Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
jugador
Kontakt:

#241 Post autor: jugador » 6 wrz 2008, o 11:26

Najbardziej mnie martwi szybkosc naszych zawodnikow

Zarowno szybkosc reakcji jak i biegu

Wygladaja na ewidentnie zajechanych a Radolsky jeszcze im dopierdziela dwa treningi dziennie

Jak organizm odmawia posluszenstwa to pozniej sa bledy z przyjeciem , blyskotliwym zagraniem , powrotem do defensywy

Niezbyt to rozumiem i mam nadzieje , ze wie co robi

PB , Odra , Gornik i Slask , ktory widzialem w meczu z Wisla wygladaja jak odrzutowce przy naszych ... szybowcach

Mimo , ze moim zdaniem od kazdej z tych druzyn mamy wyzsze umiejetnosci Od niektorych duzo wyzsze , to pozniej sa takie babole jak kompromitujaca porazka z Odra mimo , ze stworzyla 2,5 sytuacji strzeleckich czy remis z beznadziejnie slabym Gornikiem

Nie da sie we wspolczesnej pilce wygrywac bez motoryki na swietnym poziomie

Mam nadzieje , ze od meczu z Cracovia zacznie to zmeczenie zanikac bo inaczje jestesmy w du***

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#242 Post autor: 19HKS20 » 6 wrz 2008, o 14:52

Teraz Ruch wygro 3 spotkania pod rząd i wszyscy jaki to Radolski jest super wielcy znawcy futbolu Ruch przegrywa trener won! Zawsze tak było... szkoda słów na wos. Mom nadzieje że i w tym sezonie Radolski będzie cały sezon pracował w Ruchu!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

Nikoś
Kontakt:

#243 Post autor: Nikoś » 6 wrz 2008, o 15:15

No chyba nie bo po całym ostatnim sezonie i tym nei widze zeby Radosky cos nowego wykombinował on i ten jego Fabusz cały wedlug mnie to on tam tylko proboje cos zrobic a nie wychodzi mu to.Mamy jeszcze Ćwielonga i Janoszki(niewiem czemu zostal wypozyczony) w młodziezowej reprezentacji grają a w Ruchu miejsca niemają PARANOJA
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2008, o 15:42 przez Nikoś, łącznie zmieniany 2 razy.
NKLT

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#244 Post autor: heli » 6 wrz 2008, o 15:18

3 lata nie którzy grają w naszej drużynie i kibice nie znają nazwisk piłkarzy PARANOJA
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Lukas89
Kontakt:

#245 Post autor: Lukas89 » 6 wrz 2008, o 15:34

o ile Fabusza jeszcze można zaakceptować..bo różnie chyba można mówić.. i przez sz i przez s...ale Ćwieląg :zdziwko:...Janoszki :zdziwko:

Ćwieląg to na Pepka gorole gadają..

Ćwielong,Janoszka

Jak można tego nie wiedzieć :wstyd:
Obrazek

Lipiniorz25
Kontakt:

#246 Post autor: Lipiniorz25 » 6 wrz 2008, o 16:01

Lukas89 pisze:o ile Fabusza jeszcze można zaakceptować..bo różnie chyba można mówić.. i przez sz i przez s...ale Ćwieląg :zdziwko:...Janoszki :zdziwko:

Ćwieląg to na Pepka gorole gadają..

Ćwielong,Janoszka

Jak można tego nie wiedzieć :wstyd:
spokojnie...Janoszki nie ma bo jest wypozyczony.
Radolsky powinien jeszcze zostac conajmnij pora szpili
Fakt faktem to co gromy to jakis antyfutbol i poziom mojego okregowego Naprzodu Lipiny
ale po 4 kolejkach momy 7 punktow szczesliwe zdobyte ale sa i to go broni
Moze cos sie zmieni :niepewny:
Niebieski od uRodzenia

stan01
Kontakt:

#247 Post autor: stan01 » 6 wrz 2008, o 21:00

mrad72 pisze:Wydaje mi się że odpowiedź na to co się dzieje na boisku mamy tu:
Kibice oczekują szybkiej i dynamicznej gry. Ale my od wtorku mieliśmy dwie jednostki treningowe dziennie i to musiało odbić się na tym meczu.
Pytam się po co ???? Dwa treningi dziennie w trakcie sezonu, do tego dochodzą te siłowe z piłkami lekarskimi :szok: To tłumaczy czemu brakuje świeżości, polotu. Oby to chociaż wyszło na dobre pod koniec długiej przecież rundy.
Kiedyś w Ruchu grał taki zawodnik ps. "Ojga" czyli Eugeniusz Faber (nawiasem mówiąc mój idol i nie tylko mój w tych czasach). Po zakończeniu kariery w Ruchu załapał się, o ile pamiętam, do RC Lens we Francji, gdzie spędził parę lat. Do dziś pamiętam wywiad w Sporcie z "Ojgą" gdzie między innymi było pytanie, na czym polega trening w RC Lens a u nas. "Ojga" stwierdził, że w obecnej drużynie w trakcie sezonu trening w większości polega na zabawie z piłką i doskonaleniu techniki. Chodzi o to żeby zawodnik wychodząc na mecz był głodny piłki i chciał grać, a nie żeby przed szpilem miał już dość gry z powodu zbyt siłowych treningów.
Ja się na trenerce nie znam, ale przytoczyłem tylko to co zapamiętałem.

SODA's
Kontakt:

#248 Post autor: SODA's » 6 wrz 2008, o 21:47

stan01 pisze:
mrad72 pisze:Wydaje mi się że odpowiedź na to co się dzieje na boisku mamy tu:
Kibice oczekują szybkiej i dynamicznej gry. Ale my od wtorku mieliśmy dwie jednostki treningowe dziennie i to musiało odbić się na tym meczu.
Pytam się po co ???? Dwa treningi dziennie w trakcie sezonu, do tego dochodzą te siłowe z piłkami lekarskimi :szok: To tłumaczy czemu brakuje świeżości, polotu. Oby to chociaż wyszło na dobre pod koniec długiej przecież rundy.
Kiedyś w Ruchu grał taki zawodnik ps. "Ojga" czyli Eugeniusz Faber (nawiasem mówiąc mój idol i nie tylko mój w tych czasach). Po zakończeniu kariery w Ruchu załapał się, o ile pamiętam, do RC Lens we Francji, gdzie spędził parę lat. Do dziś pamiętam wywiad w Sporcie z "Ojgą" gdzie między innymi było pytanie, na czym polega trening w RC Lens a u nas. "Ojga" stwierdził, że w obecnej drużynie w trakcie sezonu trening w większości polega na zabawie z piłką i doskonaleniu techniki. Chodzi o to żeby zawodnik wychodząc na mecz był głodny piłki i chciał grać, a nie żeby przed szpilem miał już dość gry z powodu zbyt siłowych treningów.
Ja się na trenerce nie znam, ale przytoczyłem tylko to co zapamiętałem.
no oto chodzi pozdro
RUCH Chorzów Polska

maciek1973

#249 Post autor: maciek1973 » 10 wrz 2008, o 08:16

Spodziewałem się tego od jakiegoś czasu. Pietrzak ma super wyniki z ME, gra jest przyjemna dla oka. Radolskiego broniły wyniki, nigdy nie bronił go styl gry (80% szpilów brak agresji, zerowa chęć ataku, za to 20% - derby z KSG, Odra u siebie, Jaga zupełnie inaczej). Dochodziły słuchy, że w tych zagranych super meczach piłkarze nie słuchali "defensywnej" taktyki trenera.
W sumie nie potrafię ocenić tej zmiany - DOBRZE?/ŹLE? CZAS POKAŻE!

A MOŻE TO PLOTKA???

Awatar użytkownika
ch-R

#250 Post autor: ch-R » 10 wrz 2008, o 08:52

Polekku brały mnie nerwy na Radolskiego i jego defens taktiku ale osobiscie dolech mu czas do zimy i co by z tego wynikło.Nie jestech zadowolony ze go teroz zwalniaja. Bo to nie zdrowe tak w srodku sezonu.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Robson
Kontakt:

#251 Post autor: Robson » 10 wrz 2008, o 08:54

Maciek 1973 to nie plotka, ja też mam potiwrdzone info z kilku źródeł, że od dziś pierwszym trenerem będize Pietrzak.

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#252 Post autor: BAFista » 10 wrz 2008, o 08:57

no można sie było tego spodziewac,ale myslałem ze nastąpi to po meczu z craxą gdybysmu przegrali, radolsky rok temu stwierdził ze życie trenera toczy sie na walizkach...

Pavlique
Kontakt:

#253 Post autor: Pavlique » 10 wrz 2008, o 08:58

NIy jaża o co idzie, kaj som prawdziwe argumenty... zwolnić trynera po 1 wtopie w lidze i dwóch w pucharze prezwusztowym...... Jo rozumia że grajki słabo grajom ale....
Yno, że jo nic niy wiym; i po co było ściongać tego Guldana skoro Radol mioł wylecieć?
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#254 Post autor: Hmmm... » 10 wrz 2008, o 08:59

a to skond sie to wzielo?? tak nagle?? jo tam za nim nie przepadol tak fest ale decyzja mnie zaskoczyla fest :niepewny: ciekawe jako jest oficjalno przyczyna , czekomy na info od zarzadu :looka:
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

kempes69

#255 Post autor: kempes69 » 10 wrz 2008, o 09:12

no to teraz kierunek dół tabeli i za rok derby na bukowej ,niech ten zarząd strzeli se w łeb za takie decyzje,Duszan to dobry trener w mediach mówią i piszą że na Cichej odwala dobrą robote i zaniedługo będą pozytywne efekty.ale nasze nieudaczniki robia wszystko aby to klub z zabrza był numer jeden na Śląsku/nie będe podawał przykładów przychylności do alianz zabrze bo wwszyscy wiedzą/

ODPOWIEDZ