Puchar Polski 2024/25
- DaReQ93
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski 2024/25
Losowanie 1/4 finału Pucharu Polski odbędzie się 6 grudnia o godz. 14:15.
Mecze tej fazy zaplanowano na 25-27 lutego.
Mecze tej fazy zaplanowano na 25-27 lutego.
-
- Kontakt:
super, prawdopodobnie czeka nas gra z Górą w następnej rundzie 

-
- Kontakt:
Ćwierćfinał to mecz i rewanż czy też tylko 1 spotkanie ?
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma już chyba rewanżów w PP
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
- Rickenn10
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tynbydziedobry pisze: ↑4 gru 2024, o 17:08super, prawdopodobnie czeka nas gra z Górą w następnej rundzie![]()
Karasiński na lewej albo Mo i tyle

A co do bramkarza... Szymański teoretycznie jakiś potencjał ma, ale na tej pozycji trzeba mieć absolutnie stalowe nerwy. To że raz czy drugi dobrze wybronisz na linii nie czyni z ciebie dobrego bramkarza, ale podejmowanie decyzji i nie podpalanie się. Tego mu brakuje.
-
- Kontakt:
Dawać mnie tu Polonię Warszawa albo jakaś Puszczę 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest wygrana, jest awans, może nie był to porywający mecz, ale taki nie musiał być, zagrali tak by wygrać i bardzo dobrze.
Obrona i tak jest konieczna do wzmocnienia w zimie, więc jak będzie zestawiona na wiosnę nie wiadomo.
Brak Nono, skoro nie ma urazu to chyba już daliśmy sobie spokój z przywróceniem go do optymalnej dyspozycji fizycznej.
Z tych co mniej grają, a zagrali w tym meczu to na pewno na plus pokazał się tylko Borowski inni zagrali raczej swoje czyli zdecydowania za mało by myśleć, o grze w pierwszym składzie i opierać na nich skład.
Dwa kroki do finału, trzeci krok do pucharu naprawdę byłoby to coś pieknęgo, ale póki co daleko by o tym myśleć.
Trzeba po prostu dobrze się wzmocnić i przygotować do wiosny, bo runda długa będzie, a my potrzebujemy jeden szczyt formy na początku, gdzie może mamy decydujące mecze czy będą jeszcze szanse na awans bezpośredni i drugi szczyt praktycznie na sam koniec, gdzie może być finał PP
no i ewentualne baraże, co na pewno nie jest takie łatwe.
Obrona i tak jest konieczna do wzmocnienia w zimie, więc jak będzie zestawiona na wiosnę nie wiadomo.
Brak Nono, skoro nie ma urazu to chyba już daliśmy sobie spokój z przywróceniem go do optymalnej dyspozycji fizycznej.
Z tych co mniej grają, a zagrali w tym meczu to na pewno na plus pokazał się tylko Borowski inni zagrali raczej swoje czyli zdecydowania za mało by myśleć, o grze w pierwszym składzie i opierać na nich skład.
Dwa kroki do finału, trzeci krok do pucharu naprawdę byłoby to coś pieknęgo, ale póki co daleko by o tym myśleć.
Trzeba po prostu dobrze się wzmocnić i przygotować do wiosny, bo runda długa będzie, a my potrzebujemy jeden szczyt formy na początku, gdzie może mamy decydujące mecze czy będą jeszcze szanse na awans bezpośredni i drugi szczyt praktycznie na sam koniec, gdzie może być finał PP

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Nie żartujmy sobie, że w zimowym okienku nie zostanie ściągnięty klasowy środkowy obrońca. Tylko to musi być w miarę pewny typ a nie kolejny Nono, Góra czy "najlepszy młodzieżowiec na śląsku" Chmarek.tynbydziedobry pisze: ↑4 gru 2024, o 17:08super, prawdopodobnie czeka nas gra z Górą w następnej rundzie![]()
O meczu nie ma co pisać, wygrany i tyle.
-
- Kontakt:
W 1/4 typuję ,że trafimy Piasta Gliwice.
I...jedziemy dalej
I...jedziemy dalej

-
- Kontakt:
Ja bym nie chciał Piasta, z Piastem gramy dość często.
Oprócz trofeum PP chciałbym, żeby drużyna sprawdzała się w meczach o stawkę z różnymi, mocnymi ekipami.
Może na to zbyt wcześnie, ale zakładam że awansujemy i po sezonie trener będzie miał w głowie plan na grę w ekstraklasie. PP nam w tym pomoże.
Oprócz trofeum PP chciałbym, żeby drużyna sprawdzała się w meczach o stawkę z różnymi, mocnymi ekipami.
Może na to zbyt wcześnie, ale zakładam że awansujemy i po sezonie trener będzie miał w głowie plan na grę w ekstraklasie. PP nam w tym pomoże.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakby koncert zyczen mial jakies znaczenie, to ja bym chcial Olimpie Grudziadz albo ŁKS u siebie 

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Jeśli z pierwszą kartką Lukicia był błąd to można spokojnie się odwołać. Jeśli nie on faulował, a kartkę dostał za faul to anulują. Przy drugiej dyskusji nie ma.
Tylko pytanie czy w pucharze zasady pauzy są takie same jak w lidze, gdzie za czerwoną po dwóch żółtych nie pauzuje się.
Tak jak ostatnio, typuję Puszczę w 1/4.
Tylko pytanie czy w pucharze zasady pauzy są takie same jak w lidze, gdzie za czerwoną po dwóch żółtych nie pauzuje się.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Puszcza byłaby okElmer pisze: ↑4 gru 2024, o 17:54Jeśli z pierwszą kartką Lukicia był błąd to można spokojnie się odwołać. Jeśli nie on faulował, a kartkę dostał za faul to anulują. Przy drugiej dyskusji nie ma.
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi tyż po głowie chodzi Puszcza. U siebie to na pewno jest do zrobienia