Okienko transferowe lato 2012
-
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Byda zdesztany za to co napisza ale napisza:P Czas nojwyższy do ruchu jakigoś bambusa ściongnońć. Wszyndzie grajom bambusy i robiom rożnica... a po toniu niyroz idzie jakigoś wytargać (patrz Widzew)...
-
- Kontakt:
To samo zech pomyslol ,lepiej jakby go jeszcze zostawili na wypozyczeniu , to samo sie dotyczy tego modego bramkarza(sorry ale nie pamietom nazwiska), powtorza ktorys roz po co nom niedzielan zbijajacy kokosy na lawie.... lepiej miec takiego modzika(chociaz na zachodzie w jego wieku to juz powinien byc rozwiniety)MaRko22 pisze:Zawodnik który regularnie grał w 1 lidze, ma perspektywy, bo jest młody i utalentowany. Szkoda słów, że do ME Go włączyli.PePe[19R20] pisze:Mogli go chociaż do pierwszej kadry włączyć, a nie do Młodej Ekstraklasy, myślę, że gorzej od Janoszki by chyba nie zagrał21-letni napastnik Bartosz Flis wrócił do Ruchu. Zawodnik został zgłoszony do rozgrywek Młodej Ekstraklasy.
Pochodzący z Pomorza Zachodniego zawodnik od czterech lat był graczem "Niebieskich", a ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Arce Gdynia. W I lidze rozegrał 27 spotkań i strzelił sześć bramek.
- PatRicio_80
- Kontakt:
Jak chodzi o tormana to już bych woloł dać szansa temu Struskiemu. W Tychach zbieroł dobre opinie a niestety nasze tormany "P" mają lepsze i gorsze interwencje, więc czemu nie dać szansa młodemu....OnlyRuch pisze:To samo zech pomyslol ,lepiej jakby go jeszcze zostawili na wypozyczeniu , to samo sie dotyczy tego modego bramkarza(sorry ale nie pamietom nazwiska), powtorza ktorys roz po co nom niedzielan zbijajacy kokosy na lawie.... lepiej miec takiego modzika(chociaz na zachodzie w jego wieku to juz powinien byc rozwiniety)MaRko22 pisze:Zawodnik który regularnie grał w 1 lidze, ma perspektywy, bo jest młody i utalentowany. Szkoda słów, że do ME Go włączyli.PePe[19R20] pisze:Mogli go chociaż do pierwszej kadry włączyć, a nie do Młodej Ekstraklasy, myślę, że gorzej od Janoszki by chyba nie zagrał21-letni napastnik Bartosz Flis wrócił do Ruchu. Zawodnik został zgłoszony do rozgrywek Młodej Ekstraklasy.
Pochodzący z Pomorza Zachodniego zawodnik od czterech lat był graczem "Niebieskich", a ostatni sezon spędził na wypożyczeniu w Arce Gdynia. W I lidze rozegrał 27 spotkań i strzelił sześć bramek.
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
-
- Kontakt:
Wydaje mi się że Flis to dobre wzmocnienie przy tej formie coniektórych tylko czemu młoda ekstraklasa ? W Arce odwalił kawał dobrej roboty myślę że i tu by zostawił dużo serca na boisku
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Na Ruch jest za młody. Musi jeszcze 10 lat zbierać doświadczenie. Ew. wytransferuje sie Go gdzies i za parę lat tradycyjnie ścignie jako uzywany szrot.niebieski79 pisze:Wydaje mi się że Flis to dobre wzmocnienie przy tej formie coniektórych tylko czemu młoda ekstraklasa ? W Arce odwalił kawał dobrej roboty myślę że i tu by zostawił dużo serca na boisku
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a nie trzeba tak by już tego tematu zawrzeć niby lato 2012 jeszcze jest, ale skoro okno się zawarło to może i temat czas najwyższy też, bo inaczej w conajmniej 5 tematach będemy pisać o tym samym
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke