30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#226 Post autor: Lutz » 31 lip 2006, o 09:50

hehehehehehe jo se monyj i niy znom , ale my grali z Polkowicami kule bele niy z Realym abo innom Barcelonom . Jak nos już tak Polkowice pogonili , że nos skurcze łapiom w 80 min to mi sie zdo że wtoś coś falsz zrobioł , nu ale to je tylko moja teoria .
Fakt pozostaje faktym , że na dziyń dzisiejszy przy zapowiedziach że bydymy walczyć o awans - stracili my 2 punkty a niy wygrali 1.

arcio
Kontakt:

#227 Post autor: arcio » 31 lip 2006, o 10:02

Johnny Walker pisze:
Danion pisze:To podug ciebie kiedy mo te zmiany robic w doliczonym czasie :/
jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.
po pierwsze drogi kolego - jak ty uważasz ze w poprzedniej rundzie po 70 minutach naszym brakowało sił to chyba ci sie rundy pomyliły :)
tak był ale rok temu za czasów fornalaka - w ostatnim czasie nasi za***rdalali jak motorki i to ci każdy potwierdzi
a co do skurczów
nie jestem lekarzem czy jakims szamanem i nie wiem na czym to polega ale na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
wiec tym sie mniej przejmuje
ale ja nie jestem zawodowcem w przeciwieństwie do Ciebie
nigdy nie jest za późno

AdaSieK :)

#228 Post autor: AdaSieK :) » 31 lip 2006, o 10:16

Johnny Walker
Kontakt:

#229 Post autor: Johnny Walker » 31 lip 2006, o 10:28

arcio pisze:
Johnny Walker pisze:
jasne, ze nie, ale to chyba o czyms swiadczy. przeciez to juz bylo widac w pop[rzedniej rundzie, ze oni bo 70 minutach sa slabi. przeciez to smiechu warte zeby zAwodowca skurcze lapaly na 10 minut przed zakonczeniem meczu.
po pierwsze drogi kolego - jak ty uważasz ze w poprzedniej rundzie po 70 minutach naszym brakowało sił to chyba ci sie rundy pomyliły :)
tak był ale rok temu za czasów fornalaka - w ostatnim czasie nasi za***rdalali jak motorki i to ci każdy potwierdzi
a co do skurczów
nie jestem lekarzem czy jakims szamanem i nie wiem na czym to polega ale na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
ale ja nie jestem zawodowcem w przeciwieństwie do Ciebie
no nie wiem komu sie pomylily rundy :roll: bo poprzednia runda to raz po raz ktorys sie kladl i stekal zeby mu pomoc w naciagnieciu miesnia.
a z tym zawodowcem to nie bardzo rozumiem bo ja napisalem ze zawodnicy drugoligowi to podobno zawodowcy a nie, ze ja jestem zawodowcem.
14

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: NIEBIESKI_ » 31 lip 2006, o 10:40

Adi-Żory pisze:Super wyjazd,wazne ze zaliczony,szkoda setek Mikego.:/
Dla kumatych:Pampers Boys Łagniewniki. ;)
PozdRo.
Nic dodać nic ująć ... :lol:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: heli » 31 lip 2006, o 10:40

arcio pisze: na początku poprzedniej rundy też naszych skyrcze łapały ale z meczu na mecz coraz lepiej sie prezentowali
no czyli zrobiono te same błędy czy jak, znów będziemy mieli słaby początek by potem brakło kilku punktów, nie wiem czy tak bedzie, oby nie, ale to nie powód by usprawiedliwiać taką sytuacje, bo oznaczałoby to, że kolejny raz nie trafiono z formą na pierwszy mecz, a przyjdzie później, oby po prostu nie zapóźno. Mam jednak nadzieje, ze coś innego było przyczyną remisu z Polkowicami, a najlepszy czas do rewanżu i pokazania, ze to przypadk to najbliższy mecz z Polonią, wcześniej myślałem, że po dwóch meczach powinniśmy mieć 4punkty, ale myślałem, ze to w Polkowicach bedą 3 teraz nic nie pozostaje jak odrabiać straty w Warszawie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

arcio
Kontakt:

#232 Post autor: arcio » 31 lip 2006, o 10:48

@Johnny Walker
to chyba oglądaliśmy dwie różne drużyny w poprzedniej rundzie :|

a co meczu to wszyscy się chyba zgadzają że remis to nie nasz sukces tylko porażka

a co do przygotowania
po pierwszym meczu trudno wyrokowac cokolwiek
mam nadzieję że odpowiednia forma przyjdzie szybciej niż pół roku temu
nie ma szans aby grać całą rundę na najwyższym poziomie
muszą być słabsze mecze
jedni zaczynaja od wysokiego "C" jak choćby Piast
inni spokojnie jak np My
a inni od cakowitej kompromitacji jak zagłębiaki :]
nigdy nie jest za późno

Komik
Kontakt:

#233 Post autor: Komik » 31 lip 2006, o 10:59

Szkoda tych setek Mikiego...ale mie rozwaliło hasło"je***e gorole!-Jakie górale?" :lol: :lol: Pora akcji mi sie podobało,myśla,że bydzie lepiej,bo jak teroz nie awansujom to kiedy? :roll:
Pnioki

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#234 Post autor: Lutz » 31 lip 2006, o 11:01

Komik pisze: Pora akcji mi sie podobało,myśla,że bydzie lepiej,bo jak teroz nie awansujom to kiedy? :roll:
Za rok idymy na awans :)

Johnny Walker
Kontakt:

#235 Post autor: Johnny Walker » 31 lip 2006, o 11:08

ewentualnie za dwa lata tez powalczymy :D
14

cototorca?

#236 Post autor: cototorca? » 31 lip 2006, o 11:18

... luudzie jeszcze nie wszystko stracone... chopcy jeszcze bedom walyczyc o ten awans ino zeby Miki sie obudzil :| bo bez niego to raczyj bydzie kapa :/

Vojak

#237 Post autor: Vojak » 31 lip 2006, o 11:22

czuje niedosyt bo prowadzilismy 1:0 :? no ale remis na wyjezdzie na poczatek nie jest taki zly :wink:
bydzie dobRze :D pozdRo

Ryjek
Kontakt:

#238 Post autor: Ryjek » 31 lip 2006, o 11:56

fajny wyjazd duzo nos pojechalo nawet mom wlepy Zaglebia L. i jest za***iscie hehe ;) szkoda setek Mikiego

Polonia - Ruch 1:2

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#239 Post autor: L_M » 31 lip 2006, o 13:20

Johnny Walker pisze:
:lol: :lol: :lol: smiechu warte to ten wpis. jesli wg Ciebie w poprzedniej rundzie zawodnicy byli zle przygotowani do sezonu, a sami mowili ze moga grac i po sto minut, strzelali bramki w ostatnich minutach i przez cala runde nie bylo kontuzji to rzeczywiscie, rundy sie pomyslily tym co twierdza ze w poprzedniej rundzie bylko ok z przygotowaniem. i smiem zakladac ze teraz bedzie to samo, tylko mniej meczow potrzebnych bedzie na dojscie do siebie.

Johnny Walker
Kontakt:

#240 Post autor: Johnny Walker » 31 lip 2006, o 13:31

Lukas Michalski pisze:
Johnny Walker pisze:
:lol: :lol: :lol: smiechu warte to ten wpis. jesli wg Ciebie w poprzedniej rundzie zawodnicy byli zle przygotowani do sezonu, a sami mowili ze moga grac i po sto minut, strzelali bramki w ostatnich minutach i przez cala runde nie bylo kontuzji to rzeczywiscie, rundy sie pomyslily tym co twierdza ze w poprzedniej rundzie bylko ok z przygotowaniem. i smiem zakladac ze teraz bedzie to samo, tylko mniej meczow potrzebnych bedzie na dojscie do siebie.
ja nie mowie, ze byli zle do sezony przygotowani, bo uwazam, ze Wlecial robi dobra robote. Chodzi mi o to, ze to typowo polskie takie przewracanie sie przez skurcze w 70 minucie. a mowic i i ja duzo moge... pozdRo
14

Zablokowany