RUCH Chorzów - Drweca Finishparkiet NML
- 19r20
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech prowadzi zawody Kalus a muzyka to cos co ma wywolywac adrenaline moja propozycja to cos grupy Rammstein
Cieszy ze moj sektor 10 co mecz bardziej sie zapelnia,brawa dla ludzi ktorzy prowadzili tam na dole doping wlasnie tego mi brakowalo,strach pomyslec co bedzie jak kiedys bedziemy na fali.
Pozdrawiam.
Cieszy ze moj sektor 10 co mecz bardziej sie zapelnia,brawa dla ludzi ktorzy prowadzili tam na dole doping wlasnie tego mi brakowalo,strach pomyslec co bedzie jak kiedys bedziemy na fali.
Pozdrawiam.
- Patton
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie strasznie denerwuje ta "BOOOOOMBAAAA" po strzeleniu bramki :xLukas Michalski pisze:Co do muzyki, to konwencja w jakiej sie ja puszca plus godka po slonsku naszego spikera mi sie podobobaja jak najbardziej. tylko wyjatkiem powinien byc kawalek puszczany przy wyjsciu na murawe - przydaloby sie cos z kopem. roki, rammstein itd.
Doping juz jest za***isty taki mi sie wlasnie podoba.Smiac mi sie chcialo jak mlyn zaspiewal "Nie ma wom ganba kibice nie ma wom ganba" gdy czesc juz sie zawijala do domu.To jest to bez bluzgow a idzie kogos zj***c z jajem
Wielka wielka wielka - Niebieska eRka spiewane chyba 2 minuty za***iste
chorzowki Ruch łodzki Widzew juz o wiele lepiej ale to jeszcze nie bylo to mysle ze jak potrenujemy to wyjdzie tak samo za***iscie.
Z tego co tu wyczytalem to Kosta prowadzil doping na 10.Nie znam Cie Kosta ale juz podejrzewam ktory to Ty i tylko tak dalej jedziesz z tym dopngiem na 10.
Lukas piwo za ten podpis.
Ten transparent Żaboli z 2003 r tez mi zostal w pamieci ...
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, o 23:32 przez Fanatyk z Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dokladnie roki by bylo dojebanie ! 8) wogule tak na marginesie to brakuje mi KalusaFanatyk z Rudy pisze:Mnie strasznie denerwuje ta "BOOOOOMBAAAA" po strzeleniu bramki :xLukas Michalski pisze:Co do muzyki, to konwencja w jakiej sie ja puszca plus godka po slonsku naszego spikera mi sie podobobaja jak najbardziej. tylko wyjatkiem powinien byc kawalek puszczany przy wyjsciu na murawe - przydaloby sie cos z kopem. roki, rammstein itd.

- Patton
- Kontakt:
- vahanara
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ruchowiec71
- Kontakt:
Nie chce jakos specjalnie bronic 10 ale o co wam chodzi ????
Legia.. dobry my to zaczeli ale szybko młyn podchwycił (jak si enie myle) o adolfie jende koles 2 razy powiedział a reszta go wysmiała a co do udawnaia małpy to mzoe pare razy sie zdarzyło i absolutnie tego nie popieram. Tylko przez niego nie wygralismy bo moim zdaniem był jendym z lepszych obrońców finisza i ta reka. a wypowiedz po meczu - była reka ale sedział nie iwdział i usmiech. Ale jak pisąłem wczesniejni epopieram takie zachowania i sma tak sie nie zachowuje
Legia.. dobry my to zaczeli ale szybko młyn podchwycił (jak si enie myle) o adolfie jende koles 2 razy powiedział a reszta go wysmiała a co do udawnaia małpy to mzoe pare razy sie zdarzyło i absolutnie tego nie popieram. Tylko przez niego nie wygralismy bo moim zdaniem był jendym z lepszych obrońców finisza i ta reka. a wypowiedz po meczu - była reka ale sedział nie iwdział i usmiech. Ale jak pisąłem wczesniejni epopieram takie zachowania i sma tak sie nie zachowuje
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA