UNIA JANIKOWO-RUCH CHORZOW 2006-28-10 (15:00)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Godzilla
Kontakt:

#226 Post autor: Godzilla » 28 paź 2006, o 21:57

[quote="Lysy"]Weciałowski co? 4-0!!!! SZkoda mi kamratów co pojechali obejrzeć z góry ustawiony wynik? Oddajcie im kasa!!!!!!!!
A jo jak zwykle zasila konto w Chorzowie o 10 pln.-I chyba już sie dom spokój z tym karnetem na wiosna. spoko bydzie jak zawsze(ostatnio)[/quote]

Chodzi mi oto ze w odroznieniu od seledynowych fanow ktorych jest 10 000 kiedy Ruch jest Wielki powinnismy zachowac zimna kRew i obiektywizm .... te skrajne opinie niczym sie nie roznia od meczow gdy Ruch gral prawdziwa padline i bylo nas max kilkuset na meczu ... dla mnie to jednak duza roznica przegrac jeden mecz w fatalnym stylu i zachowac szanse na awans ... pisze do Ciebie bo uwazam ze od takich ludzi jak Ty mozna tego wymagac ... nie chce przez to powiedziec ze nic sie nie stalo ale wszelkie skrajnosci sa mocno przesadzone ...

Pavlique
Kontakt:

#227 Post autor: Pavlique » 28 paź 2006, o 21:59

jeżech na weselu, gorzoła miniy smakuje nic mie niy raduje mom chwiola czasu wiync na necie żole wylywom.... normalnie płakać sie chce 0:4 z jajnikowym... widzioł to świat,....
Pozdro Lysy...
Czy grajki już zjechali do Chorzowa? jo nin mom słów, co to sie porobiło, co Wleciał na to?, co Klimek...?
Jeżech trocha nadupcony... ale żałośc mie durs czimie..... NIE#BIESCY co wy Robicie?
I'm a man who walks alone

Pavlique
Kontakt:

#228 Post autor: Pavlique » 28 paź 2006, o 22:01

Pavlique pisze:jeżech na weselu, gorzoła mi niy smakuje :( nic mie niy raduje :cry: mom chwiola czasu wiync na necie żole wylywom.... :cry: normalnie płakać sie chce 0:4 z jajnikowym... widzioł to świat,.... :cry:
Pozdro Lysy...
Czy grajki już zjechali do Chorzowa? jo nin mom słów, co to sie porobiło, co Wleciał na to?, co Klimek...?
Jeżech trocha nadupcony... ale żałośc mie durs czimie..... NIE#BIESCY co wy Robicie?
I'm a man who walks alone

Elmer
Kontakt:

#229 Post autor: Elmer » 28 paź 2006, o 22:03

Le[iej chyb aprzegrać jeden mecz jak Ruch niż 3/4 jak "jakaś" Unia. To do "obiektywnego" kibica (?) z Janikowa, który nigdy nosa poza swój przerębel nie wystawił.

A tak dla przypomnienia: kto pamięta mecz o Puchar Polski w 1988 roku chyba i porażkę z SHR Wojcieszyce 1:2. A w składzie Ruchu m.in. Krzysztof Warzycha.

Powtarzam: nic wielkiego się nie stało. Zobaczymy ilu kibiców będzie na najbliższym meczu. To pokaże jakich kibiców ma Ruch.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

SODA

#230 Post autor: SODA » 28 paź 2006, o 22:03

Godzilla pisze:
Lysy pisze:Weciałowski co? 4-0!!!! SZkoda mi kamratów co pojechali obejrzeć z góry ustawiony wynik? Oddajcie im kasa!!!!!!!!
A jo jak zwykle zasila konto w Chorzowie o 10 pln.-I chyba już sie dom spokój z tym karnetem na wiosna. spoko bydzie jak zawsze(ostatnio)
Chodzi mi oto ze w odroznieniu od seledynowych fanow ktorych jest 10 000 kiedy Ruch jest Wielki powinnismy zachowac zimna kRew i obiektywizm .... te skrajne opinie niczym sie nie roznia od meczow gdy Ruch gral prawdziwa padline i bylo nas max kilkuset na meczu ... dla mnie to jednak duza roznica przegrac jeden mecz w fatalnym stylu i zachowac szanse na awans ... pisze do Ciebie bo uwazam ze od takich ludzi jak Ty mozna tego wymagac ... nie chce przez to powiedziec ze nic sie nie stalo ale wszelkie skrajnosci sa mocno przesadzone ...
gwarantuja ci ze piyrwszy pojda po karnet, ale ocyniomy to i wyrazomy emocje po takich meczach

19 BULI 20

#231 Post autor: 19 BULI 20 » 28 paź 2006, o 22:05

DuLoK pisze:Nie Wierza ! :( :( :(
To jest maly domek :D :D :wink: :wink: niestety stalo sie niewyszlo zawalone na calej lini niewiadomo co chopcy mieli w gowach ale sa jeszce inne mecze kazdemu sie moze zdazyc wiadomo boli ze akurat Ruch tez na to trafil ale coz !!!!!!!!!!!! Nadejdzie wiosna i lepsze czasy powroci K.S. RUCH CHORZOW w szeregi ekstraklasy !!!!!!!!!!!!!!!!

Mik20
Kontakt:

#232 Post autor: Mik20 » 28 paź 2006, o 22:05

a ja na to patrze tak gralismy za***ista pilke przez cala runde chopcy byli w wielkiej formie ale w koncu ta forma uciekla i to jest normalne nie da sie inaczej naszczescie to jest koncowka rundy oby tylko przepracowali tak jak przed jesienia okres przygotowawczy i bedzie oki, wydaje mi sie ze w ta ekipe grajkow mozna wierzyc udowodnili to prawie przez cala runde.
A teraz czekam na piatek i na szpil z Lechia

lojo
Kontakt:

#233 Post autor: lojo » 28 paź 2006, o 22:14

ku*** mać Chorzów grać i tyle --->>> na nastympnym szpilu byda jak bydzie miejsce w aucie bo z naszyj okolicy zajs wszyscy chcom jechać AleAOO Nibiescy gol nic sie niestało Nibiescy nic sie niestało niestraszny nam smak poraszki i tyle....

Admin: ostrzezenie
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

DjMaciar
Kontakt:

#234 Post autor: DjMaciar » 28 paź 2006, o 22:15

Mysle ze ta porazka przyblizyla nas do I-Ligi
czemu spytacie ? juz mowie
teraz beda chlopcy wiedzieli ze nie sa jeszcze GWIAZDAMI wielkiego formatu
tylko zwyklymi grajkami ktorych idzie ograc nie wolno a tu napewno tak bylo
lekcewarzyc nikogo przeslismy obok meczu i dostalismy lanie srogie ale warte
bo uczace POKORY GRATULACJE DLA BENIAMINKA UNI
i mysle ze nasi chlopcy wezma sobie za przyklad wole walki teoretycznie slabszego przeciwnika
i beda czerpat po tym meczu refleksje ktore daja im sile i pewnosc ale nie zarozumialosc
tego CALEJ DRUZYNIE ZYCZE bedzie dobrze
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

SODA

#235 Post autor: SODA » 28 paź 2006, o 22:20

ku*** jeszcze cos ..na onet wchodze same sensacje ale nie ....4-0 z Janikowem ku***..ku***..

Admin: ostrzezenie

Godzilla
Kontakt:

#236 Post autor: Godzilla » 28 paź 2006, o 22:24

Soda wierz mi wiem co to emocje bo od kilku lat zap....... 300 km na kazdy szpil zeby je przezyc ... ale trzeba sobie jasno powiedziec ze to nie jest ekipa z Guciem, Mirkiem i Nowokiem ktorzy wygrywali wszystko i wszedzie zeby we wspanialym stylu zdobyc awans i Majstra .... wiec trzeba sie cieszyc z tego co jest a w piatek i tak znow wygRamy i zaspiewamy "Wiec wstań, do góry głowę wznieś, śpiewaj naszą pieśń! Śpiewaj naszą pieśń! HKS HKS HKS. Looo..."

pozdRo

Eagle

#237 Post autor: Eagle » 28 paź 2006, o 22:35

dla mnie ta porazka to jakis maxymalny walek!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#238 Post autor: Simone » 28 paź 2006, o 22:42

A mial byc od tego sezonu koniec kompromitacji i upokorzen ...

Nasi pilkarze dali nam w tej rundzie wiele powodow do radosci i porazke mozna zrozumiec ale cos takiego trudno ...

Przegieli pale i oczekuje z Lechia rehabilitacji

Wstyd mi po tym meczu :oops:

arcio
Kontakt:

#239 Post autor: arcio » 28 paź 2006, o 22:54

DjMaciar pisze:Mysle ze ta porazka przyblizyla nas do I-Ligi
czemu spytacie ? juz mowie
teraz beda chlopcy wiedzieli ze nie sa jeszcze GWIAZDAMI wielkiego formatu
tylko zwyklymi grajkami ktorych idzie ograc nie wolno a tu napewno tak bylo
lekcewarzyc nikogo przeslismy obok meczu i dostalismy lanie srogie ale warte
bo uczace POKORY GRATULACJE DLA BENIAMINKA UNI
i mysle ze nasi chlopcy wezma sobie za przyklad wole walki teoretycznie slabszego przeciwnika
i beda czerpat po tym meczu refleksje ktore daja im sile i pewnosc ale nie zarozumialosc
tego CALEJ DRUZYNIE ZYCZE bedzie dobrze
a ja dodam że to pokazuje że nam potrzebne są duże wzmocnienia i ta kompromitacja uzmysłowi zarzadowi ze muszą sie postarać o konkretnych grajków bo ... aż strach pomyśleć :(
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#240 Post autor: Patton » 28 paź 2006, o 22:55

Na wiosne tez plakalismy, ze mogl byc awans, ale stracilismy pare punktow w meczach ze slabymi druzynami. Ten mecz nam sie jeszcze dlugo bedzie odbijal czkawka. Jestem kibicem Ruchu i wymagam wiecej niz inni. Potrafie zrozumiec porazke, ale taka jak z Jagiellonia. Ale nigdy nie dotrze do mnie, jak mozna przegrac 4-0 z jakas Unia!! To jest WSTYD, kompromitacja!! Nie piszcie mi tutaj, ze jest sie z druzynba na dobre i na zle!! bo tego zle juz za duzo widzialem i przezylem. Chcemy awansowac, chcemy miec druzyne klasowa? Jakies tam puchary podobno maja wchodzic w gre? To zacznijmy grac na poziomie! I moze sie zdarzyc jedna wpadka, moze jakis remis, ale nie tak wysoka porazka. Ruch ma zawsze walczyc o najwyzsze cele.

slavo - no przestan! Jak mozesz tak pisac? Znalazles sobie kolejnego kozla ofiarnego?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2006, o 23:11 przez Patton, łącznie zmieniany 1 raz.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

ODPOWIEDZ