22.04.07. 19:00 Ruch Chorzów-Piast Gliwice
-
- Kontakt:
jeśli chodzi o mecz to według mnie widać nerwowość w poczynaniach pomocników. Tam Sokół lub Grzyb powinien uspokoić grę, a niestety tego nie robi. Bonk zresztą też nie. Zgadzam się, że po sezonie jesiennym zbyt dużo zamieszania w składzie i to na każdym meczu. No ale jak nie idzie to się szuka. Faktem jest że nie mamy środka pola. Jak tylko brakuje Pulkowskiego to nie ma kto dograć prostopadłej piłki. Co się dzieje z Mikulenasem - zaciął się mocno.
Teraz to już ostatni gwizdek na serie 3 punktów. Zagłebie z Polonią atakuje, a ja bym uważał na Polonię ale z Warszawy.
Teraz to już ostatni gwizdek na serie 3 punktów. Zagłebie z Polonią atakuje, a ja bym uważał na Polonię ale z Warszawy.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja i tak mam pretensje do Wleciała za ustawienie zawodnikow w meczu u siebie, ewidentnie taka gra niby diamentem nam nie wychodzi, bo boczni grają raczej w pomocy niz w ataku i to bylo widac jak atakowalismy 4 zawodnikami, z 1 czlowiekiem w czubie, a jak sie cofal w drugiej polowie Pepe, to juz nikogo nie bylo z przodu, jeszcze Baran defensywny pomocnik co bala na piec metrow nie umie podac. Na lawie ani jednego pomocnika, no bo jakby mogl grac np. Babiarz. Do dupy z takim ustawieniem. Ciagle zmiany w skladzie i taktyce. Wlecial CZEMU nie gramy ustawieniem z jesieni??? CZEMU???
Moze podeslac mu linki do com.tv z meczami Ruchu zeby sobie przypomnial jakim grali ustawieniem, mhh?
A zawodnicy jak grają tak grają...
Moze podeslac mu linki do com.tv z meczami Ruchu zeby sobie przypomnial jakim grali ustawieniem, mhh?
A zawodnicy jak grają tak grają...
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem czy to ostatni moment ,czy to zły moment na zmiane trenera, ale widac gołym okiem że trener nie radzi sobie z druzyną a o przygotowaniu motorycznym mozna powiedziec tylko to- klapa(wyjatek Nykiel w ost. meczu). Człowiek jest tylko człowiekiem ,może Wleciał gdzies się pomylił cos zignorował, Ferguson tez nie od razu robił majstra, ale na Boga! Trener powinien mieć cywilną odwagę nazwać gówno po imieniu i przyznac się do swoich, lub piłkarzy błedów. Przykład trenera Lenczyka który jak widzi kalectwo swoich piłkarzy, lub swoj bład w wystawieniu jedenastki mówi otwarcie co było złe. Wleciał ze stoickim spokojem powtarza w koło te same brednie, wystawia jednego napastnika w meczu który trzeba wygrać, ciagle stawia na Bonka, nie dając sznasy Babiarzowi. Czy Domażalski i Brzozowski maja kontuzje że nie ma ich nawet na ławce rezerwowych? I jescze jedna ważna rzecz mówiąca wiele o warsztacie trenerskim- stałe fragmenty gry. Czy ktoś po obejrzeniu meczów już 8 w tej rundzie, mógłby stwierdzić że druzyna trenująca ze soba od kilku miesięcy codziennie nie potrafi stworzyć choć jednej powtarzam jednej akcji zagrażającej bramce rywala po rzucie roznym lub wolnym? Może jakoś doczołgamy sie do OE ale jedno raczej jest pewne , nie poprzez charyzmę trenerską Marka W.
- L.G
- Kontakt:
Moze nojpiyrw naucz sie PW wysyłać. A na honor kanalio sie niy powołuj, bo niy wioysz co to jest.J. Stroop pisze:łowca goroli jak mosz trocha honoru to odpisz na priv i stań do walki cioto wyjebana w dupe.
Walki zas sie tocz w ramach cwiczyn z tobie podobnym, a potym mozesz rozpuszczać sie resztki rozumu w sterydach.
Wiym, że tego niy zrozumisz ale do gówna sie szczylo, a niy dowo im sie satysfakcji
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
JEST FEST ZLE A BYDZIE JESZCZE GORZYJ , JEST ZA NAMI W TABELI COROZ BARZYJ GORKO.CO DO GŁEBSZYJ ANALIZY TO NAPISOŁECH W ZESZYŁYM ROKU PRZED PIERWSZYM SZPILEM ZE BYDA SIĘ WYPOWIADOŁ O PRACY TRENERA,FUSSBALERÓW,DZIAŁACZY I NOSZYCH FANÓW DOPIERO PO SEZONIE.CHOC MÓGLBYCH NASZKRYKLAC JUZ TEROZ BO MOM PEWNE PRZEMYSLENIA POPARTE PEWNYMI INFORMACJAMI Z GODKI Z KARLUSEM KIERY JEST DOBRZE ZORIENTOWANY W REALIACH KLUBOWYCH I WIE CO MÓWI.NIY BYDA TEGO PISOL BY NIY ROBIC KLACHÓW I NIY MÓWIĆ CO JEST POKŁOSIEM ZŁYCH SZPILI I WYNIKÓW W KLUBIE.JESZCZE NIY TERO NA TO SOM PRZYJDZIE CZAS!!!!!!!.
- Bytom20
- Kontakt:
Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to zawsze wiadomo że chodzi o ......DJ ZYCHA pisze:JEST FEST ZLE A BYDZIE JESZCZE GORZYJ , JEST ZA NAMI W TABELI COROZ BARZYJ GORKO.CO DO GŁEBSZYJ ANALIZY TO NAPISOŁECH W ZESZYŁYM ROKU PRZED PIERWSZYM SZPILEM ZE BYDA SIĘ WYPOWIADOŁ O PRACY TRENERA,FUSSBALERÓW,DZIAŁACZY I NOSZYCH FANÓW DOPIERO PO SEZONIE.CHOC MÓGLBYCH NASZKRYKLAC JUZ TEROZ BO MOM PEWNE PRZEMYSLENIA POPARTE PEWNYMI INFORMACJAMI Z GODKI Z KARLUSEM KIERY JEST DOBRZE ZORIENTOWANY W REALIACH KLUBOWYCH I WIE CO MÓWI.NIY BYDA TEGO PISOL BY NIY ROBIC KLACHÓW I NIY MÓWIĆ CO JEST POKŁOSIEM ZŁYCH SZPILI I WYNIKÓW W KLUBIE.JESZCZE NIY TERO NA TO SOM PRZYJDZIE CZAS!!!!!!!.
Może rzeczywiście niektórym bardziej opłaca się siedzieć w drugiej lidze.
Napisałem ci cioto na priva, ale widzę że wolisz napinać się pi***olony nieuku na ogólnym forum, więc wiedz że jak nie stać cię na to żeby wszystko to co napisałeś powiedzieć mi prosto w twarz, TO JESTEŚ PIERDOLONĄ CIOTĄ za***anym ŻABOLEM WYJEBANYM NIEJEDNOKROTNIE W du9sko I NIE ZASŁUGUJESZ NA MIANO KIBICA RUCHU.
KOŃCZE Z TOBĄ pi***olony INTERNETOWY NAPINACZU ch** CI W RYJ.
KOŃCZE Z TOBĄ pi***olony INTERNETOWY NAPINACZU ch** CI W RYJ.
- rubin
- Kontakt:
to była oastatnia kolejka kiedy wszyscy grali zajs dla nos,niestety ta sielanka sie powoli konczy ,po nastepnej kolejce juz na czubie mogemy nie byc i mom nadzieja ze grajki se to uswiadomia i PRZEDEWSZYTSKIM TRENER ,jak juz inni napisali mie tyz nerwuje te ustawienie !!kaj ustawienie z poprzedniego sezonu??? ktos dpbrze napisoł COBY MY NIE OBOCZYLI INO GOŁEJ DUPY Z NAPISEM FRAJERZY-porazka wrocław,opole,z polonia u siebie,remis z sosnofcem i piastem=conajmiej 9 punktów poszło sie je*** oby nom ich nie zabrakło w ostatecznym rozrachunku,GORZEJ JUZ BYC NIE MOZE ..................