Wczoraj pisaliście że to bzdury więc tego się trzymejcie
Co z tym Ruchem?
-
- jaRo 1920
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Sama decyzja MS ok. Jednak w momencie gdy pojawił się aspekt patercwela i smagora zaczyna to wyglądać chujowo.

-
Pisaliście, kto pisał. Jeśli sie to zmaterializuje to.... moze ci w/w Panowie chcą wpompować trochę pieniążków jako inwestycja

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oni już raz wpompowali tak, że do tej pory się pozbierać nie idzie. Na każdym kroku czy to Siemianowski czy Stokłosa podkreślają jakimi dziadami jesteśmy

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mam nadzieję, że nie damy się znów w ten układ wdupić, bo to praktycznie dobrych kilka zostanie zmarnotrawione.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Mam obawy. Niektórzy udziałowcy-"dobrodzieje" mogli dojść do wniosku, że łatwa kasa popłynie z miasta prosto do ich kieszeni. Mamy kilka opcji, żeby się przed tym bronić.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Marcin chyba wiedzioł co sie świeci i zrezygnowoł.
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie jaki smagor czy Paterman?
nie ma możliwości, aby Ci ludzie byli kiedykolwiek w strukturach klubu w układzie klub-miasto jaki mamy na dzień dzisiejszy.
Tyle w temacie. Rezygnacja Marcina nie ma nic wspólnego z faktem objęcia dodatkowych akcji przez patermana to rozliczenie miedzy w/w Panami.
nie ma możliwości, aby Ci ludzie byli kiedykolwiek w strukturach klubu w układzie klub-miasto jaki mamy na dzień dzisiejszy.
Tyle w temacie. Rezygnacja Marcina nie ma nic wspólnego z faktem objęcia dodatkowych akcji przez patermana to rozliczenie miedzy w/w Panami.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
-
- Kontakt:
Przede wszystkim wielkie dzieki Marcin za calo wielko robota.
Martwia te zmiany przed sezonem.
Martwia te zmiany przed sezonem.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wyście sam som jak te stare baby z torgu, co coś usłyszą i już sto różnych teorii. Poczekejcie na oficjalne info, a potem dyskutujcie.
-
- Kontakt:
Otóż to, poczekajmy na oficjalne komuniakty. Może dzięki temu zwalnia się pensja na dyrektora sportowego który ogarnia pion sportowy.
Co do Marcina, trzeba podziękować za parę lat roboty, co by nie mówić wkładał serce w ten klub, ale czasami pomimo, że się starasz i dajesz z siebie 100% to wiesz, że to nie jest miejsce dla Ciebie i żadnego szkolenia, i certyfikaty tego nie zmienią.
Co do Marcina, trzeba podziękować za parę lat roboty, co by nie mówić wkładał serce w ten klub, ale czasami pomimo, że się starasz i dajesz z siebie 100% to wiesz, że to nie jest miejsce dla Ciebie i żadnego szkolenia, i certyfikaty tego nie zmienią.
-
- Kontakt:
Marek Godziński na FB

Na pytanie o czarnych chmurach i pogłoskach zaprzeczyłNiebiescy! 31 maja zgodnie z umową dobiegło końca moje pełnomocnictwo w Klubie i tym samym definitywnie kończy się moja przygoda w oficjalnych strukturach Ruchu.
Mam ogromną satysfakcję że zarówno w tych ciężkich dla Klubu czasach oraz chwilach pełnych, radosnych uniesień było mi dane dołożyć swoją cegiełkę do Czasu Odbudowy.
Zawsze byłem chętny do bezinteresownej pomocy i podobnie było w ostatnim okresie kiedy udało się zrobić wiele dobrych rzeczy dla Ruchu ale tej jednej najważniejszej się nie udało czyli utrzymać Klub w Ekstraklasie.
Dla mnie jako Kibica jest to podwójnie ciężki cios, bo chociaż robiłem ze swojej strony wszystko co w mojej mocy to spadek stał się faktem.
Ruch jest dzisiaj stabilny, nowe władze miasta i lepsze współdziałanie z właścicielami dają duże szanse że Klub będzie dalej się rozwijał i wierzę w to że szybko uda mu się wrócić na należne mu miejsce. Gwarantem tego jest ogromny kapitał jaki stanowią najlepsi i najwierniejsi KIBICE którzy uratowali Ruch i nigdy nie pozwolą by znowu znalazł się w sytuacji z 2019 roku .
Chciałbym seRdecznie podziękować wszystkim z którymi miałem zaszczyt pracować dla dobra Klubu a w szczególności Kibicom, Legendom Ruchu o których zawsze trzeba pamiętać, pracownikom, partnerom biznesowym, wolontariuszkom i wolontariuszom. Nie sposób wszystkich wymienić więc personalnie dziękuję Sewerynowi i Marcinowi z którymi przeżyliśmy wiele tych trudnych i wspaniałych chwil, których nikt nam nie odbierze i zawsze będzie co wspominać.
Nie zmienia to faktu że zawsze będę wspierał nasz Klub kupując karnet i dopingując go z szalem na szyi i głośnym śpiewem na ustach na dobre i na złe.
Wierzę też z całego niebieskiego serca że niedługo znowu wspólnie zaśpiewamy „Nadeszła wiosna i lepsze czasy powrócił KS Ruch Chorzów w szeregi Ekstraklasy” i tak jak każdy Kibic Ruchu marzę o tym by najszybciej jak to jest możliwe zabłysła nam 15 gwiazdka.
Do zobaczenia na kibicowskim szlaku
Niebieski maRek

-
- Kontakt:
Niby kaj?
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
W jednym z komentarzy pod jego postem na prywatnym FB
-
- Kontakt:
Poslij jak bys mogl