30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów
- Lutz
- Kontakt:
hehehehehehe jo se monyj i niy znom , ale my grali z Polkowicami kule bele niy z Realym abo innom Barcelonom . Jak nos już tak Polkowice pogonili , że nos skurcze łapiom w 80 min to mi sie zdo że wtoś coś falsz zrobioł , nu ale to je tylko moja teoria .
Fakt pozostaje faktym , że na dziyń dzisiejszy przy zapowiedziach że bydymy walczyć o awans - stracili my 2 punkty a niy wygrali 1.
Fakt pozostaje faktym , że na dziyń dzisiejszy przy zapowiedziach że bydymy walczyć o awans - stracili my 2 punkty a niy wygrali 1.
-
- Kontakt:
po pierwsze drogi kolego - jak ty uważasz ze w poprzedniej rundzie po 70 minutach naszym brakowało sił to chyba ci sie rundy pomyliłyJohnny Walker pisze:jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.Danion pisze:To podug ciebie kiedy mo te zmiany robic w doliczonym czasie

tak był ale rok temu za czasów fornalaka - w ostatnim czasie nasi za***rdalali jak motorki i to ci każdy potwierdzi
a co do skurczów
nie jestem lekarzem czy jakims szamanem i nie wiem na czym to polega ale na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
wiec tym sie mniej przejmuje
ale ja nie jestem zawodowcem w przeciwieństwie do Ciebie
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
no nie wiem komu sie pomylily rundy :roll: bo poprzednia runda to raz po raz ktorys sie kladl i stekal zeby mu pomoc w naciagnieciu miesnia.arcio pisze:po pierwsze drogi kolego - jak ty uważasz ze w poprzedniej rundzie po 70 minutach naszym brakowało sił to chyba ci sie rundy pomyliłyJohnny Walker pisze:jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.Danion pisze:To podug ciebie kiedy mo te zmiany robic w doliczonym czasie
tak był ale rok temu za czasów fornalaka - w ostatnim czasie nasi za***rdalali jak motorki i to ci każdy potwierdzi
a co do skurczów
nie jestem lekarzem czy jakims szamanem i nie wiem na czym to polega ale na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
ale ja nie jestem zawodowcem w przeciwieństwie do Ciebie
a z tym zawodowcem to nie bardzo rozumiem bo ja napisalem ze zawodnicy drugoligowi to podobno zawodowcy a nie, ze ja jestem zawodowcem.
14
- NIEBIESKI_
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no czyli zrobiono te same błędy czy jak, znów będziemy mieli słaby początek by potem brakło kilku punktów, nie wiem czy tak bedzie, oby nie, ale to nie powód by usprawiedliwiać taką sytuacje, bo oznaczałoby to, że kolejny raz nie trafiono z formą na pierwszy mecz, a przyjdzie później, oby po prostu nie zapóźno. Mam jednak nadzieje, ze coś innego było przyczyną remisu z Polkowicami, a najlepszy czas do rewanżu i pokazania, ze to przypadk to najbliższy mecz z Polonią, wcześniej myślałem, że po dwóch meczach powinniśmy mieć 4punkty, ale myślałem, ze to w Polkowicach bedą 3 teraz nic nie pozostaje jak odrabiać straty w Warszawie.arcio pisze: na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
@Johnny Walker
to chyba oglądaliśmy dwie różne drużyny w poprzedniej rundzie
a co meczu to wszyscy się chyba zgadzają że remis to nie nasz sukces tylko porażka
a co do przygotowania
po pierwszym meczu trudno wyrokowac cokolwiek
mam nadzieję że odpowiednia forma przyjdzie szybciej niż pół roku temu
nie ma szans aby grać całą rundę na najwyższym poziomie
muszą być słabsze mecze
jedni zaczynaja od wysokiego "C" jak choćby Piast
inni spokojnie jak np My
a inni od cakowitej kompromitacji jak zagłębiaki![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
to chyba oglądaliśmy dwie różne drużyny w poprzedniej rundzie

a co meczu to wszyscy się chyba zgadzają że remis to nie nasz sukces tylko porażka
a co do przygotowania
po pierwszym meczu trudno wyrokowac cokolwiek
mam nadzieję że odpowiednia forma przyjdzie szybciej niż pół roku temu
nie ma szans aby grać całą rundę na najwyższym poziomie
muszą być słabsze mecze
jedni zaczynaja od wysokiego "C" jak choćby Piast
inni spokojnie jak np My
a inni od cakowitej kompromitacji jak zagłębiaki
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: smiechu warte to ten wpis. jesli wg Ciebie w poprzedniej rundzie zawodnicy byli zle przygotowani do sezonu, a sami mowili ze moga grac i po sto minut, strzelali bramki w ostatnich minutach i przez cala runde nie bylo kontuzji to rzeczywiscie, rundy sie pomyslily tym co twierdza ze w poprzedniej rundzie bylko ok z przygotowaniem. i smiem zakladac ze teraz bedzie to samo, tylko mniej meczow potrzebnych bedzie na dojscie do siebie.Johnny Walker pisze:jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.Danion pisze:To podug ciebie kiedy mo te zmiany robic w doliczonym czasie
-
- Kontakt:
ja nie mowie, ze byli zle do sezony przygotowani, bo uwazam, ze Wlecial robi dobra robote. Chodzi mi o to, ze to typowo polskie takie przewracanie sie przez skurcze w 70 minucie. a mowic i i ja duzo moge... pozdRoLukas Michalski pisze::lol: :lol: :lol: smiechu warte to ten wpis. jesli wg Ciebie w poprzedniej rundzie zawodnicy byli zle przygotowani do sezonu, a sami mowili ze moga grac i po sto minut, strzelali bramki w ostatnich minutach i przez cala runde nie bylo kontuzji to rzeczywiscie, rundy sie pomyslily tym co twierdza ze w poprzedniej rundzie bylko ok z przygotowaniem. i smiem zakladac ze teraz bedzie to samo, tylko mniej meczow potrzebnych bedzie na dojscie do siebie.Johnny Walker pisze:jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.Danion pisze:To podug ciebie kiedy mo te zmiany robic w doliczonym czasie
14