Relacja z Canal + jak by kogos to interesowało

http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Lech-Gornik-18656.htmldomin11hks pisze:nie mam ale postaram sie cos wykombinowacfuhr pisze:a masz skort zaboli z Lechem?
Masz na www.ksruchchorzow.blox.pldomin11hks pisze:a masz skort zaboli z Lechem?
Tak dziwnie bo doping prowadzi nie zyleta, a kryta. Zyleta sie obrazila na zarzad za nazwanie ich bandytami i milczyChorzów_II pisze:Teraz sie patrza na mecz legii i kuźwa rozwala mi twarz...jakieś trąbki, talerze bębny choby na wsi na pikniku
sie zoboczy bo w polsce trza przyjąć plan dłuogofalowyadamas pisze: A Polonia ma miec robiony remont i na grudzien ma byc stadion na nowo oddany do uzytku. Wiec chyba nie bedzie trzeba sie zbytnio przyzwyczajac
Kurde ludzie a kaj oni maja wywieszac te fany na tych malych plocikach? Przeca sektor 8 i 9 maja wysokie ploty wiec co wos boli , nie kapujaChorzów_II pisze:Kurde jak tak patrza na ten skrót poloni to mnie trocha częsie widząc te fany na płocie![]()
No cóż cza sie przyzwyczaić. Ważne że wygrali i craxa pojechała do dom bez pkt.
Oby tak dalij!
Teraz sie patrza na mecz legii i kuźwa rozwala mi twarz...jakieś trąbki, talerze bębny choby na wsi na pikniku![]()
Pozdro
gdzies ty ich na 10 widzial ?Rafał19R20 pisze:kurde jak to hujowo wyglada kibice poloni sie siedzą na 10:/
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], stasiu1971 i 58 gości