dość gry z powodu zbyt siłowych treningów.mrad72 pisze:Wydaje mi się że odpowiedź na to co się dzieje na boisku mamy tu:
Pytam się po co ???? Dwa treningi dziennie w trakcie sezonu, do tego dochodzą te siłowe z piłkami lekarskimiKibice oczekują szybkiej i dynamicznej gry. Ale my od wtorku mieliśmy dwie jednostki treningowe dziennie i to musiało odbić się na tym meczu.To tłumaczy czemu brakuje świeżości, polotu. Oby to chociaż wyszło na dobre pod koniec długiej przecież rundy.
Ja się na trenerce nie znam, ale przytoczyłem tylko to co zapamiętałem.
-
- Kontakt:
no oto chodzi pozdrostan01 pisze:Kiedyś w Ruchu grał taki zawodnik ps. "Ojga" czyli Eugeniusz Faber (nawiasem mówiąc mój idol i nie tylko mój w tych czasach). Po zakończeniu kariery w Ruchu załapał się, o ile pamiętam, do RC Lens we Francji, gdzie spędził parę lat. Do dziś pamiętam wywiad w Sporcie z "Ojgą" gdzie między innymi było pytanie, na czym polega trening w RC Lens a u nas. "Ojga" stwierdził, że w obecnej drużynie w trakcie sezonu trening w większości polega na zabawie z piłką i doskonaleniu techniki. Chodzi o to żeby zawodnik wychodząc na mecz był głodny piłki i chciał grać, a nie żeby przed szpilem miał już dość gry z powodu zbyt siłowych treningów.mrad72 pisze:Wydaje mi się że odpowiedź na to co się dzieje na boisku mamy tu:
Pytam się po co ???? Dwa treningi dziennie w trakcie sezonu, do tego dochodzą te siłowe z piłkami lekarskimiKibice oczekują szybkiej i dynamicznej gry. Ale my od wtorku mieliśmy dwie jednostki treningowe dziennie i to musiało odbić się na tym meczu.To tłumaczy czemu brakuje świeżości, polotu. Oby to chociaż wyszło na dobre pod koniec długiej przecież rundy.
Ja się na trenerce nie znam, ale przytoczyłem tylko to co zapamiętałem.
RUCH Chorzów Polska
-
Spodziewałem się tego od jakiegoś czasu. Pietrzak ma super wyniki z ME, gra jest przyjemna dla oka. Radolskiego broniły wyniki, nigdy nie bronił go styl gry (80% szpilów brak agresji, zerowa chęć ataku, za to 20% - derby z KSG, Odra u siebie, Jaga zupełnie inaczej). Dochodziły słuchy, że w tych zagranych super meczach piłkarze nie słuchali "defensywnej" taktyki trenera.
W sumie nie potrafię ocenić tej zmiany - DOBRZE?/ŹLE? CZAS POKAŻE!
A MOŻE TO PLOTKA???
W sumie nie potrafię ocenić tej zmiany - DOBRZE?/ŹLE? CZAS POKAŻE!
A MOŻE TO PLOTKA???
- ch-R
Polekku brały mnie nerwy na Radolskiego i jego defens taktiku ale osobiscie dolech mu czas do zimy i co by z tego wynikło.Nie jestech zadowolony ze go teroz zwalniaja. Bo to nie zdrowe tak w srodku sezonu.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
a to skond sie to wzielo?? tak nagle?? jo tam za nim nie przepadol tak fest ale decyzja mnie zaskoczyla fest
ciekawe jako jest oficjalno przyczyna , czekomy na info od zarzadu 

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
no to teraz kierunek dół tabeli i za rok derby na bukowej ,niech ten zarząd strzeli se w łeb za takie decyzje,Duszan to dobry trener w mediach mówią i piszą że na Cichej odwala dobrą robote i zaniedługo będą pozytywne efekty.ale nasze nieudaczniki robia wszystko aby to klub z zabrza był numer jeden na Śląsku/nie będe podawał przykładów przychylności do alianz zabrze bo wwszyscy wiedzą/